Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Margeau είπε:

Είναι βίντεο στο YouTube. Γράψε Βαγιάτας efood και θα σου βγάλει βίντεο που δοκιμάζει σνακ από διάφορες χώρες. Γενικά ο συγκεκριμένος έχει πολύ γέλιο!

θα το ψάξω :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

κορίτσια χοριακή σήμερα 2 μέρες μετά πρώτη 1160,1 δεύτερη 2544,95, νομίζω καλή είναι, σε καμιά ώρα θα πάω και στο γιατρό

Τελεια κοριτσι μου!❤ Λογικα θα σου κλεισει ραντεβου για υπερηχο..! 

πρίν από 28 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα η αλήθεια είναι ότι δεν έχει τύχει να βάλει χρονικό όριο αλλά να συζητήσει για γενικά για όρια. Στις πόσες προσπάθειες θα σταματούσαμε και τέτοια. Πάντως και 2 χρόνια που προσπαθείτε δεν είναι και τόσο πολύ πια. Εμείς είμαστε στα 5+. Του λες ποτέ άλλες ιστορίες ζευγαριών εδώ από το φόρουμ? Ίσως τον βοηθήσει να πάρει λίγο θάρρος. 

εμεις πετυχαμε στα 6 χρονια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

σήμερα θα μου κάνει υπέρηχο 

Ααα μπραβοο!!! Να φυγει κι αυτο το αγχος! Πολυ χαιρομαι! Γλιτωνεις και μια αναμονη επιπλεον! Να πανε ολα σουπερ!!

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

κορίτσια χοριακή σήμερα 2 μέρες μετά πρώτη 1160,1 δεύτερη 2544,95, νομίζω καλή είναι, σε καμιά ώρα θα πάω και στο γιατρό

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Καλή επιτυχία στο ραντεβού σου!!!

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια εχει δικιο η @Makelen λογοδιάρροια σημερα.. καταρχας @κοτοπουλάκι εισαι αψογη με το καλο ο υπέρηχος!!! @Makelen θα σε μαλώσω ακομα δεν εκανες χοριακη και σκεφτεσαι τα παρακάτω.. κανε λιγο υπομονη εμεινε μιαμιση μερα και θα τα βρουμε τα επομενα βήματα αν λεω αν δε παει καλα..το θεμα φιλες καυτό!!! Ευχαριστημενη δηλωνω αλλα μεχρι να φτασω στις δυο που εχω περασα δυσκολα η μια ειναι παιδική φιλη και παρέμεινε η αλλη ηρθε πιο μετα .. ωστοσο θεωρω οτι κανεις δε καταλαβαινει ουτε η μαμα μας που θελει και δε μπορει.. @Angot εγω κ η μαμα μου η μερα με τη νυχτα μου στελνει απειλητικά μηνυματα ετσι θα κανεις τα μαλλια σου παει και τελειωσε!! Χαχαχαχα! 
Ξεχναω τιποτα αλλο σημαντικο.. εγω αυριο στις 11 υπερηχο τελευταιο και οδηγιες με αγαπημένες ηπαρινες και προλουτεξ να δω ποσο τσούξιμο θα αντεξω.. Και φυσικα κορτιζονη ηδη ξεκινησα απο σημερα να τρωω ανάλατα και καθολου ζαχαρη το ποσο θα αντεξω θα φανει..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Pagotoula είπε:

εμεις πετυχαμε στα 6 χρονια

Σας παρακολουθεί κάποιος ανδρολόγος τώρα; Είναι λίγο δύσκολο να βρω την ιστορία σου, θες να μας πεις δυο λόγια για το πώς ξεκινήσατε; Κάτω από ποιες συνθήκες; Έχετε βρει κάτι που μπορεί να ευθύνεται για το σπέρμα; 

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα η αλήθεια είναι ότι δεν έχει τύχει να βάλει χρονικό όριο αλλά να συζητήσει για γενικά για όρια. Στις πόσες προσπάθειες θα σταματούσαμε και τέτοια. Πάντως και 2 χρόνια που προσπαθείτε δεν είναι και τόσο πολύ πια. Εμείς είμαστε στα 5+. Του λες ποτέ άλλες ιστορίες ζευγαριών εδώ από το φόρουμ? Ίσως τον βοηθήσει να πάρει λίγο θάρρος. 

Το ξέρω ότι δεν είναι πολύ για μένα δεν είναι αν σκεφτώ ότι μπορεί τον 1 να ήταν άδικη προσπάθεια όσο μπορούμε να το πούμε έτσι.  Ναι έχει τύχει να του πω δεν λέει κάτι όμως με ακούει αλλά δεν έχει τύχει να σχολιάσει κατι συγκεκριμένο. Σήμερα μου έλεγε επίσης ότι 1 φορά θα κάνουμε και τέλος ,λέω δεν γίνεται αυτό που λες 1 ίσον καμιά , έδειξε να το κατάλαβε αυτό ότι το 1 είναι λίγη αν δε πετύχει γιατί έκατσα και του εξήγησα κάποια πράγματα  .  αλλά μετά έλεγε ότι μεγαλώνει και πόσο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε με γιατρούς εξετάσεις μέχρι Δεκεμβρίο και μετά αν είναι να γίνει θα γίνει από μόνο του,τώρα πως με θαύμα ίσως .. Το θέμα είναι ότι τον αγαπάω νοιωθω ότι είμαστε οίκογενεια ακόμα και έτσι αλλά να τα παρατήσω τόσο απλά και συνυδειτα δε μπορώ , δε το αντεχω . :(

πρίν από 2 λεπτά , Ria_ είπε:

Το ξέρω ότι δεν είναι πολύ για μένα δεν είναι αν σκεφτώ ότι μπορεί τον 1 να ήταν άδικη προσπάθεια όσο μπορούμε να το πούμε έτσι.  Ναι έχει τύχει να του πω δεν λέει κάτι όμως με ακούει αλλά δεν έχει τύχει να σχολιάσει κατι συγκεκριμένο. Σήμερα μου έλεγε επίσης ότι 1 φορά θα κάνουμε και τέλος ,λέω δεν γίνεται αυτό που λες 1 ίσον καμιά , έδειξε να το κατάλαβε αυτό ότι το 1 είναι λίγη αν δε πετύχει γιατί έκατσα και του εξήγησα κάποια πράγματα  .  αλλά μετά έλεγε ότι μεγαλώνει και πόσο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε με γιατρούς εξετάσεις μέχρι Δεκεμβρίο και μετά αν είναι να γίνει θα γίνει από μόνο του,τώρα πως με θαύμα ίσως .. Το θέμα είναι ότι τον αγαπάω νοιωθω ότι είμαστε οίκογενεια ακόμα και έτσι αλλά να τα παρατήσω τόσο απλά και συνυδειτα δε μπορώ , δε το αντεχω . :(

Δώστου λίγο χρόνο, οι άντρες θέλουν περισσότερη ψυχολογικη προετοιμασια από εμάς και ίσως θέλει κι αυτός κάπου να ξεσπάσει.

Εμένα συμπεριφέρεται περίεργα όταν βλέπει ότι εγώ είμαι πιεσμένη και στεναχωρημένη, μετά του περνάει.

πρίν από 58 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα! Διαβασα ολα τα μηνυματα απο το πρωι που εχω να μπω.. Γλωσσοδιαρροια σημερα.. δεν σας προλαβαινω! Καταρχην.. δεν βρισκω νεα απο επαναληπτικη χοριακη για το @κοτοπουλάκι αλλα και για αν εχει προγραμματιστει η σπερματεγχυση της @Kate92 . Ωστοοσο να σας ενημερωσω οτι πηγα στον εοππυ για το επιδομα εξωσωματικης. Ουτε το ραντεβου κοιταξαν.. ουτε τον τοπο κατοικιας διασταυρωσαν.. ουτε τιποτα. Συμπληρωσα τα στοιχεια μου σε ενα χαρτι που μου εδωσαν κ υπεγραψα.. τους εδωσα τα δικαιολογητικα.. κ σε 5 λεπτα ειχα τελειωσει! Μου εδωσαν ενα χαρτακι με αριθμο πρωτοκολλου και μου ειπαν οτι σε εναν μηνα θα κατατεθουν κ τα χρηματα. Αυτα! Τωρα οσον αφορα τα ψυχολογικα μου.. δεν αλλαζουν κ πολλα.. παλι τα ιδια. Περιμενω το Σαββατο. Αν ειναι τελικα αρνητικο ομως.. θα ηθελα να συζητησουμε και μαζι για το παρακατω.. για το πως να κινηθω. Ωστοσο συμπτωματα τιποτα. Καμια μικρη διαφανη σταγονα στο εσωρουχο που κ που.., στηθος ελαχιστη ενοχληση εως καθολου.. που ερχεται και φευγει. Η μεση ποναει τη μια παρα πολυ, την αλλη λιγοτερο.. Και απο πονους περιοδου.. ουτε κατα διανοια..! Αυτα..!

Μακελενακι ειμαι στο δρόμο για τη σπερματεγχυση. Στις 6μιση θα δώσει δείγμα ο σύζυγος. Θα το επεξεργαστούν και μετά βουρ. Είμαι με κομμένη ανάσα. Και σήμερα το πρωί είχα πόνους κυρίως στην αριστερή ωοθήκη. Αλλά σήμερα δεν είχα υγρά ωορρηξίας. Και διαρκώς γυρίζει στο μυαλό μου ότι το χάσαμε το αυγουλάκι. Άσε που εδώ και δύο μέρες ςποναει και το στηθος. Πάντα ξεκινάει να με πονάει κάνα δυο μέρες πριν τ ωορρηξια. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, γιατί με πιάνει απελπισία. Να ναι καλά τα κορίτσια ήταν καλή παρέα σήμερα και ξεχάστηκα λιγάκι.

πρίν από 55 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Τελειααααα!!! Ελπίζω απόψε να κοιμηθεις πιο ήσυχη κορίτσι μου!

πρίν από 27 λεπτά , ksvolimi είπε:

Κοριτσια εχει δικιο η @Makelen λογοδιάρροια σημερα.. καταρχας @κοτοπουλάκι εισαι αψογη με το καλο ο υπέρηχος!!! @Makelen θα σε μαλώσω ακομα δεν εκανες χοριακη και σκεφτεσαι τα παρακάτω.. κανε λιγο υπομονη εμεινε μιαμιση μερα και θα τα βρουμε τα επομενα βήματα αν λεω αν δε παει καλα..το θεμα φιλες καυτό!!! Ευχαριστημενη δηλωνω αλλα μεχρι να φτασω στις δυο που εχω περασα δυσκολα η μια ειναι παιδική φιλη και παρέμεινε η αλλη ηρθε πιο μετα .. ωστοσο θεωρω οτι κανεις δε καταλαβαινει ουτε η μαμα μας που θελει και δε μπορει.. @Angot εγω κ η μαμα μου η μερα με τη νυχτα μου στελνει απειλητικά μηνυματα ετσι θα κανεις τα μαλλια σου παει και τελειωσε!! Χαχαχαχα! 
Ξεχναω τιποτα αλλο σημαντικο.. εγω αυριο στις 11 υπερηχο τελευταιο και οδηγιες με αγαπημένες ηπαρινες και προλουτεξ να δω ποσο τσούξιμο θα αντεξω.. Και φυσικα κορτιζονη ηδη ξεκινησα απο σημερα να τρωω ανάλατα και καθολου ζαχαρη το ποσο θα αντεξω θα φανει..

Αχ μαρτύριο είναι η κορτιζόνη. Μέσα σε μια βδομάδα έχασα 1.5 κιλό!!! Πολλή πείνα έχει πεσει, γιατί δεν τρώγεται τίποτα αναλατο!

20 minutes ago, Ria_ said:

Ε καλά, μία και τέλος έλεγα κι εγώ πριν ξεκινήσω. Θα καταλάβει κι αυτός στην πορεία ότι δεν είναι έτσι απλό να πεις τα παρατάω. Τώρα του βγαίνει αντίδραση. Σε όλους μας βγαίνει βασικά, αν αναλογιστούμε ότι πρέπει να περάσουμε τέτοια ταλαιπωρία, να δώσουμε τόσα λεφτά, να πάρουμε τόσα φάρμακα για κάτι που κάνουν άλλοι με ένα απλό "κρεβάτι". Σε πιάνει το γαμώτο, δεν θες κιόλας να φας την ζωή σου όλη στην διαδικασία αυτή, λογικό είναι. Όμως κάθε προσπάθεια σε φέρνει πιο κοντά στον στόχο και δύσκολα λες τέλος. 

Και εννοείται ότι είσαστε οικογένεια οι δυο σας. Αν είναι δυνατόν. Εμείς λέμε ότι έχουμε οικογένεια χρόοονια τώρα. Τετραμελή κιόλας γιατί έχουμε τον σκυλάκο μας και την γατούλα μας :rolleyes:

• Μου αρέσει 5

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Όταν λες χαμηλό το σπέρμα ποσο δηλαδή? Συγχώρεσε με αν το έχεις αναφέρεις σε προηγουμενα post κ δεν το θυμάμαι, έχει γίνει το μυαλό μου αστα.. Αναφέρεις ότι είναι πρωτη σας προσπαθεια, αν καταλαβαίνω καλά, πρωτη φορα ωοληψιας κ γονιμοποιησης? 

Πάντως χίλια μπράβο στον άντρα σου που δέχτηκε να κάνετε τη διαδικασία αυτή, από όσα έχω ακούσει από φίλες μου, οι άντρες είναι λίγο πιο δυσκολο να δεχθούν. Οι γυναίκες αντιθέτως είναι πιο αποφασιστικές σε αυτό το θέμα αν προκειται για δανεικο ωάριο δηλαδή. 

Θεωρώντας ότι έχετε φτάσει σε αυτήν την απόφαση έχοντας εξαντλήσει όλη τη βοήθεια της επιστήμης σε αυτό, είναι πολυ καλο που προχωράτε μαζί σε αυτή την απόφαση. Ευχομαι με ένα μωράκι συντομα στην αγκαλιά σας! 

Ειναι αρκετά αδύναμο και λίγο σε ποσότητα. Ναι πρώτη φορά ωοληψια και γονιμοποίηση. Σε ευχαριστούμε πολύ. Εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο 

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

κανατε βιοψια και δεν βρηκατε;

ξερετε το λογο της αζωοσπερμιας;

κι εμεις τα ιδια. αλλα ο δικος μου δεν θελει καν να προσπαθησουμε. 

εγω παντως αντιθετως εχω περισσοτερα παραδειγματα στο περιβαλλον μου με δοτη σπερματος, παρα με δοτρια ωαριων.

Βρήκαμε στην βιοψία απλά ήταν λίγα σε ποσότητα και δεν κατάφεραν να φτάσουν στην γονιμοποίηση, όπως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για εμάς όμως είναι ακατόρθωτο με αυτό το σπέρμα να γίνει γονιμοποίηση. Δώσε του λίγο χρόνο, ίσως θέλει τον χρόνο του, δεν ξέρω και ακριβώς την περίπτωση σας. Αν το έχετε συζητήσει, το θέμα κλπ... 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...