Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Λοιπόν κορίτσια γύρισα απ’ το γιατρό, τα βρήκε όλα καλά, είδαμε σάκο και μου έγραψε να κάνω εξέταση TSH. Μου είπε να κάθομαι ξάπλα από εδώ κ πέρα προληπτικά. Εγώ δεν πρόκειται να αρχίσω τις ξάπλες από τώρα, έχω βάλει 6 διαγωνίσματα την επόμενη βδομάδα στο σχολείο. Θα πάω κανονικά στη δουλειά μου. Επίσης την προηγούμενη φορά που καθόμουν σπίτι συνέχεια έπαθα κατάθλιψη κ το μωρό παλινδρόμησε κιόλας. Αυτή τη φορά δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος, κατάθλιψη δεν ξαναπαθαίνω. Και για προληπτικούς κιόλας λόγους..

Θα ξαναπάω την επόμενη Πέμπτη, ελπίζω να πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη. 

Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση :)

εγω συμφωνω απολυτα. ολα σε λογικα πλαισια εφοσον εισαι υγιης. πανω απ ολα κοιτα την ψυχικη σου ισορροπια.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 hours ago, KateDim said:

Καλησπέρα κορίτσια. Επισκεφτηκαμε τον γιατρό και μιλήσαμε και με τον εμβρυολογο για να μάθουμε τι πήγε στραβά στην πρώτη μας προσπάθεια. Το σπέρμα είναι πολύ χαμηλό και δυστυχώς δεν υπάρχουν δυνατότητες να προχωρήσει το έμβρυο σε 4η ημέρα. Οπότε αποφασίσαμε (βέβαια ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει εξαρχής με τον άντρα μου σε περίπτωση που στραβώσει ) να προχωρήσουμε με δότη. Στην αρχή μου ήταν κάπως δύσκολο στο μυαλό μου αυτή ως σκέψη αυτή η διαδικασία, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος μου ο άντρας το αποδέχεται αυτό μου δίνει μόνο θετικές σκέψεις, θέλουμε τόσο πολύ να γίνουμε γονείς με οποιονδήποτε τρόπο και θα ήταν πολύ κρίμα απλά να το αφήσουμε λόγω ταμπού για παράδειγμα. Και αυτή τη φορά έχω την ανάγκη να μην το μοιραστώ με κανέναν από το κοντινό μου περιβάλλον. Αποφάσισα πως θα ανακοινώσω την εγκυμοσύνη όταν κι αν τα καταφέρουμε, την στιγμή που θα θεωρήσω πως είναι η ώρα. Και θα ήθελα να πω, πως να μην αφήσετε καμία δυσκολία να σας σταματήσει από τους στόχους σας. Η επιθυμία, του να αποκτήσεις ένα παιδί είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα έχει τις δυσκολίες του για τα περισσότερα ζευγάρια όμως που δεν πρέπει να τα παρατάμε και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε και φυσικά δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό μου να το αφήσω! 

Πολλα μπραβο! Σας θαυμαζω κ τους δυο κ θα τα καταφερετε σιγουρα!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 27 λεπτά , Margeau είπε:

Ρε συ κούκλα μου, 6 διαγωνίσματα;;;; Λυπήσου τα τα κακομοίρα!:lol: 

βρε Margeau 1 σε κάθε τάξη είναι, δεν φταίω εγώ, η Κεραμέως μας υποχρεώνει να τους βάζουμε κ στο 2ο τετράμηνο, σιγά μην ηθελα να κάθομαι να φτιάχνω διαγωνίσματα..

πρίν από 6 λεπτά , Pagotoula είπε:

εγω συμφωνω απολυτα. ολα σε λογικα πλαισια εφοσον εισαι υγιης. πανω απ ολα κοιτα την ψυχικη σου ισορροπια.

Να σαι καλά, μέχρι ώρας μια χαρά πάει, ούτε αίμα έχω δει ούτε τίποτα περίεργο, δεν ξέρω τι τον πιάνει κ με θέλει να μην το κουνάω απ’ το σπίτι..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ για την εξωσωματικη το έχω πει μόνο στους γονείς μου και σε δύο φίλες μου. Όλοι είναι πάρα πολύ διακριτικοί και ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημερα πήγα τα χαρτιά στην επιτροπή και αύριο μου είπαν να πάω να πάρω τα αποτελέσματα. Εντομεταξυ μου ζήτησε τα ΤΣΑΥ τον γιατρών που δεν τα είχα. Και ευτυχώς τους πήρα τηλ και τα έγραψα. Ελπίζω να μην με κόψουν 

• Μου αρέσει 2

15 minutes ago, Kallo said:

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ για την εξωσωματικη το έχω πει μόνο στους γονείς μου και σε δύο φίλες μου. Όλοι είναι πάρα πολύ διακριτικοί και ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σημερα πήγα τα χαρτιά στην επιτροπή και αύριο μου είπαν να πάω να πάρω τα αποτελέσματα. Εντομεταξυ μου ζήτησε τα ΤΣΑΥ τον γιατρών που δεν τα είχα. Και ευτυχώς τους πήρα τηλ και τα έγραψα. Ελπίζω να μην με κόψουν 

Δε θα σε κόψουν κοπέλα μου, γενικά προσπαθούν να βοηθάνε στην Επιτροπή, αφου τους πηγες κ τα ΤΣΑΥ, μια χαρά θα πανε ολα. 

Έχει κάνει κάποια κοπέλα αίτηση για το επίδομα της εξωσωματικής στην Αθήνα -Μαρούσι? Πήρα την αποφαση για τα φάρμακα πριν 1 μήνα κ τωρα θα ήθελα να μάθω αν θα με ζαλίσουν για τον τόπο κατοικίας. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα σημερα..! Δεν εχω προλαβει παλι να μπω.. και μαζευονται ολες οι αναρτησεις σας.. και ειναι λες και διαβαζω βιβλιο! Ασε οτι με μερικα που διαβαζω.. γελαω μονη μου σαν χαζη.. κ με κοιτανε κ τα σκυλια μου! Και τωρα που τα διαβασα ολα.. δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω.. και εκτος αυτου.. οπου να ναι αρχιζει και ο Σασμος! Τι να πρωτοπρολαβω κι εγωω!!!

• Χαχα 11

1 hour ago, N.Angel είπε:

Χαχαχα αυτο που ειπες για το φορεμα, μια απο τα ιδια! Οπως κ με το χρωμα των μαλλιων… Καλυτερα μια ωρα αρχυτερα να πεφτουν οι μασκες!

Πολυ σωστα τα λες!!

ΣΟΚ με αυτα που διαβαζω….

Ψυχολογος μεγαλη επενδυση! Εμαθα πολλα!

Ναι άσε με τη συγκεκριμένη κοπέλα γράφω βιβλίο .

πρίν από 46 λεπτά , N.Angel είπε:

Γενικα οι αντρες δεν μπορουν να μας καταλαβουν κ να μας νιωσουν..ουτε το αγχος, τον φοβο της αποτυχιας, την επιθυμια κ λαχταρα που εχουμε! Εμεις τρωμε ολο το λουκι κ εκεινοι στην ουσια το μονο που κανουν ειναι μια μ@λ@κ…(συγνωμη που γινομαι ωμη) που στο τελος ευχαριστηση τους προκαλει κ ας γινεται με αβολο τροπο κ εμεις ενεσεις κοντρα ενεσεις, ορμονες, επεμβασεις κ βαλε..επισης οταν γινεται εξωσωματικη εξαιτιας του αντρικου παραγοντα θιγεται ο εγωισμος τους!! Εμενα μου λεει συνεχεια ειδες ποσο ντουρασελ ειμαι!!! Κ ειχε μορφολογια 2%, κατακερματισμο 15% οριακα ευτυχως..ενταξει δν ηταν τοσο κακο το σπερμα αλλα οχι κ ετσι…

Το αλλο που πρεπει απλα να σκεφτουμε κ το λαθος που κανουμε εμεις ειναι οτι βαζουμε ολη μας την ενεργεια κ προσοχη σε αυτο που ξεχναμε ολα τα αλλα, αυτο το λαμβανουν κ σιγουρα δεν ειναι κ οτι καλυτερο για την σχεση. 

Οπως κ να εχει ειναι μια δυσκολη διαδικασια, θελει καλη επικοινωνια στο ζευγαρι κ με συζητηση ολα λυνονται…

Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!

Όχι μη ζητάς συγνώμη καταλαβαίνω ακριβώς πώς το εννοείς . Χαχαχα ναι ναι νομίζω ότι είναι κ αυτό ότι οι άντρες υπερηφανεύονται λίγο όταν είναι όλα καλά και εγώ καταλαβαίνω ότι τον έχει ρίξει και το ότι έχει θέμα με το σπέρμα . Του εξήγησα κάποια πράγματα σήμερα μετά που ήταν πιο ήρεμος πιστεύω θα σκεφτεί κ θα τα καταλάβει .

Λοιπόν κορίτσια πήρα τις ορμονολογικες μου αν ξέρει κάποια να μου πει πως σας φαίνονται.  

Tsh 2.2 , Fsh 7.99, Lh 6.66, PRL 21.1 και Ε2 25.6 

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Makelen said:

Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα σημερα..! Δεν εχω προλαβει παλι να μπω.. και μαζευονται ολες οι αναρτησεις σας.. και ειναι λες και διαβαζω βιβλιο! Ασε οτι με μερικα που διαβαζω.. γελαω μονη μου σαν χαζη.. κ με κοιτανε κ τα σκυλια μου! Και τωρα που τα διαβασα ολα.. δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω.. και εκτος αυτου.. οπου να ναι αρχιζει και ο Σασμος! Τι να πρωτοπρολαβω κι εγωω!!!

Ασε σημερα κ εμενα Μακελεν με επιασε οιστρος!! Χαχα!! Συγνωμη για τα κατεβατα κοριτσια!!

• Χαχα 2

9 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

εγω εδω και πολλα χρονια τα πολυ προσωπικα ζητηματα μου τα λεω ΜΟΝΟ στην ψυχολογο μου. ουτε κολλητες-κουμπαρες-συγγενεις κτλ. ουτε πουθενα. εχω καει απο παντου!! και για τις εξωσωματικες ειχα ενημερωσει μονο στη δουλεια γιατι επαιρνα τις αδειες (εννοειται δεν ελεγα ποτε κανω τις ετ ομως. ελεγα οτι κανω καποια αλλη ιατρικη διαδικασια) και στη μανα μου. κανεναν απολυτως αλλο.

Άλλη ιατρική διαδικασία; Δώσε καμία ιδέα να πω ..

1 ώρα πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Λοιπόν κορίτσια γύρισα απ’ το γιατρό, τα βρήκε όλα καλά, είδαμε σάκο και μου έγραψε να κάνω εξέταση TSH. Μου είπε να κάθομαι ξάπλα από εδώ κ πέρα προληπτικά. Εγώ δεν πρόκειται να αρχίσω τις ξάπλες από τώρα, έχω βάλει 6 διαγωνίσματα την επόμενη βδομάδα στο σχολείο. Θα πάω κανονικά στη δουλειά μου. Επίσης την προηγούμενη φορά που καθόμουν σπίτι συνέχεια έπαθα κατάθλιψη κ το μωρό παλινδρόμησε κιόλας. Αυτή τη φορά δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος, κατάθλιψη δεν ξαναπαθαίνω. Και για προληπτικούς κιόλας λόγους..

Θα ξαναπάω την επόμενη Πέμπτη, ελπίζω να πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη. 

Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση :)

Μπράβο κορίτσι μου ,όλα καλά θα πάνε ,καλή εγκυμοσύνη να έχεις !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

lh εχει 4 . καρυοτυπο καλο κ κυστικη δν εχει. τι να σου πω ρε κοριτσι μου. ειναι το ιδιο σπερμα που μας εδωσε φυσιολογικη συλληψη. το ιδιο που μετα δεν εδινε τιποτα. το ιδιο που εδωσε δυο ακομη εγκυμοσυνες με εξωσωματικη και τελικα το παιδακι μας… κ τωρα το ιδιο… γιοκ….δεν εχω ιδεα γτ περνα τετοια σκαμπανεβασματα… τι ζορι τραβαει κι αυτο πια.τωρα ειχε κοντα δυο χρονια με ληψη εξωγενους τεστοστερονης κ χωρις παραλληλα να παιρνει γοναδοτροπινη για να ξυπναν οι ορχεις…γτ ο ενδοκρινολ π του την εδινε παρελειψε να το κανει!!!! απο οτι μαθαμε τωρα… μεγα λαθος!! το θεμα ειναι οτι μπορει να ειναι αναστρεψιμο αλλα εχει μουλαρωσει και δν δεχεται να το ψαξουμε.

Τότε ξεκουραστείτε. Και αν θες και τον δεις κάποια στιγμή ήρεμο και χαλαρό το ξαναθίγεις. Μην απογοητεύσεσαι σε παρακαλώ! Η ζωή είναι απρόβλεπτη και όλα μπορούν να συμβούν! Σας εύχομαι τα καλύτερα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Άλλη ιατρική διαδικασία; Δώσε καμία ιδέα να πω ..

Μπράβο κορίτσι μου ,όλα καλά θα πάνε ,καλή εγκυμοσύνη να έχεις !

υατεροσκοπηση, αφαιρεση πολυποδα, αφαιρεση ινομυωματος, σαλπιγγογραφια, ωοληψια σε φυσικο κ καλα..θες κι αλλα;;;; αχαχαχααχ

• Χαχα 3

1 hour ago, Iraki2022 είπε:

Δε θα σε κόψουν κοπέλα μου, γενικά προσπαθούν να βοηθάνε στην Επιτροπή, αφου τους πηγες κ τα ΤΣΑΥ, μια χαρά θα πανε ολα. 

Έχει κάνει κάποια κοπέλα αίτηση για το επίδομα της εξωσωματικής στην Αθήνα -Μαρούσι? Πήρα την αποφαση για τα φάρμακα πριν 1 μήνα κ τωρα θα ήθελα να μάθω αν θα με ζαλίσουν για τον τόπο κατοικίας. 

Ούτε καν για τον τόπο κατοικίας. Δεν ασχολούνται. Εμείς έχουμε άλλον τόπο κατοικίας στη φορολογική και άλλο στη συμβολαιογραφική πράξη. Πιστεύω δεν το κοίταξαν καν. Στο Μαρούσι πέρασα κι εγώ.

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Kallo είπε:

Καλή επιτυχία! Μην αγχώνεσαι, θα περάσετε άνετα με αντρικό παράγοντα. Κι αν δουν αστοχία θα πας σε επανεξέταση. Τίποτα τραγικό δλδ. Εμάς έλειπε μία πληροφορία στη συμβολαιογραφική πράξη και μας είπαν να τη συμπληρώσουμε με παραπομπή και να ξαναπάμε. Και περάσαμε τελικά 10 μέρες αργότερα. Όλα καλά! Καλά αποτελέσματα!

1 ώρα πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

βρε Margeau 1 σε κάθε τάξη είναι, δεν φταίω εγώ, η Κεραμέως μας υποχρεώνει να τους βάζουμε κ στο 2ο τετράμηνο, σιγά μην ηθελα να κάθομαι να φτιάχνω διαγωνίσματα..

Να σαι καλά, μέχρι ώρας μια χαρά πάει, ούτε αίμα έχω δει ούτε τίποτα περίεργο, δεν ξέρω τι τον πιάνει κ με θέλει να μην το κουνάω απ’ το σπίτι..

Α κι εγώ που νόμιζα ότι είπες να ξεχαστείς διορθώνοντας τεστάκια! :P Μπράβο κορίτσι μου για τον υπέρηχο! Θετική ενέργεια και Βαγιάτα εννοείται, ε???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...