Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

20 hours ago, Kate92 said:

Όλα καλά!! Ένα λεπτό ήταν η διαδικασία! Με άφησε 20λεπτα ξαπλωμένη με τον άντρα μου δίπλα. Επίσης, συγχαρητήρια για τα μαθηματικά σου!! Μου είπε κι αυτός πώς και το 16αρι ωάριο λογικά είναι οκ!! 

Σας έχω και νέα. Πριν 2μιση μήνες κάναμε το τελευταίο με σπερμοδιαγραμμα σε αυτή που έδωσε σήμερα το δείγμα. Είναι εξειδικευμένη. Πριν 2 μήνες κινητικότητα (α+β) 28% . Σήμερα κινητικότητα (α+β) 48%. Και μετά την ενεργοποίηση του δείγματος 71%. Δύο μήνες παίρνει μόνο αντιοξειδωτικά για να ρίξουμε τον κατακερματισμό που ήταν 26%. Και ξεκίνησε και τρέξιμο. Παίρνει 1000mg τη μέρα βιταμίνη c, Coq10 400mg και l-glutathione complex. Και πέρασε και κορονοιο στο ενδιάμεσο. Έπαθα σοκ με το αποτέλεσμα!

Συγχαρητήρια!!!! Φοβερά τα νέα σου! Και εμείς με το ίδιο πρόβλημα είμαστε κ προσπαθουμε να διορθώσουμε οξειδωτικό στρες κ κατακερματισμό (29%). Παίρνει Androferti κ sermatrop. Επίσης βιταμίνη D. Μακάρι να δουμε κι εμείς αποτελέσματα. Ενθαρρυντικά τα νέα σου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, happiness79 said:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά εγώ την έχω κάνει την εξέταση πριν πολλά χρόνια στο Χορέμιο (παράρτημα του Παίδων), αν θυμάμαι καλά κάλυπτε το 97% των μεταλλάξεων και βγήκε καλή. Ο άντρας μου θα την κάνει όμως αν δεν μας κάτσει τώρα το εμβρυάκι μας, ώστε αν πάμε με δότρια να είμαστε βέβαιοι και γι' αυτό και θέλουμε να τσεκάρουμε το 100% που γίνεται μόνο ιδιωτικά.

Αφού εσύ έχεις τσεκάρει το 97% τότε γιατί θες να κάνει εκείνος το 100%?
Θέλω να πω ότι οι πιθανότητες να έχεις εσύ πρόβλημα τελικά από το 3% που έχει μείνει και να έχει και εκείνος από το 10% που θα μείνει (αν πάει στο λαϊκό) και να συμπίπτει ώστε να πετύχετε και στις 25% πιθανότητες που έχει το έμβρυο ύστερα να νοσήσει, μιλάμε ότι είναι λιγότερες και από το να κερδίσεις το τζόκερ.
Κανονικά αυτή η εξέταση γίνεται στο 75-80% από τον έναν μόνο και 'σύ θες να φτάσεις το απόλυτο και για τους δύο?   
Επίσης αποκλείεται η εξέταση ιδιωτικά να έχει 180€ που ανέφερε η @Margeau, τόσο έχει το 70-80%. Η 100% έχει από 300€ και πάνω. 

25 minutes ago, Margeau said:

Κορίτσια θα κάνω μια χιλιοειπωμένη ερώτηση, συγχωρήστε με! Μόλις τώρα μου ήρθαν τα "καφέ". Πρώτη μέρα θεωρείται αν μου έρθει κανονική ροή, κόκκινο αίμα δλδ, πριν τις 6 σήμερα ή πριν τις 10; Κορίτσια έφτασε και η δική μου η ώρα. Gonal 225. Wish me good luck!

Άλλοι λένε από τις 6 και μετά, άλλοι λένε από τις 8 και άλλοι λένε από τις 10. Εγώ πιστεύω πως Δευτέρα πρωί αν ξεκινήσεις θα είσαι οκ. Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! 

eardp2.png

9 hours ago, Margeau said:

Κορίτσια καλημέρα! Ξέρετε την ιστορία του Φαέθωνα από ένα παραπλήσιο φόρουμ ανδρολογικών θεμάτων; Οι παλιές και όσες ψάχνεστε στο ίντερνετ σίγουρα θα τον ξέρετε. Είναι μια συγκλονιστική, συγκινητική και πολύ καλογραμμένη εμπειρία ενός άνδρα με προβλήματα υπογονιμότητας. Απαντάει με τον δικό του τρόπο στους περισσότερους προβληματισμούς που βιώνουμε εμείς τα υπογόνιμα ζευγάρια και ... έχει happy end! Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω λινκ.

Θέλω πολυ να τη διαβάσω, πως μπορουμε να τη βρουμε? Εκτός αν μας κανεις μια μικρή περιληψη χωρίς τα ταυτοποιητικα στοιχεία του άλλου φόρουμ :)

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Πολύ καλή επιτυχία να έχεις!!! ❤ Στην ερώτηση σου προτιμώ να μην απαντήσω γιατί κι εγώ μπερδεύομαι κάθε φορά! Θα πούνε τα κορίτσια που ξέρουν καλύτερα!

Ωραία! Αφού στα γράψει θα πας με τη συνταγή του γιατρού να τα πάρεις από φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ έχοντας μαζί σου ψυγειάκι με παγοκύστες γιατί θέλουν ψυγείο. Να τους ρωτήσεις σε ποιο level του ψυγείου να τα βάλεις σπίτι σου, γιατί ναι μεν θέλουν ψύξη, αλλά όχι πολύ δυνατή. Μετά περιμένεις να σου έρθει περίοδος και ξεκινάς τη 2η μέρα με τη δόση που θα σου δώσει ο γιατρός σου, σύμφωνα με τις υποδείξεις! Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ πολύ. Το φαρμακείο του εοππυ που είναι? 

πρίν από 41 λεπτά , happiness79 είπε:

Άψογες είναι οι βλαστοκύστες σου και σίγουρα θα αναπτυχθούνε κι άλλο με το ξεπάγωμα! Κι εσύ τόσο μα τόσο πανέτοιμη! Φαίνεται η προσμονή σου!!! Αυτή θα είναι η τυχερή φορά!!! ❤

2η μέρα του κύκλου ξεκινάω κάθε φορά τα αγαπημένα cyclacur

Ναι το ξέρω

Σε ευχαριστω πολυ❤️Μακαρι.. να πανε ολα καλα! Παντως ειπα αυτη το φορα δε κανω τεστ κατευθειαν χοριακη❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα δεν είμαι πολύ στα καλά μου. Από το πρωί έχω ένα στομάχι άνω κάτω, αισθάνομαι υπερβολικά κουρασμένη και ζαλίζομαι. Και τι μου λέει η μαμά μου? "Ααα, είσαι σίγουρα έγκυος"!!! Ναιιιιιιιιιιιι βέβαιαααα, το πιο πιθανό σενάριο, χαχαχα!! Μετά λέμε για μητρική διαίσθηση! Ευσεβής πόθος είναι! 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

πρίν από 31 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια θα κάνω μια χιλιοειπωμένη ερώτηση, συγχωρήστε με! Μόλις τώρα μου ήρθαν τα "καφέ". Πρώτη μέρα θεωρείται αν μου έρθει κανονική ροή, κόκκινο αίμα δλδ, πριν τις 6 σήμερα ή πριν τις 10; Κορίτσια έφτασε και η δική μου η ώρα. Gonal 225. Wish me good luck!

Καλη επιτυχιααα!!!❤ Πρωτη μετα με κοκκινο αιμα. Η ωρα.. πραγματικα εξαρταται απο τον γιατρο.. ο καθενας λεει τα δικά του!

8 hours ago, Equality said:

Δεν είναι τυχαίο!Εγώ τις παίρνω ένα μήνα και κάθε λίγο εχω υγρά σαν νερό.

Εν τω μεταξύ έγινε και το άλλο σε μένα: εγώ βάζω πρωί-βράδυ και όταν ουρήσω δεν νιώθω ότι φεύγουν ούτε στο εσώρουχο έχω υπολείμματα. Οταν έβαζα μία άλλη που λεγόταν crinone οταν πήγαινα να ουρήσω έφευγε.

Και ξαφνικά σήμερα φεύγουν στην ούρηση κάτι υπολείμματα σαν πήγμα λες και ήταν ενός μήνα!Γέμισε όλο το χαρτί! Οσες βάζετε vasclor σας έχει τύχει?

Επίσης έχω καταλάβει ότι μάλλον κάνω κάτι λάθος και βάζω περισσότερη αλοιφή γιατί περισσεύουν πιπέτες. Φοβάμαι μην πάθω καμιά ουρολοίμωξη. Για πόσο καιρό άραγε πρέπει να την παίρνουμε;

Μη την φοβάσαι καθόλου τη vasclor. Περισσευουν πιπετες είναι φυσιολογικό. Κάνει πηγματα που είναι έτσι γιατί μένουν εσωτερικά στον κόλπο κ απορροφώνται σταδιακά από τα τοιχώματα. Θα την βάζεις όσο καιρό σου λένε οι οδηγίες του γιατρού, μπορεί κ για μεγάλο διάστημα μετά την ετ αλλά κ κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Καλη επιτυχία! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , happiness79 είπε:

Κορίτσια σήμερα δεν είμαι πολύ στα καλά μου. Από το πρωί έχω ένα στομάχι άνω κάτω, αισθάνομαι υπερβολικά κουρασμένη και ζαλίζομαι. Και τι μου λέει η μαμά μου? "Ααα, είσαι σίγουρα έγκυος"!!! Ναιιιιιιιιιιιι βέβαιαααα, το πιο πιθανό σενάριο, χαχαχα!! Μετά λέμε για μητρική διαίσθηση! Ευσεβής πόθος είναι! 

Υπαρχει τετοια πιθανοτητα;?  

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Γιατι το αποκλείεις..αυτα εχουν γινει και θα ξανα γινουν.. δε κανεις ενα τεστ;;;;:rolleyes:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Τρέλανε μας τώρα να κάνουμε πάρτυ!

• Χαχα 1

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αφού εσύ έχεις τσεκάρει το 97% τότε γιατί θες να κάνει εκείνος το 100%?
Θέλω να πω ότι οι πιθανότητες να έχεις εσύ πρόβλημα τελικά από το 3% που έχει μείνει και να έχει και εκείνος από το 10% που θα μείνει (αν πάει στο λαϊκό) και να συμπίπτει ώστε να πετύχετε και στις 25% πιθανότητες που έχει το έμβρυο ύστερα να νοσήσει, μιλάμε ότι είναι λιγότερες και από το να κερδίσεις το τζόκερ.
Κανονικά αυτή η εξέταση γίνεται στο 75-80% από τον έναν μόνο και 'σύ θες να φτάσεις το απόλυτο και για τους δύο?   
Επίσης αποκλείεται η εξέταση ιδιωτικά να έχει 180€ που ανέφερε η @Margeau, τόσο έχει το 70-80%. Η 100% έχει από 300€ και πάνω. 

Όπως έγραψα και παραπάνω, ο άντρας μου θα κάνει την εξέταση για κυστική ίνωση μόνο αν δεν προχωρήσει τώρα το εμβρυάκι μας και που σ' αυτή την περίπτωση θα πάμε με δότρια. Και επειδή δεν εμπιστεύομαι ότι τσεκάρουν τις δότριες για το 100% θέλω να είμαστε βέβαιοι. Όσο για την τιμή παίζουν διαβαθμίσεις, αν το ψάξεις θα δεις ότι δεν δίνουν όλοι την ίδια τιμή.

πρίν από 9 λεπτά , Kallo είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Το φαρμακείο του εοππυ που είναι? 

Εχει σε διάφορα μέρη. Εγώ πήγα στο Μαρούσι, εκεί που περάσαμε από επιτροπή.

πρίν από 10 λεπτά , ksvolimi είπε:

Σε ευχαριστω πολυ❤️Μακαρι.. να πανε ολα καλα! Παντως ειπα αυτη το φορα δε κανω τεστ κατευθειαν χοριακη❤️

Για να δούμε πόσο θα αντέξεις!!! :D Πάντως εγώ θεωρώ αυτή τη μέθοδο πιο ασφαλή, δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο θα μπορούσα να εμπιστευτώ τα τεστ. Επίσης να σου πω ότι από τις 4 φορές, η μία και μοναδική που έγινε εμφύτευση ήταν και η μόνη φορά που ήμουν σίγουρη ότι είμαι έγκυος! Αλήθεια! Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία!

4 minutes ago, happiness79 said:

Όπως έγραψα και παραπάνω, ο άντρας μου θα κάνει την εξέταση για κυστική ίνωση μόνο αν δεν προχωρήσει τώρα το εμβρυάκι μας και που σ' αυτή την περίπτωση θα πάμε με δότρια. Και επειδή δεν εμπιστεύομαι ότι τσεκάρουν τις δότριες για το 100% θέλω να είμαστε βέβαιοι. Όσο για την τιμή παίζουν διαβαθμίσεις, αν το ψάξεις θα δεις ότι δεν δίνουν όλοι την ίδια τιμή.

Ok τότε, κάτι θα έχασα μάλλον, sorry. Για τις διαβαθμίσεις το ξέρω ότι παίζουν λόγω των ποσοστών. Εγώ πάντως όπου είχα πάρει τηλ να ρωτήσω, αλλά και στο doctor any time αν δεις τιμές, 300€ είναι το πιο οικονομικό. Να ξέρεις όμως ότι αν του γράψει ο γυναικολόγος σου την απλή για το 50% των μεταλλάξεων, θα γλιτώσει 50€ όποια κι αν κάνει.  
Όπως και να 'χει, ελπίζω να είναι αχρείαστη ;) 

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Υπαρχει τετοια πιθανοτητα;?  

Μετά από 3 χρόνια προσπαθειών, 1 χρόνο με ελεύθερες επαφές, 3 σπερματεγχύσεις και 4 ετ, πόσο πιθανό λες να είναι??? Οκ, είχαμε επαφή στην ωορρηξία, αλλά ειλικρινά δεν το θεωρώ καθόλου πιθανό! Σκέψου ότι χθες έκανα ακτινογραφία θώρακα γιατί μου έχει αφήσει βήχα ο κόβιντ και με ρώτησαν αν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης, είπα όχι, αν και μέσα μου μαγκώθηκα λίγο μπας και, αλλά ειλικρινά μου φαίνεται τελείως απίθανο.

πρίν από 13 λεπτά , ksvolimi είπε:

Γιατι το αποκλείεις..αυτα εχουν γινει και θα ξανα γινουν.. δε κανεις ενα τεστ;;;;:rolleyes:

Γλυκούλα μου ❤ Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα, αλλά το θεωρώ λιγότερο από 1% πιθανό. Μη μου λες τέτοια τώρα και έκανα ακτινογραφία χθες! Τι τεστ να κάνω καλέ? Δεν έχω καν καθυστέρηση!!! Περιμένω περίοδο αρχές της επόμενης βδομάδας!

πρίν από 15 λεπτά , Kate92 είπε:

Τρέλανε μας τώρα να κάνουμε πάρτυ!

Να κάνουμε βρε κορίτσια, αλλά μέτα την εμβρυομεταφορά μου που θα γίνει τέλος Μαΐου!!! ❤ Για την ώρα δεν προγραμματίζω κάποιο πάρτυ :lol:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...