Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

On 3/5/2022 at 1:29 ΜΜ, winspert είπε:

Επεσα και ξανασηκωθηκα...Παντα αυτό κανω... Και ξανά προς τη δόξα τραβω...χαχαχα...Σε ευχαριστω

Μπραβο κοριτσάκι μου, ετσι πρεπει πάντα μπροστά να κοιτάμε. Κατα την άποψη μου μάζεψε οτι μπορείς με τις 3 ωοληψιες που δίνει το γενεσις, παρε μια φορα και λιγο σερπαφαρ να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας. Επισης κάνε ακριβως το ίδιο πρωτόκολλο που εκανες οταν πέτυχες, μερες προγεστερονης κλπ.

17 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια με τη λίμπιντο σας πως τα πάτε; έχετε καμία διαφορά; σόρυ κ ολας αλλά έχω wet dreams ανα διαστήματα Και μετα ποναω τρομερα που ξυπνάω, 2-3 λεπτά κρατάει ο πόνος.δεν ξέρω αν επηρεάζει  ντρέπομαι να ρωτησω στο γιατρο! 

Καλα το πάθαινα σε ολες τις ετ, προφανώς φταίνε τα ουτρο , του το ειπα του γιατρου μου ειπε οτι συμβαίνει, πίστευα οτι ισως αυτο σαμποτάρει την προσπαθεια, αλλα τελικα πέτυχα παρόλου που το Σπάθα και την τελευται φορα,

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 hours ago, happiness79 said:

Αχ βρε κοριτσάκι μου... Πόσος πόνος ρε γαμώτο... Λυπάμαι πολύ. Για να δούμε αυτό το ένα τι θα κάνει, εύχομαι να προχωρήσει! Ο γιατρός σου τι λέει?

Προσπαθεί να με συγκρατήσει ήρεμη αντιλαμβάνομαι. Με έχει προετοιμάσει από την αρχή για τα χαμηλά ποσοστά (5%) επιτυχίας, όμως πιστευα ότι τουλαχιστον τα ωάρια μου θα έφταναν να γίνουν εμβρυα κ οι αποτυχίες θα ξεκινούσαν στο στάδιο της ετ. Εδώ βλεπω οτι ξεκινάω 30 βήματα πιο πισω απο ότι φανταζόμουν: δηλαδή ουτε καν σχηματισμό εμβρύου δεν έχω. 

Μου έχει ζητήσει να μην απελπιζομαι κ να του δώσω λίγο χρόνο, να μη βιαστώ να αποκλείσω την πιθανότητα να πετύχει κάποια στιγμή κ υπομονή.

Ειλικρινά κορίτσια, εγώ σας το ξαναλέω, κ φοβάμαι μήπως ακουστώ κουραστική: αυτή η φοβερή στιγμή της αποτυχίας ή της ατέρμονης αναμονής ευτυχώς απαλυνεται επειδή υπάρχετε εσείς.... 

• Μου αρέσει 2

10 hours ago, Makelen said:

Ευχάριστο το οτι υπαρχει αυτο των 21χιλ. Και βασει Ε2 εχει αρκετες πιθανοτητες να μην ειναι κυστικο..!Ευχομαι να πανε ολα καλα την Δευτερα!

Μακάρι @Makelenμου, σε ευχαριστώ. Σήμερα δεν είναι η χοριακη σου? Σου ευχομαι ολοκαρδα να είναι τεράστια!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

11 hours ago, Margeau said:

Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω περίληψη. Είναι ολόκληρο διήγημα πολλών επεισοδίων και πρέπει να διαβάσεις τη δική του γραφή! Η ιστορία λέγεται "Διήγηση μιας μικρής Οδύσσειας στις θάλασσες της υπογονιμότητας". Γκουγκλισέ το!

Θα το ψάξω οπωσδήποτε!!! Οτι μας δίνει ελπίδα, όπως ιστορίες σαν αυτήν, είναι βάλσαμο αυτή τη στιγμή! Σε ευχαριστώ πολυ!!! 

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

❤❤❤

Καλή επιτυχίααααα! Έφτασε η μέρα! 

πρίν από 6 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Θα το ψάξω οπωσδήποτε!!! Οτι μας δίνει ελπίδα, όπως ιστορίες σαν αυτήν, είναι βάλσαμο αυτή τη στιγμή! Σε ευχαριστώ πολυ!!! 

Ειδικά αν υπάρχει και ανδρικός παράγοντας στην εξίσωση, αυτή η ιστορία σε βάζει για τα καλά στην ψυχολογία του άντρα! Μπράβο στον άνθρωπο αυτό που είχε την ευαισθησία και το μεράκι να αφήσει μία τέτοια παρακαταθήκη. Αυτό το κείμενο είναι σκέτος θησαυρός!

• Μου αρέσει 2

15 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά εγώ την έχω κάνει την εξέταση πριν πολλά χρόνια στο Χορέμιο (παράρτημα του Παίδων), αν θυμάμαι καλά κάλυπτε το 97% των μεταλλάξεων και βγήκε καλή. Ο άντρας μου θα την κάνει όμως αν δεν μας κάτσει τώρα το εμβρυάκι μας, ώστε αν πάμε με δότρια να είμαστε βέβαιοι και γι' αυτό και θέλουμε να τσεκάρουμε το 100% που γίνεται μόνο ιδιωτικά.

Αυτό είναι ψέμα, το λένε τα ιδιωτικά για διαφήμιση (θα σας πουν ότι καλύπτουν το 99% για αποποίηση ευθύνης). Μίλα με βιολόγο από το Λαικό ή από το Χωρέμειο να σου πουν ποιο ποσοστό μεταλλάξεων έχει χαρτογραφηθεί. Νομίζω είναι γύρω στο 95%, το μέγιστο γίνεται και στο Χωρέμειο και ιδιωτικά,  η ίδια μεθοδολογία είναι, δεν υπάρχει άλλη. Ζήτα να σου το εξηγήσουν, γιατί δεν σου το λέω καλά. Στο Χωρέμειο ζήτα να μιλήσεις με βιολόγο, όχι με τη γραμματέα που λέει αρλούμπες...

• Ευχαριστώ 1

14 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Μωρε ξερεις τι σκεφτηκα αυτοματα μολις στο εγραψα οτι το προβλημα μου δεν ειναι η χοριακη η το τεστ μια χαρα ειχα διπλασιασμούς και εφτασα 8η εβδομαδα το μετα ειναι το θεμα.. βεβαια δε παύει να ειναι μια καινουργια φορα κ η πρωτη χοριακη ειναι τρελο αγχος .. αλλα το θεμα ειναι να περασω την επομενη πίστα χαχαχα!  Εφοσον παρω το θετικο εγω θες να σου εκμυστηρευτώ κατι τη προηγουμενη φορα ηξερα οτι θα ειναι θετικο μολις πηρα τη χοριακη και μετα το πρωτο διπλασιασμό μεσα μου ηξερα οτι δε θα προχωρησει μαλιστα μια φιλη μου ειχε ενθουσιαστεί και της λεω μη σε πιανει πανικος υπαρχει το σύνδρομο κενού σάκου οι αποβολές και μου λεει Οχι ρε συ και της λεω καλα.. δε ξερω το ηξερα. Και τωρα ξερεις τι λεω αν αυτη τη φορα πιαστεί θα γεννηθεί κιολας! 

Κι εμένα το πρώτο εμβρυάκι δεν μου έφερε τόση χαρά, ήμουν κακόκεφη κ μες το άγχος. Επίσης όσο ήμουν έγκυος δλδ κανα μήνα είχα φοβερό θέμα με τους θορύβους. Δεν άντεχα τη φασαρία. Ένιωθα πως ήταν αγοράκι κ όντως αγοράκι ήταν όπως έδειξε κ η εξέταση dna που κάναμε μετά την απόξεση.

Αυτή τη φορά είμαι πιο χαρούμενη. Ελπίζω πως θα πάει καλά, έτσι νιώθω κ έχω την αίσθηση πως είναι κοριτσάκι. Μακάρι να μην κάνω λάθος.

Καλη επιτυχία σου εύχομαι!

Καλή επιτυχία Makelen! :)

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

13 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Στο Μαρούσι πέρασες? Εκεί κοντά στο Μητέρα? Στο ίδιο κτίριο είναι και το φαρμακείο.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! :wub:

Όχι στο Αιγάλεω πέρασα 

11 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Κάποια τα παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ πχ  gonal κ κάποια άλλα δλδ τα περισσότερα από τα αλλα φαρμακεία. Εγώ τα πηρα από εκεί που περασα Επιτροπή στο Μαρουσι αλλά επειδή μένω κέντρο Αθήνα έχει φαρμακείο ΕΟΠΥΥ κ στους Αμπελόκηπους αλλά εκεί δεν δίνουν φάρμακα εξωσωματικής. Επίσης είχα διαβάσει απο τα κορίτσια εδώ ότι καλό είναι να τα βάλεις στο ψυγείο στο ενδιάμεσο ράφι κ οχι στην πορτα του ψυγείου. Καλή επιτυχία να έχεις! 

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ρωτήσω τον γιατρό μου την Πέμπτη που θα πάω να μου τα γράψει από που μπορώ να τα πάρω. Θα ρωτήσω και εκεί να μου πουν σε ποιο μέρος του ψυγείο πρέπει να τα βάλω να δούμε τι θα μου πουν

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Είναι το πρώτο μου μήνυμα εδώ και ουσιαστικά η πρώτη μου επαφή με φόρουμ εξωσωματικής, επομένως συγχωρέστε με αν έχω παραβλέψει κάτι άλλο που θα έπρεπε να έχω κάνει πρώτα. Είμαι η Όλγα, 41 ετών, και πριν λίγες ημέρες έκανα την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής, με δότη. Παρασκευή 29 Απριλίου ωοληψία, πήραν 9 ωάρια, εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν τα 4 και τα 3 προχώρησαν σε στάδιο μοριδίου την 4η μέρα μετά την ωοληψία (το ένα έμβρυο είχε μείνει πίσω). Όλα τα έμβρυα φαίνονταν καλής ποιότητας, χωρίς θρυμματισμό. Ο γιατρός μου δεν ήθελε να περιμένουμε να γίνουν βλαστοκύστες (μου είπε ότι το φυσικό περιβάλλον της μήτρας το προτιμάμε) και έτσι έγινε η εμβρυομεταφορά στις 3/5, 4η μέρα μετά την ωοληψία. Μου μετέφεραν και τα 3 έμβρυα που είχαν προχωρήσει. Τεστ κύησης έχω την Παρασκευή 13/5.

Το θέμα είναι ότι μόλις βγήκα από το χειρουργείο μετά την εμβρυομεταφορά είχα αυτήν την ανεξήγητη διαίσθηση ότι δεν έχει γίνει τίποτα... η οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Πραγματικά υποκλίνομαι στις κοπέλες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία για παραπάνω από μία φορές. Είναι κάτι που, αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ψυχοφθόρο μπορεί να είναι. Η οικογένειά μου είναι πολύ υποστηρικτική, το ίδιο και το περιβάλλον μου, αλλά για κάποιο λόγο είμαι πολύ απαισιόδοξη. Δεν θα έπρεπε να έχω καταλάβει κάτι; Ότι κάτι αλλάζει; Κάποιο σύμπτωμα ίσως; Εκτός από το πρήξιμο εξαιτίας των φαρμάκων, δεν νιώθω τίποτα άλλο. Ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς που σίγουρα με νιώθετε, μήπως και καταφέρω να κρατηθώ στα πόδια μου μέχρι την Παρασκευή που έχω τη χοριακή.

Σας ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα :-|

• Μου αρέσει 7

πρίν από 3 λεπτά , Olja είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Είναι το πρώτο μου μήνυμα εδώ και ουσιαστικά η πρώτη μου επαφή με φόρουμ εξωσωματικής, επομένως συγχωρέστε με αν έχω παραβλέψει κάτι άλλο που θα έπρεπε να έχω κάνει πρώτα. Είμαι η Όλγα, 41 ετών, και πριν λίγες ημέρες έκανα την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής, με δότη. Παρασκευή 29 Απριλίου ωοληψία, πήραν 9 ωάρια, εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν τα 4 και τα 3 προχώρησαν σε στάδιο μοριδίου την 4η μέρα μετά την ωοληψία (το ένα έμβρυο είχε μείνει πίσω). Όλα τα έμβρυα φαίνονταν καλής ποιότητας, χωρίς θρυμματισμό. Ο γιατρός μου δεν ήθελε να περιμένουμε να γίνουν βλαστοκύστες (μου είπε ότι το φυσικό περιβάλλον της μήτρας το προτιμάμε) και έτσι έγινε η εμβρυομεταφορά στις 3/5, 4η μέρα μετά την ωοληψία. Μου μετέφεραν και τα 3 έμβρυα που είχαν προχωρήσει. Τεστ κύησης έχω την Παρασκευή 13/5.

Το θέμα είναι ότι μόλις βγήκα από το χειρουργείο μετά την εμβρυομεταφορά είχα αυτήν την ανεξήγητη διαίσθηση ότι δεν έχει γίνει τίποτα... η οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Πραγματικά υποκλίνομαι στις κοπέλες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία για παραπάνω από μία φορές. Είναι κάτι που, αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ψυχοφθόρο μπορεί να είναι. Η οικογένειά μου είναι πολύ υποστηρικτική, το ίδιο και το περιβάλλον μου, αλλά για κάποιο λόγο είμαι πολύ απαισιόδοξη. Δεν θα έπρεπε να έχω καταλάβει κάτι; Ότι κάτι αλλάζει; Κάποιο σύμπτωμα ίσως; Εκτός από το πρήξιμο εξαιτίας των φαρμάκων, δεν νιώθω τίποτα άλλο. Ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς που σίγουρα με νιώθετε, μήπως και καταφέρω να κρατηθώ στα πόδια μου μέχρι την Παρασκευή που έχω τη χοριακή.

Σας ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα :-|

Καλώς όρισες κουκλα μου! Εμεις ειμαστε εδω να ακούμε να συμπάσχουμε και να ανταλλάσουμε αποψεις και συμβουλές.. ολα αυτα που ακουω ειναι απολύτως φυσιολογικα  και αναμενόμενα. Ο φόβος  της αποτυχίας η αυτη η διασθηση ειναι η άμυνα σου. Μην εισαι ομως τοσο απαισιόδοξη ειναι ακομα πολυ νωρις για συμπτώματα. Πιστεψε με τη πεωτη φορα ολες καπως ετσι νιώθουμε κι ομως μετα απο καθε αποτυχία που το απεύχομαι να σπυ συμβει βρισκεις τη δυναμη και προχωρας.. εχεις καποιο θεμα και προχωρας σε εξωσωματικη υπαρχει κατι παθολογικό; Απο εξετάσεις σου ζητήθηκε κατι; Να μας πεις καποια πραγματα για εσενα! Σου ευχομαι καλη επιτυχια! !❤️

1 hour ago, κοτοπουλάκι said:

Αυτή τη φορά είμαι πιο χαρούμενη. Ελπίζω πως θα πάει καλά, έτσι νιώθω κ έχω την αίσθηση πως είναι κοριτσάκι. Μακάρι να μην κάνω λάθος.

Μακάρι κορίτσι μου!!! Σου ευχομαι αυτή τη φορά να ριζώσει μέσα σου για τα καλα κ να μείνει ένα γεμάτο 9 μηνο!!!! 

Δεν ήξερα ότι μετά την αποξεση κ τη βιοψία στην εξέταση φαίνεται το φυλο. Το ζητήσατε εσείς? Σε ποια κλινική την κάνατε? Εγώ στο ΙΑΣΩ κ τους είπα θέλω πληρη ανάλυση αλλά δεν έγραψαν τίποτα το ιδιαίτερο στην ανάλυση βιοψίας, ουτε αν υπήρχαν ή όχι χρωμοσωμικες ανωμαλίες, μου το είπε προφορικά ο γιατρός ότι ίσως ήταν αυτό κ αόριστα τελείως. Μετά με έστειλαν για εξετάσεις θρομβοφυλιας που δεν έδειξαν τίποτα απολυτως, είπαν είναι καθαρές. Παλινδρόμηση είχα μετά την 8η.

• Μου αρέσει 1

6 minutes ago, ksvolimi said:

Καλώς όρισες κουκλα μου! Εμεις ειμαστε εδω να ακούμε να συμπάσχουμε και να ανταλλάσουμε αποψεις και συμβουλές.. ολα αυτα που ακουω ειναι απολύτως φυσιολογικα  και αναμενόμενα. Ο φόβος  της αποτυχίας η αυτη η διασθηση ειναι η άμυνα σου. Μην εισαι ομως τοσο απαισιόδοξη ειναι ακομα πολυ νωρις για συμπτώματα. Πιστεψε με τη πεωτη φορα ολες καπως ετσι νιώθουμε κι ομως μετα απο καθε αποτυχία που το απεύχομαι να σπυ συμβει βρισκεις τη δυναμη και προχωρας.. εχεις καποιο θεμα και προχωρας σε εξωσωματικη υπαρχει κατι παθολογικό; Απο εξετάσεις σου ζητήθηκε κατι; Να μας πεις καποια πραγματα για εσενα! Σου ευχομαι καλη επιτυχια! !❤️

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όχι, δεν έχω κάποιο θέμα, απλώς είμαι χωρίς σύντροφο και αποφάσισα να κάνω μόνη μου ένα παιδάκι. Από εξετάσεις μου ζητήθηκαν τα κλασικά, ορμόνες, θυρεοειδής, καρδιολογικές, τέτοια. Σε ευχαριστώ θερμά για το κουράγιο που μου δίνεις!

• Μου αρέσει 11

πρίν από 4 λεπτά , Olja είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όχι, δεν έχω κάποιο θέμα, απλώς είμαι χωρίς σύντροφο και αποφάσισα να κάνω μόνη μου ένα παιδάκι. Από εξετάσεις μου ζητήθηκαν τα κλασικά, ορμόνες, θυρεοειδής, καρδιολογικές, τέτοια. Σε ευχαριστώ θερμά για το κουράγιο που μου δίνεις!

Καλωσηρθες! Μπράβο για το θάρρος σου και την απόφαση να γίνεις μανουλα! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου! Μακάρι ήδη να βρίσκεται μέσα σου τουλάχιστον ένα μωράκι! Όλες είμαστε εδώ για να ανταλλάσσουμε απόψεις και γνωσεις και να στηρίζουμε η μία την άλλη! Κάθε φορά που μια πέφτει, οι υπόλοιπες τη σηκώνουν, έτσι παει! Λίγο κουράγιο ακόμα, μέχρι τη χοριακη σου!! Τα συμπτώματα ή η απουσία αυτών, δε μας λένε τίποτα! Μην πτοεισαι! Κρατα γερά!!! :x

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...