Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

21 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Δε θα σε κόψουν κοπέλα μου, γενικά προσπαθούν να βοηθάνε στην Επιτροπή, αφου τους πηγες κ τα ΤΣΑΥ, μια χαρά θα πανε ολα. 

Έχει κάνει κάποια κοπέλα αίτηση για το επίδομα της εξωσωματικής στην Αθήνα -Μαρούσι? Πήρα την αποφαση για τα φάρμακα πριν 1 μήνα κ τωρα θα ήθελα να μάθω αν θα με ζαλίσουν για τον τόπο κατοικίας. 

Κι εγώ στο Μαρούσι κατέθεσα τα χαρτιά μου την προηγούμενη φορά παρ' ότι δε μένω εκεί κοντά, καμία σχέση, (νόμιζα ότι έπρεπε να τα καταθέσω εκεί επειδή εκεί πέρασα επιτροπή) και ευτυχώς τα δέχτηκαν και τα έστειλαν εκείνοι εκεί που υπάγομαι κι όλα καλά. Δε θα έχεις θέμα!

Τι έγινε με το εμβρυάκι σου? Είχες νέα? Συγνώμη αν το έχεις ήδη γράψει και δε το έχω δει, είχα να μπω από χθες το μεσημέρι και βλέπω τώρα τι έχετε γράψει, μαζεμένα!

19 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Όλα καλά!! Ένα λεπτό ήταν η διαδικασία! Με άφησε 20λεπτα ξαπλωμένη με τον άντρα μου δίπλα. Επίσης, συγχαρητήρια για τα μαθηματικά σου!! Μου είπε κι αυτός πώς και το 16αρι ωάριο λογικά είναι οκ!! 

Σας έχω και νέα. Πριν 2μιση μήνες κάναμε το τελευταίο με σπερμοδιαγραμμα σε αυτή που έδωσε σήμερα το δείγμα. Είναι εξειδικευμένη. Πριν 2 μήνες κινητικότητα (α+β) 28% . Σήμερα κινητικότητα (α+β) 48%. Και μετά την ενεργοποίηση του δείγματος 71%. Δύο μήνες παίρνει μόνο αντιοξειδωτικά για να ρίξουμε τον κατακερματισμό που ήταν 26%. Και ξεκίνησε και τρέξιμο. Παίρνει 1000mg τη μέρα βιταμίνη c, Coq10 400mg και l-glutathione complex. Και πέρασε και κορονοιο στο ενδιάμεσο. Έπαθα σοκ με το αποτέλεσμα!

Κορίτσι μου σούπερ ντούπερ το σπέρμα!!! Εύχομαι να σε γονιμοποιήσει τώρα!!!!!! ❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , Maria.28 είπε:

Καλησπερα! Θα αφαιρεσω τις σαλπιγγες. Σε εναν γιατρο που ρωτησα μου ειπε περιπου 2 μηνες αλλα δεν παιζει σημαντικό ρολο, καλο ειναι ομως ειπε περιπου δυο κυκλους να περιμένω μετα προληπτικα. Μακαρι να ρυθμιζεται σε δυο με τρεις μήνες ναι. Θα παω Δευτέρα στον ενδοκρινολογο. Πφφφφ ολο κατι βρισκεται....Σ ευχαριστώ για την απαντηση κοπελα μου! 

Κοίτα θα χρειαστεί χρόνο το σώμα να συνέλθει από τα ράμματα και να στρώσουν οι ορμόνες. Εμένα δύο κύκλους μετά η FSHμου είχε πάει 10 από 7! Βέβαια εγώ χειρουργησα την ωοθήκη μου οπότε είναι λογικό να επηρεάστηκε. Όπως και να έχει μην αγχώνεσαι. Εστίασε στο χειρουργείο που έχεις μπροστά σου και μόλις περάσει αυτό βλέπεις και τον θυρεοειδή. Οπωσδήποτε όμως δώσε χρόνο στο σώμα σου να ηρεμήσει και να στρώσει. Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου! Θετική σκέψη και ένα ένα βήμα!

• Ευχαριστώ 1

48 minutes ago, ksvolimi said:

Καλησπερα κοριτσι μου ειδες τελικα ηρθε η άτιμη εγω λοιπον σε 6 μερες κανω ετ και εκανα πρωτη φορα το πρωτόκολλο αυτο με τεχνητό και καταστολή ξεκινησα οπως εσυ 21 μερα του προηγούμενου κύκλου τις αρβεκαπ αδιαθετησα και μετα 5η μερα ξεκινησα τα οιστρογόνα χρειαζεται περιπου 10-12 μερες για το ενδομητριο και μετα αφου εισαι ετοιμη ξεκινας προγεστερονη για τρεις η πεντε μερες αναλογα τα έμβρυα που μεταφερεις, τις αρβεκαπ τις συνεχιζεις κανονικα μεχρι να ξεκινησεις τη προγεστερονη εγω σημερα εκανα τη τελευταια και άυριο ξεκινω προετοιμασια για εμβρυομεταφορα 5 μερες προγεστερονη θα βαλω βλαστοκυστες εννοειται τα οιστρογόνα τα συνεχιζω συν αντιπηκτικές και κορτιζονη..

Ναι η άτιμη άσε …έπρεπε να πάω στο κέντρο πρώτα κατάλαβες … αρβεκαπ εγώ μια έκανα τη τριμηνιαία και είχα κάνει και στην προηγούμενη ετ πρόσφατα γιαυτο ανησύχησα μήπως δεν μου έρθει καθόλου  ωραια 5η μέρα εσυ 4η εγώ τα οιστρογόνα αυτό ήθελα να επιβεβαίωσε μήπως έπρεπε νωρίτερα ευχαριστω πολύ !

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, Troia είπε:

Τώρα βρήκα λίγο χρόνο να σου γράψω...Εφόσον είσαι Αθήνα θα πας στο Λαικό να κάνεις την εξέταση. Με παραπεμπτικό εξετάζουν το 90-92% των μεταλλάξεων εντελώς δωρεάν. Ξεκίνα να ψάχνεις στο 1535.gr για ραντεβού, γιατί ανοίγουν κάθε 3 μήνες, νομίζω, και εξαντλούνται γρήγορα. Αν μείνεις έγκυος χωρίς να εχεις κάνει την εξέταση, τότε μίλα μαζί τους, γιατί είχε γράψει άλλη κοπέλα εδώ ότι τη μέρα που πήγε εκείνη, ήταν μία έγκυος χωρίς ραντεβού που περίμενε να τελειώσουν τα ραντεβού και να μπει μετά από αυτά να της πάρουν αίμα. Νομίζω μπορούν να σε εξυπηρετήσουν έτσι. Το Λαικό είναι το κέντρο αναφοράς για την κυστική ίνωση, οπότε δεν υπάρχει κάπου καλύτερα να πας...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά εγώ την έχω κάνει την εξέταση πριν πολλά χρόνια στο Χορέμιο (παράρτημα του Παίδων), αν θυμάμαι καλά κάλυπτε το 97% των μεταλλάξεων και βγήκε καλή. Ο άντρας μου θα την κάνει όμως αν δεν μας κάτσει τώρα το εμβρυάκι μας, ώστε αν πάμε με δότρια να είμαστε βέβαιοι και γι' αυτό και θέλουμε να τσεκάρουμε το 100% που γίνεται μόνο ιδιωτικά.

πρίν από 54 λεπτά , winspert είπε:

Ε2 48,1 και Fsh 8 (2η με 3η μερα του κύκλου)..Τι ειπαμε οτι σημαίνει η υψηλη Fsh στις αρχες του κυκλου; Και η δική μου ειναι υψηλή;;;

Καλή επάνοδο γλυκιά μου! Σου στέλνουμε πολλή αγάπη!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

@happiness79 Για Κυστική πάρε τηλ στο Λαϊκό  2132060920 κάθε Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη 1000-1400. Εγώ έκανα το λάθος και περίμενα ν ανοίξουν τα ραντεβού στο 1535 και έχασα πολύτιμο χρόνο. Τα ραντεβού κλείνονται μόνο τηλκως

Όπως απάντησα και στην Τροια πάραπανω, την έχω κάνει την εξέταση και συζητάμε να την κάνει και ο άντρας μου μόνο στην περίπτωση που πάμε με δότρια και θα πάμε ιδιωτικά που καλύπτουν το 100% γιατί θέλουμε να είμαστε βέβαιοι.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Θελω να μοιραστω τις σκεψεις μου.. Πλησιαζει η μεγαλη μερα. Φοβος. Αυτη νομιζω ειναι η σωστη λεξη. Φοβος. Αυτο ειναι το συναισθημα μου. Φοβαμαι πως δεν ειμαι εγκυος δυστυχως.. αλλα δεν μπορω να αποβαλλω και την τελευταια ελπιδα απο τον εγκεφαλο μου.. Τη στιγμη που ανοιγεις τον φακελο με τα αποτελεσματα κ κλαις απο συγκινηση.. θα ηθελα κι εγω να τη ζησω. Καλως ή κακως στις αποτυχιες μου δεν κλαιω.. Μόνο θυμωνω.. Θυμωνω πολυ.. Με εμενα αλλα κ με τους γυρω μου. Ακομα κ με τον αντρα μου που με αφησε να ελπιζω. Δύσκολη μερα και σημερα. Τελευταια μερα της αναμονης.. Οπου να ναι ερχεται η πραγματικοτητα. Δεν θελω να τα καταφερω μια αλλη φορα.. θελω να τα καταφερω τωρα. Αν οχι.. ας ειναι για καλο..

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! 

πρίν από 1 λεπτό , happiness79 είπε:

Όπως απάντησα και στην Τροια πάραπανω, την έχω κάνει την εξέταση και συζητάμε να την κάνει και ο άντρας μου μόνο στην περίπτωση που πάμε με δότρια και θα πάμε ιδιωτικά που καλύπτουν το 100% γιατί θέλουμε να είμαστε βέβαιοι.

Βασικά καλύπτουν το 98 ή 99% νομίζω. Που και πάλι βέβαια είναι ψηλό ποσοστό. Κόστος γύρω στα 180€. Αυτή ήταν η χαμηλότερη τιμή που είχαμε βρει εμείς.

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια, το είπα στη μαμα μ χθες ότι είμαι έγκυος . Αλλα μεντεψτε! μητρικό ένστικτο το  ήξερε ήδη και μάλιστα το είχε πει στον μπαμπά μου!!! 

Θεά η μανούλα σου!!!!!!!

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια εβγαλα 2 σπυρακια, τα κλασικα της περιοδου, απο εχθες. Ειχε βγαλει καποια πριν απο θετικο τεστ εγκυμοσυνης; (λιγιστευουν κι αλλο οι ελπιδες..)

Έχω διαβάσει ότι και στην αρχή της εγκυμοσύνης είναι πιθανό να εμφανιστούν σπυράκια όπως στην περίοδο! Μα να είναι τόσο κοινά όλα τα συμπτώματα πια...!! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Θελω να μοιραστω τις σκεψεις μου.. Πλησιαζει η μεγαλη μερα. Φοβος. Αυτη νομιζω ειναι η σωστη λεξη. Φοβος. Αυτο ειναι το συναισθημα μου. Φοβαμαι πως δεν ειμαι εγκυος δυστυχως.. αλλα δεν μπορω να αποβαλλω και την τελευταια ελπιδα απο τον εγκεφαλο μου.. Τη στιγμη που ανοιγεις τον φακελο με τα αποτελεσματα κ κλαις απο συγκινηση.. θα ηθελα κι εγω να τη ζησω. Καλως ή κακως στις αποτυχιες μου δεν κλαιω.. Μόνο θυμωνω.. Θυμωνω πολυ.. Με εμενα αλλα κ με τους γυρω μου. Ακομα κ με τον αντρα μου που με αφησε να ελπιζω. Δύσκολη μερα και σημερα. Τελευταια μερα της αναμονης.. Οπου να ναι ερχεται η πραγματικοτητα. Δεν θελω να τα καταφερω μια αλλη φορα.. θελω να τα καταφερω τωρα. Αν οχι.. ας ειναι για καλο..

Σε καταλαβαίνω α-π-ο-λ-υ-τ-α. Απόλυτα! Είναι γνωστό ότι πίσω από το θυμό κρύβεται λύπη. Ηταν ο τρόπος σου ως τώρα να το αντιμετωπίσεις. Εύχομαι η τελευταία φορά που το έζησες να ήταν και η τελευταία οριστικά και από αύριο να έχεις μόνο χαρές κορίτσι μου!!! ❤

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, winspert είπε:

Ε2 48,1 και Fsh 8 (2η με 3η μερα του κύκλου)..Τι ειπαμε οτι σημαίνει η υψηλη Fsh στις αρχες του κυκλου; Και η δική μου ειναι υψηλή;;;

συνεχιζεις μπακ του μπακ κοριτσι μου;;;

χαρα στο κουραγιο σου. 

μπορεις να μου πεις ειτε εδω ειτε με  πμ ποσο πληρωνεις καθε φορα το νοσοκομειο και το γιατρο;

• Μου αρέσει 1

20 hours ago, Margeau said:

Ούτε καν για τον τόπο κατοικίας. Δεν ασχολούνται. Εμείς έχουμε άλλον τόπο κατοικίας στη φορολογική και άλλο στη συμβολαιογραφική πράξη. Πιστεύω δεν το κοίταξαν καν. Στο Μαρούσι πέρασα κι εγώ.

Ααα μακάρι, γιατί έχω κι εγώ άλλη φορολογική κατοικία αλλά την έφερα Αθήνα για να μην τρέχω. Θέλω να είμαι κάτοικος.."χωριου" πασει θυσία!!!! Χαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

@Makelen σε 15 μερες ακριβως θα κανω τις ιδιες σκεψεις και θ ειναι η 7η Ετ οποτε καταλαβαινεις πως θα μαι.. πηγα σημερα για υπερηχο ολα καλα το ενδομητριο 10.4 και ξεκιναω αυριο προγεστερονη και πεμπτη πρωι στις 11 τα βαζω.. δυο βλαστοκυστουλες απο τις 3 που εχω ειναι ακομα early blastocyst 2 αλλα ΑΑ για να δουμε και στο ξεπάγωμα.. οποτε θα παω με το δικο σου μέτρημα 9η μερα 21/05 για χοριακη μεγαλη Γιορτη και ελπιζω και τυχερη μου!

Άψογες είναι οι βλαστοκύστες σου και σίγουρα θα αναπτυχθούνε κι άλλο με το ξεπάγωμα! Κι εσύ τόσο μα τόσο πανέτοιμη! Φαίνεται η προσμονή σου!!! Αυτή θα είναι η τυχερή φορά!!! ❤

2 ώρες πρίν, Texas είπε:

Ποια μέρα του κύκλου αρχίσατε οιστρογόνα για ετ με κατεψυγμένα ; Εμένα μου ήρθε σήμερα τελικά με καθυστέρηση μιας εβδομάδας  και θα πάω 4η μέρα κύκλου την Δευτέρα από το κέντρο για οδηγίες (και υπέρηχο λογικά )

2η μέρα του κύκλου ξεκινάω κάθε φορά τα αγαπημένα cyclacur

πρίν από 29 λεπτά , Margeau είπε:

Βασικά καλύπτουν το 98 ή 99% νομίζω. Που και πάλι βέβαια είναι ψηλό ποσοστό. Κόστος γύρω στα 180€. Αυτή ήταν η χαμηλότερη τιμή που είχαμε βρει εμείς.

Ναι το ξέρω

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια θα κάνω μια χιλιοειπωμένη ερώτηση, συγχωρήστε με! Μόλις τώρα μου ήρθαν τα "καφέ". Πρώτη μέρα θεωρείται αν μου έρθει κανονική ροή, κόκκινο αίμα δλδ, πριν τις 6 σήμερα ή πριν τις 10; Κορίτσια έφτασε και η δική μου η ώρα. Gonal 225. Wish me good luck!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, happiness79 είπε:

Κι εγώ στο Μαρούσι κατέθεσα τα χαρτιά μου την προηγούμενη φορά παρ' ότι δε μένω εκεί κοντά, καμία σχέση, (νόμιζα ότι έπρεπε να τα καταθέσω εκεί επειδή εκεί πέρασα επιτροπή) και ευτυχώς τα δέχτηκαν και τα έστειλαν εκείνοι εκεί που υπάγομαι κι όλα καλά. Δε θα έχεις θέμα!

Τι έγινε με το εμβρυάκι σου? Είχες νέα? Συγνώμη αν το έχεις ήδη γράψει και δε το έχω δει, είχα να μπω από χθες το μεσημέρι και βλέπω τώρα τι έχετε γράψει, μαζεμένα!

Κορίτσι μου σούπερ ντούπερ το σπέρμα!!! Εύχομαι να σε γονιμοποιήσει τώρα!!!!!! ❤

Ευχαριστώ γλυκιά μου! Αχ μακάρι! Εν τω μεταξύ, είδα όνειρο χθες βράδυ ότι έμεινα έγκυος και είχα ήδη γεννήσει μια μπουμπού!!!! 

πρίν από 19 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια θα κάνω μια χιλιοειπωμένη ερώτηση, συγχωρήστε με! Μόλις τώρα μου ήρθαν τα "καφέ". Πρώτη μέρα θεωρείται αν μου έρθει κανονική ροή, κόκκινο αίμα δλδ, πριν τις 6 σήμερα ή πριν τις 10; Κορίτσια έφτασε και η δική μου η ώρα. Gonal 225. Wish me good luck!

Κορίτσι μου εμένα μου είχε έρθει στις 8 το απόγευμα κόκκινη ροή (όχι ποσότητα, απλά είδα κόκκινο) και ο γιατρός μου τη μέτρησε σαν πρώτη μέρα. 

πρίν από 14 λεπτά , Margeau είπε:

Πολύ καλή επιτυχία να έχεις!!! ❤ Στην ερώτηση σου προτιμώ να μην απαντήσω γιατί κι εγώ μπερδεύομαι κάθε φορά! Θα πούνε τα κορίτσια που ξέρουν καλύτερα!

πρίν από 5 λεπτά , Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Πέρασα επιτροπη. Όλα καλά. Την Πέμπτη θα πάω στον γιατρό μου να μου γράψει τα φάρμακα. Για πείτε τι γίνεται από εδώ και πέρα εσείς που ξέρετε 

Ωραία! Αφού στα γράψει θα πας με τη συνταγή του γιατρού να τα πάρεις από φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ έχοντας μαζί σου ψυγειάκι με παγοκύστες γιατί θέλουν ψυγείο. Να τους ρωτήσεις σε ποιο level του ψυγείου να τα βάλεις σπίτι σου, γιατί ναι μεν θέλουν ψύξη, αλλά όχι πολύ δυνατή. Μετά περιμένεις να σου έρθει περίοδος και ξεκινάς τη 2η μέρα με τη δόση που θα σου δώσει ο γιατρός σου, σύμφωνα με τις υποδείξεις! Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...