Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , Kate92 είπε:

Μακελενακι ειμαι στο δρόμο για τη σπερματεγχυση. Στις 6μιση θα δώσει δείγμα ο σύζυγος. Θα το επεξεργαστούν και μετά βουρ. Είμαι με κομμένη ανάσα. Και σήμερα το πρωί είχα πόνους κυρίως στην αριστερή ωοθήκη. Αλλά σήμερα δεν είχα υγρά ωορρηξίας. Και διαρκώς γυρίζει στο μυαλό μου ότι το χάσαμε το αυγουλάκι. Άσε που εδώ και δύο μέρες ςποναει και το στηθος. Πάντα ξεκινάει να με πονάει κάνα δυο μέρες πριν τ ωορρηξια. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, γιατί με πιάνει απελπισία. Να ναι καλά τα κορίτσια ήταν καλή παρέα σήμερα και ξεχάστηκα λιγάκι.

Τελειααααα!!! Ελπίζω απόψε να κοιμηθεις πιο ήσυχη κορίτσι μου!

Αχ μαρτύριο είναι η κορτιζόνη. Μέσα σε μια βδομάδα έχασα 1.5 κιλό!!! Πολλή πείνα έχει πεσει, γιατί δεν τρώγεται τίποτα αναλατο!

Κοριτσι μου καλη επιτυχια!! Ολα να πανε τελεια..!!!❤❤ Με το καλοοο!!❤

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , Kate92 είπε:

Μακελενακι ειμαι στο δρόμο για τη σπερματεγχυση. Στις 6μιση θα δώσει δείγμα ο σύζυγος. Θα το επεξεργαστούν και μετά βουρ. Είμαι με κομμένη ανάσα. Και σήμερα το πρωί είχα πόνους κυρίως στην αριστερή ωοθήκη. Αλλά σήμερα δεν είχα υγρά ωορρηξίας. Και διαρκώς γυρίζει στο μυαλό μου ότι το χάσαμε το αυγουλάκι. Άσε που εδώ και δύο μέρες ςποναει και το στηθος. Πάντα ξεκινάει να με πονάει κάνα δυο μέρες πριν τ ωορρηξια. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, γιατί με πιάνει απελπισία. Να ναι καλά τα κορίτσια ήταν καλή παρέα σήμερα και ξεχάστηκα λιγάκι.

Τελειααααα!!! Ελπίζω απόψε να κοιμηθεις πιο ήσυχη κορίτσι μου!

Αχ μαρτύριο είναι η κορτιζόνη. Μέσα σε μια βδομάδα έχασα 1.5 κιλό!!! Πολλή πείνα έχει πεσει, γιατί δεν τρώγεται τίποτα αναλατο!

Αστο να δω πως θα αντεξω :roll:

πρίν από 59 λεπτά , Αγάπ είπε:

Δώστου λίγο χρόνο, οι άντρες θέλουν περισσότερη ψυχολογικη προετοιμασια από εμάς και ίσως θέλει κι αυτός κάπου να ξεσπάσει.

Εμένα συμπεριφέρεται περίεργα όταν βλέπει ότι εγώ είμαι πιεσμένη και στεναχωρημένη, μετά του περνάει.

Ναι κατάλαβα , εννοείται θα του δώσω χρόνο του λέω και πράγματα που δε ξέρει για να καταλάβει και πιστεύω θα τα σκεφτεί και θα καταλάβει. 

πρίν από 35 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ε καλά, μία και τέλος έλεγα κι εγώ πριν ξεκινήσω. Θα καταλάβει κι αυτός στην πορεία ότι δεν είναι έτσι απλό να πεις τα παρατάω. Τώρα του βγαίνει αντίδραση. Σε όλους μας βγαίνει βασικά, αν αναλογιστούμε ότι πρέπει να περάσουμε τέτοια ταλαιπωρία, να δώσουμε τόσα λεφτά, να πάρουμε τόσα φάρμακα για κάτι που κάνουν άλλοι με ένα απλό "κρεβάτι". Σε πιάνει το γαμώτο, δεν θες κιόλας να φας την ζωή σου όλη στην διαδικασία αυτή, λογικό είναι. Όμως κάθε προσπάθεια σε φέρνει πιο κοντά στον στόχο και δύσκολα λες τέλος. 

Και εννοείται ότι είσαστε οικογένεια οι δυο σας. Αν είναι δυνατόν. Εμείς λέμε ότι έχουμε οικογένεια χρόοονια τώρα. Τετραμελή κιόλας γιατί έχουμε τον σκυλάκο μας και την γατούλα μας :rolleyes:

Χαχαχα εμείς 3μελης πάλι , έχουμε μια γατούλα τα τελευταία χρόνια . :) Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου καλά ναι εννοείται και εμένα με πιάνει το γαμωτο και λέω γιατί και αντιδραω απλά εγώ ακόμα δεν έχω θέση ένα χρονικό πλαίσιο στο μυαλό μου δε το σκέφτομαι μακάρι να είναι μια και τέλος μόνο αυτό εύχομαι ! 

Του εξήγησα κάποια πράγματα ξέρω τώρα ότι θα τα σκεφτεί συνήθως έτσι κάνει κ πιστεύω να καταλάβει ! Και στο ραντεβού με τον εξωσωματιστη μαζί θα πάμε οπότε θα τα ακούσει κ από εκεί και τη προηγούμενη φορά με την εμβρυολογο πήρε τα πάνω του μετα χαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , winspert είπε:

@κοτοπουλάκι, τέλεια η χοριακη σου!!!! Περιμένουμε νεα απο τον υπέρηχο πια!!!! Καλη συνέχεια και μια καλη εγκυμοσύνη να έχεις!!!

@Kate92, κοριτσάκι μου καλη επιτυχία!!!!

Ευχαριστωωωω! Στις 8 θα πάμε! Ουφ..

Πόση ώρα μένεις ξάπλα? Ν έχω τ μου Μ μη με ξεπεταξει..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Σας παρακολουθεί κάποιος ανδρολόγος τώρα; Είναι λίγο δύσκολο να βρω την ιστορία σου, θες να μας πεις δυο λόγια για το πώς ξεκινήσατε; Κάτω από ποιες συνθήκες; Έχετε βρει κάτι που μπορεί να ευθύνεται για το σπέρμα; 

σε αυτη τη φαση οχι δεν τον παρακολουθει ανδρολογος. 

επιγραμματικα.πριν 7χρ ειχα μια φυσιολογ εγκυμοσυνη που διακοπηκε ενω ολα πηγαιναν καλα λογω οτι κολλησα εναν ιο που περασε στο εμβρυο. μετα απο αυτο προσπαθουσαμε κ δεν εμενα εγκυος ξανα για πολυ καιρο. αρχισαμε να ψαχνομαστε. εγω εχω σπω και αντισταση στην ινσουλινη κι ο αντρας μου βρηκαμε πως εχει κακο σπερμα. ξεκινησαμε παρκολουθηση ωορρηξιας κι επαφες μετα σπερματεγχυσεις κλπ. τζιφος. οποτε πηγαμε σε εξωσωματικη. η πρωτη προσπαθεια παλινδρομη. η επομενη εφερε την κορη μου. αυτα πια κι ενω ειχαν περασει σχεδον 6χρονια.τωρα το παιδακι μας ειναι 2χρονων και θελαμε να ξεκινησουμε να προσπαθησουμε για 2ο. πριν περιπου 10μηνες το σπερμοδιαγρ ηταν μεν κακο αλλα οπως ηταν κ παλιοτερα. τωρα δεν ειχε πια σπερματοζωαρια. επαιρνε πολυ καιρο εξωγενη τεστοστερονη κ μαλλον αυτο φταιει. οποτε αποφασισαμε να εγκαταλειψουμε την προσπαθεια. δεν ειναι σε φαση να θελει να ψαχτει περαιτερω.

Λοιπόν κορίτσια γύρισα απ’ το γιατρό, τα βρήκε όλα καλά, είδαμε σάκο και μου έγραψε να κάνω εξέταση TSH. Μου είπε να κάθομαι ξάπλα από εδώ κ πέρα προληπτικά. Εγώ δεν πρόκειται να αρχίσω τις ξάπλες από τώρα, έχω βάλει 6 διαγωνίσματα την επόμενη βδομάδα στο σχολείο. Θα πάω κανονικά στη δουλειά μου. Επίσης την προηγούμενη φορά που καθόμουν σπίτι συνέχεια έπαθα κατάθλιψη κ το μωρό παλινδρόμησε κιόλας. Αυτή τη φορά δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος, κατάθλιψη δεν ξαναπαθαίνω. Και για προληπτικούς κιόλας λόγους..

Θα ξαναπάω την επόμενη Πέμπτη, ελπίζω να πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη. 

Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση :)

• Μου αρέσει 14

8 hours ago, Kate92 said:

Δυστυχώς έτσι είναι οι περισσοτεροι. Εμένα μια φίλη μόνο ξέρει ότι προσπαθούμε και πάμε για υποβοηθούμενη. Η οποία είναι πολύ διακριτική, μόνο με ρωτάει πώς ειμαι και με αφήνει εγώ να επιλέξω αν και πόσα θέλω να πω. Σε άλλες φίλες δεν είπα τίποτα γιατί ξέρω πως δεν είναι τόσο "φίλες". Ειδικά με κάνα δυο, ένα απίστευτο πράγμα η ζήλεια που υπήρχε, ακόμα και στα πιο απλά! Έπαιρνα ένα φόρεμα? Την επόμενη μέρα έπαιρναν το ίδιο. Στις αρχες της σχέσης με τον άντρα μου, αν εξέφραζα κάποιο παράπονο, αντί να με συμβουλεψουν, μου έλεγαν να τον χωρίσω για το πιο ασημαντο. Οπότε κι εγώ το έπιασα το νόημα και μακρια. Αλλά νομίζω οτι εισπράττουμε κακία ακόμα και από απλούς γνωστούς που πετυχαίνεις στο δρόμο και θέλουν να έχουν πληροφόρηση και να εκφράσουν και άποψη. Με βγάζουν από τα ρούχα μου. Αλλά μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία έχω γίνει πολύ πιο δυνατή και έχω περισσότερο θάρρος και τους βάζω στη θέση τους. Τους τοξικούς ανθρώπους τους βγάζουμε από τη ζωή μας. Μην πτοειστε. Καλύτερα που φανερώνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, για να πάρουν και τη θέση που τους αξίζει. 

Χαχαχα αυτο που ειπες για το φορεμα, μια απο τα ιδια! Οπως κ με το χρωμα των μαλλιων… Καλυτερα μια ωρα αρχυτερα να πεφτουν οι μασκες!

8 hours ago, Margeau said:

Ε πραγματικά έλεος! Τους γράφουμε όλους εκεί που ξέρουμε και κοιτάμε τον εαυτό μας και τη ζωή μας! Όσο για τη ζήλια, αν οι άλλοι δεν ξέρουν να ζουν αυθεντικά και έχουν μονίμως την ανάγκη να ετεροκαθορίζονται, κάποια στιγμή θα κληθούν και οι ίδιοι αυτή τους την αδυναμία να τη διαχειριστούν. 

Πολυ σωστα τα λες!!

7 hours ago, Ria_ said:

Καλημέρα κορίτσια καλά από θέμα τοξική φίλη -κολλητη νομίζω μπορώ να γράψω και βιβλίο χαχχαχα . Μάλιστα τόσο κολλητές (μάλλον μόνο εγώ τη θεωρούσα τελικά έτσι) που μέναμε και μαζί κάποιο διάστημα. Είχα μείνει έγκυος με το τότε σύντροφό μου από απροσεξία μικρή ηλικία θέλαμε να το κρατήσουμε αλλά τελικά παλινδρομησε και κάναμε απόθεση  και μετά μου έλεγε συνέχεια ότι πρέπει να ψαχτο και ότι δε θα μπορώ να κάνω παιδί επειδή αυτή έπιασε και τα 2 που έκανε μετά πάρα πολύ εύκολα αλλά και πριν πάλι τα ίδια έλεγε.  Γενικά είχε κάνει αρκετά πραγματικά που τα έμαθα αργότερα και μάλλον ίσως να τα ήξερα και κάποια απλά ήρθε η στιγμή που τα συνδέσα με αποκορύφωμα όταν γνώρισα τον άντρα μου επειδή έχουμε και 16 χρόνια διαφορά να μου λέει συνέχεια για τι διαφορά ηλικίας ένα σωρό πράγματα και η μάνα της μέσω ενός ψεύτικου προφίλ του έστειλε μήνυμα να δει τι θα κάνει και μάλιστα μου το είπε και μου λέει είπε ότι δε θέλει κάτι σοβαρό πράγμα που δεν ειπώθηκε ποτέ γιατί εκείνος ήδη μου τα είχε δείξει από μόνος του . Οπότε έφαγε σουτ και ησυχαμε ...! Άστα να πάνε τέτοιοι άνθρωποι μακρυά 

ΣΟΚ με αυτα που διαβαζω….

7 hours ago, Pagotoula said:

εγω εδω και πολλα χρονια τα πολυ προσωπικα ζητηματα μου τα λεω ΜΟΝΟ στην ψυχολογο μου. ουτε κολλητες-κουμπαρες-συγγενεις κτλ. ουτε πουθενα. εχω καει απο παντου!! και για τις εξωσωματικες ειχα ενημερωσει μονο στη δουλεια γιατι επαιρνα τις αδειες (εννοειται δεν ελεγα ποτε κανω τις ετ ομως. ελεγα οτι κανω καποια αλλη ιατρικη διαδικασια) και στη μανα μου. κανεναν απολυτως αλλο.

Ψυχολογος μεγαλη επενδυση! Εμαθα πολλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Pagotoula είπε:

επιγραμματικα.πριν 7χρ ειχα μια φυσιολογ εγκυμοσυνη που διακοπηκε ενω ολα πηγαιναν καλα λογω οτι κολλησα εναν ιο που περασε στο εμβρυο. μετα απο αυτο προσπαθουσαμε κ δεν εμενα εγκυος ξανα για πολυ καιρο. αρχισαμε να ψαχνομαστε. εγω εχω σπω και αντισταση στην ινσουλινη κι ο αντρας μου βρηκαμε πως εχει κακο σπερμα. ξεκινησαμε παρκολουθηση ωορρηξιας κι επαφες μετα σπερματεγχυσεις κλπ. τζιφος. οποτε πηγαμε σε εξωσωματικη. η πρωτη προσπαθεια παλινδρομη. η επομενη εφερε την κορη μου. αυτα πια κι ενω ειχαν περασει σχεδον 6χρονια.τωρα το παιδακι μας ειναι 2χρονων και θελαμε να ξεκινησουμε να προσπαθησουμε για 2ο. πριν περιπου 10μηνες το σπερμοδιαγρ ηταν μεν κακο αλλα οπως ηταν κ παλιοτερα. τωρα δεν ειχε πια σπερματοζωαρια. επαιρνε πολυ καιρο εξωγενη τεστοστερονη κ μαλλον αυτο φταιει. οποτε αποφασισαμε να εγκαταλειψουμε την προσπαθεια. δεν ειναι σε φαση να θελει να ψαχτει περαιτερω.

Ξέρετε την αιτία για το παθολογικό σπέρμα ή σας έχουν πει για ιδιοπαθή ολιγοασθενοτερατοσπερμια; Εννοώ έχετε κάνει και καρυότυπο και κυστική και ορμόνες και dfi; Για ορμόνες θυμάμαι που είχες πει για τη χαμηλή τεστοστερόνη. Πάντως το πιθανότερο είναι ότι θα επιστρέψει το σπέρμα εν καιρώ στην πρότερη κατάσταση. Ίσως θα βοηθούσε η συμβουλή κάποιου ανδρολόγου. Βέβαια κι εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς εδώ. Ούτε μία προσπάθεια δεν έχουμε κάνει ακόμα ασχέτως αν εγώ έχω ήδη τραβήξει των παθών μου τον ταραχο με τα χειρουργεία. Κορίτσι μου μακάρι να το σκεφτόσασταν λίγο ξανά. Μη χάνετε την ελπίδα σας!

πρίν από 10 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Λοιπόν κορίτσια γύρισα απ’ το γιατρό, τα βρήκε όλα καλά, είδαμε σάκο και μου έγραψε να κάνω εξέταση TSH. Μου είπε να κάθομαι ξάπλα από εδώ κ πέρα προληπτικά. Εγώ δεν πρόκειται να αρχίσω τις ξάπλες από τώρα, έχω βάλει 6 διαγωνίσματα την επόμενη βδομάδα στο σχολείο. Θα πάω κανονικά στη δουλειά μου. Επίσης την προηγούμενη φορά που καθόμουν σπίτι συνέχεια έπαθα κατάθλιψη κ το μωρό παλινδρόμησε κιόλας. Αυτή τη φορά δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος, κατάθλιψη δεν ξαναπαθαίνω. Και για προληπτικούς κιόλας λόγους..

Ρε συ κούκλα μου, 6 διαγωνίσματα;;;; Λυπήσου τα τα κακομοίρα!:lol: 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Pagotoula είπε:

παντως, ασχετως αν καθυστερησατε με σπερματεγχυσεις κλπ, μολις προχωρησατε σε εξωσωματικη δεν παιδευτηκατε πολυ. Η 2η μεταφορα εφερε το παιδακι σας!! και ειχατε κ οι 2 θεμα, που τοτε λενε ειναι πιο δυσκολο...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Ωραια νεααααα και μου αρεσει που σαι δυναμική αλλα κι αυτος ρε γμτ υπερβολικός.. 

6 hours ago, Ria_ said:

Χαχαχα δε ξέρω τη ζήλια υπάρχει αλήθεια , εμένα η κοπέλα που σου λέω έμαθα εκ τον υστέρων ότι και άλλες σχέσεις μου προσπάθησε να χαλασει καλά δεν ήταν κ πολλές αλλά κατάλαβες , και η συγκεκριμένη κοπέλα είχε σχέση και παράλληλα γκόμενο που θέλω να καταλήξω ότι σε σχέση με εμένα που είμαι πιο εύσωμη πιο πιο και δύσκολα έκανα σχέση , αυτή είναι μια ωραία κοπέλα αδύνατη ντυνόταν έτσι όπως ίσως πολύ άντρες θα ήθελαν και μια χαρά είχε όποιον ήθελε τώρα τη κόλλημα τραβούσε δε ξέρω . Γιατί δεν έχω και κάτι να ζηλέψει πιστεύω ξέρω κ εγώ χαχα. 

Ευτυχώς στάθηκα τυχερή μετέπειτα και γνώρισα τη τωρινή μου κολλητή που είναι περισσότερα και από αδερφή μου δεν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος και με έχει βοηθήσει απίστευτα !   

Κορίτσια να πιάσω ένα άλλο θέμα που με απασχολεί , τους άντρες σας τους πιάνουν διάφορα ψυχολογικά τώρα που προσπαθείτε ? Δε ξέρω πως να το διαχειριστώ ώρες ώρες ! Εμείς περνάμε όλη τη σωματική ταλαιπωρία, ξέρω ότι είναι ψυχοφθόρο να το θες και να μην έρχεται αλλά δε ξέρω πως να το διαχειριστώ ώρες ώρες αυτά που μου λέει ,σήμερα μου έλεγε μέχρι Δεκεμβρίο ότι γίνει μετά θα σταματήσουμε δε ξέρω τι το πιάνει ... Δε ξέρω αν τα εννοεί αν τα λέει γιατί έχει απογοητευτεί αλλά δε με βοηθάει όλο αυτό και εμένα με ρίχνει ακόμα περισσότερο 

Γενικα οι αντρες δεν μπορουν να μας καταλαβουν κ να μας νιωσουν..ουτε το αγχος, τον φοβο της αποτυχιας, την επιθυμια κ λαχταρα που εχουμε! Εμεις τρωμε ολο το λουκι κ εκεινοι στην ουσια το μονο που κανουν ειναι μια μ@λ@κ…(συγνωμη που γινομαι ωμη) που στο τελος ευχαριστηση τους προκαλει κ ας γινεται με αβολο τροπο κ εμεις ενεσεις κοντρα ενεσεις, ορμονες, επεμβασεις κ βαλε..επισης οταν γινεται εξωσωματικη εξαιτιας του αντρικου παραγοντα θιγεται ο εγωισμος τους!! Εμενα μου λεει συνεχεια ειδες ποσο ντουρασελ ειμαι!!! Κ ειχε μορφολογια 2%, κατακερματισμο 15% οριακα ευτυχως..ενταξει δν ηταν τοσο κακο το σπερμα αλλα οχι κ ετσι…

Το αλλο που πρεπει απλα να σκεφτουμε κ το λαθος που κανουμε εμεις ειναι οτι βαζουμε ολη μας την ενεργεια κ προσοχη σε αυτο που ξεχναμε ολα τα αλλα, αυτο το λαμβανουν κ σιγουρα δεν ειναι κ οτι καλυτερο για την σχεση. 

Οπως κ να εχει ειναι μια δυσκολη διαδικασια, θελει καλη επικοινωνια στο ζευγαρι κ με συζητηση ολα λυνονται…

Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Margeau είπε:

Ξέρετε την αιτία για το παθολογικό σπέρμα ή σας έχουν πει για ιδιοπαθή ολιγοασθενοτερατοσπερμια; Εννοώ έχετε κάνει και καρυότυπο και κυστική και ορμόνες και dfi; Για ορμόνες θυμάμαι που είχες πει για τη χαμηλή τεστοστερόνη. Πάντως το πιθανότερο είναι ότι θα επιστρέψει το σπέρμα εν καιρώ στην πρότερη κατάσταση. Ίσως θα βοηθούσε η συμβουλή κάποιου ανδρολόγου. Βέβαια κι εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς εδώ. Ούτε μία προσπάθεια δεν έχουμε κάνει ακόμα ασχέτως αν εγώ έχω ήδη τραβήξει των παθών μου τον ταραχο με τα χειρουργεία. Κορίτσι μου μακάρι να το σκεφτόσασταν λίγο ξανά. Μη χάνετε την ελπίδα σας!

Ρε συ κούκλα μου, 6 διαγωνίσματα;;;; Λυπήσου τα τα κακομοίρα!:lol: 

lh εχει 4 . καρυοτυπο καλο κ κυστικη δν εχει. τι να σου πω ρε κοριτσι μου. ειναι το ιδιο σπερμα που μας εδωσε φυσιολογικη συλληψη. το ιδιο που μετα δεν εδινε τιποτα. το ιδιο που εδωσε δυο ακομη εγκυμοσυνες με εξωσωματικη και τελικα το παιδακι μας… κ τωρα το ιδιο… γιοκ….δεν εχω ιδεα γτ περνα τετοια σκαμπανεβασματα… τι ζορι τραβαει κι αυτο πια.τωρα ειχε κοντα δυο χρονια με ληψη εξωγενους τεστοστερονης κ χωρις παραλληλα να παιρνει γοναδοτροπινη για να ξυπναν οι ορχεις…γτ ο ενδοκρινολ π του την εδινε παρελειψε να το κανει!!!! απο οτι μαθαμε τωρα… μεγα λαθος!! το θεμα ειναι οτι μπορει να ειναι αναστρεψιμο αλλα εχει μουλαρωσει και δν δεχεται να το ψαξουμε.

6 hours ago, Iraki2022 said:

Κατ αρχήν να πιασω το θέμα "φίλες".. Ποιος σου είπε ότι οι ομορφες κ αδυνατες δεν είναι, κάποιες από αυτές - όχι όλες, κομπλεξικές κ κακομαθημένες. Αυτά προκυπτουν από πολυ μικρή ηλικία καλοχαιδεματος στο σπίτι (ας μη τα ανάλυσω τώρα εδώ). Όποτε μια χαρά είσαι με την καινουργια φίλη και οι λοιποί καλυτερα να αδειάζουν το χώρο με γοργά βηματακια. 

Όσο για τους άντρες: δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι στην πιεση (ψυχολογική, οικονομική) , εξετάσεων, διαδικασίες, το να είναι με συγκεκριμένο προγραμμα, τυπικό κ οριοθετημενο όπως απαιτεί αυτό που όλες μας εδώ κάνουμε. Θέλει υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα κ ψυχική δύναμη. Τα σκαμπανεβάσματα είναι στο πρόγραμμά μας εδώ κ είμαστε προετοιμασμενες για όλα. 

Δε θέλω να το παω φυλετικά (άνδρες - γυναίκες) αλλά είμαστε πιο ανθεκτικές σε όλα, πως να το κάνουμε! Η φυση γι αυτό μας διάλεξε να γεννάμε εμείς. 

Στη θέση σου θα προσπαθουσα να μη δίνω καμια απάντηση, μην αντιδρας, ίσως είναι κ ένας τρόπος άμυνας του να διαχειριστεί την πιεση κ το άγχος που έχει κι εκείνος, γιατί οι άντρες δεν το εκδηλώνουν όπως εμείς. Κ το οικονομικό κόστος τους αφορά κ λιγο παραπανω τις περισσοτερες φορες... Δικαιολογείται σε ένα βαθμό. Μείνε προσηλωμενη στο στόχο σου, κ ασε να έρθει ο Δεκέμβριος που ίσως είσαι ήδη έγκυος!!!!! Κοιτάμε το τώρα, μετά βλέπουμε! Πολλά αλλάζουν σε 7 μήνες! 

Ποκυ καλα τα ειπες!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...