Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, winspert είπε:

Ετσι κ εγω και μαλιστα οπως την ξεβιδωνα ταυτόχρονα πιεζα και λιγο το σωληνάριο να γεμισει μέχρι εξω:D

Ναι,κι εγω το κανω αυτο,αλλα μηπως ειναι εξτρα ποσοτητα που δεν πρεπει!

• Μου αρέσει 1

38 minutes ago, Maria.28 said:

Κοριτσια καλημερα! Συγχαρητηρια κ καλη εγκυμοσύνη στα κοριτσια με τα θετικά αποτελέσματα!!! Ξερω μπαινω σφήνα σε συγκεκριμένη συζητηση σας παλι αλλα ελπιζω να τ δειτε! Να ρωτησω αν ειχε καμια κατι παρόμοιο. Στις 20 Ιανουαρίου που ειχα κανει τις πρωτες εξετασεις που αρχισα να ψαχνομαι ειχα ΤSH 2,02 κ τωρα που έκανα προεγχειρητικο ελεγχο σε νοσοκομειο γιατι περιμένω να παω για λαπαροσκοπηση μου βγηκε η ΤSH 4,47 ενω η Τ3-1,35 κ η FT4-1,04 μια χαρα μου ειπαν.Κ με πηραν να μου το πουν για να παρω γνωμάτευση απο ενδοκρινολογο για την επεμβαση κ την αναισθησια. Θα παω βεβαια την Δευτέρα εχω ραντεβου αλλα αγχωθηκα λιγο, παιζει να εχω θυρεοειδή κατι τετοιο??? 

Ίσως έχεις έναν ελαφρύ υποθυρεοειδισμό αλλά δεν είναι για να τρελαίνεσαι. Πήγαινε στον ενδοκρινολόγο σου, λογικά θα σου δώσει μικρή δόση Τ4. Είσαι εντός ορίων αν θυμάμαι καλά αλλά επειδή για εγκυμοσύνη τον θέλουμε κάτω από 2,5 καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τον γιατρό σου.

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

12 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

@happiness79 Για Κυστική πάρε τηλ στο Λαϊκό  2132060920 κάθε Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη 1000-1400. Εγώ έκανα το λάθος και περίμενα ν ανοίξουν τα ραντεβού στο 1535 και έχασα πολύτιμο χρόνο. Τα ραντεβού κλείνονται μόνο τηλκως

Πολύ χρήσιμη πληροφορία! Δεν ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Εγώ είχα κλείσει μέσω 1535. Ευχαριστούμε πολύ!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια , έκανα κάποιες ορμονολογικες αν κάποια έχει καμία ιδέα θα μπορούσε να μου πει αν φαίνονται καλές? 4η μέρα τις έκανα.  Απλά τον Ιούνιο θα πάω να τις δείξω και ήθελα να έχω μια ιδέα μέχρι τότε

tsh 2.2 , Fsh 7.99, Lh 6.66, PRL 21.1 και Ε2 25.6

Διαφημίσεις

Θελω να μοιραστω τις σκεψεις μου.. Πλησιαζει η μεγαλη μερα. Φοβος. Αυτη νομιζω ειναι η σωστη λεξη. Φοβος. Αυτο ειναι το συναισθημα μου. Φοβαμαι πως δεν ειμαι εγκυος δυστυχως.. αλλα δεν μπορω να αποβαλλω και την τελευταια ελπιδα απο τον εγκεφαλο μου.. Τη στιγμη που ανοιγεις τον φακελο με τα αποτελεσματα κ κλαις απο συγκινηση.. θα ηθελα κι εγω να τη ζησω. Καλως ή κακως στις αποτυχιες μου δεν κλαιω.. Μόνο θυμωνω.. Θυμωνω πολυ.. Με εμενα αλλα κ με τους γυρω μου. Ακομα κ με τον αντρα μου που με αφησε να ελπιζω. Δύσκολη μερα και σημερα. Τελευταια μερα της αναμονης.. Οπου να ναι ερχεται η πραγματικοτητα. Δεν θελω να τα καταφερω μια αλλη φορα.. θελω να τα καταφερω τωρα. Αν οχι.. ας ειναι για καλο..

• Μου αρέσει 9

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Θελω να μοιραστω τις σκεψεις μου.. Πλησιαζει η μεγαλη μερα. Φοβος. Αυτη νομιζω ειναι η σωστη λεξη. Φοβος. Αυτο ειναι το συναισθημα μου. Φοβαμαι πως δεν ειμαι εγκυος δυστυχως.. αλλα δεν μπορω να αποβαλλω και την τελευταια ελπιδα απο τον εγκεφαλο μου.. Τη στιγμη που ανοιγεις τον φακελο με τα αποτελεσματα κ κλαις απο συγκινηση.. θα ηθελα κι εγω να τη ζησω. Καλως ή κακως στις αποτυχιες μου δεν κλαιω.. Μόνο θυμωνω.. Θυμωνω πολυ.. Με εμενα αλλα κ με τους γυρω μου. Ακομα κ με τον αντρα μου που με αφησε να ελπιζω. Δύσκολη μερα και σημερα. Τελευταια μερα της αναμονης.. Οπου να ναι ερχεται η πραγματικοτητα. Δεν θελω να τα καταφερω μια αλλη φορα.. θελω να τα καταφερω τωρα. Αν οχι.. ας ειναι για καλο..

Αχχχ γλυκο μου κοριτσακι.. αυτες οι τελευταιες ωρες ειναι βασανιστήριο.. ολες αυτες οι σκεψεις που κανεις ειναι τοσο μα τοσο λογικές και αληθινές.. ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα εχεις ηδη καταφέρει και να κλαιμε απο συγκίνηση ολες μαζι καθε μια νικη ειναι νικη όλων μας..❤️ Υπομονη και αγωνιούμε ολοι μαζι σου.

@Makelen σε 15 μερες ακριβως θα κανω τις ιδιες σκεψεις και θ ειναι η 7η Ετ οποτε καταλαβαινεις πως θα μαι.. πηγα σημερα για υπερηχο ολα καλα το ενδομητριο 10.4 και ξεκιναω αυριο προγεστερονη και πεμπτη πρωι στις 11 τα βαζω.. δυο βλαστοκυστουλες απο τις 3 που εχω ειναι ακομα early blastocyst 2 αλλα ΑΑ για να δουμε και στο ξεπάγωμα.. οποτε θα παω με το δικο σου μέτρημα 9η μερα 21/05 για χοριακη μεγαλη Γιορτη και ελπιζω και τυχερη μου!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , Makelen είπε:

Σου εύχομαι να είναι τώρα η φορά. Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. 

Κι αν δεν είναι, όπως λες, ας είναι για καλό. Ή ας κάνουμε εμείς την επόμενη μέρα να είναι καλή για τον εαυτό μας. Μετά από τόση προσπάθεια σίγουρα μας αξίζει ένα καλό αποτέλεσμα. Μας αξίζει όμως ακόμα παραπάνω να είμαστε καλά, να περνάμε όμορφα και να μην καταδικάσουμε τον εαυτό μας στην απογοήτευση. Το λέω σε σένα για να το ακούω κι εγώ... 

Και πάλι: Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ΤΩΡΑ η φορά. ❤️ Καλά αποτελέσματα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 56 λεπτά , zouko είπε:

Καλό θα είναι να κάνεις εξετάσεις περαιτέρω για τον θυροειδή. Θα μπορούσε να ήταν Hashimoto, θα μπορούσε και τίποτα. Αυτό θα στο πει ο ενδοκρινολόγος. Τώρα δεν ξέρω για την αναισθησία που κολλάει, αλλα αφού  είσαι στο thread της εξωσωματικής θα σου πω σχετικά με αυτό.

Σε περίπτωση εξωσωματικής να ξέρεις οτι θέλουν την TSH κάτω απο 2 . Εμένα σε όλες τις εξετάσεις ήταν απο 0.9 εώς και 3.5 ολα αυτά τα χρόνια (παρακαλουθώ λόγω κληρονομικότητας) και την τελευταία φορά που έκανα , την μέρα που ξεκινησα τις ενέσεις ήταν η TSH 4. Ενώ είναι μέσα στα όρια, ξεκίνησα χάπι Τ4 , για να κατέβει. ΔΕΝ εχω θυροειδή πάντως.

Και τώρα κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης, πρέπει να συνεχίζω να το παίρνω για να μην αυξηθεί (αυξημένος θυροειδής : κίνδυνος αποβολής) τουλάχιστον μέχρι το έμβρυο να παράγει τις δικές του ορμόνες (16-20 εβδομάδα).

Μαλιστα καταλαβα αυτο φοβαμαι για την εξωσωματικη γιατι κατι ειχα διαβασει εδω στ φορουμ, γιατι μετα την λαπαροσκοπηση θα ετοιμαστω για εξωσωματικη. Θα δειξει οταν παω στο γιατρό λοιπον. Δυστυχως εχει η μανα μου χασιμοτο κ η γιαγιά ειχε θεμα με τον θυρεοειδή. Ευχομαι μονο να ρυθμίζεται ευκολα με ενα χαπι για να μην υπάρχει κ αυτο το αγχος! Σ ευχαριστω για την απαντηση! 

πρίν από 9 λεπτά , ksvolimi είπε:

Αχχχ γλυκο μου κοριτσακι.. αυτες οι τελευταιες ωρες ειναι βασανιστήριο.. ολες αυτες οι σκεψεις που κανεις ειναι τοσο μα τοσο λογικές και αληθινές.. ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα εχεις ηδη καταφέρει και να κλαιμε απο συγκίνηση ολες μαζι καθε μια νικη ειναι νικη όλων μας..❤️ Υπομονη και αγωνιούμε ολοι μαζι σου.

@Makelen σε 15 μερες ακριβως θα κανω τις ιδιες σκεψεις και θ ειναι η 7η Ετ οποτε καταλαβαινεις πως θα μαι.. πηγα σημερα για υπερηχο ολα καλα το ενδομητριο 10.4 και ξεκιναω αυριο προγεστερονη και πεμπτη πρωι στις 11 τα βαζω.. δυο βλαστοκυστουλες απο τις 3 που εχω ειναι ακομα early blastocyst 2 αλλα ΑΑ για να δουμε και στο ξεπάγωμα.. οποτε θα παω με το δικο σου μέτρημα 9η μερα 21/05 για χοριακη μεγαλη Γιορτη και ελπιζω και τυχερη μου!

Με το καλο.. καλη αρχη κοριτσι μου! Και στις 21/5 ευχομαι να μαθουμε τα χαρμοσυνα..!❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ίσως έχεις έναν ελαφρύ υποθυρεοειδισμό αλλά δεν είναι για να τρελαίνεσαι. Πήγαινε στον ενδοκρινολόγο σου, λογικά θα σου δώσει μικρή δόση Τ4. Είσαι εντός ορίων αν θυμάμαι καλά αλλά επειδή για εγκυμοσύνη τον θέλουμε κάτω από 2,5 καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τον γιατρό σου.

Μακαρι μ ενα χαπακι να ρυθμιζεται! Θα παω Δευτέρα στο γιατρο. Σ ευχαριστω!! 

πρίν από 30 λεπτά , Makelen είπε:

Με το καλο.. καλη αρχη κοριτσι μου! Και στις 21/5 ευχομαι να μαθουμε τα χαρμοσυνα..!❤

Μακαρι για ολες μας! Προς το παρον προηγείσαι αλλα βλεπεις πεμπτη κ εγω κ εσυ μεταφορα  σαββατο χοριακη..χαχαχα

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Makelen είπε:

Γλυκιά μου όλα όσα σκέφτεσαι είναι απόλυτα λογικά. Λίγο έμεινε ακόμα. Μια τελευταία υπομονή. Ο,τι γίνει θα είναι για καλο φυσικα, αλλά σου εύχομαι να μας εκπλήξεις με τη χοριακη σου και να είσαι το παράδειγμα που θα λέμε μεταξύ μας εδώ "μια απ' τις κοπέλες είχε δίδυμα και κανένα σύμπτωμα μέχρι την καθυστέρηση"!  Όλα καλά θα πάνε! Κάνε λίγο κουράγιο και μακάρι αύριο να μας έχεις τα καλύτερα νέα. Εδώ, μαζί θα περάσουμε την αναμονή!

πρίν από 52 λεπτά , ksvolimi είπε:

Με το καλό κορίτσι μου και σε σένα! Όλα να πάνε κατ' ευχήν! Τέλειο ενδομήτριο!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια με τη λίμπιντο σας πως τα πάτε; έχετε καμία διαφορά; σόρυ κ ολας αλλά έχω wet dreams ανα διαστήματα Και μετα ποναω τρομερα που ξυπνάω, 2-3 λεπτά κρατάει ο πόνος.δεν ξέρω αν επηρεάζει  ντρέπομαι να ρωτησω στο γιατρο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Kate92 είπε:

Γλυκιά μου όλα όσα σκέφτεσαι είναι απόλυτα λογικά. Λίγο έμεινε ακόμα. Μια τελευταία υπομονή. Ο,τι γίνει θα είναι για καλο φυσικα, αλλά σου εύχομαι να μας εκπλήξεις με τη χοριακη σου και να είσαι το παράδειγμα που θα λέμε μεταξύ μας εδώ "μια απ' τις κοπέλες είχε δίδυμα και κανένα σύμπτωμα μέχρι την καθυστέρηση"!  Όλα καλά θα πάνε! Κάνε λίγο κουράγιο και μακάρι αύριο να μας έχεις τα καλύτερα νέα. Εδώ, μαζί θα περάσουμε την αναμονή!

Με το καλό κορίτσι μου και σε σένα! Όλα να πάνε κατ' ευχήν! Τέλειο ενδομήτριο!

Σε ευχαριστω πολυ! Ελπιζω για ολες μας τα νεα να ναι ευχάριστα .. και συντομα ❤️

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια με τη λίμπιντο σας πως τα πάτε; έχετε καμία διαφορά; σόρυ κ ολας αλλά έχω wet dreams ανα διαστήματα Και μετα ποναω τρομερα που ξυπνάω, 2-3 λεπτά κρατάει ο πόνος.δεν ξέρω αν επηρεάζει  ντρέπομαι να ρωτησω στο γιατρο! 

Νομιζω καποια κοπελα το ειχε παθει αυτο.. δε θυμαμαι ρε γμτ ποια αλλα ειναι φυσιολογικο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...