Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

6 minutes ago, Angot said:

Καλημέρα κορίτσια, το είπα στη μαμα μ χθες ότι είμαι έγκυος . Αλλα μεντεψτε! μητρικό ένστικτο το  ήξερε ήδη και μάλιστα το είχε πει στον μπαμπά μου!!! 

Αχ αυτες οι μανουλες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , winspert είπε:

Συμφωνω απολυτα...Πολυ σημαντική η καλη ψυχολογια...Το εχω ξαναπει...η μονη φορα απο τις 8 εμβρυομεταφορες στο συνολο που εχω κανει που γυρισα στις 3 μερες στη δουλειά μου, πέτυχα το αντρακι μου...Ολες τις αλλες ξαπλα,κλεισουρα και κακη ψυχολογια λογω του οτι σκεφτόμουν μοοοονο αυτο...Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα παντως πετυχε...Και επειδη ψυχολογικα μου στοίχισε πολυ η τελευταία προσπάθειας λογω κλεισουρας παλι ανακοινωσα στον αντρα μου πως στην επομενη προσπάθεια θα φερομαστε φυσιολογικά...Θα κατσω τις πρωτες 3 με 4 μεσα και μετα χαλαρα βολτες...Αυτο να κανεις κ εσυ στο βαθμό που καταλαβαίνεις πως δεν κουράζεσαι και είσαι οκ... Τα φιλια μου

Αχ οι μανουλες...Ναι πες της... τότε γιατί με συγχυσες;;;χαχαχα

Ωπ καλα τα λες!!! Κατσε να γυρίσω σπίτι και θα τη συγχυσω εγώ τώρα! Χαχαχαχα έφτιαξε ωραίες φακες τουλάχιστον.. 

• Χαχα 2

Κορίτσια καλημέρα! Ξέρετε την ιστορία του Φαέθωνα από ένα παραπλήσιο φόρουμ ανδρολογικών θεμάτων; Οι παλιές και όσες ψάχνεστε στο ίντερνετ σίγουρα θα τον ξέρετε. Είναι μια συγκλονιστική, συγκινητική και πολύ καλογραμμένη εμπειρία ενός άνδρα με προβλήματα υπογονιμότητας. Απαντάει με τον δικό του τρόπο στους περισσότερους προβληματισμούς που βιώνουμε εμείς τα υπογόνιμα ζευγάρια και ... έχει happy end! Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω λινκ.

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Όλα καλά!! Ένα λεπτό ήταν η διαδικασία! Με άφησε 20λεπτα ξαπλωμένη με τον άντρα μου δίπλα. Επίσης, συγχαρητήρια για τα μαθηματικά σου!! Μου είπε κι αυτός πώς και το 16αρι ωάριο λογικά είναι οκ!! 

Σας έχω και νέα. Πριν 2μιση μήνες κάναμε το τελευταίο με σπερμοδιαγραμμα σε αυτή που έδωσε σήμερα το δείγμα. Είναι εξειδικευμένη. Πριν 2 μήνες κινητικότητα (α+β) 28% . Σήμερα κινητικότητα (α+β) 48%. Και μετά την ενεργοποίηση του δείγματος 71%. Δύο μήνες παίρνει μόνο αντιοξειδωτικά για να ρίξουμε τον κατακερματισμό που ήταν 26%. Και ξεκίνησε και τρέξιμο. Παίρνει 1000mg τη μέρα βιταμίνη c, Coq10 400mg και l-glutathione complex. Και πέρασε και κορονοιο στο ενδιάμεσο. Έπαθα σοκ με το αποτέλεσμα!

Καλα αποτελεσματα ευχομαι! Πολυ αισιόδοξα ολα αυτα!

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια, το είπα στη μαμα μ χθες ότι είμαι έγκυος . Αλλα μεντεψτε! μητρικό ένστικτο το  ήξερε ήδη και μάλιστα το είχε πει στον μπαμπά μου!!! 

Μανούλες!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

On 3/5/2022 at 3:25 ΜΜ, Makelen είπε:

Λοιπον.. ακου τωρα ενα παραξενο: Συνειδητοποιησα οτι απο την ημερα που ξεκινησα την vasclor, συνεχως φοραω ενα σερβιετακι.. που το αλλαζω 2-3 φορες την ημερα. Κατα τη 13.00 σημερα το εβγαλα εντελως, ωστε αν εχω καθολου υγρα, να τα δω! Και πριν απο λιγο ενιωσα υγρασια.., κοιταξα το εσωρουχο.. και ειναι σαν να εχει χυθει νερο (στο σημειο που φοραω συνηθως το σερβιετακι). Να ειναι τυχαιοο ή να ελπιζω;? αυτο θα πρεπει να το εχω καθε μερα πλεον;?

Δεν είναι τυχαίο!Εγώ τις παίρνω ένα μήνα και κάθε λίγο εχω υγρά σαν νερό.

Εν τω μεταξύ έγινε και το άλλο σε μένα: εγώ βάζω πρωί-βράδυ και όταν ουρήσω δεν νιώθω ότι φεύγουν ούτε στο εσώρουχο έχω υπολείμματα. Οταν έβαζα μία άλλη που λεγόταν crinone οταν πήγαινα να ουρήσω έφευγε.

Και ξαφνικά σήμερα φεύγουν στην ούρηση κάτι υπολείμματα σαν πήγμα λες και ήταν ενός μήνα!Γέμισε όλο το χαρτί! Οσες βάζετε vasclor σας έχει τύχει?

Επίσης έχω καταλάβει ότι μάλλον κάνω κάτι λάθος και βάζω περισσότερη αλοιφή γιατί περισσεύουν πιπέτες. Φοβάμαι μην πάθω καμιά ουρολοίμωξη. Για πόσο καιρό άραγε πρέπει να την παίρνουμε;

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Equality είπε:

Εν τω μεταξύ έγινε και το άλλο σε μένα: εγώ βάζω πρωί-βράδυ και όταν ουρήσω δεν νιώθω ότι φεύγουν ούτε στο εσώρουχο έχω υπολείμματα. Οταν έβαζα μία άλλη που λεγόταν crinone οταν πήγαινα να ουρήσω έφευγε.

Και ξαφνικά σήμερα φεύγουν στην ούρηση κάτι υπολείμματα σαν πήγμα λες και ήταν ενός μήνα!Γέμισε όλο το χαρτί! Οσες βάζετε vasclor σας έχει τύχει?

Επίσης έχω καταλάβει ότι μάλλον κάνω κάτι λάθος και βάζω περισσότερη αλοιφή γιατί περισσεύουν πιπέτες. Φοβάμαι μην πάθω καμιά ουρολοίμωξη. Για πόσο καιρό άραγε πρέπει να την παίρνουμε;

Χρησιμοποιουσα στην εγκυμοσύνη μου βασκλορ μέχρι τον τριτο μηνα...Ειχα φραξει εντελως σε σημειο τα ουρα να βγαινουν με το σταγονόμετρο...Οταν τη σταματησα ξεκινησαν να βγαινουν μεγαλα κομματια μέχρι που καθαρισα εντελως καποια στιγμή...Μην ανησυχεις...ετσι γίνεται

πρίν από 19 λεπτά , Equality είπε:

Αν σου περισσεύουν σημαινει οτι βαζεις λιγότερη ποσοστητα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 5 λεπτά , winspert είπε:

Χρησιμοποιουσα στην εγκυμοσύνη μου βασκλορ μέχρι τον τριτο μηνα...Ειχα φραξει εντελως σε σημειο τα ουρα να βγαινουν με το σταγονόμετρο...Οταν τη σταματησα ξεκινησαν να βγαινουν μεγαλα κομματια μέχρι που καθαρισα εντελως καποια στιγμή...Μην ανησυχεις...ετσι γίνεται

Και μενα μ περισσεύουν. Τελειώνει η αλοιφή και έχω υπόλοιπο 4-5.πιπετες ακόμα! 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, winspert said:

Συμφωνω απολυτα...Πολυ σημαντική η καλη ψυχολογια...Το εχω ξαναπει...η μονη φορα απο τις 8 εμβρυομεταφορες στο συνολο που εχω κανει που γυρισα στις 3 μερες στη δουλειά μου, πέτυχα το αντρακι μου...Ολες τις αλλες ξαπλα,κλεισουρα και κακη ψυχολογια λογω του οτι σκεφτόμουν μοοοονο αυτο...Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα παντως πετυχε...Και επειδη ψυχολογικα μου στοίχισε πολυ η τελευταία προσπάθειας λογω κλεισουρας παλι ανακοινωσα στον αντρα μου πως στην επομενη προσπάθεια θα φερομαστε φυσιολογικά...Θα κατσω τις πρωτες 3 με 4 μεσα και μετα χαλαρα βολτες...Αυτο να κανεις κ εσυ στο βαθμό που καταλαβαίνεις πως δεν κουράζεσαι και είσαι οκ... Τα φιλια μου

Αχ οι μανουλες...Ναι πες της... τότε γιατί με συγχυσες;;;χαχαχα

Έχεις κάνει 8 ετ, ε? Πω πω, χαρά στο κουράγιο σου, πραγματικά!

10 minutes ago, winspert said:

Κι εγώ με τα utro είχα "φράξει" αλλά τα ούρα καλέ γιατί έβγαιναν με το σταγονόμετρο? Αφού από αλλού βγαίνουν. Μήπως είχες πάθει καμία ουρολοίμωξη?

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Ναι;;; Εμενα ποτέ... Μήπως δε γεμίζετε καλα τα μαρκουτσια; Ή τα φούλαρα εγω;;χαχαχα

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κι εγώ με τα utro είχα "φράξει" αλλά τα ούρα καλέ γιατί έβγαιναν με το σταγονόμετρο? Αφού από αλλού βγαίνουν. Μήπως είχες πάθει καμία ουρολοίμωξη?

8 στο συνολο και ωοληψιες αστα... αμέτρητες...

Δεν εβγαιναν γιατί προφανως ειχε φτασει η κρέμα μέχρι εξω εξω και ειχα μπουκωσει...χαχαχα..Οχι...δεν ειχα παθει ουρολοιμωξη...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 18 λεπτά , winspert είπε:

Περισσότερη βάζω.Αν έβαζα λιγότερη θα χρησιμοποιούσα πιο πολλές πιπέτες!

Μου είπε κι άλλη κοπέλα εντωμεταξύ ότι τις περισσεύουν.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Ναι;;; Εμενα ποτέ... Μήπως δε γεμίζετε καλα τα μαρκουτσια; Ή τα φούλαρα εγω;;χαχαχα

8 στο συνολο και ωοληψιες αστα... αμέτρητες...

Δεν εβγαιναν γιατί προφανως ειχε φτασει η κρέμα μέχρι εξω εξω και ειχα μπουκωσει...χαχαχα..Οχι...δεν ειχα παθει ουρολοιμωξη...

Καλέ τα φουλάρουμε γι αυτό τελειώνει πιο γρήγορα η κρέμα. αμα δε τα γεμίζαμε θα περίσσευε κρεμουλα 

πρίν από 46 λεπτά , Equality είπε:

πρίν από 28 λεπτά , winspert είπε:

πρίν από 23 λεπτά , Angot είπε:

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμενα σημερα τελειωσε το σωληναριο.. μαζι με τις πιπετες ταυτοχρονα. Μια μερα μονο εβγαζα κομματακια.. επειδη πονουσα και δεν το εβαλα καλα..!

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Εμενα σημερα τελειωσε το σωληναριο.. μαζι με τις πιπετες ταυτοχρονα. Μια μερα μονο εβγαζα κομματακια.. επειδη πονουσα και δεν το εβαλα καλα..!

Μαλλον κάτι λάθος κάνουμε. Εμενα και στα 3 κουτιά περισσεψαν πιπετες! Μέχρι εκεί που μαγκωνει δεν το γεμίζεις; 

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Μαλλον κάτι λάθος κάνουμε. Εμενα και στα 3 κουτιά περισσεψαν πιπετες! Μέχρι εκεί που μαγκωνει δεν το γεμίζεις; 

Ναι μεχρι εκει. Παει μονο του στην ουσια..!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...