Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Makelen είπε:

Ειμαι ακομα εξω... Κλαιω στον δρομο σαν χαζη.. 

481 κοριτσια μουυ!!

Συγχαρητήρια!!!!!! Μπράβο κοριτσαρα μου!!!! Ολα πανε τελεια!!! Σου εύχομαι καλούς διπλασιασμους και μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!! Υπεροχα!!!! Και τωρα σταματα να κλαίς και γελα!!!!! Σου στελνω τα φιλια μου!!!!

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Makelen είπε:

481 κοριτσια μουυ!!

Τι είπες τώρα?? Συγχαρητήρια κορίτσι μου καλό!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη να έχεις.  Έλα να πάρουμε σειρά κ οι επόμενες.  Και να κρατήσουμε ότι δεν είχες κανένα μα κανένα συμπτωμα έτσι? Χάρηκα κ ανυπομονώ να κλάψω κ εγω από χαρά στο δρόμο μια μέρα.. ❤❤❤

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια όσες είστε στο γενεσις από την κλινική είστε ευχαριστημένες? Πολύ αρνητικές κρητικές βλέπω τυπου όλα στο βωμό του χρήματος, κανεις δεν αναλαμβάνει ευθύνες κτλ κ προβληματιστηκα. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Kallo είπε:

Εμένα τα παίρνει πολύ καιρό. Είναι ο 5ος μήνας τώρα. Είχε κάνει σπερμοδιαγραμμα και αντί να καλυτερεύσει χειροτέρεψε. Και τώρα κάνει θεραπεία με σερπαφαρ αλλά παίρνει και τα adroferti. Έχουν πολλές βιταμίνες μέσα τα adroferti απλά όχι στις ποσότητες που πρέπει από όσο το έχω ψάξει 

Μπορείς να μου πεις ποιο πήρατε? Και τι άλλο επίσης παίρνει? 

Και εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσουμε ένα ελαφρύ τρέξιμο όποτε μπορούμε γιατί έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ τελικά η γυμναστική και τους άντρες και εννοείται και εμένα μιας και έχω παραπάνω κιλά. Λέτε να ρωτήσω τον εξωσωματιστη την Πέμπτη που θα πάει αν είναι καλύτερα να πάρει βιταμίνες ξεχωριστά και ειδικά το q10 ή να ρωτήσω τον Μακαρούνη? Σήμερα πήγε και έκανε εξετάσεις αίματος που μας έγραψε ο μακαρουνης για να δούμε αν έχει ανέβει η τεστοστερόνη. Αν έχει ανέβει μας είπε ότι σημαίνει ότι δουλεύουν τα σερπαφαρ που του έδωσε ο εξωσωματιστης

Πηρε ubiquinol των 200mg solgar και profertil 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Kate92 said:

Καλωσηρθες! Μπράβο για το θάρρος σου και την απόφαση να γίνεις μανουλα! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου! Μακάρι ήδη να βρίσκεται μέσα σου τουλάχιστον ένα μωράκι! Όλες είμαστε εδώ για να ανταλλάσσουμε απόψεις και γνωσεις και να στηρίζουμε η μία την άλλη! Κάθε φορά που μια πέφτει, οι υπόλοιπες τη σηκώνουν, έτσι παει! Λίγο κουράγιο ακόμα, μέχρι τη χοριακη σου!! Τα συμπτώματα ή η απουσία αυτών, δε μας λένε τίποτα! Μην πτοεισαι! Κρατα γερά!!! :x

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Βλέπω ότι είσαστε πράγματι μια πολύ όμορφη παρέα!

1 hour ago, Iraki2022 said:

Καλωσηρθες στην παρεα μας! Τα στοιχεία που μας έδωσες μέχρι στιγμής είναι τρομερά ενθαρρυντικά να πετυχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!! Έχεις πολυ καλη ανταποκριση στην διέγερση , καλα ωάρια κ και σίγουρα το σπερμα είναι εκλεγμένο απο την αρχή άρα σε άριστη ποιοτητα!!!

Θέλω να σου πω ενα τεραστιο μπράβο που πηρες την απόφαση να προχωρησεις με δότη. Εχω κανει κι εγώ την ίδια διαδικασία (αιτήσεις, επιλογή κτλ) στο παρελθόν ώστε να γίνω μανουλα μόνη μου, και ξέρω ότι είναι δυσκολο στην αρχή αλλά μια μαγική διαδικασία μόλις ξεκινήσεις!!!

Η αναμονή της χοριακής έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι οι ορμόνες που κάνουν παρτυ, οι σκέψεις που θα στριφογυρίζουν όλη την ώρα, η αγωνία αν όλα τα έκανες σωστά κ μην τυχόν κατι μπορουσες να κάνεις καλύτερα. Θα σου πρότεινα να επικεντρωθεις στο να ξεκουράζεσαι πολυ, να τρως υγιεινά όσο μπορείς, μακριά από ζάχαρη όσο γίνεται και θεωρώ η επιτυχία θα έρθει! Συμπτώματα μην περιμενεις, τίποτα δεν προμηνυει το αποτέλεσμα. Οτι κι αν νιώθεις είναι από τα φάρμακα ορμόνες που σίγουρα παιρνεις. Μην ανησυχείς, σημαντικό είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου τώρα να ξεκουραστεί κ να ονειρευτεί το μωράκι που θα έρθει!! 

Μου δίνεις μεγάλο θάρρος... σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! Η αναμονή είναι όντως απίστευτα βασανιστική...

1 hour ago, ksvolimi said:

Συγχαρητηρια πολυ τις θαυμάζω αυτες τις μαμάδες! Σου ευχομαι να πανε  ολα  καλα! 

Ευχαριστώ θερμά! Όλες οι μανούλες είναι άξιες θαυμασμού! 

55 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

Αγαπητή Όλγα,

δεν χρειάζεται να υπάρχει κανένα σύμπτωμα, το αντίθετο συμβαίνει, δεν υπάρχουν συμπτώματα. Τα συμπτώματα αν είναι να αρχίσουν αυτό θα γίνει αφού θα έχεις κάνει χοριακή. Όλες για συμπτώματα ψάχνουμε από πριν αλλά δεν έχει νόημα. 

Μπορεί και να πάει καλά, μην το προδικάζεις, θα σου πρότεινα να βρεις τρόπους να ξεχνιέσαι πχ νετφλιξ, καμιά βόλτα χαλαρή, μίλα για άσχετα θέματα με φίλους κ ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εσύ έκανες αυτό που έπρεπε, άσε τα υπόλοιπα να πάρουν το δρόμο τους. Εύχομαι να έχουμε σύντομα τα δικά σου καλά νέα! 

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τις συμβουλές! Προσπαθώ να ξεχνιέμαι, αλλά το μυαλό μου είναι κολλημένο εκεί. Δεν ξέρω την ιστορία της καθεμιάς σας ξεχωριστά και δεν ξέρω τι να σας ευχηθώ, αλλά ελπίζω να πετύχετε το καλύτερο είτε στην προσπάθειά σας είτε ως μανούλες πια!

13 minutes ago, Zenia82 said:

Κορίτσια όσες είστε στο γενεσις από την κλινική είστε ευχαριστημένες? Πολύ αρνητικές κρητικές βλέπω τυπου όλα στο βωμό του χρήματος, κανεις δεν αναλαμβάνει ευθύνες κτλ κ προβληματιστηκα. 

Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλο το προσωπικό. Αν έκαναν και κάτι με την αναμονή της γραμματείας θα ήταν όλα τέλεια! Αν δεις, όλα τα μεγάλα κέντρα έχουν κακές κριτικές.

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Zenia82 είπε:

Συγγνώμη που πετάγομαι μιας που ρώτησα προχθές. Είναι 3.500. 3 ωοληψιες με την εμβριομεταφορα.

Τώρα θα πεταχτω εγώ....δεν έχω την εμπειρία άλλων κοριτσιών που έχουν δει και άλλα κέντρα. Εγώ πήγα για μια ωοληψια και μια μεταφορά. Μου έκανε εντύπωση η μαζικότητα στην αναμονή. Δεν με αγχωσε. Βασικά λίγο αγχώθηκα αν θα προλάβω την ωοληψια. Αλλά προφανώς καλεί ο γιατρός από τα χειρουργεία, γιατί μπήκα στην ώρα μου. Μου έκανε εντύπωση και η μαζικότητα στην ανάνηψη των χειρουργειων. Καλά χαμός. 5 κρεβάτια και ο γιατρός έκανε σλάλομ για να μας μιλήσει. Και μετά η μαζικότητα α στην ουρά πληρωμής. Αν και εμάς επειδή θα χάναμε πτήση μας έδωσαν λογαριασμό να τα καταθέσουμε την επόμενη μέρα. Σε μια ασυνεννοησία με κέντρο γενετικής που συνεργάζονται, έτρεξαν όλοι (και η εμβρυολογος του κέντρου και ο γιατρός)να μας βοηθήσουν γιατί ήμουν παραμονή ωοληψιας και από επαρχία. Κάποιοι δεν το αντέχουν αυτό, εννοώ την πολυκοσμία...

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

481 κοριτσια μουυ!!

ελα βρε κοριτσι μου μπραβο
συγχαρητηρια πολυ καλη
ειδες τελικα που δεν υπαρχουν συμπτωματα???

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

481 κοριτσια μουυ!!

Ουαου κοπελιά!!! Είσαι εγκυούλαααα! Καλούς διπλασιασμούς! Μόνο χαρές τώρα! Θέλουμε την παλιά, cool makelen πίσω!

2 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Σκέφτομαι μήπως τα adroferti δεν κάνουν τελικά και τόση δουλειά αφού δεν έχουμε δει και αποτελέσματα με αυτά και τσάμπα τα συνεχίζει. Μήπως θα ήταν καλύτερα να παίρνει βιταμίνες ξεχωριστά την καθεμία και το q10 που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι αυτό. Τι λέτε? 

Κορίτσι μου καλύτερα να μην κάνετε κάτι μόνοι σας αλλά σε συνεννόηση με τον ανδρολόγο σας. Όλες αυτές τις απορίες που έχεις συζήτησε τες μαζί του και είμαι σίγουρη ότι θα τις λάβει υπόψη του και θα σας κατευθύνει. Η κάθε μια περίπτωση είναι διαφορετική και νομίζω θα είναι λάθος να υιοθετήσεις συμβουλές τρίτων ακόμα κι αν πέτυχαν. Ό,τι πετυχαίνει στον άλλο δεν σημαίνει ότι είναι για τον καθένα η σωστή θεραπεία. Εμπιστευσου τον γιατρό σας κι αν έχεις αμφιβολίες πάρε μια δεύτερη γνώμη αλλά πάλι από επαγγελματία ανδρολόγο. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

πρίν από 10 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσι μου καλύτερα να μην κάνετε κάτι μόνοι σας αλλά σε συνεννόηση με τον ανδρολόγο σας. Όλες αυτές τις απορίες που έχεις συζήτησε τες μαζί του και είμαι σίγουρη ότι θα τις λάβει υπόψη του και θα σας κατευθύνει. Η κάθε μια περίπτωση είναι διαφορετική και νομίζω θα είναι λάθος να υιοθετήσεις συμβουλές τρίτων ακόμα κι αν πέτυχαν. Ό,τι πετυχαίνει στον άλλο δεν σημαίνει ότι είναι για τον καθένα η σωστή θεραπεία. Εμπιστευσου τον γιατρό σας κι αν έχεις αμφιβολίες πάρε μια δεύτερη γνώμη αλλά πάλι από επαγγελματία ανδρολόγο. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Μόλις βγουν οι απαντήσεις από τις εξετάσεις αίματος που έκανε σήμερα θα επικοινωνήσουμε με τον ανδρολόγο να του πουμε τα αποτελέσματα και θα του εκφράσω τις ανησυχίες μου να δω τι θα μας πει 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...