Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Εμενα πάλι μόλις σήμερα ανέβηκε η μαμα μ αθηνα. Ακόμα δεν της έχω πει ότι είμαι έγκυος. Και ήδη τσακώθηκαμε.. Τόσο καιρό ήμουν ήρεμη, με το που ήρθε αμέσως να μ σπάσει τα νεύρα. Λεω όταν πάω σπίτι να της πω, ειμαι εγκυος, αν έχεις σκοπό να με νευριάζεις περισσότερο απ οτι με βοηθάς, πάρε τα ποδαράκια σου και αντε πάλι στο χωριό. Δεν έχουμε κάποιο θέμα, απλως είναι λίγο χαλαρή η μανα μ, λίγο αφελής και εμένα αυτή η 'χαζομαρα' όταν μιλάς στον άλλον και του εξηγείς κάτι και δεν σε καταλαβαίνει,, απλως γτ σκέφτεται αυτό που έχει στο μυαλό του και δε σε ακούει.. Με κάνει εξαλλη! Τσακώθηκαμε για το πως κλείνει η χυτρα! Της εξηγούσα συγκεκριμένα πράγματα και μ ελεγε ότι να ναι. Της έλεγα για το καπάκι κ μ λεγε για τον πάτο!  Έγινα εξαλλη, λέτε να εκανα κακόν στο μπιζελακι; 

Αααααα κι εμείς έτσι είμαστε, όλη την ώρα τσακωνόμαστε για βλακείες! Κλασσική σχέση μάνας-κόρης! Έτσι είναι αυτή η αγάπη! Άντε και στα δικά σου σύντομα!!! ❤

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , KateDim είπε:

Έχει Αζωοσπερμια επομένως είναι σίγουρα λίγα ναι... 

κανατε βιοψια και δεν βρηκατε;

ξερετε το λογο της αζωοσπερμιας;

κι εμεις τα ιδια. αλλα ο δικος μου δεν θελει καν να προσπαθησουμε. 

πρίν από 13 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Όταν λες χαμηλό το σπέρμα ποσο δηλαδή? Συγχώρεσε με αν το έχεις αναφέρεις σε προηγουμενα post κ δεν το θυμάμαι, έχει γίνει το μυαλό μου αστα.. Αναφέρεις ότι είναι πρωτη σας προσπαθεια, αν καταλαβαίνω καλά, πρωτη φορα ωοληψιας κ γονιμοποιησης? 

Πάντως χίλια μπράβο στον άντρα σου που δέχτηκε να κάνετε τη διαδικασία αυτή, από όσα έχω ακούσει από φίλες μου, οι άντρες είναι λίγο πιο δυσκολο να δεχθούν. Οι γυναίκες αντιθέτως είναι πιο αποφασιστικές σε αυτό το θέμα αν προκειται για δανεικο ωάριο δηλαδή. 

Θεωρώντας ότι έχετε φτάσει σε αυτήν την απόφαση έχοντας εξαντλήσει όλη τη βοήθεια της επιστήμης σε αυτό, είναι πολυ καλο που προχωράτε μαζί σε αυτή την απόφαση. Ευχομαι με ένα μωράκι συντομα στην αγκαλιά σας! 

εγω παντως αντιθετως εχω περισσοτερα παραδειγματα στο περιβαλλον μου με δοτη σπερματος, παρα με δοτρια ωαριων.

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Θα  της το κάνω ξεκαθάρισμα , αμα με συγχύσει πάλι θα τη στείλω στον άντρα της! Ξεκάθαρα! Θα κάτσω με το σκύλο μου! 

Α άλλο σήμερα, εδω και 2 μερες έχω μια ζαλαδα. Πηγα να μετρήσω πίεση και δεν την μετράει το μηχάνημα. Το τσέκαραμε με άλλο άτομο και μετρούσε κανονικά! Ο φαρμακ είπε ότι μάλλον έχω πολλή χαμηλή. Η αλήθεια είναι πως έχω υπόταση γενικά, τύπου 8 με 4.5. Λέτε να το συζητήσω με τη μαία; δλδ να το τσεκάρω μερικές μέρες και να την ενημερώσω;Εχω ακουσει είναι λόγικο στην εγκυμοσυνη να πέφτει η πίεση! 

Ναι, συμβαίνει να πέφτει η πίεση στην εγκυμοσύνη, αλλά αν έχεις ήδη τόσο χαμηλή πού θα φτάσει??? Να το πεις οπωσδήποτε στη μαΐα!

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια τι γίνεται με τις φίλες σας όλες εδώ μέσα? Τι πράγμα είναι αυτό? Τελικά εγώ ή είμαι πολύ τυχερή ή πολύ αφελής :rolleyes:

Οχι, δεν είσαι η μόνη! Κι εγώ έχω πολύ καλές φίλες που με στηρίζουν φουλ κι εγώ φυσικά εκείνες!

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Κατά καιρούς του βγαίνει και του δικού μου αντίδραση. Και έχω παρατηρήσει ότι είναι συνήθως σε περιόδους που είμαι εγώ πολύ στρεσαρισμένη ή στεναχωρημένη. Του περνάει όμως μετά.

@Ria_ δε βρίσκω την αρχική δημισίευση σου και απαντώ εδώ. Στη δική μας περίπτωση φαίνεται ότι εγώ είμαι ο άντρας σου! Ο δικός μου βράχος! Αλλά νομίζω ότι είναι θέμα ισορροπιών στη σχέση. Αν σε έπιανε εσένα κάτι τέτοιο νομίζω ότι ο άντρας σου θα έβγαζε μια άλλη δύναμη! Πάντως, δεν είμαι της άποψης ότι το τραβάμε μόνες μας, ούτε καν. Και οι άντρες ζορίζονται και είναι φυσικό. Αλλοι το εκδηλώνουν πιο έντονα και άλλοι όχι.

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κατά καιρούς του βγαίνει και του δικού μου αντίδραση. Και έχω παρατηρήσει ότι είναι συνήθως σε περιόδους που είμαι εγώ πολύ στρεσαρισμένη ή στεναχωρημένη. Του περνάει όμως μετά.

Και εμένα έχει τύχει ξανά να αντιδράσει αλλά έτσι να βάλει ένα όριο ποτέ ,είναι πιεσμένος και με άλλα θεματα εκείνος αλλά όσο να ναι με πείραξε κάπως .όχι ότι δε το καταλαβαίνω φυσικά .

2 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Κατ αρχήν να πιασω το θέμα "φίλες".. Ποιος σου είπε ότι οι ομορφες κ αδυνατες δεν είναι, κάποιες από αυτές - όχι όλες, κομπλεξικές κ κακομαθημένες. Αυτά προκυπτουν από πολυ μικρή ηλικία καλοχαιδεματος στο σπίτι (ας μη τα ανάλυσω τώρα εδώ). Όποτε μια χαρά είσαι με την καινουργια φίλη και οι λοιποί καλυτερα να αδειάζουν το χώρο με γοργά βηματακια. 

Όσο για τους άντρες: δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι στην πιεση (ψυχολογική, οικονομική) , εξετάσεων, διαδικασίες, το να είναι με συγκεκριμένο προγραμμα, τυπικό κ οριοθετημενο όπως απαιτεί αυτό που όλες μας εδώ κάνουμε. Θέλει υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα κ ψυχική δύναμη. Τα σκαμπανεβάσματα είναι στο πρόγραμμά μας εδώ κ είμαστε προετοιμασμενες για όλα. 

Δε θέλω να το παω φυλετικά (άνδρες - γυναίκες) αλλά είμαστε πιο ανθεκτικές σε όλα, πως να το κάνουμε! Η φυση γι αυτό μας διάλεξε να γεννάμε εμείς. 

Στη θέση σου θα προσπαθουσα να μη δίνω καμια απάντηση, μην αντιδρας, ίσως είναι κ ένας τρόπος άμυνας του να διαχειριστεί την πιεση κ το άγχος που έχει κι εκείνος, γιατί οι άντρες δεν το εκδηλώνουν όπως εμείς. Κ το οικονομικό κόστος τους αφορά κ λιγο παραπανω τις περισσοτερες φορες... Δικαιολογείται σε ένα βαθμό. Μείνε προσηλωμενη στο στόχο σου, κ ασε να έρθει ο Δεκέμβριος που ίσως είσαι ήδη έγκυος!!!!! Κοιτάμε το τώρα, μετά βλέπουμε! Πολλά αλλάζουν σε 7 μήνες! 

Χαχα ευτυχώς τον άδειασαν η αλήθεια , δηλαδή εγώ την έκανα πέρα. Βέβαια μια μέρα λίγες μέρες πριν το γάμο μου , μου έστειλε ένα μήνυμα γιατί κατάλαβε ότι την έσβησα από το Facebook ότι θέλει να βρεθουμε και μπλα μπλα μπλα αλλά δεν της απάντησα ποτέ . 

Όσον αφορά τον άντρα μου το καταλαβαίνω ότι είναι ζόρι εξετάσεις από εδώ εξετάσεις από εκεί κοντευουμε τα 2 χρόνια προσπάθειας , βέβαια του λέω 1 χρόνο ίσως και άδικα προσπαθούσαμε εγώ χωρίς σταθερό κύκλο και αν υπήρχε κ το δικό του θέμα που δε το ξέραμε.  Συγκεκριμένα μου είπε μεγαλώνω και αφού δε μπορώ αν δεν και τώρα θα το αφήσουμε. Προσπαθώ να μη του απαντάω όπως λες γιατί είναι πιεσμένος και από άλλα πράγματα αλλά κάπου και εγώ προσπαθώ να το παίζω βράχος αλλά δε μπορώ πάντα. 

1 hour ago, Kate92 είπε:

Πες το ψέματα! Όλα τα περιμένω πια.. έχει γίνει κι αυτό από πρώην φιλη, παλαιότερα βεβαια, με άλλη σχέση ως φοιτήτρια. Ιστορικές στιγμές απείρου κάλλους!

Μη ρίχνεις τον εαυτό σου κορίτσι μου! Δεν αξίζει! Πολλοί προσπαθούν να ρίχνουν τον άλλο, για να αισθάνονται ανώτεροι οι ίδιοι. Πάλι καλά γλίτωσες...

Εμένα ο άντρας μου δοξα τω θεώ, το περνάει όλο αυτό εντελώς ελαφρά! Είναι γενικότερα έτσι σαν άνθρωπος βέβαια. Δεν έχει στεναχωρεί ποτέ ως τώρα φανερά και πάντα είναι αυτός που μ δίνει κουράγιο και λέει πάντα "δεν πειράζει..την επόμενη φορά θα τα καταφέρουμε".  Από τη μια χαιρομαι γιατί δε θα ήθελα να βασανίζεται όπως εγώ. Ας είναι ένας από τους δύο πιο ήρεμος. Από την άλλη, όταν με παίρνει το παράπονο του "χτυπάω" ότι δεν εινια αρκετά υποστηρικτικός συναισθηματικά. Δε με πιάνεις πουθενά εν ολίγοις ..

Δώσε του το χρόνο του. Καθένας αντιδρά διαφορετικά. Ίσως χρειάζεται το χρόνο του να χωνέψει τα δεδομένα. Ίσως η σκέψη ότι βάζει ένα όριο, τον ανακουφίζει κάπως. Αλλά μωράκι θα αποκτήσετε! Είναι το μόνο σίγουρο! Λίγο κουράγιο ακόμα!

Μακάρι κορίτσι μου , από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτι που λένε. ! Καλά αυτό το έχω και εγώ στην αρχή που το επερνε χαλαρά νέυριαζα και τώρα νευριάζω που κάνει έτσι δε με πιάνεις και εμένα πουθενά.  Ξέρω ότι δε το έχει πάρει καλά ότι έχει θέμα και γι αυτό αντιδράει όχι πάντα δε το δείχνει αλλά έτσι σε στιγμές πιστεύω και γι αυτό τα λέει μου το είπε εν μεσως πλην σαφώς  

πρίν από 23 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, συμβαίνει να πέφτει η πίεση στην εγκυμοσύνη, αλλά αν έχεις ήδη τόσο χαμηλή πού θα φτάσει??? Να το πεις οπωσδήποτε στη μαΐα!

Οχι, δεν είσαι η μόνη! Κι εγώ έχω πολύ καλές φίλες που με στηρίζουν φουλ κι εγώ φυσικά εκείνες!

@Ria_ δε βρίσκω την αρχική δημισίευση σου και απαντώ εδώ. Στη δική μας περίπτωση φαίνεται ότι εγώ είμαι ο άντρας σου! Ο δικός μου βράχος! Αλλά νομίζω ότι είναι θέμα ισορροπιών στη σχέση. Αν σε έπιανε εσένα κάτι τέτοιο νομίζω ότι ο άντρας σου θα έβγαζε μια άλλη δύναμη! Πάντως, δεν είμαι της άποψης ότι το τραβάμε μόνες μας, ούτε καν. Και οι άντρες ζορίζονται και είναι φυσικό. Αλλοι το εκδηλώνουν πιο έντονα και άλλοι όχι.

Σαφώς και αυτή ζοριζονται και στεναχωριουνται το πιστεύω αυτό απλά πρώτη φορά μου εξέφρασε την επιθυμία να βάλει όριο και απλά δε μου άρεσε. Εγώ είτε κάνουμε παιδί είτε όχι πάλι θα τον αγαπάω είμαστε ήδη οικογένεια και μεταξύ μας , αλλά δε θέλω να τα παρατήσω τόσο εύκολα και γρήγορα αν μπορώ και εχω το περιθώριο να προσπαθήσω.  

• Μου αρέσει 1

15 minutes ago, Ria_ said:

Και εμένα έχει τύχει ξανά να αντιδράσει αλλά έτσι να βάλει ένα όριο ποτέ ,είναι πιεσμένος και με άλλα θεματα εκείνος αλλά όσο να ναι με πείραξε κάπως .όχι ότι δε το καταλαβαίνω φυσικά .

Εμένα η αλήθεια είναι ότι δεν έχει τύχει να βάλει χρονικό όριο αλλά να συζητήσει για γενικά για όρια. Στις πόσες προσπάθειες θα σταματούσαμε και τέτοια. Πάντως και 2 χρόνια που προσπαθείτε δεν είναι και τόσο πολύ πια. Εμείς είμαστε στα 5+. Του λες ποτέ άλλες ιστορίες ζευγαριών εδώ από το φόρουμ? Ίσως τον βοηθήσει να πάρει λίγο θάρρος. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κάνω δουλειά γραφείου. Αλλα έχω και εξωτερικές δουλίτσες  ξέρεις κάτι τράπεζες κάτι κτηματολόγια. Και σκέφτομαι το πέρα δωθε με τα πόδια. Οκ οχι μεγάλες αποστάσεις 500μ, αλλα αμα το κανω αυτό 3 φορές την ημέρα; 

Γενικά το περπάτημα καλό κάνει στην εγκυμοσύνη. Εκτός φυσικά κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, που τότε θα σου το πει ο γιατρός. Μην ανησυχείς γι' αυτό!

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Χαμός γίνεται. Και δεν ξερω αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ. Αστα θα παω για καρδουλα και μετα θα τ πω μ ειπε ο γιατρός περπάτημα στο ελάχιστο κλπ

Αλήθεια, έτσι σου είπε???? Ωχουυυυ είχαμε τις μπύρες χωρίς αλκοόλ, έχουμε και διακοπή από το περπάτημα τώρα??? Αχ δε θα το αντέξω!!!

5 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Κοτοπουλακι έχω κι άλλη λύση! Βαγιάτας σε συνεργασία με το efood στη σειρά με τα φαγητά από διάφορες χώρες. Πεθαίνεις στο γέλιο!

Πώς γίνεται αυτό;

Κοριτσια μου καλησπερα! Διαβασα ολα τα μηνυματα απο το πρωι που εχω να μπω.. Γλωσσοδιαρροια σημερα.. δεν σας προλαβαινω! Καταρχην.. δεν βρισκω νεα απο επαναληπτικη χοριακη για το @κοτοπουλάκι αλλα και για αν εχει προγραμματιστει η σπερματεγχυση της @Kate92 . Ωστοοσο να σας ενημερωσω οτι πηγα στον εοππυ για το επιδομα εξωσωματικης. Ουτε το ραντεβου κοιταξαν.. ουτε τον τοπο κατοικιας διασταυρωσαν.. ουτε τιποτα. Συμπληρωσα τα στοιχεια μου σε ενα χαρτι που μου εδωσαν κ υπεγραψα.. τους εδωσα τα δικαιολογητικα.. κ σε 5 λεπτα ειχα τελειωσει! Μου εδωσαν ενα χαρτακι με αριθμο πρωτοκολλου και μου ειπαν οτι σε εναν μηνα θα κατατεθουν κ τα χρηματα. Αυτα! Τωρα οσον αφορα τα ψυχολογικα μου.. δεν αλλαζουν κ πολλα.. παλι τα ιδια. Περιμενω το Σαββατο. Αν ειναι τελικα αρνητικο ομως.. θα ηθελα να συζητησουμε και μαζι για το παρακατω.. για το πως να κινηθω. Ωστοσο συμπτωματα τιποτα. Καμια μικρη διαφανη σταγονα στο εσωρουχο που κ που.., στηθος ελαχιστη ενοχληση εως καθολου.. που ερχεται και φευγει. Η μεση ποναει τη μια παρα πολυ, την αλλη λιγοτερο.. Και απο πονους περιοδου.. ουτε κατα διανοια..! Αυτα..!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, KateDim είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Επισκεφτηκαμε τον γιατρό και μιλήσαμε και με τον εμβρυολογο για να μάθουμε τι πήγε στραβά στην πρώτη μας προσπάθεια. Το σπέρμα είναι πολύ χαμηλό και δυστυχώς δεν υπάρχουν δυνατότητες να προχωρήσει το έμβρυο σε 4η ημέρα. Οπότε αποφασίσαμε (βέβαια ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει εξαρχής με τον άντρα μου σε περίπτωση που στραβώσει ) να προχωρήσουμε με δότη. Στην αρχή μου ήταν κάπως δύσκολο στο μυαλό μου αυτή ως σκέψη αυτή η διαδικασία, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος μου ο άντρας το αποδέχεται αυτό μου δίνει μόνο θετικές σκέψεις, θέλουμε τόσο πολύ να γίνουμε γονείς με οποιονδήποτε τρόπο και θα ήταν πολύ κρίμα απλά να το αφήσουμε λόγω ταμπού για παράδειγμα. Και αυτή τη φορά έχω την ανάγκη να μην το μοιραστώ με κανέναν από το κοντινό μου περιβάλλον. Αποφάσισα πως θα ανακοινώσω την εγκυμοσύνη όταν κι αν τα καταφέρουμε, την στιγμή που θα θεωρήσω πως είναι η ώρα. Και θα ήθελα να πω, πως να μην αφήσετε καμία δυσκολία να σας σταματήσει από τους στόχους σας. Η επιθυμία, του να αποκτήσεις ένα παιδί είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα έχει τις δυσκολίες του για τα περισσότερα ζευγάρια όμως που δεν πρέπει να τα παρατάμε και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε και φυσικά δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό μου να το αφήσω! 

Χαίρομαι για εσάς, για το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας να γίνετε γονείς! Καταλαβαίνω τον άντρα σου πολύ καλά. Γιατί κι εγώ έχω πει ότι αν δεν τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά, μετά να στραφούμε στη δότρια. Δεν είναι εύκολη απόφαση, έχει διαδρομή μέχρι να φτάσει κανείς εκεί. Όμως η επιθυμία για παιδί είναι πιο ισχυρή. Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να αποκτήσετε σύντομα ένα γερό παιδάκι, ή δύο γερά παιδάκια! Όλα τα καλά!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Iraki2022 δεν είχες ακόμα κάποιο νέο από το εμβρυάκι σου?

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

κορίτσια χοριακή σήμερα 2 μέρες μετά πρώτη 1160,1 δεύτερη 2544,95, νομίζω καλή είναι, σε καμιά ώρα θα πάω και στο γιατρό

Σούπερ κοτοπουλάκι, προχωράει πάρα πολύ δυνατά!!!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

@Iraki2022 δεν είχες ακόμα κάποιο νέο από το εμβρυάκι σου?

Σούπερ κοτοπουλάκι, προχωράει πάρα πολύ δυνατά!!!! ❤❤❤

Προς το παρόν φαίνεται πως πάει καλά, θα ενημερώσω κ τι θα πει ο γιατρός.

Σ’ ευχαριστώ happiness79

8 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

κορίτσια χοριακή σήμερα 2 μέρες μετά πρώτη 1160,1 δεύτερη 2544,95, νομίζω καλή είναι, σε καμιά ώρα θα πάω και στο γιατρό

Νομίζει λέει. Ρε θα μας τρελάνετε όλες εδώ μέσα :lol: Παιδί μου άψογη είναι!! Το @κοτοπουλάκι έγινε και επίσημα κότα!!!!  

• Χαχα 7

eardp2.png

Just now, kateriiina25 είπε:

Νομίζει λέει. Ρε θα μας τρελάνετε όλες εδώ μέσα :lol: Παιδί μου άψογη είναι!! Το @κοτοπουλάκι έγινε και επίσημα κότα!!!!  

χαχαχχ ωραία το έθεσες!

• Χαχα 2

πρίν από 15 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Πώς γίνεται αυτό;

Είναι βίντεο στο YouTube. Γράψε Βαγιάτας efood και θα σου βγάλει βίντεο που δοκιμάζει σνακ από διάφορες χώρες. Γενικά ο συγκεκριμένος έχει πολύ γέλιο!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...