Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Margeau είπε:

Καλή επιτυχία! Μην αγχώνεσαι, θα περάσετε άνετα με αντρικό παράγοντα. Κι αν δουν αστοχία θα πας σε επανεξέταση. Τίποτα τραγικό δλδ. Εμάς έλειπε μία πληροφορία στη συμβολαιογραφική πράξη και μας είπαν να τη συμπληρώσουμε με παραπομπή και να ξαναπάμε. Και περάσαμε τελικά 10 μέρες αργότερα. Όλα καλά! Καλά αποτελέσματα!

Σε ευχαριστώ πολύ. Ααα καλό αυτό ότι αν κάτι βρουν μπορείς να το πας σε λίγες μερες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

@Kate92 κοριτσι μου τελειωσατε;? ολα καλα;?;

Όλα καλά!! Ένα λεπτό ήταν η διαδικασία! Με άφησε 20λεπτα ξαπλωμένη με τον άντρα μου δίπλα. Επίσης, συγχαρητήρια για τα μαθηματικά σου!! Μου είπε κι αυτός πώς και το 16αρι ωάριο λογικά είναι οκ!! 

Σας έχω και νέα. Πριν 2μιση μήνες κάναμε το τελευταίο με σπερμοδιαγραμμα σε αυτή που έδωσε σήμερα το δείγμα. Είναι εξειδικευμένη. Πριν 2 μήνες κινητικότητα (α+β) 28% . Σήμερα κινητικότητα (α+β) 48%. Και μετά την ενεργοποίηση του δείγματος 71%. Δύο μήνες παίρνει μόνο αντιοξειδωτικά για να ρίξουμε τον κατακερματισμό που ήταν 26%. Και ξεκίνησε και τρέξιμο. Παίρνει 1000mg τη μέρα βιταμίνη c, Coq10 400mg και l-glutathione complex. Και πέρασε και κορονοιο στο ενδιάμεσο. Έπαθα σοκ με το αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 14

πρίν από 35 λεπτά , Pagotoula είπε:

υατεροσκοπηση, αφαιρεση πολυποδα, αφαιρεση ινομυωματος, σαλπιγγογραφια, ωοληψια σε φυσικο κ καλα..θες κι αλλα;;;; αχαχαχααχ

Merci!!! Acaxaxax, να παίρνω ιδέες !!!

πρίν από 16 λεπτά , Kate92 είπε:

Όλα καλά!! Ένα λεπτό ήταν η διαδικασία! Με άφησε 20λεπτα ξαπλωμένη με τον άντρα μου δίπλα. Επίσης, συγχαρητήρια για τα μαθηματικά σου!! Μου είπε κι αυτός πώς και το 16αρι ωάριο λογικά είναι οκ!! 

Σας έχω και νέα. Πριν 2μιση μήνες κάναμε το τελευταίο με σπερμοδιαγραμμα σε αυτή που έδωσε σήμερα το δείγμα. Είναι εξειδικευμένη. Πριν 2 μήνες κινητικότητα (α+β) 28% . Σήμερα κινητικότητα (α+β) 48%. Και μετά την ενεργοποίηση του δείγματος 71%. Δύο μήνες παίρνει μόνο αντιοξειδωτικά για να ρίξουμε τον κατακερματισμό που ήταν 26%. Και ξεκίνησε και τρέξιμο. Παίρνει 1000mg τη μέρα βιταμίνη c, Coq10 400mg και l-glutathione complex. Και πέρασε και κορονοιο στο ενδιάμεσο. Έπαθα σοκ με το αποτέλεσμα!

Πολύ καλά τα βλέπω όλα 

ηρεμία τωρα και καλά αποτελέσματα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Kate92 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου.. τέλεια νεα!!! Καλη επιτυχια να εχεις..❤.. αλλα και να οπλιστεις με τεραστια υπομονη μεχρι την χοριακη..! Εδω ολες μαζι θα ειμαστε..!

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Μπραβο κοριτσι μου.. τέλεια νεα!!! Καλη επιτυχια να εχεις..❤.. αλλα και να οπλιστεις με τεραστια υπομονη μεχρι την χοριακη..! Εδω ολες μαζι θα ειμαστε..!

Θα μεινω μόνο με την απορία αν έσκασε το ρημαδοαυγο προωρα, γιατί δε μου έκανε υπέρηχο πρώτα. Δεν πειράζει. Ο,τι έγινε, έγινε. Ήδη κλωσσαω. Κάθομαι σαν το Βούδα. Ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση! Καταχρωμαι το θέμα της εξωσωματικής με τη σπερματεγχυση βεβαια, αλλά τώρα πού σας βρήκα, είστε η καλύτερη παρέα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλή επιτυχία! Υπομονή μέχρι τη χοριακή τώρα! Συγχαρητήρια και για τη βελτίωση σας στο σπερμοδιαγραμμα! 

πρίν από 38 λεπτά , Kallo είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Ααα καλό αυτό ότι αν κάτι βρουν μπορείς να το πας σε λίγες μερες

Ναι! Όλα θα πάνε καλά! Θα το δεις! Εμάς πολλοί γιατροί που το είχαμε πει μας είχαν αγχώσει ότι δε θα περάσουμε και σιγά τι κερδίζουμε (μόνο 1000€) και διάφορα τέτοια... Η αλήθεια όμως είναι ότι πράγματι βοηθάνε πολύ στην επιτροπή και είναι και ευγενέστατοι (από κοντά, γιατί στο τηλέφωνο... άστο καλύτερα...:lol:).

• Χαχα 2

πρίν από 34 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλή επιτυχία! Όλα να πάνε καλά!

• Μου αρέσει 1

On 2/5/2022 at 8:52 ΜΜ, happiness79 είπε:

Ωχ, ευτυχώς που πήγαν όλα καλά! Ναι, Αθήνα μένω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Τώρα βρήκα λίγο χρόνο να σου γράψω...Εφόσον είσαι Αθήνα θα πας στο Λαικό να κάνεις την εξέταση. Με παραπεμπτικό εξετάζουν το 90-92% των μεταλλάξεων εντελώς δωρεάν. Ξεκίνα να ψάχνεις στο 1535.gr για ραντεβού, γιατί ανοίγουν κάθε 3 μήνες, νομίζω, και εξαντλούνται γρήγορα. Αν μείνεις έγκυος χωρίς να εχεις κάνει την εξέταση, τότε μίλα μαζί τους, γιατί είχε γράψει άλλη κοπέλα εδώ ότι τη μέρα που πήγε εκείνη, ήταν μία έγκυος χωρίς ραντεβού που περίμενε να τελειώσουν τα ραντεβού και να μπει μετά από αυτά να της πάρουν αίμα. Νομίζω μπορούν να σε εξυπηρετήσουν έτσι. Το Λαικό είναι το κέντρο αναφοράς για την κυστική ίνωση, οπότε δεν υπάρχει κάπου καλύτερα να πας...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Margeau είπε:

Καλή επιτυχία! Υπομονή μέχρι τη χοριακή τώρα! Συγχαρητήρια και για τη βελτίωση σας στο σπερμοδιαγραμμα! 

Ναι! Όλα θα πάνε καλά! Θα το δεις! Εμάς πολλοί γιατροί που το είχαμε πει μας είχαν αγχώσει ότι δε θα περάσουμε και σιγά τι κερδίζουμε (μόνο 1000€) και διάφορα τέτοια... Η αλήθεια όμως είναι ότι πράγματι βοηθάνε πολύ στην επιτροπή και είναι και ευγενέστατοι (από κοντά, γιατί στο τηλέφωνο... άστο καλύτερα...:lol:).

πρίν από 1 λεπτό , κοτοπουλάκι είπε:

Καλή επιτυχία! Όλα να πάνε καλά!

Ευχαριστωωωω! 

Πάντως στην επιτροπή που πέρασα εγώ ήταν όντως ευγενεστατοι κ πολύ κατατοπιστικοι κ από το τηλέφωνο. Έριξαν μια ματιά στα χαρτιά την εβδομάδα πριν συνεδριάσουν και με ειδοποίησαν τηλεφωνικά ότι είναι όλα καλά και δεν υπάρχει καμία έλλειψη. Και μου έστειλαν άμεσα την έγκριση μέσω μέιλ  μεγάλη Τετάρτη, επειδή τους είπα ότι τη βιαζομουν για να προλάβω τον κύκλο!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Troia είπε:

Τώρα βρήκα λίγο χρόνο να σου γράψω...Εφόσον είσαι Αθήνα θα πας στο Λαικό να κάνεις την εξέταση. Με παραπεμπτικό εξετάζουν το 90-92% των μεταλλάξεων εντελώς δωρεάν. Ξεκίνα να ψάχνεις στο 1535.gr για ραντεβού, γιατί ανοίγουν κάθε 3 μήνες, νομίζω, και εξαντλούνται γρήγορα. Αν μείνεις έγκυος χωρίς να εχεις κάνει την εξέταση, τότε μίλα μαζί τους, γιατί είχε γράψει άλλη κοπέλα εδώ ότι τη μέρα που πήγε εκείνη, ήταν μία έγκυος χωρίς ραντεβού που περίμενε να τελειώσουν τα ραντεβού και να μπει μετά από αυτά να της πάρουν αίμα. Νομίζω μπορούν να σε εξυπηρετήσουν έτσι. Το Λαικό είναι το κέντρο αναφοράς για την κυστική ίνωση, οπότε δεν υπάρχει κάπου καλύτερα να πας...

@happiness79 Για Κυστική πάρε τηλ στο Λαϊκό  2132060920 κάθε Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη 1000-1400. Εγώ έκανα το λάθος και περίμενα ν ανοίξουν τα ραντεβού στο 1535 και έχασα πολύτιμο χρόνο. Τα ραντεβού κλείνονται μόνο τηλκως

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

13 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Λοιπόν κορίτσια γύρισα απ’ το γιατρό, τα βρήκε όλα καλά, είδαμε σάκο και μου έγραψε να κάνω εξέταση TSH. Μου είπε να κάθομαι ξάπλα από εδώ κ πέρα προληπτικά. Εγώ δεν πρόκειται να αρχίσω τις ξάπλες από τώρα, έχω βάλει 6 διαγωνίσματα την επόμενη βδομάδα στο σχολείο. Θα πάω κανονικά στη δουλειά μου. Επίσης την προηγούμενη φορά που καθόμουν σπίτι συνέχεια έπαθα κατάθλιψη κ το μωρό παλινδρόμησε κιόλας. Αυτή τη φορά δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος, κατάθλιψη δεν ξαναπαθαίνω. Και για προληπτικούς κιόλας λόγους..

Θα ξαναπάω την επόμενη Πέμπτη, ελπίζω να πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη. 

Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση :)

Συμφωνω απολυτα...Πολυ σημαντική η καλη ψυχολογια...Το εχω ξαναπει...η μονη φορα απο τις 8 εμβρυομεταφορες στο συνολο που εχω κανει που γυρισα στις 3 μερες στη δουλειά μου, πέτυχα το αντρακι μου...Ολες τις αλλες ξαπλα,κλεισουρα και κακη ψυχολογια λογω του οτι σκεφτόμουν μοοοονο αυτο...Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα παντως πετυχε...Και επειδη ψυχολογικα μου στοίχισε πολυ η τελευταία προσπάθειας λογω κλεισουρας παλι ανακοινωσα στον αντρα μου πως στην επομενη προσπάθεια θα φερομαστε φυσιολογικά...Θα κατσω τις πρωτες 3 με 4 μεσα και μετα χαλαρα βολτες...Αυτο να κανεις κ εσυ στο βαθμό που καταλαβαίνεις πως δεν κουράζεσαι και είσαι οκ... Τα φιλια μου

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια, το είπα στη μαμα μ χθες ότι είμαι έγκυος . Αλλα μεντεψτε! μητρικό ένστικτο το  ήξερε ήδη και μάλιστα το είχε πει στον μπαμπά μου!!! 

Αχ οι μανουλες...Ναι πες της... τότε γιατί με συγχυσες;;;χαχαχα

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...