Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Zenia82 είπε:

Κορίτσια όσες είστε στο γενεσις από την κλινική είστε ευχαριστημένες? Πολύ αρνητικές κρητικές βλέπω τυπου όλα στο βωμό του χρήματος, κανεις δεν αναλαμβάνει ευθύνες κτλ κ προβληματιστηκα. 

Μια χαρα ειναι το έμβρυολογικό και ο γιατρος που εμπιστεύεσαι εχει σημασία. Προσωπικα επειδη περασα  και απο αλλα τρία κέντρα τα δυο ηταν πολυ χειρότερα σε ολα τους.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Μόλις βγουν οι απαντήσεις από τις εξετάσεις αίματος που έκανε σήμερα θα επικοινωνήσουμε με τον ανδρολόγο να του πουμε τα αποτελέσματα και θα του εκφράσω τις ανησυχίες μου να δω τι θα μας πει 

Καλά αποτελέσματα σας εύχομαι! Το σπέρμα γενικά είναι πολύ ευμετάβλητο, οπότε θα μπορούσε να έχει επηρεαστεί από χίλιους δυο λόγους. Και αυτό ισχύει για όλους τους άντρες και όχι μόνο όσους αντιμετωπίζουν ζητήματα υπογονιμότητας. Απλώς οι άντρες αυτοί δεν το ψάχνουν ποτέ και δεν βλέπουν αυτές τις διακυμάνσεις. Έχε εμπιστοσύνη στους γιατρούς. Θα σου φύγει αρκετό από το άγχος σου έτσι. 

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ειμαι ακομα εξω... Κλαιω στον δρομο σαν χαζη.. 

481 κοριτσια μουυ!!

τα κατάφερες επιτέλους!!! ΜΠΡΑΒΟ ρε αστέρι !!! Σταμάτα τα κλάματα τώρα είσαι έγκυος μόνο χαρές!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Margeau είπε:

Καλά αποτελέσματα σας εύχομαι! Το σπέρμα γενικά είναι πολύ ευμετάβλητο, οπότε θα μπορούσε να έχει επηρεαστεί από χίλιους δυο λόγους. Και αυτό ισχύει για όλους τους άντρες και όχι μόνο όσους αντιμετωπίζουν ζητήματα υπογονιμότητας. Απλώς οι άντρες αυτοί δεν το ψάχνουν ποτέ και δεν βλέπουν αυτές τις διακυμάνσεις. Έχε εμπιστοσύνη στους γιατρούς. Θα σου φύγει αρκετό από το άγχος σου έτσι. 

Δεν ξέρω ο γιατρός μας είναι σίγουρος ότι θα βρει στους όρχεις. Εγώ όμως φοβάμαι. Και θα ήθελα να βρεθεί σπέρμα κανονικά και όχι με χειρουργείο. Γι αυτό προσπαθώ πολύ και ψάχνομαι. Αλλά ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του. Και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη 

3 hours ago, Makelen said:

Ειμαι ακομα εξω... Κλαιω στον δρομο σαν χαζη.. 

481 κοριτσια μουυ!!

Πόσο χάρηκα κορίτσι μου! Δεν γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω κάθε βράδυ, και σε είχα τόση μα τόση έννοια όλες αυτές τις μέρες! Κλάματα χαράς μόνο! Όλα θα πάνε φανταστικά, ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει στις ζωές σας… :wub:

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Ναιιιιιι!!! Ήμουν σίγουρη!!! Τρελαίνομαι!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Όλα να πάνε καλά! Καλοστεριωτο/-α να είναι!!! Να τα αγκαλιάσεις σε 9μηνες!! Είδες που σ είπα? Εισια το παράδειγμα της φουσκωμενης που δεν είχε συμπτώματα!!!

Σ ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου!!! Εσυ το ελεγες.. εγω δεν ακουγα!!! Κι εσυ να εχεις μια τεραστια χοριακη σε λιγες μερες!!❤ 

3 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Μπράβο Makelen! Με το καλό! Όλα να πάνε θαυμάσια! 

Σ ευχαριστω κοριτσι μου!! Και σε σενα τα καλυτερα!❤

3 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Συγχαρητηρια!!!!!!!! Ο θεός δεν αφήνει κανένα!

Σ ευχαριστω παρα πολυ.. απιστευτο μου φαινεται!

2 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Συγχαρητηρια. Καλό διπλασιασμό και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι. Πολύ χαίρομαι ρε κορίτσια μαζί σας. Κλαίω και εγώ μαζί σας είτε από χαρά είτε από λύπη ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Εύχομαι όλες κάποια στιγμή να καταφέρουμε αυτό που τόσο πολύ επιθυμούμε 

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Ο.τι καλυτερο κ σε σενα ευχομαι!!❤

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι!!! Είδες που πήγε καλα;;; :wub:

Άλλο ένα σύμπτωμα λοιπόν που θα βάλω στα στατιστικά μου θα είναι η απαισιοδοξία και η τάση να τσακωθείς με όλες σου τις φίλες :lol:

Χαχαχαχ πολυ γελασα! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου..!!❤ Καποια στιγμη να μας ποσταρεις την λιστα με τα συμπτωματα που εχεις φτιαξει..!!

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!! Μπράβο κοριτσαρα μου!!!! Ολα πανε τελεια!!! Σου εύχομαι καλούς διπλασιασμους και μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!! Υπεροχα!!!! Και τωρα σταματα να κλαίς και γελα!!!!! Σου στελνω τα φιλια μου!!!!

Σ ευχαριστωωω!!❤❤Τι τραβηξατε κι εσεις με τη μαυριλα μου τοσες μερες! 

3 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Στο ειπα οτι αυριο θα γιορτάζεις!!!!❤️❤️❤️

Ναιιι!! Ευχαριστω και σενα και ολες για την συμπαρασταση και τις ευχες!!❤ Εχουμε και να αρχισουμε το μετρημα.. μην το ξεχνας!!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου!!! Εσυ το ελεγες.. εγω δεν ακουγα!!! Κι εσυ να εχεις μια τεραστια χοριακη σε λιγες μερες!!❤ 

Σ ευχαριστω κοριτσι μου!! Και σε σενα τα καλυτερα!❤

Σ ευχαριστω παρα πολυ.. απιστευτο μου φαινεται!

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Ο.τι καλυτερο κ σε σενα ευχομαι!!❤

Χαχαχαχ πολυ γελασα! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου..!!❤ Καποια στιγμη να μας ποσταρεις την λιστα με τα συμπτωματα που εχεις φτιαξει..!!

Σ ευχαριστωωω!!❤❤Τι τραβηξατε κι εσεις με τη μαυριλα μου τοσες μερες! 

Ναιιι!! Ευχαριστω και σενα και ολες για την συμπαρασταση και τις ευχες!!❤ Εχουμε και να αρχισουμε το μετρημα.. μην το ξεχνας!!

Ανυπομονώ!

3 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Τι είπες τώρα?? Συγχαρητήρια κορίτσι μου καλό!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να έχεις.  Έλα να πάρουμε σειρά κ οι επόμενες.  Και να κρατήσουμε ότι δεν είχες κανένα μα κανένα συμπτωμα έτσι? Χάρηκα κ ανυπομονώ να κλάψω κ εγω από χαρά στο δρόμο μια μέρα.. ❤❤❤

Σ ευχαριστωωω!!! Ναι οντως κανενα απολυτως συμπτωμα!! Ημουν μεσα στην μαυρη θλιψη! Δεν το περιμενα με τιποτααα!! Ευχομαι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσια να νιωσετε τη χαρα που ενιωσα κι εγω σημερα.. για πρωτη φορα!❤

3 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Συγχαρητήρια , τέλειο νούμερο 

Σου εύχομαι μόνο χαρές από δω και πέρα.

Σ ευχαριστωω!! ❤❤ Τερμα οι ασχημες σκεψεις.. το υποσχομαι!!

2 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Τέλεια είσαι εγκυουλα! Καλη εγκυμοσύνη να έχεις!!! 

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!❤ Ωραια ακουστηκε το 'εγκυουλα'!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστωωω!!! Ναι οντως κανενα απολυτως συμπτωμα!! Ημουν μεσα στην μαυρη θλιψη! Δεν το περιμενα με τιποτααα!! Ευχομαι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσια να νιωσετε τη χαρα που ενιωσα κι εγω σημερα.. για πρωτη φορα!❤

Σ ευχαριστωω!! ❤❤ Τερμα οι ασχημες σκεψεις.. το υποσχομαι!!

Μπράβο κορίτσι μου 

Μόνο αισιόδοξες σκέψεις 

Ήρθαν για να μείνουν τα μωράκια μας 

Πίστεψε το

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Συγχαρητήρια, εύχομαι μόνο χαρές απο σήμερα!!

Ευχαριστωωω!!❤ Ναι τωρα μονο χαρες ελπιζω! Πλεον ειμαι αισιοδοξη!!

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Συγχαρητήρια, εύχομαι μόνο χαρές απο σήμερα!!

Ευχαριστωωω!!❤ Ναι τωρα μονο χαρες ελπιζω! Πλεον ειμαι αισιοδοξη!!

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Kallo είπε:

Δεν ξέρω ο γιατρός μας είναι σίγουρος ότι θα βρει στους όρχεις. Εγώ όμως φοβάμαι. Και θα ήθελα να βρεθεί σπέρμα κανονικά και όχι με χειρουργείο. Γι αυτό προσπαθώ πολύ και ψάχνομαι. Αλλά ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του. Και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη 

Κοίτα αν χρειαστεί να γίνει χειρουργείο θα γίνει. Και ίσως να είναι και καλύτερα έτσι, γιατί το σπέρμα στους όρχεις θα είναι πιθανότερα πιο ποιοτικό κιόλας σε σχέση με αυτό που έχετε κατά καιρούς στο σπερμοδιαγραμμα. Μη ζεις με αυτό το άγχος. Γιατί ίσως να αγχωνεις και τον σύντροφό σου. Σε καταλαβαίνω, και γω θα ήθελα να συλλάβω φυσιολογικά και να μη χρειαζόταν ποτέ να μπω σε αυτή τη διαδικασία όμως δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Και όσο πιο νωρίς χωνεύεις μερικά πράγματα τόσο πιο εύκολο γίνεται όλο αυτό. Εσύ καλή μου έχεις κάποιο θέμα υπογονιμότητας από την πλευρά σου? Η ηλικία σου ποια είναι? 

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

ελα βρε κοριτσι μου μπραβο
συγχαρητηρια πολυ καλη
ειδες τελικα που δεν υπαρχουν συμπτωματα???

Ευχαριστω πολυυυ!!❤ Οντως.. το εμπεδωσααα..! Γινεται και να μην υπαρχουν συμπτωματαα!!

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Ουαου κοπελιά!!! Είσαι εγκυούλαααα! Καλούς διπλασιασμούς! Μόνο χαρές τώρα! Θέλουμε την παλιά, cool makelen πίσω!

Κορίτσι μου καλύτερα να μην κάνετε κάτι μόνοι σας αλλά σε συνεννόηση με τον ανδρολόγο σας. Όλες αυτές τις απορίες που έχεις συζήτησε τες μαζί του και είμαι σίγουρη ότι θα τις λάβει υπόψη του και θα σας κατευθύνει. Η κάθε μια περίπτωση είναι διαφορετική και νομίζω θα είναι λάθος να υιοθετήσεις συμβουλές τρίτων ακόμα κι αν πέτυχαν. Ό,τι πετυχαίνει στον άλλο δεν σημαίνει ότι είναι για τον καθένα η σωστή θεραπεία. Εμπιστευσου τον γιατρό σας κι αν έχεις αμφιβολίες πάρε μια δεύτερη γνώμη αλλά πάλι από επαγγελματία ανδρολόγο. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

Να εισαι καλα κοριτσι μουυ!!❤❤ Ι m back!! Χεστηκα λιγο επανω μου οτι δεν πήγε καλα.. αλλα τωρα ειμαι καλα!

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

τα κατάφερες επιτέλους!!! ΜΠΡΑΒΟ ρε αστέρι !!! Σταμάτα τα κλάματα τώρα είσαι έγκυος μόνο χαρές!!!

Σ ευχαριστω πολυ Χρυσα μου.. Ευχομαι συντομα να εισαι εγκυος κι εσυ!!❤

πρίν από 57 λεπτά , koukouvagia είπε:

Πόσο χάρηκα κορίτσι μου! Δεν γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω κάθε βράδυ, και σε είχα τόση μα τόση έννοια όλες αυτές τις μέρες! Κλάματα χαράς μόνο! Όλα θα πάνε φανταστικά, ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει στις ζωές σας… :wub:

Σ ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου.. απο καρδιας!! Πρωτη φορα στη ζωη μου κλαιω απο χαρα! Δεν το ειχα νιωσει ποτε αυτοο! Σ ευχαριστω..!❤

• Μου αρέσει 3

19 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Ελπιζω να μην σας χρειαστεί! Απλα πληροφοριακα νομίζω το 100% δεν το καλύπτουν πουθενα. Επειδή στο λαϊκό που έκανα την εξέταση βρήκα ότι είμαι φορέας έκανε ο άντρας μου στο εργαστήριο ιατρικής γενετικής που είναι κοντά στο παίδων μάλλον αυτο ειναι το χωρεμειο. Κ ρώτησα στο λαϊκό τότε κ είπαν ότι είναι πολυ αξιόλογο κ καλυπτουν το μεγαλύτερο ποσοστο εκεί των μεταλλάξεων. 

Ναι, εκεί το είχα κάνει κι εγώ

14 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

@happiness79 έκανα τον Ιανουάριο στον μαστρο...... την εξέταση για κυστική ίωση που καλύπτει το 99% των μεταλλάξεων και πλήρωσα 200 ευρώ. Δεν νομίζω να υπάρχει για το 100% , εννοουν αυτο που έκανα.  Ευχομαι να σου είναι αχρείαστες οι πληροφορίες κ να μην χρειαστεί να την κάνετε την εξέταση!!!

Όταν είπα 100% εννοούσα όσο πιο κοντά στο 100% τέλος πάντων, ξέρω ότι το 100% είναι αδύνατο να ελεγχθεί. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Olja είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Είναι το πρώτο μου μήνυμα εδώ και ουσιαστικά η πρώτη μου επαφή με φόρουμ εξωσωματικής, επομένως συγχωρέστε με αν έχω παραβλέψει κάτι άλλο που θα έπρεπε να έχω κάνει πρώτα. Είμαι η Όλγα, 41 ετών, και πριν λίγες ημέρες έκανα την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής, με δότη. Παρασκευή 29 Απριλίου ωοληψία, πήραν 9 ωάρια, εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν τα 4 και τα 3 προχώρησαν σε στάδιο μοριδίου την 4η μέρα μετά την ωοληψία (το ένα έμβρυο είχε μείνει πίσω). Όλα τα έμβρυα φαίνονταν καλής ποιότητας, χωρίς θρυμματισμό. Ο γιατρός μου δεν ήθελε να περιμένουμε να γίνουν βλαστοκύστες (μου είπε ότι το φυσικό περιβάλλον της μήτρας το προτιμάμε) και έτσι έγινε η εμβρυομεταφορά στις 3/5, 4η μέρα μετά την ωοληψία. Μου μετέφεραν και τα 3 έμβρυα που είχαν προχωρήσει. Τεστ κύησης έχω την Παρασκευή 13/5.

Το θέμα είναι ότι μόλις βγήκα από το χειρουργείο μετά την εμβρυομεταφορά είχα αυτήν την ανεξήγητη διαίσθηση ότι δεν έχει γίνει τίποτα... η οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Πραγματικά υποκλίνομαι στις κοπέλες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία για παραπάνω από μία φορές. Είναι κάτι που, αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ψυχοφθόρο μπορεί να είναι. Η οικογένειά μου είναι πολύ υποστηρικτική, το ίδιο και το περιβάλλον μου, αλλά για κάποιο λόγο είμαι πολύ απαισιόδοξη. Δεν θα έπρεπε να έχω καταλάβει κάτι; Ότι κάτι αλλάζει; Κάποιο σύμπτωμα ίσως; Εκτός από το πρήξιμο εξαιτίας των φαρμάκων, δεν νιώθω τίποτα άλλο. Ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς που σίγουρα με νιώθετε, μήπως και καταφέρω να κρατηθώ στα πόδια μου μέχρι την Παρασκευή που έχω τη χοριακή.

Σας ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα :-|

Γλυκιά μου καλώς όρισες και εύχομαι αυτή η πρώτη σου προσπάθεια να είναι η τυχερή και να σε κάνει μανούλα! Είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα, πολλές κοπέλες δεν έχουν καν συμπτώματα έως και πολύ μετά τη χοριακή. Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια, είναι και οι ορμόνες που παρτάρουν με τόσα φάρμακα. Ψυχραιμία, υπομονή και θετική σκέψη! Είμαστε μαζί σου!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...