Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλά δεν επιμένω, δεν πήρα και σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Αττικής. Για να το θυμάσαι, έτσι θα είναι. Αφού είχες και την έπτωση με την συνταγή είναι πιθανό να έδωσες τόσα  

Ανάλυση λέγεται το εργαστήριο. Βασιλίσσης Σοφίας 64

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μετά από 3 χρόνια προσπαθειών, 1 χρόνο με ελεύθερες επαφές, 3 σπερματεγχύσεις και 4 ετ, πόσο πιθανό λες να είναι??? Οκ, είχαμε επαφή στην ωορρηξία, αλλά ειλικρινά δεν το θεωρώ καθόλου πιθανό! Σκέψου ότι χθες έκανα ακτινογραφία θώρακα γιατί μου έχει αφήσει βήχα ο κόβιντ και με ρώτησαν αν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης, είπα όχι, αν και μέσα μου μαγκώθηκα λίγο μπας και, αλλά ειλικρινά μου φαίνεται τελείως απίθανο.

Γλυκούλα μου ❤ Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα, αλλά το θεωρώ λιγότερο από 1% πιθανό. Μη μου λες τέτοια τώρα και έκανα ακτινογραφία χθες! Τι τεστ να κάνω καλέ? Δεν έχω καν καθυστέρηση!!! Περιμένω περίοδο αρχές της επόμενης βδομάδας!

Να κάνουμε βρε κορίτσια, αλλά μέτα την εμβρυομεταφορά μου που θα γίνει τέλος Μαΐου!!! ❤ Για την ώρα δεν προγραμματίζω κάποιο πάρτυ :lol:

Κορίτσι μου τα πάντα είναι πιθανά!!Μετά απο 6 χρόνια επαφών στα οποια κάναμε 3 σπερματεγχυσεις και 3 ετ, χωρις ποτε να δω μια θετικη χοριακη, δε σου βάζω χειρουργεία έμεινα φυσιολογικά και μετά από 1 ακόμη χρόνο προσπαθειών που κι αυτός μίσος ήταν λόγω μικροβίων και θυροειδη ξαναέμεινα φυσιολογικα!!!Οπότε ποτέ μη λες ποτέ!!Όλα είναι πιθανά!!Και να ξέρεις όταν δεν το περιμένεις και πιστεύεις πλέον ότι δεν υπάρχει ελπίδα εκεί μπορεί να γίνει το θαύμα!!!

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Καλα τα θυμάσαι, όμως τα νέα μου είναι άσχημα. Απανωτές αποτυχίες. Με πηραν οι έμβρυο λόγοι, το εμβρυακι μου δεν προχωρησε παρα μόνο έως 4η μερα 6 κυττάρων κ μετα έκανε κάποιες διαιρέσεις την 5η μέρα αλλά δεν ήταν σε καλή ποιότητα για κατάψυξη. Εριξα και ένα κλάμα χτες έτσι για να ισιώσω.. Τι να κάνω? Βγάζω ωάρια όμως τα εμβρυα όλα καταστρέφονται μετά την 3η 4η μέρα. Είναι η ηλικία μου σίγουρα που δεν δίνει ποιοτικά ωάρια παρολο που έβγαλα στον προηγουμενο συνολικά 6 ωάρια κ 2 κυστικά σε δυο φάσεις. Σε αυτόν τον κυκλο δεν πηρα κανένα φάρμακο κ εβγαλα αυτό το ωάριο τώρα που δεν προχώρησε κ σημερα στον υπερηχο ο γιατρός είδε άλλο ένα 21mm το οποίο θέλει να παρουμε τη Δευτέρα με 2η ωοληψια στον ίδιο κυκλο. Είχα σήμερα Ε2 268, όποτε λέει αξίζει μην το χάσουμε κ θα δουμε αν έχει ωάριο μέσα ή όχι (παιζει δηλ να είναι παλι κυστικό, αλλά δεν φαίνεται αν δεν το πάρουμε). 

Σε ευχαριστώ παρα πολυ που ρώτησες, χτες δεν είχα κουράγιο άλλο κ ήμουν χάλια για να σας γράψω... 

Ευχάριστο το οτι υπαρχει αυτο των 21χιλ. Και βασει Ε2 εχει αρκετες πιθανοτητες να μην ειναι κυστικο..!Ευχομαι να πανε ολα καλα την Δευτερα!

1 ώρα πρίν, Maria.28 είπε:

Αχχχ δυστυχώς με κυνηγάει ο χρονος για αλλον λογο υγείας κ το αγχος χτυπαει κοκκινο. Δικιο εχεις βημα βημα προσπαθω να τα σκεφτομαι κ οτι προκυψει, εαν δεν γίνει φετος μακαρι να ειμαι καλα αλλη χρονια να προσπαθήσω. Την Δευτέρα θα πάω σε ενδοκρινολογο κ ελπιζω να μαθω. Παντως fsh εγω ειχα  τον Γεναρη 9,76 καπου τοσο νομιζω κ κανεις γιατρος (πηγα σε πολλους) δεν εχει σχολιάσει τιποτα. Κ Ε2 ειχα ογδοντακατι. Εδω στο φορουμ διαβαζω για αυτες τις τιμες γιατρος μεχρι στιγμης δεν εχει σχολιασει κατι.Τι να πω δεν ξερω... Επισης εχω δυο με τρεις κύκλους σχεδον ολο τον μηνα εκτος απο την περιοδο πονο στο στηθος. Μου κανουν ψηλαφηση μου λενε εισαι μια χαρα. Μηπως ποναει το στηθος γιατι ανεβηκε καποια ορμονη??? Πρεπει να ζητήσω να μ τις γραψουν να τις ξανακανω μαλλον.. Η να παω σε μαστολογο. 

Κοπέλα μου εμένα γενικα τα συμπτώματα της περιόδου μου άλλαξαν δραστικά πριν από περίπου 2 χρόνια!!Εκεί που ταλαιπωριομουν με τα κλασικά για 1 μέρα πριν την περιοδο ξαφνικά τουλάχιστον όσον αφορά το στήθος πάντοτε μου πρηζοταν και με πόναγε για τουλάχιστον 2 με 2,5 βδομάδες στον κύκλο μου!!Εμένα τουλάχιστον όταν ανέφερα αυτά τα συμπτώματα στον γυναικολόγο μου μου είπε ότι μάλλον είναι λόγω αυξημένης προγεστερονης!!Να σου πω την αλήθεια δεν το έψαξα περαιτέρω!!Πάντως μην ανησυχείς μπορεί να σου αλλάζει ο κύκλος!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Όπως απάντησα και στην Τροια πάραπανω, την έχω κάνει την εξέταση και συζητάμε να την κάνει και ο άντρας μου μόνο στην περίπτωση που πάμε με δότρια και θα πάμε ιδιωτικά που καλύπτουν το 100% γιατί θέλουμε να είμαστε βέβαιοι.

Ελπιζω να μην σας χρειαστεί! Απλα πληροφοριακα νομίζω το 100% δεν το καλύπτουν πουθενα. Επειδή στο λαϊκό που έκανα την εξέταση βρήκα ότι είμαι φορέας έκανε ο άντρας μου στο εργαστήριο ιατρικής γενετικής που είναι κοντά στο παίδων μάλλον αυτο ειναι το χωρεμειο. Κ ρώτησα στο λαϊκό τότε κ είπαν ότι είναι πολυ αξιόλογο κ καλυπτουν το μεγαλύτερο ποσοστο εκεί των μεταλλάξεων. 

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ναι;;; Εμενα ποτέ... Μήπως δε γεμίζετε καλα τα μαρκουτσια; Ή τα φούλαρα εγω;;χαχαχα

8 στο συνολο και ωοληψιες αστα... αμέτρητες...

Δεν εβγαιναν γιατί προφανως ειχε φτασει η κρέμα μέχρι εξω εξω και ειχα μπουκωσει...χαχαχα..Οχι...δεν ειχα παθει ουρολοιμωξη...

@winspert μου ,εύχομαι η επόμενη ετ σου να είναι και θα είναι η τυχερή σου :)

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αχ βρε κοριτσάκι μου... Πόσος πόνος ρε γαμώτο... Λυπάμαι πολύ. Για να δούμε αυτό το ένα τι θα κάνει, εύχομαι να προχωρήσει! Ο γιατρός σου τι λέει?

Ετσι βρε κορίτσι μου, έτσιιιι!!! Θα πιάσει και θα γεννήσεις!!!!!!!! ❤❤❤

❤️❤️❤️

1 ώρα πρίν, Margeau είπε:

Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι η ινοκυστική νόσος μαστού. Ας με διορθώσει κάποια κοπέλα αν κάνω λάθος. Πράγματι είναι αθώα κατάσταση και το αποκτούν πολλές γυναίκες μεγαλώνοντας. 

Πριν εναμιση χρονο που μου εκανε ενας γυναικολογος υπερηχο, χωρις να ποναω καπου τοτε, ειδε δυο νομιζω κυστουλες στον ενα μαστο κ μου ειπε δεν ειναι κατι πολλες γυναίκες εχουν αλλα καμια σχεση τα σημεια με τον γενικο πονο στηθους που εχω τωρα. Καθυσηχαστηκα βεβαια τωρα απ τα λεγομενα σας αλλα θα το κοιταξω ξανα. Δυστυχως @Margeau σοβαρο ειναι ειναι το θεμα μου αλλα θα πορεύομαι μια ζωη μαζι του, απλως μου εκατσαν τωρα πολλες ατυχιες μαζι! Ας μην βαρύνω ομως το κλιμα, θετικη σκεψη!!!

πρίν από 49 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κοπέλα μου εμένα γενικα τα συμπτώματα της περιόδου μου άλλαξαν δραστικά πριν από περίπου 2 χρόνια!!Εκεί που ταλαιπωριομουν με τα κλασικά για 1 μέρα πριν την περιοδο ξαφνικά τουλάχιστον όσον αφορά το στήθος πάντοτε μου πρηζοταν και με πόναγε για τουλάχιστον 2 με 2,5 βδομάδες στον κύκλο μου!!Εμένα τουλάχιστον όταν ανέφερα αυτά τα συμπτώματα στον γυναικολόγο μου μου είπε ότι μάλλον είναι λόγω αυξημένης προγεστερονης!!Να σου πω την αλήθεια δεν το έψαξα περαιτέρω!!Πάντως μην ανησυχείς μπορεί να σου αλλάζει ο κύκλος!!!

Καθυσηχαζομαι με τις απαντησεις κοριτσια. Σ ευχαριστω!!! Κ εμενα τον Γεναρη που νομιζω 21η μερα του κυκλου μου ειπαν να την κανω την προγεστερονη ηταν ανεβασμενη σχετικα με αλλες κοπελες που διαβαζω, μπορει να ειναι αυτο. Θα ξαναρωτησω τον γιατρο μήπως πρεπει να κοιταξω κατι. Thanks!!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Το φαρμακείο του εοππυ που είναι? 

Κάποια τα παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ πχ  gonal κ κάποια άλλα δλδ τα περισσότερα από τα αλλα φαρμακεία. Εγώ τα πηρα από εκεί που περασα Επιτροπή στο Μαρουσι αλλά επειδή μένω κέντρο Αθήνα έχει φαρμακείο ΕΟΠΥΥ κ στους Αμπελόκηπους αλλά εκεί δεν δίνουν φάρμακα εξωσωματικής. Επίσης είχα διαβάσει απο τα κορίτσια εδώ ότι καλό είναι να τα βάλεις στο ψυγείο στο ενδιάμεσο ράφι κ οχι στην πορτα του ψυγείου. Καλή επιτυχία να έχεις! 

6 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Κορίτσια θα κάνω μια χιλιοειπωμένη ερώτηση, συγχωρήστε με! Μόλις τώρα μου ήρθαν τα "καφέ". Πρώτη μέρα θεωρείται αν μου έρθει κανονική ροή, κόκκινο αίμα δλδ, πριν τις 6 σήμερα ή πριν τις 10; Κορίτσια έφτασε και η δική μου η ώρα. Gonal 225. Wish me good luck!

Καλη επιτυχία!!! Όλα θα πάνε καλά!

10 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια με τη λίμπιντο σας πως τα πάτε; έχετε καμία διαφορά; σόρυ κ ολας αλλά έχω wet dreams ανα διαστήματα Και μετα ποναω τρομερα που ξυπνάω, 2-3 λεπτά κρατάει ο πόνος.δεν ξέρω αν επηρεάζει  ντρέπομαι να ρωτησω στο γιατρο! 

Εγώ μετα τη διεγερση , και ενώ έχει περάσει 1,5 μήνας από τότε η λίμπιντο μου είναι ανεβασμένη! Ολο το σεξ σκέφτομαι! Χαχαχα μάλλον οι ορμόνες θα είναι δεν ξέρω και εγώ...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Εγώ μετα τη διεγερση , και ενώ έχει περάσει 1,5 μήνας από τότε η λίμπιντο μου είναι ανεβασμένη! Ολο το σεξ σκέφτομαι! Χαχαχα μάλλον οι ορμόνες θα είναι δεν ξέρω και εγώ...

@happiness79 έκανα τον Ιανουάριο στον μαστρο...... την εξέταση για κυστική ίωση που καλύπτει το 99% των μεταλλάξεων και πλήρωσα 200 ευρώ. Δεν νομίζω να υπάρχει για το 100% , εννοουν αυτο που έκανα.  Ευχομαι να σου είναι αχρείαστες οι πληροφορίες κ να μην χρειαστεί να την κάνετε την εξέταση!!!

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...