Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Συγγνώμη που πετάγομαι μιας που ρώτησα προχθές. Είναι 3.500. 3 ωοληψιες με την εμβριομεταφορα.

σε αυτα περιλαμβανεται κι η καταψυξη;; κι ο γιατρος ποσα εξτρα παιρνει κσθε φοραγια ωοληψια;

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ειμαι ακομα εξω... Κλαιω στον δρομο σαν χαζη.. 

481 κοριτσια μουυ!!

συγχαρητηρια!!!

πιστεψε το, χαλαρωσε κι απολαυσε το!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσια ο γιατρός μου έχει δώσει utrogestan κολπικά πρωι-μεσημερι-βραδυ. Τι παρενέργειες έχουν? Αισθάνομαι ένα βάρος χαμηλά.

Περυσι επαιρνα για 6 μηνες utrogestan, κολπικά, σε καθε κυκλο, απο την ωορηξια μεχρι να κανω το τεστ (14 μερες).. και δεν ειχα κανενα συμπτωμα! Τωρα με την εξωσωματικη, που τα παιρνω απο το στομα.., μόνο στο δαφνι που δεν με εκλεισαν!

• Χαχα 3

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

481 κοριτσια μουυ!!

Συγχαρητήριααααααααααααααα!!!!!!!! ❤❤❤❤❤❤ Μπράβο βρε κορίτσι, χαίρομαι τόσο πολύ!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Pagotoula είπε:

συγχαρητηρια!!!

πιστεψε το, χαλαρωσε κι απολαυσε το!!!

Σ ευχαριστω κοριτσι μου!!❤

πρίν από 1 λεπτό , happiness79 είπε:

Συγχαρητήριααααααααααααααα!!!!!!!! ❤❤❤❤❤❤ Μπράβο βρε κορίτσι, χαίρομαι τόσο πολύ!!!!

Ευχαριστωωω!❤Ειδεεες;? Σας τα ελεγα εγω οτι ειμαι εγκυος.. κι εσεις μου λεγατε οχιιι δεν εισαι.. δεν εχεις συμπτωματα! Οριστε τωραα.. καλα τα ελεγα εγω!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 13

1 ώρα πρίν, Margeau είπε:

Κοίτα αν χρειαστεί να γίνει χειρουργείο θα γίνει. Και ίσως να είναι και καλύτερα έτσι, γιατί το σπέρμα στους όρχεις θα είναι πιθανότερα πιο ποιοτικό κιόλας σε σχέση με αυτό που έχετε κατά καιρούς στο σπερμοδιαγραμμα. Μη ζεις με αυτό το άγχος. Γιατί ίσως να αγχωνεις και τον σύντροφό σου. Σε καταλαβαίνω, και γω θα ήθελα να συλλάβω φυσιολογικά και να μη χρειαζόταν ποτέ να μπω σε αυτή τη διαδικασία όμως δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Και όσο πιο νωρίς χωνεύεις μερικά πράγματα τόσο πιο εύκολο γίνεται όλο αυτό. Εσύ καλή μου έχεις κάποιο θέμα υπογονιμότητας από την πλευρά σου? Η ηλικία σου ποια είναι? 

Η αλήθεια είναι πως το μυαλό είναι συνέχεια στην εξωσωματικη και συνέχεια γι αυτό μιλάω στον σύντροφο μου και ισως θα πρέπει να το σταματήσω. Βέβαια αυτός δεν αγχώνεται. Είναι χαλαρός γενικά. Πιστεύει ότι οτι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ ευτυχώς δεν έχω θέμα υπογονιμότητας. Έχουμε μόνο το θέμα με το σπέρμα. Σε ένα μήνα θα γίνω 34 χρονών 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Περυσι επαιρνα για 6 μηνες utrogestan, κολπικά, σε καθε κυκλο, απο την ωορηξια μεχρι να κανω το τεστ (14 μερες).. και δεν ειχα κανενα συμπτωμα! Τωρα με την εξωσωματικη, που τα παιρνω απο το στομα.., μόνο στο δαφνι που δεν με εκλεισαν!

Ααα καλά..άρχισαν από τώρα τα παρατράγουδα! Φαντάζομαι πράγματα .καλά θα πάει αυτό...χαχχαχαχαχα

• Χαχα 2

6 hours ago, Makelen said:

481 κοριτσια μουυ!!

Εδω κοντευουμε να κλάψουμε και εμείς. Τι υπεροχα νέα.....αλλή μία εγκυούλα. Σου ευχομαι από ψυχης καλούς διπλασιασμούς. Νομίζω ότι η ανοιξη εχει μπει για τα καλα για αρκετες απο εσας....αντε να παιρνουμε θάρρος μπας και συμβει το θαυμα και σε μας τις υπόλοιπες.

• Μου αρέσει 5

πρίν από 5 λεπτά , Mary1976 είπε:

Εδω κοντευουμε να κλάψουμε και εμείς. Τι υπεροχα νέα.....αλλή μία εγκυούλα. Σου ευχομαι από ψυχης καλούς διπλασιασμούς. Νομίζω ότι η ανοιξη εχει μπει για τα καλα για αρκετες απο εσας....αντε να παιρνουμε θάρρος μπας και συμβει το θαυμα και σε μας τις υπόλοιπες.

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου..❤.. κι ευχομαι συντομα ολες με κλαματα χαρας!!

5 hours ago, Zenia82 said:

Κορίτσια όσες είστε στο γενεσις από την κλινική είστε ευχαριστημένες? Πολύ αρνητικές κρητικές βλέπω τυπου όλα στο βωμό του χρήματος, κανεις δεν αναλαμβάνει ευθύνες κτλ κ προβληματιστηκα. 

Δεν έχω εμπειρια από άλλο κέντρο μόνο από το Γενεσις. Θα μπορούσαν να είχαν λίγο καλύτερο συστημα για την αναμονη αλλα εκτιμώ το γεγονος ότι ο ιατρος μου στο πρώτο ραντεβου μου ειχε γραψει εξετασεις όπως καρυότυπος και Κατακερματισμο σπερματος ενώ σε γνωστή μου που είναι σε άλλο κέντρο δεν τις είχε γραψει ο ιατρος με αποτέλεσμα να εχει προβήμα κατακερματισμου το σπέρμα και να παιδευεται 5 μήνες με ελάχιστες γονιμοποιησείς και αυτες να μην προχωρουν.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@Makelen συγχαρητήρια χάρηκα πολύ για εσένα ! Το αξίζεις και όλα θα πάνε καλά ! Να σε ρωτήσω … είχες κάνει τεστ στο σπίτι και είχε βγει αρνητικό ; Χοριακη 9η μέρα έκανες ή τα μπερδεύω ; 
Δεν ξέρω αν με θυμάσαι είμαι αυτή που πήρα παραπάνω μέρες προγεστερονη από λαθος του κέντρου και απέτυχα , από Δευτέρα ξεκινάω ετοιμασία για την δεύτερη προσπάθεια μου :) εσυ πόσες φορές έχεις κανείς ετ;

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Texas είπε:

@Makelen συγχαρητήρια χάρηκα πολύ για εσένα ! Το αξίζεις και όλα θα πάνε καλά ! Να σε ρωτήσω … είχες κάνει τεστ στο σπίτι και είχε βγει αρνητικό ; Χοριακη 9η μέρα έκανες ή τα μπερδεύω ; 
Δεν ξέρω αν με θυμάσαι είμαι αυτή που πήρα παραπάνω μέρες προγεστερονη από λαθος του κέντρου και απέτυχα , από Δευτέρα ξεκινάω ετοιμασία για την δεύτερη προσπάθεια μου :) εσυ πόσες φορές έχεις κανείς ετ;

Εεεε πού χάθηκες εσύ! Και σε σκεφτόμουν σήμερα! Λέω: τι να έγινε το κορίτσι με τα 30 ωάρια!!!:D Καλή καινούργια αρχή! Ή μήπως ήταν 33?

• Χαχα 3

33 minutes ago, Margeau said:

Εεεε πού χάθηκες εσύ! Και σε σκεφτόμουν σήμερα! Λέω: τι να έγινε το κορίτσι με τα 30 ωάρια!!!:D Καλή καινούργια αρχή! Ή μήπως ήταν 33?

Χαχα 32 ήταν ! Εδώ είμαι α σας διαβάζω ! Ευχαριστω πολύ είναι πολύ σημαντικό να πετύχει γιατί οι υπόλοιπες βλαστοκυστες μου δεν είναι πολυ καλές .. είχα  βάλει 2*4ΑΑ τώρα θα βάλω μια 4ΑΑ και μια 4ΑΒ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Texas είπε:

Χαχα 32 ήταν ! Εδώ είμαι α σας διαβάζω ! Ευχαριστω πολύ είναι πολύ σημαντικό να πετύχει γιατί οι υπόλοιπες βλαστοκυστες μου δεν είναι πολυ καλές .. είναι βάλει 2*4ΑΑ τώρα θα βάλω μια 4ΑΑ και μια 4ΑΒ

Αστειεύεσαι??? Φυσικά και είναι πάρα πολύ καλές!!! Να πάνε όλα άψογα αυτή τη φορά!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, happiness79 said:

Αστειεύεσαι??? Φυσικά και είναι πάρα πολύ καλές!!! Να πάνε όλα άψογα αυτή τη φορά!!!

Μετά από αυτές πέφτουν πολύ … δεν θυμάμαι τι είναι αλλά έχουν μπροστά το 1 το 3 διάφορα .. σημασία έχει να μην ταλαιπωρούμαστε άλλο .. και να τα καταφέρουμε εγώ νιώθω ότι τώρα που γυρίζει έχω κουράγιο άμα το αφήσω δεν ξέρω πως να ξεκινήσω πάλι ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Texas είπε:

Χαχα 32 ήταν ! Εδώ είμαι α σας διαβάζω ! Ευχαριστω πολύ είναι πολύ σημαντικό να πετύχει γιατί οι υπόλοιπες βλαστοκυστες μου δεν είναι πολυ καλές .. είχα  βάλει 2*4ΑΑ τώρα θα βάλω μια 4ΑΑ και μια 4ΑΒ

Χάλια μαύρα οι βλαστοκύστες σου!!!:lol: Μας δουλεύεις καλέ?? Μια χαρά θα τα πας!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...