Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Σκέφτομαι μήπως τα adroferti δεν κάνουν τελικά και τόση δουλειά αφού δεν έχουμε δει και αποτελέσματα με αυτά και τσάμπα τα συνεχίζει. Μήπως θα ήταν καλύτερα να παίρνει βιταμίνες ξεχωριστά την καθεμία και το q10 που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι αυτό. Τι λέτε? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

37 minutes ago, Olja said:

Καλημέρα κορίτσια. Είναι το πρώτο μου μήνυμα εδώ και ουσιαστικά η πρώτη μου επαφή με φόρουμ εξωσωματικής, επομένως συγχωρέστε με αν έχω παραβλέψει κάτι άλλο που θα έπρεπε να έχω κάνει πρώτα. Είμαι η Όλγα, 41 ετών, και πριν λίγες ημέρες έκανα την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής, με δότη. Παρασκευή 29 Απριλίου ωοληψία, πήραν 9 ωάρια, εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν τα 4 και τα 3 προχώρησαν σε στάδιο μοριδίου την 4η μέρα μετά την ωοληψία (το ένα έμβρυο είχε μείνει πίσω). Όλα τα έμβρυα φαίνονταν καλής ποιότητας, χωρίς θρυμματισμό. Ο γιατρός μου δεν ήθελε να περιμένουμε να γίνουν βλαστοκύστες (μου είπε ότι το φυσικό περιβάλλον της μήτρας το προτιμάμε) και έτσι έγινε η εμβρυομεταφορά στις 3/5, 4η μέρα μετά την ωοληψία. Μου μετέφεραν και τα 3 έμβρυα που είχαν προχωρήσει. Τεστ κύησης έχω την Παρασκευή 13/5.

Το θέμα είναι ότι μόλις βγήκα από το χειρουργείο μετά την εμβρυομεταφορά είχα αυτήν την ανεξήγητη διαίσθηση ότι δεν έχει γίνει τίποτα... η οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Πραγματικά υποκλίνομαι στις κοπέλες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία για παραπάνω από μία φορές. Είναι κάτι που, αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ψυχοφθόρο μπορεί να είναι. Η οικογένειά μου είναι πολύ υποστηρικτική, το ίδιο και το περιβάλλον μου, αλλά για κάποιο λόγο είμαι πολύ απαισιόδοξη. Δεν θα έπρεπε να έχω καταλάβει κάτι; Ότι κάτι αλλάζει; Κάποιο σύμπτωμα ίσως; Εκτός από το πρήξιμο εξαιτίας των φαρμάκων, δεν νιώθω τίποτα άλλο. Ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς που σίγουρα με νιώθετε, μήπως και καταφέρω να κρατηθώ στα πόδια μου μέχρι την Παρασκευή που έχω τη χοριακή.

Σας ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα :-|

Καλωσηρθες στην παρεα μας! Τα στοιχεία που μας έδωσες μέχρι στιγμής είναι τρομερά ενθαρρυντικά να πετυχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!! Έχεις πολυ καλη ανταποκριση στην διέγερση , καλα ωάρια κ και σίγουρα το σπερμα είναι εκλεγμένο απο την αρχή άρα σε άριστη ποιοτητα!!!

Θέλω να σου πω ενα τεραστιο μπράβο που πηρες την απόφαση να προχωρησεις με δότη. Εχω κανει κι εγώ την ίδια διαδικασία (αιτήσεις, επιλογή κτλ) στο παρελθόν ώστε να γίνω μανουλα μόνη μου, και ξέρω ότι είναι δυσκολο στην αρχή αλλά μια μαγική διαδικασία μόλις ξεκινήσεις!!!

Η αναμονή της χοριακής έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι οι ορμόνες που κάνουν παρτυ, οι σκέψεις που θα στριφογυρίζουν όλη την ώρα, η αγωνία αν όλα τα έκανες σωστά κ μην τυχόν κατι μπορουσες να κάνεις καλύτερα. Θα σου πρότεινα να επικεντρωθεις στο να ξεκουράζεσαι πολυ, να τρως υγιεινά όσο μπορείς, μακριά από ζάχαρη όσο γίνεται και θεωρώ η επιτυχία θα έρθει! Συμπτώματα μην περιμενεις, τίποτα δεν προμηνυει το αποτέλεσμα. Οτι κι αν νιώθεις είναι από τα φάρμακα ορμόνες που σίγουρα παιρνεις. Μην ανησυχείς, σημαντικό είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου τώρα να ξεκουραστεί κ να ονειρευτεί το μωράκι που θα έρθει!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 12 λεπτά , Olja είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όχι, δεν έχω κάποιο θέμα, απλώς είμαι χωρίς σύντροφο και αποφάσισα να κάνω μόνη μου ένα παιδάκι. Από εξετάσεις μου ζητήθηκαν τα κλασικά, ορμόνες, θυρεοειδής, καρδιολογικές, τέτοια. Σε ευχαριστώ θερμά για το κουράγιο που μου δίνεις!

Συγχαρητηρια πολυ τις θαυμάζω αυτες τις μαμάδες! Σου ευχομαι να πανε  ολα  καλα! 

• Μου αρέσει 1

11 minutes ago, Kallo said:

Καλημέρα κορίτσια. Σκέφτομαι μήπως τα adroferti δεν κάνουν τελικά και τόση δουλειά αφού δεν έχουμε δει και αποτελέσματα με αυτά και τσάμπα τα συνεχίζει. Μήπως θα ήταν καλύτερα να παίρνει βιταμίνες ξεχωριστά την καθεμία και το q10 που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι αυτό. Τι λέτε? 

Γιατί το σκεφτηκες αυτό? Κάνατε επαναληπτικές εξετάσεις κ είδατε ότι δεν βελτιώθηκε κάτι? Ο δικος μου τα ξεκίνησε πριν 3-4 εβδομάδες, έχει κατακερματισμό 29% και θέλω να πω πως θα παμε μετά τους 2 μήνες για επανεξέταση. Το Q10  συμπεριλαμβάνεται μέσα στις βιταμίνες που ειπες. Αν προσθεσετε κάτι, θα σου προτεινα έξτρα βιταμίνη D. Τη χρειάζονται κ οι άντρες τελικά. 

πρίν από 4 λεπτά , Kallo είπε:

To q10 το πηραμε κ εμεις και νομιζω ειναι πολυ καλο! 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα. Εμείς αυτό κάναμε. Πήρε και spermotrend ένα τρίμηνο και profertil άλλο ένα. Και παραδόξως χειροτέρευε το σπερμοδιαγραμμα, παρόλο που δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο θεμα. Πριν τις βιταμίνες είχε αριθμό 85εκατ/ml και μετά είχε 50εκατ/ml. Εδώ και δύο μηνες παίρνει αντιοξειδωτικά μόνο (για να ρίξουμε τον κατακερματισμό) και είδαμε τρομερή διάφορα στην κινητικότητα! Αυξηση 20%!  Ταυτόχρονα κάνει καλή διατροφή, όχι κάτι ιδιαίτερο και ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Γιατί το σκεφτηκες αυτό? Κάνατε επαναληπτικές εξετάσεις κ είδατε ότι δεν βελτιώθηκε κάτι? Ο δικος μου τα ξεκίνησε πριν 3-4 εβδομάδες, έχει κατακερματισμό 29% και θέλω να πω πως θα παμε μετά τους 2 μήνες με επανεξέταση. Το Q10  συμπεριλαμβάνεται μέσα στις βιταμίνες που ειπες. Αν προσθεσετε κάτι, θα σου προτεινα έξτρα βιταμίνη D. Τη χρειάζονται κ οι άντρες τελικά. 

Εμένα τα παίρνει πολύ καιρό. Είναι ο 5ος μήνας τώρα. Είχε κάνει σπερμοδιαγραμμα και αντί να καλυτερεύσει χειροτέρεψε. Και τώρα κάνει θεραπεία με σερπαφαρ αλλά παίρνει και τα adroferti. Έχουν πολλές βιταμίνες μέσα τα adroferti απλά όχι στις ποσότητες που πρέπει από όσο το έχω ψάξει 

πρίν από 6 λεπτά , ksvolimi είπε:

To q10 το πηραμε κ εμεις και νομιζω ειναι πολυ καλο! 

Μπορείς να μου πεις ποιο πήρατε? Και τι άλλο επίσης παίρνει? 

πρίν από 8 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα. Εμείς αυτό κάναμε. Πήρε και spermotrend ένα τρίμηνο και profertil άλλο ένα. Και παραδόξως χειροτέρευε το σπερμοδιαγραμμα, παρόλο που δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο θεμα. Πριν τις βιταμίνες είχε αριθμό 85εκατ/ml και μετά είχε 50εκατ/ml. Εδώ και δύο μηνες παίρνει αντιοξειδωτικά μόνο (για να ρίξουμε τον κατακερματισμό) και είδαμε τρομερή διάφορα στην κινητικότητα! Αυξηση 20%!  Ταυτόχρονα κάνει καλή διατροφή, όχι κάτι ιδιαίτερο και ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο!

Και εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσουμε ένα ελαφρύ τρέξιμο όποτε μπορούμε γιατί έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ τελικά η γυμναστική και τους άντρες και εννοείται και εμένα μιας και έχω παραπάνω κιλά. Λέτε να ρωτήσω τον εξωσωματιστη την Πέμπτη που θα πάει αν είναι καλύτερα να πάρει βιταμίνες ξεχωριστά και ειδικά το q10 ή να ρωτήσω τον Μακαρούνη? Σήμερα πήγε και έκανε εξετάσεις αίματος που μας έγραψε ο μακαρουνης για να δούμε αν έχει ανέβει η τεστοστερόνη. Αν έχει ανέβει μας είπε ότι σημαίνει ότι δουλεύουν τα σερπαφαρ που του έδωσε ο εξωσωματιστης

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Μπραβο κοριτσάκι μου, ετσι πρεπει πάντα μπροστά να κοιτάμε. Κατα την άποψη μου μάζεψε οτι μπορείς με τις 3 ωοληψιες που δίνει το γενεσις, παρε μια φορα και λιγο σερπαφαρ να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας. Επισης κάνε ακριβως το ίδιο πρωτόκολλο που εκανες οταν πέτυχες, μερες προγεστερονης κλπ.

Καλα το πάθαινα σε ολες τις ετ, προφανώς φταίνε τα ουτρο , του το ειπα του γιατρου μου ειπε οτι συμβαίνει, πίστευα οτι ισως αυτο σαμποτάρει την προσπαθεια, αλλα τελικα πέτυχα παρόλου που το Σπάθα και την τελευται φορα,

@Καντι ποια είναι η τιμή για τις τρεις ωοληψιες;

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Ειμαι ακομα εξω... Κλαιω στον δρομο σαν χαζη.. 

481 κοριτσια μουυ!!

Ναιιιιιι!!! Ήμουν σίγουρη!!! Τρελαίνομαι!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Όλα να πάνε καλά! Καλοστεριωτο/-α να είναι!!! Να τα αγκαλιάσεις σε 9μηνες!! Είδες που σ είπα? Εισια το παράδειγμα της φουσκωμενης που δεν είχε συμπτώματα!!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Olja είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Είναι το πρώτο μου μήνυμα εδώ και ουσιαστικά η πρώτη μου επαφή με φόρουμ εξωσωματικής, επομένως συγχωρέστε με αν έχω παραβλέψει κάτι άλλο που θα έπρεπε να έχω κάνει πρώτα. Είμαι η Όλγα, 41 ετών, και πριν λίγες ημέρες έκανα την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής, με δότη. Παρασκευή 29 Απριλίου ωοληψία, πήραν 9 ωάρια, εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν τα 4 και τα 3 προχώρησαν σε στάδιο μοριδίου την 4η μέρα μετά την ωοληψία (το ένα έμβρυο είχε μείνει πίσω). Όλα τα έμβρυα φαίνονταν καλής ποιότητας, χωρίς θρυμματισμό. Ο γιατρός μου δεν ήθελε να περιμένουμε να γίνουν βλαστοκύστες (μου είπε ότι το φυσικό περιβάλλον της μήτρας το προτιμάμε) και έτσι έγινε η εμβρυομεταφορά στις 3/5, 4η μέρα μετά την ωοληψία. Μου μετέφεραν και τα 3 έμβρυα που είχαν προχωρήσει. Τεστ κύησης έχω την Παρασκευή 13/5.

Το θέμα είναι ότι μόλις βγήκα από το χειρουργείο μετά την εμβρυομεταφορά είχα αυτήν την ανεξήγητη διαίσθηση ότι δεν έχει γίνει τίποτα... η οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Πραγματικά υποκλίνομαι στις κοπέλες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία για παραπάνω από μία φορές. Είναι κάτι που, αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ψυχοφθόρο μπορεί να είναι. Η οικογένειά μου είναι πολύ υποστηρικτική, το ίδιο και το περιβάλλον μου, αλλά για κάποιο λόγο είμαι πολύ απαισιόδοξη. Δεν θα έπρεπε να έχω καταλάβει κάτι; Ότι κάτι αλλάζει; Κάποιο σύμπτωμα ίσως; Εκτός από το πρήξιμο εξαιτίας των φαρμάκων, δεν νιώθω τίποτα άλλο. Ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς που σίγουρα με νιώθετε, μήπως και καταφέρω να κρατηθώ στα πόδια μου μέχρι την Παρασκευή που έχω τη χοριακή.

Σας ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα :-|

Αγαπητή Όλγα,

δεν χρειάζεται να υπάρχει κανένα σύμπτωμα, το αντίθετο συμβαίνει, δεν υπάρχουν συμπτώματα. Τα συμπτώματα αν είναι να αρχίσουν αυτό θα γίνει αφού θα έχεις κάνει χοριακή. Όλες για συμπτώματα ψάχνουμε από πριν αλλά δεν έχει νόημα. 

Μπορεί και να πάει καλά, μην το προδικάζεις, θα σου πρότεινα να βρεις τρόπους να ξεχνιέσαι πχ νετφλιξ, καμιά βόλτα χαλαρή, μίλα για άσχετα θέματα με φίλους κ ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εσύ έκανες αυτό που έπρεπε, άσε τα υπόλοιπα να πάρουν το δρόμο τους. Εύχομαι να έχουμε σύντομα τα δικά σου καλά νέα! 

πρίν από 56 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου!!! Σου ευχομαι αυτή τη φορά να ριζώσει μέσα σου για τα καλα κ να μείνει ένα γεμάτο 9 μηνο!!!! 

Δεν ήξερα ότι μετά την αποξεση κ τη βιοψία στην εξέταση φαίνεται το φυλο. Το ζητήσατε εσείς? Σε ποια κλινική την κάνατε? Εγώ στο ΙΑΣΩ κ τους είπα θέλω πληρη ανάλυση αλλά δεν έγραψαν τίποτα το ιδιαίτερο στην ανάλυση βιοψίας, ουτε αν υπήρχαν ή όχι χρωμοσωμικες ανωμαλίες, μου το είπε προφορικά ο γιατρός ότι ίσως ήταν αυτό κ αόριστα τελείως. Μετά με έστειλαν για εξετάσεις θρομβοφυλιας που δεν έδειξαν τίποτα απολυτως, είπαν είναι καθαρές. Παλινδρόμηση είχα μετά την 8η.

Σ’ ευχαριστώ!

κ εγώ στο Ιασώ έκανα την απόξεση, έγραφε το χαρτί ότι ήταν άρρεν και ότι δεν εντοπίστηκε καμία χρωμοσωμική ανωμαλία. Δεν ζήτησα τίποτα εγώ. 

Τα φύλο φαίνεται από το dna του εμβρύου

Άστα, είναι μεγάλος καημός η απώλεια ενός εμβρύου :(

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

481 κοριτσια μουυ!!

Μπράβο Makelen! Με το καλό! Όλα να πάνε θαυμάσια! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , Olja είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όχι, δεν έχω κάποιο θέμα, απλώς είμαι χωρίς σύντροφο και αποφάσισα να κάνω μόνη μου ένα παιδάκι. Από εξετάσεις μου ζητήθηκαν τα κλασικά, ορμόνες, θυρεοειδής, καρδιολογικές, τέτοια. Σε ευχαριστώ θερμά για το κουράγιο που μου δίνεις!

Καλή επιτυχία! Ευχομαι να τα καταφέρεις! 

πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

481 κοριτσια μουυ!!

Συγχαρητηρια!!!!!!!! Ο θεός δεν αφήνει κανένα!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 52 λεπτά , Makelen είπε:

481 κοριτσια μουυ!!

Συγχαρητηρια. Καλό διπλασιασμό και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι. Πολύ χαίρομαι ρε κορίτσια μαζί σας. Κλαίω και εγώ μαζί σας είτε από χαρά είτε από λύπη ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Εύχομαι όλες κάποια στιγμή να καταφέρουμε αυτό που τόσο πολύ επιθυμούμε 

• Μου αρέσει 1

54 minutes ago, Makelen said:

481 κοριτσια μουυ!!

Μπράβο ρε κορίτσι!!! Είδες που πήγε καλα;;; :wub:

Άλλο ένα σύμπτωμα λοιπόν που θα βάλω στα στατιστικά μου θα είναι η απαισιοδοξία και η τάση να τσακωθείς με όλες σου τις φίλες :lol:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 8

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...