Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, happiness79 said:

Κι εγώ στο Μαρούσι κατέθεσα τα χαρτιά μου την προηγούμενη φορά παρ' ότι δε μένω εκεί κοντά, καμία σχέση, (νόμιζα ότι έπρεπε να τα καταθέσω εκεί επειδή εκεί πέρασα επιτροπή) και ευτυχώς τα δέχτηκαν και τα έστειλαν εκείνοι εκεί που υπάγομαι κι όλα καλά. Δε θα έχεις θέμα!

Τι έγινε με το εμβρυάκι σου? Είχες νέα? Συγνώμη αν το έχεις ήδη γράψει και δε το έχω δει, είχα να μπω από χθες το μεσημέρι και βλέπω τώρα τι έχετε γράψει, μαζεμένα!

Καλα τα θυμάσαι, όμως τα νέα μου είναι άσχημα. Απανωτές αποτυχίες. Με πηραν οι έμβρυο λόγοι, το εμβρυακι μου δεν προχωρησε παρα μόνο έως 4η μερα 6 κυττάρων κ μετα έκανε κάποιες διαιρέσεις την 5η μέρα αλλά δεν ήταν σε καλή ποιότητα για κατάψυξη. Εριξα και ένα κλάμα χτες έτσι για να ισιώσω.. Τι να κάνω? Βγάζω ωάρια όμως τα εμβρυα όλα καταστρέφονται μετά την 3η 4η μέρα. Είναι η ηλικία μου σίγουρα που δεν δίνει ποιοτικά ωάρια παρολο που έβγαλα στον προηγουμενο συνολικά 6 ωάρια κ 2 κυστικά σε δυο φάσεις. Σε αυτόν τον κυκλο δεν πηρα κανένα φάρμακο κ εβγαλα αυτό το ωάριο τώρα που δεν προχώρησε κ σημερα στον υπερηχο ο γιατρός είδε άλλο ένα 21mm το οποίο θέλει να παρουμε τη Δευτέρα με 2η ωοληψια στον ίδιο κυκλο. Είχα σήμερα Ε2 268, όποτε λέει αξίζει μην το χάσουμε κ θα δουμε αν έχει ωάριο μέσα ή όχι (παιζει δηλ να είναι παλι κυστικό, αλλά δεν φαίνεται αν δεν το πάρουμε). 

Σε ευχαριστώ παρα πολυ που ρώτησες, χτες δεν είχα κουράγιο άλλο κ ήμουν χάλια για να σας γράψω... 

• Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ok τότε, κάτι θα έχασα μάλλον, sorry. Για τις διαβαθμίσεις το ξέρω ότι παίζουν λόγω των ποσοστών. Εγώ πάντως όπου είχα πάρει τηλ να ρωτήσω, αλλά και στο doctor any time αν δεις τιμές, 300€ είναι το πιο οικονομικό. Να ξέρεις όμως ότι αν του γράψει ο γυναικολόγος σου την απλή για το 50% των μεταλλάξεων, θα γλιτώσει 50€ όποια κι αν κάνει.  
Όπως και να 'χει, ελπίζω να είναι αχρείαστη ;) 

Τι συγνώμη καλέ? Λογικό να το χάσεις μέσα σε τόσα μηνύματα! Εγώ συγνώμη αν ακούστηκε άσχημο, δεν είχα καθόλου τέτοια πρόθεση! Έχω ρωτήσει και έτσι θα το κάνουμε, θα του γράψουν το 50% και θα πληρώσουμε τη διαφορά. Κι εγώ ελπίζω να μη χρειαστεί βέβαια! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Σου εύχομαι κι εγώ να είσαι με φουσκωμένη κοιλίτσα σύντομα!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ε2 48,1 και Fsh 8 (2η με 3η μερα του κύκλου)..Τι ειπαμε οτι σημαίνει η υψηλη Fsh στις αρχες του κυκλου; Και η δική μου ειναι υψηλή;;;

@winspert μια χαρά οι τιμές σου!! μην ανησυχείς. Καλή επιτυχία

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , happiness79 είπε:

Όπως έγραψα και παραπάνω, ο άντρας μου θα κάνει την εξέταση για κυστική ίνωση μόνο αν δεν προχωρήσει τώρα το εμβρυάκι μας και που σ' αυτή την περίπτωση θα πάμε με δότρια. Και επειδή δεν εμπιστεύομαι ότι τσεκάρουν τις δότριες για το 100% θέλω να είμαστε βέβαιοι. Όσο για την τιμή παίζουν διαβαθμίσεις, αν το ψάξεις θα δεις ότι δεν δίνουν όλοι την ίδια τιμή.

Εχει σε διάφορα μέρη. Εγώ πήγα στο Μαρούσι, εκεί που περάσαμε από επιτροπή.

Για να δούμε πόσο θα αντέξεις!!! :D Πάντως εγώ θεωρώ αυτή τη μέθοδο πιο ασφαλή, δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο θα μπορούσα να εμπιστευτώ τα τεστ. Επίσης να σου πω ότι από τις 4 φορές, η μία και μοναδική που έγινε εμφύτευση ήταν και η μόνη φορά που ήμουν σίγουρη ότι είμαι έγκυος! Αλήθεια! Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία!

Μωρε ξερεις τι σκεφτηκα αυτοματα μολις στο εγραψα οτι το προβλημα μου δεν ειναι η χοριακη η το τεστ μια χαρα ειχα διπλασιασμούς και εφτασα 8η εβδομαδα το μετα ειναι το θεμα.. βεβαια δε παύει να ειναι μια καινουργια φορα κ η πρωτη χοριακη ειναι τρελο αγχος .. αλλα το θεμα ειναι να περασω την επομενη πίστα χαχαχα!  Εφοσον παρω το θετικο εγω θες να σου εκμυστηρευτώ κατι τη προηγουμενη φορα ηξερα οτι θα ειναι θετικο μολις πηρα τη χοριακη και μετα το πρωτο διπλασιασμό μεσα μου ηξερα οτι δε θα προχωρησει μαλιστα μια φιλη μου ειχε ενθουσιαστεί και της λεω μη σε πιανει πανικος υπαρχει το σύνδρομο κενού σάκου οι αποβολές και μου λεει Οχι ρε συ και της λεω καλα.. δε ξερω το ηξερα. Και τωρα ξερεις τι λεω αν αυτη τη φορα πιαστεί θα γεννηθεί κιολας! 

• Μου αρέσει 7

1 ώρα πρίν, Margeau είπε:

Κοίτα θα χρειαστεί χρόνο το σώμα να συνέλθει από τα ράμματα και να στρώσουν οι ορμόνες. Εμένα δύο κύκλους μετά η FSHμου είχε πάει 10 από 7! Βέβαια εγώ χειρουργησα την ωοθήκη μου οπότε είναι λογικό να επηρεάστηκε. Όπως και να έχει μην αγχώνεσαι. Εστίασε στο χειρουργείο που έχεις μπροστά σου και μόλις περάσει αυτό βλέπεις και τον θυρεοειδή. Οπωσδήποτε όμως δώσε χρόνο στο σώμα σου να ηρεμήσει και να στρώσει. Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου! Θετική σκέψη και ένα ένα βήμα!

Αχχχ δυστυχώς με κυνηγάει ο χρονος για αλλον λογο υγείας κ το αγχος χτυπαει κοκκινο. Δικιο εχεις βημα βημα προσπαθω να τα σκεφτομαι κ οτι προκυψει, εαν δεν γίνει φετος μακαρι να ειμαι καλα αλλη χρονια να προσπαθήσω. Την Δευτέρα θα πάω σε ενδοκρινολογο κ ελπιζω να μαθω. Παντως fsh εγω ειχα  τον Γεναρη 9,76 καπου τοσο νομιζω κ κανεις γιατρος (πηγα σε πολλους) δεν εχει σχολιάσει τιποτα. Κ Ε2 ειχα ογδοντακατι. Εδω στο φορουμ διαβαζω για αυτες τις τιμες γιατρος μεχρι στιγμης δεν εχει σχολιασει κατι.Τι να πω δεν ξερω... Επισης εχω δυο με τρεις κύκλους σχεδον ολο τον μηνα εκτος απο την περιοδο πονο στο στηθος. Μου κανουν ψηλαφηση μου λενε εισαι μια χαρα. Μηπως ποναει το στηθος γιατι ανεβηκε καποια ορμονη??? Πρεπει να ζητήσω να μ τις γραψουν να τις ξανακανω μαλλον.. Η να παω σε μαστολογο. 

Διαφημίσεις

12 minutes ago, happiness79 said:

Τι συγνώμη καλέ? Λογικό να το χάσεις μέσα σε τόσα μηνύματα! Εγώ συγνώμη αν ακούστηκε άσχημο, δεν είχα καθόλου τέτοια πρόθεση! Έχω ρωτήσει και έτσι θα το κάνουμε, θα του γράψουν το 50% και θα πληρώσουμε τη διαφορά. Κι εγώ ελπίζω να μη χρειαστεί βέβαια! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Σου εύχομαι κι εγώ να είσαι με φουσκωμένη κοιλίτσα σύντομα!

Δεν το πήρα κάπως κορίτσι μου, μην ανησυχείς :) 
Αχ το εύχομαι και για τις δύο μας σύντομα! 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Καλα τα θυμάσαι, όμως τα νέα μου είναι άσχημα. Απανωτές αποτυχίες. Με πηραν οι έμβρυο λόγοι, το εμβρυακι μου δεν προχωρησε παρα μόνο έως 4η μερα 6 κυττάρων κ μετα έκανε κάποιες διαιρέσεις την 5η μέρα αλλά δεν ήταν σε καλή ποιότητα για κατάψυξη. Εριξα και ένα κλάμα χτες έτσι για να ισιώσω.. Τι να κάνω? Βγάζω ωάρια όμως τα εμβρυα όλα καταστρέφονται μετά την 3η 4η μέρα. Είναι η ηλικία μου σίγουρα που δεν δίνει ποιοτικά ωάρια παρολο που έβγαλα στον προηγουμενο συνολικά 6 ωάρια κ 2 κυστικά σε δυο φάσεις. Σε αυτόν τον κυκλο δεν πηρα κανένα φάρμακο κ εβγαλα αυτό το ωάριο τώρα που δεν προχώρησε κ σημερα στον υπερηχο ο γιατρός είδε άλλο ένα 21mm το οποίο θέλει να παρουμε τη Δευτέρα με 2η ωοληψια στον ίδιο κυκλο. Είχα σήμερα Ε2 268, όποτε λέει αξίζει μην το χάσουμε κ θα δουμε αν έχει ωάριο μέσα ή όχι (παιζει δηλ να είναι παλι κυστικό, αλλά δεν φαίνεται αν δεν το πάρουμε). 

Σε ευχαριστώ παρα πολυ που ρώτησες, χτες δεν είχα κουράγιο άλλο κ ήμουν χάλια για να σας γράψω... 

Αχ βρε κοριτσάκι μου... Πόσος πόνος ρε γαμώτο... Λυπάμαι πολύ. Για να δούμε αυτό το ένα τι θα κάνει, εύχομαι να προχωρήσει! Ο γιατρός σου τι λέει?

πρίν από 30 λεπτά , ksvolimi είπε:

Μωρε ξερεις τι σκεφτηκα αυτοματα μολις στο εγραψα οτι το προβλημα μου δεν ειναι η χοριακη η το τεστ μια χαρα ειχα διπλασιασμούς και εφτασα 8η εβδομαδα το μετα ειναι το θεμα.. βεβαια δε παύει να ειναι μια καινουργια φορα κ η πρωτη χοριακη ειναι τρελο αγχος .. αλλα το θεμα ειναι να περασω την επομενη πίστα χαχαχα!  Εφοσον παρω το θετικο εγω θες να σου εκμυστηρευτώ κατι τη προηγουμενη φορα ηξερα οτι θα ειναι θετικο μολις πηρα τη χοριακη και μετα το πρωτο διπλασιασμό μεσα μου ηξερα οτι δε θα προχωρησει μαλιστα μια φιλη μου ειχε ενθουσιαστεί και της λεω μη σε πιανει πανικος υπαρχει το σύνδρομο κενού σάκου οι αποβολές και μου λεει Οχι ρε συ και της λεω καλα.. δε ξερω το ηξερα. Και τωρα ξερεις τι λεω αν αυτη τη φορα πιαστεί θα γεννηθεί κιολας! 

Ετσι βρε κορίτσι μου, έτσιιιι!!! Θα πιάσει και θα γεννήσεις!!!!!!!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ε2 48,1 και Fsh 8 (2η με 3η μερα του κύκλου)..Τι ειπαμε οτι σημαίνει η υψηλη Fsh στις αρχες του κυκλου; Και η δική μου ειναι υψηλή;;;

Μια χαρά είναι...καθόλου υψηλή..μέσα στα όρια. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 42 λεπτά , Maria.28 είπε:

Αχχχ δυστυχώς με κυνηγάει ο χρονος για αλλον λογο υγείας κ το αγχος χτυπαει κοκκινο. Δικιο εχεις βημα βημα προσπαθω να τα σκεφτομαι κ οτι προκυψει, εαν δεν γίνει φετος μακαρι να ειμαι καλα αλλη χρονια να προσπαθήσω. Την Δευτέρα θα πάω σε ενδοκρινολογο κ ελπιζω να μαθω. Παντως fsh εγω ειχα  τον Γεναρη 9,76 καπου τοσο νομιζω κ κανεις γιατρος (πηγα σε πολλους) δεν εχει σχολιάσει τιποτα. Κ Ε2 ειχα ογδοντακατι. Εδω στο φορουμ διαβαζω για αυτες τις τιμες γιατρος μεχρι στιγμης δεν εχει σχολιασει κατι.Τι να πω δεν ξερω... Επισης εχω δυο με τρεις κύκλους σχεδον ολο τον μηνα εκτος απο την περιοδο πονο στο στηθος. Μου κανουν ψηλαφηση μου λενε εισαι μια χαρα. Μηπως ποναει το στηθος γιατι ανεβηκε καποια ορμονη??? Πρεπει να ζητήσω να μ τις γραψουν να τις ξανακανω μαλλον.. Η να παω σε μαστολογο. 

Κορίτσι μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Ψυχραιμία και όλα θα γίνουν. Τώρα για τον πόνο στο στήθος που λες έχω και γω τον τελευταίο χρόνο και ξεκινάει λίγες μέρες μετά την ωορρηξία και πραγματικά πονάει πολύ, ειδικά στο πλάι, ενώ ποτέ δεν είχα τέτοια συμπτώματα ούτε πριν την περίοδο. Η παθολόγος μου έγραψε υπέρηχο μαστού και μου βρήκαν ινοκυστική πάθηση που είναι μια καλοήθης πάθηση του μαστού την οποία έχουν πάρα πολλές γυναίκες!

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Αφού εσύ έχεις τσεκάρει το 97% τότε γιατί θες να κάνει εκείνος το 100%?
Θέλω να πω ότι οι πιθανότητες να έχεις εσύ πρόβλημα τελικά από το 3% που έχει μείνει και να έχει και εκείνος από το 10% που θα μείνει (αν πάει στο λαϊκό) και να συμπίπτει ώστε να πετύχετε και στις 25% πιθανότητες που έχει το έμβρυο ύστερα να νοσήσει, μιλάμε ότι είναι λιγότερες και από το να κερδίσεις το τζόκερ.
Κανονικά αυτή η εξέταση γίνεται στο 75-80% από τον έναν μόνο και 'σύ θες να φτάσεις το απόλυτο και για τους δύο?   
Επίσης αποκλείεται η εξέταση ιδιωτικά να έχει 180€ που ανέφερε η @Margeau, τόσο έχει το 70-80%. Η 100% έχει από 300€ και πάνω. 

Άλλοι λένε από τις 6 και μετά, άλλοι λένε από τις 8 και άλλοι λένε από τις 10. Εγώ πιστεύω πως Δευτέρα πρωί αν ξεκινήσεις θα είσαι οκ. Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! 

Λες να κάνω λάθος? Θυμάμαι πήγαμε με συνταγή που κάλυπτε ένα ποσοστό και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είχα δώσει λίγο λιγότερα από 200€. 

1 hour ago, Kallo είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Το φαρμακείο του εοππυ που είναι? 

Στο Μαρούσι πέρασες? Εκεί κοντά στο Μητέρα? Στο ίδιο κτίριο είναι και το φαρμακείο.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! :wub:

πρίν από 2 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσι μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Ψυχραιμία και όλα θα γίνουν. Τώρα για τον πόνο στο στήθος που λες έχω και γω τον τελευταίο χρόνο και ξεκινάει λίγες μέρες μετά την ωορρηξία και πραγματικά πονάει πολύ, ειδικά στο πλάι, ενώ ποτέ δεν είχα τέτοια συμπτώματα ούτε πριν την περίοδο. Η παθολόγος μου έγραψε υπέρηχο μαστού και μου βρήκαν ινοκυστική πάθηση που είναι μια καλοήθης πάθηση του μαστού την οποία έχουν πάρα πολλές γυναίκες!

Εμένα ξεκινάει να πονάει ελάααχιστα δύο μέρες πριν την ωορρηξία. Έτσι καταλαβαίνω ότι πλησιάζει. Και μόλις γίνει η ωορρηξία πονάει μέχρι και τη δεύτερη μέρα περιοδου παρά πολυ! Έκανα κι εγώ υπέρηχο στηθους και πέρα από κάποιες "αθώες" κυστουλες δε βρέθηκε τίποτα. Εγώ για τις ορμόνες ανησυχούσα, μήπως κάτι δε γίνεται σωστά, αλλά κανένας γυναικολόγος δεν το αξιολόγησε ως πρόβλημα.

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Kate92 είπε:

Εμένα ξεκινάει να πονάει ελάααχιστα δύο μέρες πριν την ωορρηξία. Έτσι καταλαβαίνω ότι πλησιάζει. Και μόλις γίνει η ωορρηξία πονάει μέχρι και τη δεύτερη μέρα περιοδου παρά πολυ! Έκανα κι εγώ υπέρηχο στηθους και πέρα από κάποιες "αθώες" κυστουλες δε βρέθηκε τίποτα. Εγώ για τις ορμόνες ανησυχούσα, μήπως κάτι δε γίνεται σωστά, αλλά κανένας γυναικολόγος δεν το αξιολόγησε ως πρόβλημα.

Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι η ινοκυστική νόσος μαστού. Ας με διορθώσει κάποια κοπέλα αν κάνω λάθος. Πράγματι είναι αθώα κατάσταση και το αποκτούν πολλές γυναίκες μεγαλώνοντας. 

1 ώρα πρίν, Iraki2022 είπε:

Θέλω πολυ να τη διαβάσω, πως μπορουμε να τη βρουμε? Εκτός αν μας κανεις μια μικρή περιληψη χωρίς τα ταυτοποιητικα στοιχεία του άλλου φόρουμ :)

Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω περίληψη. Είναι ολόκληρο διήγημα πολλών επεισοδίων και πρέπει να διαβάσεις τη δική του γραφή! Η ιστορία λέγεται "Διήγηση μιας μικρής Οδύσσειας στις θάλασσες της υπογονιμότητας". Γκουγκλισέ το!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Κ δεν ειχες αλλα συμπτωματα που αφορούν στο χασιμοτο??? 

Να σου πω την αλήθεια εγώ είμαι περίπτωση γιατί ποτέ δεν κατάλαβα κάτι διαφορετικό για να με υποψιάσει ότι μπορεί κάτι να μην πάει καλά με το θυροειδη μου!!Και το ανακάλυψα τυχαία γιατί προσπαθουσαμε ήδη περίπου 2 χρόνια με το σύζυγό και δεν ερχόταν το πολυπόθητο!!Αλλά από την άλλη και όταν έφτασε η TSH μου 80 πάλι δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!!!Πάντως να ξέρεις ότι ρυθμίζεται πολύ πολύ εύκολα με χαπάκι!!Ειδικά η δική σου τιμή που είναι πολύ χαμηλή σε 1 μήνα πιστεύω θα έχει ρυθμιστεί!!@ 

• Μου αρέσει 1

47 minutes ago, Margeau said:

Λες να κάνω λάθος? Θυμάμαι πήγαμε με συνταγή που κάλυπτε ένα ποσοστό και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είχα δώσει λίγο λιγότερα από 200€. 

Καλά δεν επιμένω, δεν πήρα και σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Αττικής. Για να το θυμάσαι, έτσι θα είναι. Αφού είχες και την έπτωση με την συνταγή είναι πιθανό να έδωσες τόσα  

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...