Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Εμενα σημερα τελειωσε το σωληναριο.. μαζι με τις πιπετες ταυτοχρονα. Μια μερα μονο εβγαζα κομματακια.. επειδη πονουσα και δεν το εβαλα καλα..!

Να σε ρωτήσω: βάζεις ίσα που να σηκωθεί; γιατί εγώ συνεχίζω μέχρι να γεμίσει μέχρι το έμβολο. Αν έχεις παρατηρήσει όταν βάζεις μέχρι να σηκωθεί μένει ένα κομμάτι κενό. Εγώ συνεχίζω μέχρι να γεμίσει και αυτό το κομμάτι.

Επίσης τι εννοείς δεν το έβαζες καλά; Δεν το έβαζες μέχρι μέσα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Equality είπε:

Περισσότερη βάζω.Αν έβαζα λιγότερη θα χρησιμοποιούσα πιο πολλές πιπέτες!

Μου είπε κι άλλη κοπέλα εντωμεταξύ ότι τις περισσεύουν.

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Καλέ τα φουλάρουμε γι αυτό τελειώνει πιο γρήγορα η κρέμα. αμα δε τα γεμίζαμε θα περίσσευε κρεμουλα 

Αχ ναι βρε κορίτσια...αναποδα το είπα...χαχαχα...Εχω πονοκέφαλο...μην με παρεξηγείτε...

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Equality είπε:

Να σε ρωτήσω: βάζεις ίσα που να σηκωθεί; γιατί εγώ συνεχίζω μέχρι να γεμίσει μέχρι το έμβολο. Αν έχεις παρατηρήσει όταν βάζεις μέχρι να σηκωθεί μένει ένα κομμάτι κενό. Εγώ συνεχίζω μέχρι να γεμίσει και αυτό το κομμάτι.

Επίσης τι εννοείς δεν το έβαζες καλά; Δεν το έβαζες μέχρι μέσα;

Μολις κουμπωσω την αλοιφη στην πιπετα, τα γυριζω αναποδα. Απο κατω η πιπετα.. με το εμβολο ανοιγμενο προς τα κατω και απο πανω να πιεζω ελαφρα την αλοιφη μεχρι να γεμισει το κενο!

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Μολις κουμπωσω την αλοιφη στην πιπετα, τα γυριζω αναποδα. Απο κατω η πιπετα.. με το εμβολο ανοιγμενο προς τα κατω και απο πανω να πιεζω ελαφρα την αλοιφη μεχρι να γεμισει το κενο!

Ετσι κ εγω και μαλιστα οπως την ξεβιδωνα ταυτόχρονα πιεζα και λιγο το σωληνάριο να γεμισει μέχρι εξω:D

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια εβγαλα 2 σπυρακια, τα κλασικα της περιοδου, απο εχθες. Ειχε βγαλει καποια πριν απο θετικο τεστ εγκυμοσυνης; (λιγιστευουν κι αλλο οι ελπιδες..)

Χοριακη αύριο; 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

3 minutes ago, Makelen said:

Κοριτσια εβγαλα 2 σπυρακια, τα κλασικα της περιοδου, απο εχθες. Ειχε βγαλει καποια πριν απο θετικο τεστ εγκυμοσυνης; (λιγιστευουν κι αλλο οι ελπιδες..)

Κορίτσι μου τα σπυράκια περιόδου βγαίνουν λόγω αύξησης της προγεστερόνης, οπότε είναι λογικό να έχεις και στις δύο περιπτώσεις 

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Εγώ έβγαλα δύο στο πηγούνι λίγο πριν τον πρώτο υπέρηχο αυτά τα κλασικά της περιόδου

Η αλήθεια είναι κατατρομαξα 

Αλλά όλα καλά 

πρίν από 2 λεπτά , Ellidr είπε:

Εγώ έβγαλα δύο στο πηγούνι λίγο πριν τον πρώτο υπέρηχο αυτά τα κλασικά της περιόδου

Η αλήθεια είναι κατατρομαξα 

Αλλά όλα καλά 

ΚΑλα θυμόμουν ότι κάποια κοπέλα είχε σπυριά κ θετικό τεστ. Αλλά δεν θυμόμουν ποια . 

Το μπεμπάκι καλά;;;;;;;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 1 λεπτό , νικηαντωνια81 είπε:

ΚΑλα θυμόμουν ότι κάποια κοπέλα είχε σπυριά κ θετικό τεστ. Αλλά δεν θυμόμουν ποια . 

Το μπεμπάκι καλά;;;;;;;

Δόξα το Θεό μέχρι στιγμής όλα καλά 

Ακουσαμε και καρδούλα 

Είναι μια χαρά και καλά προστατευμένο . 

Ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος 

Μακάρι να μας βοηθήσει η Παναγία να το κρατήσουμε στα χέρια μας υγιή και γερό.

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ellidr είπε:

Δόξα το Θεό μέχρι στιγμής όλα καλά 

Ακουσαμε και καρδούλα 

Είναι μια χαρά και καλά προστατευμένο . 

Ο γιατρός πολύ ευχαριστημένος 

Μακάρι να μας βοηθήσει η Παναγία να το κρατήσουμε στα χέρια μας υγιή και γερό.

Θα περάσει νεράκι ο καιρός. Άλλωστε όπου να ναι θα κάνεις αυχενική!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Κοριτσια καλημερα! Συγχαρητηρια κ καλη εγκυμοσύνη στα κοριτσια με τα θετικά αποτελέσματα!!! Ξερω μπαινω σφήνα σε συγκεκριμένη συζητηση σας παλι αλλα ελπιζω να τ δειτε! Να ρωτησω αν ειχε καμια κατι παρόμοιο. Στις 20 Ιανουαρίου που ειχα κανει τις πρωτες εξετασεις που αρχισα να ψαχνομαι ειχα ΤSH 2,02 κ τωρα που έκανα προεγχειρητικο ελεγχο σε νοσοκομειο γιατι περιμένω να παω για λαπαροσκοπηση μου βγηκε η ΤSH 4,47 ενω η Τ3-1,35 κ η FT4-1,04 μια χαρα μου ειπαν.Κ με πηραν να μου το πουν για να παρω γνωμάτευση απο ενδοκρινολογο για την επεμβαση κ την αναισθησια. Θα παω βεβαια την Δευτέρα εχω ραντεβου αλλα αγχωθηκα λιγο, παιζει να εχω θυρεοειδή κατι τετοιο??? 

πρίν από 51 λεπτά , Makelen είπε:

Εγω. Και έκανα ακριβώς την ίδια σκέψη, οτι μ ερχεται η ακατανομαστη! 

27 minutes ago, Maria.28 said:

Κοριτσια καλημερα! Συγχαρητηρια κ καλη εγκυμοσύνη στα κοριτσια με τα θετικά αποτελέσματα!!! Ξερω μπαινω σφήνα σε συγκεκριμένη συζητηση σας παλι αλλα ελπιζω να τ δειτε! Να ρωτησω αν ειχε καμια κατι παρόμοιο. Στις 20 Ιανουαρίου που ειχα κανει τις πρωτες εξετασεις που αρχισα να ψαχνομαι ειχα ΤSH 2,02 κ τωρα που έκανα προεγχειρητικο ελεγχο σε νοσοκομειο γιατι περιμένω να παω για λαπαροσκοπηση μου βγηκε η ΤSH 4,47 ενω η Τ3-1,35 κ η FT4-1,04 μια χαρα μου ειπαν.Κ με πηραν να μου το πουν για να παρω γνωμάτευση απο ενδοκρινολογο για την επεμβαση κ την αναισθησια. Θα παω βεβαια την Δευτέρα εχω ραντεβου αλλα αγχωθηκα λιγο, παιζει να εχω θυρεοειδή κατι τετοιο??? 

Καλό θα είναι να κάνεις εξετάσεις περαιτέρω για τον θυροειδή. Θα μπορούσε να ήταν Hashimoto, θα μπορούσε και τίποτα. Αυτό θα στο πει ο ενδοκρινολόγος. Τώρα δεν ξέρω για την αναισθησία που κολλάει, αλλα αφού  είσαι στο thread της εξωσωματικής θα σου πω σχετικά με αυτό.

Σε περίπτωση εξωσωματικής να ξέρεις οτι θέλουν την TSH κάτω απο 2 . Εμένα σε όλες τις εξετάσεις ήταν απο 0.9 εώς και 3.5 ολα αυτά τα χρόνια (παρακαλουθώ λόγω κληρονομικότητας) και την τελευταία φορά που έκανα , την μέρα που ξεκινησα τις ενέσεις ήταν η TSH 4. Ενώ είναι μέσα στα όρια, ξεκίνησα χάπι Τ4 , για να κατέβει. ΔΕΝ εχω θυροειδή πάντως.

Και τώρα κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης, πρέπει να συνεχίζω να το παίρνω για να μην αυξηθεί (αυξημένος θυροειδής : κίνδυνος αποβολής) τουλάχιστον μέχρι το έμβρυο να παράγει τις δικές του ορμόνες (16-20 εβδομάδα).

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...