Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια με τη λίμπιντο σας πως τα πάτε; έχετε καμία διαφορά; σόρυ κ ολας αλλά έχω wet dreams ανα διαστήματα Και μετα ποναω τρομερα που ξυπνάω, 2-3 λεπτά κρατάει ο πόνος.δεν ξέρω αν επηρεάζει  ντρέπομαι να ρωτησω στο γιατρο! 

πρίν από 7 λεπτά , ksvolimi είπε:

Σε ευχαριστω πολυ! Ελπιζω για ολες μας τα νεα να ναι ευχάριστα .. και συντομα ❤️

Νομιζω καποια κοπελα το ειχε παθει αυτο.. δε θυμαμαι ρε γμτ ποια αλλα ειναι φυσιολογικο.

Αχ αχ...εγω ημουν μια απο αυτες που το παθαίνουν σίγουρα... Το πρώτο καιρό περναγα τελεια στον υπνο μου και ξυπναγα έντρομη απο αυτό...ακουσια γινοταν... Και φοβόμουν με τις συσπάσεις μην ειχε γινει κανα κακο...Ειχα ρωτησει το γιατρό μου ομως και μου ειχε πει πως δεν πειραζε...Τωρα τι να σου πω...ρωτα κ εσυ για σιγουριά... Εννοείται πως θα το εχει ξανακουσει..

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Αχ αχ...εγω ημουν μια απο αυτες που το παθαίνουν σίγουρα... Το πρώτο καιρό περναγα τελεια στον υπνο μου και ξυπναγα έντρομη απο αυτό...ακουσια γινοταν... Και φοβόμουν με τις συσπάσεις μην ειχε γινει κανα κακο...Ειχα ρωτησει το γιατρό μου ομως και μου ειχε πει πως δεν πειραζε...Τωρα τι να σου πω...ρωτα κ εσυ για σιγουριά... Εννοείται πως θα το εχει ξανακουσει..

Ναι γτ μετα ποναω αρκετά για κανα 2 λεπτο. Το έχω πάθει 2 φορες σε 5 μερες

• Μου αρέσει 1

Ποια μέρα του κύκλου αρχίσατε οιστρογόνα για ετ με κατεψυγμένα ; Εμένα μου ήρθε σήμερα τελικά με καθυστέρηση μιας εβδομάδας  και θα πάω 4η μέρα κύκλου την Δευτέρα από το κέντρο για οδηγίες (και υπέρηχο λογικά )

πρίν από 31 λεπτά , winspert είπε:

Φυσιολογικό είναι...κ εγω ποναγα μετα....Ρε τι τραβαμε...χαχαχα

Ρε που καταντήσαμε. Ο άντρας μ λεει, ο γυναικολόγος σ βλεπει περισσότερες φορές το πιπι σ απ οτι εγώ! Για αμυγδαλές θα παω, τα ποδια θα ανοίγω ασυναίσθητα! 

• Χαχα 8

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Κοριτσια καλημερα! Συγχαρητηρια κ καλη εγκυμοσύνη στα κοριτσια με τα θετικά αποτελέσματα!!! Ξερω μπαινω σφήνα σε συγκεκριμένη συζητηση σας παλι αλλα ελπιζω να τ δειτε! Να ρωτησω αν ειχε καμια κατι παρόμοιο. Στις 20 Ιανουαρίου που ειχα κανει τις πρωτες εξετασεις που αρχισα να ψαχνομαι ειχα ΤSH 2,02 κ τωρα που έκανα προεγχειρητικο ελεγχο σε νοσοκομειο γιατι περιμένω να παω για λαπαροσκοπηση μου βγηκε η ΤSH 4,47 ενω η Τ3-1,35 κ η FT4-1,04 μια χαρα μου ειπαν.Κ με πηραν να μου το πουν για να παρω γνωμάτευση απο ενδοκρινολογο για την επεμβαση κ την αναισθησια. Θα παω βεβαια την Δευτέρα εχω ραντεβου αλλα αγχωθηκα λιγο, παιζει να εχω θυρεοειδή κατι τετοιο??? 

Καλησπέρα κοριτσι μου!!!Είναι πολύ πιθανό!!Εγώ με 5,21 TSH είχα χασιμοτο!!!Υπάρχουν κοπέλες που εμφανίζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους θυρεοειδη!!!Καλό είναι να πας σε έναν ενδοκρινολόγο να σου σου κάνει και έναν υπέρηχο!!!Πάντως μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα!!!Το πολυ πολύ να παίρνεις ένα χάπι κάθε πρωί με το που ξυπνάς!!!Όλα συνήθεια είναι!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια με τη λίμπιντο σας πως τα πάτε; έχετε καμία διαφορά; σόρυ κ ολας αλλά έχω wet dreams ανα διαστήματα Και μετα ποναω τρομερα που ξυπνάω, 2-3 λεπτά κρατάει ο πόνος.δεν ξέρω αν επηρεάζει  ντρέπομαι να ρωτησω στο γιατρο! 

ποσο εισαι τωρα?
εγω το ειχα παθει 3 φορες εβαζα ουτρο επιπλεον να ηρεμησω
κατι σαν κραμπα ενιωθα, επαιρνα και μαγνησιο, ειχα μιλησει κ με τη μαια δεν ηξερε τι να μου πει....

πρίν από 37 λεπτά , silvy22 είπε:

ποσο εισαι τωρα?
εγω το ειχα παθει 3 φορες εβαζα ουτρο επιπλεον να ηρεμησω
κατι σαν κραμπα ενιωθα, επαιρνα και μαγνησιο, ειχα μιλησει κ με τη μαια δεν ηξερε τι να μου πει....

Είμαι περίπου 6 εβδομάδων. Παίρνω 3 utro και πρωι - βράδυ vasclor . Το έχω πάθει 3 φορές και άλλες 2 που ευτυχώς ξύπνησα πριν σκάσουν τα πυροτεχνήματα!!!  Μανταμ σουσου σ λεω έχω καταντήσει! 

• Χαχα 2

1 hour ago, Texas είπε:

Ποια μέρα του κύκλου αρχίσατε οιστρογόνα για ετ με κατεψυγμένα ; Εμένα μου ήρθε σήμερα τελικά με καθυστέρηση μιας εβδομάδας  και θα πάω 4η μέρα κύκλου την Δευτέρα από το κέντρο για οδηγίες (και υπέρηχο λογικά )

Καλησπερα κοριτσι μου ειδες τελικα ηρθε η άτιμη εγω λοιπον σε 6 μερες κανω ετ και εκανα πρωτη φορα το πρωτόκολλο αυτο με τεχνητό και καταστολή ξεκινησα οπως εσυ 21 μερα του προηγούμενου κύκλου τις αρβεκαπ αδιαθετησα και μετα 5η μερα ξεκινησα τα οιστρογόνα χρειαζεται περιπου 10-12 μερες για το ενδομητριο και μετα αφου εισαι ετοιμη ξεκινας προγεστερονη για τρεις η πεντε μερες αναλογα τα έμβρυα που μεταφερεις, τις αρβεκαπ τις συνεχιζεις κανονικα μεχρι να ξεκινησεις τη προγεστερονη εγω σημερα εκανα τη τελευταια και άυριο ξεκινω προετοιμασια για εμβρυομεταφορα 5 μερες προγεστερονη θα βαλω βλαστοκυστες εννοειται τα οιστρογόνα τα συνεχιζω συν αντιπηκτικές και κορτιζονη..

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Μαλιστα καταλαβα αυτο φοβαμαι για την εξωσωματικη γιατι κατι ειχα διαβασει εδω στ φορουμ, γιατι μετα την λαπαροσκοπηση θα ετοιμαστω για εξωσωματικη. Θα δειξει οταν παω στο γιατρό λοιπον. Δυστυχως εχει η μανα μου χασιμοτο κ η γιαγιά ειχε θεμα με τον θυρεοειδή. Ευχομαι μονο να ρυθμίζεται ευκολα με ενα χαπι για να μην υπάρχει κ αυτο το αγχος! Σ ευχαριστω για την απαντηση! 

Καλησπέρα! Λαπαροσκόπηση για ποιο λόγο θα κάνεις? Διαγνωστική ή επεμβατική? Μετά το χειρουργείο πρέπει να περάσει νομίζω λίγος καιρός για να προγραμματίσεις εξωσωματική. Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει τρεις μήνες. Αφαίρεσα πέρσι μια κύστη εμδομητρίωσης αλλά δεν είχα άλλες εστίες. Έτσι δεν μπήκα σε αγωγή με χάπια αλλά και πάλι έπρεπε να περιμένω. Βέβαια γιατρός από γιατρό διαφέρουν. Στο λέω αυτό για να ξεαγχωθείς γιατί λογικά θα έχεις χρόνο να ρυθμίσεις και τον θυρεοειδή και τα πάντα!

πρίν από 5 λεπτά , Margeau είπε:

Καλησπέρα! Λαπαροσκόπηση για ποιο λόγο θα κάνεις? Διαγνωστική ή επεμβατική? Μετά το χειρουργείο πρέπει να περάσει νομίζω λίγος καιρός για να προγραμματίσεις εξωσωματική. Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει τρεις μήνες. Αφαίρεσα πέρσι μια κύστη εμδομητρίωσης αλλά δεν είχα άλλες εστίες. Έτσι δεν μπήκα σε αγωγή με χάπια αλλά και πάλι έπρεπε να περιμένω. Βέβαια γιατρός από γιατρό διαφέρουν. Στο λέω αυτό για να ξεαγχωθείς γιατί λογικά θα έχεις χρόνο να ρυθμίσεις και τον θυρεοειδή και τα πάντα!

Καλησπερα! Θα αφαιρεσω τις σαλπιγγες. Σε εναν γιατρο που ρωτησα μου ειπε περιπου 2 μηνες αλλα δεν παιζει σημαντικό ρολο, καλο ειναι ομως ειπε περιπου δυο κυκλους να περιμένω μετα προληπτικα. Μακαρι να ρυθμιζεται σε δυο με τρεις μήνες ναι. Θα παω Δευτέρα στον ενδοκρινολογο. Πφφφφ ολο κατι βρισκεται....Σ ευχαριστώ για την απαντηση κοπελα μου! 

3 hours ago, Makelen said:

Θελω να μοιραστω τις σκεψεις μου.. Πλησιαζει η μεγαλη μερα. Φοβος. Αυτη νομιζω ειναι η σωστη λεξη. Φοβος. Αυτο ειναι το συναισθημα μου. Φοβαμαι πως δεν ειμαι εγκυος δυστυχως.. αλλα δεν μπορω να αποβαλλω και την τελευταια ελπιδα απο τον εγκεφαλο μου.. Τη στιγμη που ανοιγεις τον φακελο με τα αποτελεσματα κ κλαις απο συγκινηση.. θα ηθελα κι εγω να τη ζησω. Καλως ή κακως στις αποτυχιες μου δεν κλαιω.. Μόνο θυμωνω.. Θυμωνω πολυ.. Με εμενα αλλα κ με τους γυρω μου. Ακομα κ με τον αντρα μου που με αφησε να ελπιζω. Δύσκολη μερα και σημερα. Τελευταια μερα της αναμονης.. Οπου να ναι ερχεται η πραγματικοτητα. Δεν θελω να τα καταφερω μια αλλη φορα.. θελω να τα καταφερω τωρα. Αν οχι.. ας ειναι για καλο..

Αχ κορίτσι μου, σαν να διαβάζω τις σκέψεις μου ένιωσα. Όλα καλά θα πάνε, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα η ζωή συνεχίζεται. ❤️

17 minutes ago, winspert said:

Ε2 48,1 και Fsh 8 (2η με 3η μερα του κύκλου)..Τι ειπαμε οτι σημαίνει η υψηλη Fsh στις αρχες του κυκλου; Και η δική μου ειναι υψηλή;;;

Είναι πολύ καλή η FSH σου, δεν είναι καθόλου υψηλή. Η Ε2 είναι ελάχιστα τσιμπημένη αλλά μέσα στα όρια. Μέχρι 50 πρέπει να είναι νομίζω 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Giouli36 είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου!!!Είναι πολύ πιθανό!!Εγώ με 5,21 TSH είχα χασιμοτο!!!Υπάρχουν κοπέλες που εμφανίζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους θυρεοειδη!!!Καλό είναι να πας σε έναν ενδοκρινολόγο να σου σου κάνει και έναν υπέρηχο!!!Πάντως μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα!!!Το πολυ πολύ να παίρνεις ένα χάπι κάθε πρωί με το που ξυπνάς!!!Όλα συνήθεια είναι!!!

Κ δεν ειχες αλλα συμπτωματα που αφορούν στο χασιμοτο??? 

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

❤️

Είναι πολύ καλή η FSH σου, δεν είναι καθόλου υψηλή. Η Ε2 είναι ελάχιστα τσιμπημένη αλλά μέσα στα όρια. Μέχρι 50 πρέπει να είναι νομίζω 

Σε ευχαριστώ πολύ!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...