Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Το περπατημα κάνει καλό στις εγκύους κ γενικά εφόσον δεν έχεις κάποιο θέμα δε θεωρείται επαπειλουμενη εγκυμοσύνη. Όμως η γνώμη μου είναι να πεισεις τον εργοδότη σου να μη σε στέλνει πλεον σε εξωτερικές υπηρεσίες γιατί αν προκύψει θέμα "το κρίμα στο λαιμό του"!!! Αμάν κι αυτός! Επίσης αν επιμείνει στείλε μια αναρρωτικη λίγων ημερών ώστε να συνέλθει.. Αντε έγκυο γυναίκα σε ταλαιπωρεί.. Μη τα παρω τώρα! 

Ο καθενας θέλει να κάνει τη δουλειά του, ετσι πάει.  Κατά τ άλλα να φέρω μια κοπελα να σε αντικαταστήσει γτ δεν μπορώ Ν μεινω μόνος όταν πάρεις την άδεια. Αμα όμως του βαρέσω μια Πρέπει να μεινω κρεβάτι τωρα, εκεί να δεις μούτρα που θα κάνει! Αλλα δεν το σκέφτεται να μας προφυλάξει και τους 2

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Ο καθενας θέλει να κάνει τη δουλειά του, ετσι πάει.  Κατά τ άλλα να φέρω μια κοπελα να σε αντικαταστήσει γτ δεν μπορώ Ν μεινω μόνος όταν πάρεις την άδεια. Αμα όμως του βαρέσω μια Πρέπει να μεινω κρεβάτι τωρα, εκεί να δεις μούτρα που θα κάνει! Αλλα δεν το σκέφτεται να μας προφυλάξει και τους 2

Ε ας πάρει κι αυτός όλοι έτσι το κάνουν. Αμάν πια 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

24 minutes ago, Ria_ said:

Κορίτσια να πιάσω ένα άλλο θέμα που με απασχολεί , τους άντρες σας τους πιάνουν διάφορα ψυχολογικά τώρα που προσπαθείτε ? Δε ξέρω πως να το διαχειριστώ ώρες ώρες ! Εμείς περνάμε όλη τη σωματική ταλαιπωρία, ξέρω ότι είναι ψυχοφθόρο να το θες και να μην έρχεται αλλά δε ξέρω πως να το διαχειριστώ ώρες ώρες αυτά που μου λέει ,σήμερα μου έλεγε μέχρι Δεκεμβρίο ότι γίνει μετά θα σταματήσουμε δε ξέρω τι το πιάνει ... Δε ξέρω αν τα εννοεί αν τα λέει γιατί έχει απογοητευτεί αλλά δε με βοηθάει όλο αυτό και εμένα με ρίχνει ακόμα περισσότερο 

Κατά καιρούς του βγαίνει και του δικού μου αντίδραση. Και έχω παρατηρήσει ότι είναι συνήθως σε περιόδους που είμαι εγώ πολύ στρεσαρισμένη ή στεναχωρημένη. Του περνάει όμως μετά.

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

32 minutes ago, Ria_ said:

Χαχαχα δε ξέρω τη ζήλια υπάρχει αλήθεια , εμένα η κοπέλα που σου λέω έμαθα εκ τον υστέρων ότι και άλλες σχέσεις μου προσπάθησε να χαλασει καλά δεν ήταν κ πολλές αλλά κατάλαβες , και η συγκεκριμένη κοπέλα είχε σχέση και παράλληλα γκόμενο που θέλω να καταλήξω ότι σε σχέση με εμένα που είμαι πιο εύσωμη πιο πιο και δύσκολα έκανα σχέση , αυτή είναι μια ωραία κοπέλα αδύνατη ντυνόταν έτσι όπως ίσως πολύ άντρες θα ήθελαν και μια χαρά είχε όποιον ήθελε τώρα τη κόλλημα τραβούσε δε ξέρω . Γιατί δεν έχω και κάτι να ζηλέψει πιστεύω ξέρω κ εγώ χαχα. 

Ευτυχώς στάθηκα τυχερή μετέπειτα και γνώρισα τη τωρινή μου κολλητή που είναι περισσότερα και από αδερφή μου δεν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος και με έχει βοηθήσει απίστευτα !   

Κορίτσια να πιάσω ένα άλλο θέμα που με απασχολεί , τους άντρες σας τους πιάνουν διάφορα ψυχολογικά τώρα που προσπαθείτε ? Δε ξέρω πως να το διαχειριστώ ώρες ώρες ! Εμείς περνάμε όλη τη σωματική ταλαιπωρία, ξέρω ότι είναι ψυχοφθόρο να το θες και να μην έρχεται αλλά δε ξέρω πως να το διαχειριστώ ώρες ώρες αυτά που μου λέει ,σήμερα μου έλεγε μέχρι Δεκεμβρίο ότι γίνει μετά θα σταματήσουμε δε ξέρω τι το πιάνει ... Δε ξέρω αν τα εννοεί αν τα λέει γιατί έχει απογοητευτεί αλλά δε με βοηθάει όλο αυτό και εμένα με ρίχνει ακόμα περισσότερο 

Κατ αρχήν να πιασω το θέμα "φίλες".. Ποιος σου είπε ότι οι ομορφες κ αδυνατες δεν είναι, κάποιες από αυτές - όχι όλες, κομπλεξικές κ κακομαθημένες. Αυτά προκυπτουν από πολυ μικρή ηλικία καλοχαιδεματος στο σπίτι (ας μη τα ανάλυσω τώρα εδώ). Όποτε μια χαρά είσαι με την καινουργια φίλη και οι λοιποί καλυτερα να αδειάζουν το χώρο με γοργά βηματακια. 

Όσο για τους άντρες: δεν αντέχουν όλοι οι άνθρωποι στην πιεση (ψυχολογική, οικονομική) , εξετάσεων, διαδικασίες, το να είναι με συγκεκριμένο προγραμμα, τυπικό κ οριοθετημενο όπως απαιτεί αυτό που όλες μας εδώ κάνουμε. Θέλει υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα κ ψυχική δύναμη. Τα σκαμπανεβάσματα είναι στο πρόγραμμά μας εδώ κ είμαστε προετοιμασμενες για όλα. 

Δε θέλω να το παω φυλετικά (άνδρες - γυναίκες) αλλά είμαστε πιο ανθεκτικές σε όλα, πως να το κάνουμε! Η φυση γι αυτό μας διάλεξε να γεννάμε εμείς. 

Στη θέση σου θα προσπαθουσα να μη δίνω καμια απάντηση, μην αντιδρας, ίσως είναι κ ένας τρόπος άμυνας του να διαχειριστεί την πιεση κ το άγχος που έχει κι εκείνος, γιατί οι άντρες δεν το εκδηλώνουν όπως εμείς. Κ το οικονομικό κόστος τους αφορά κ λιγο παραπανω τις περισσοτερες φορες... Δικαιολογείται σε ένα βαθμό. Μείνε προσηλωμενη στο στόχο σου, κ ασε να έρθει ο Δεκέμβριος που ίσως είσαι ήδη έγκυος!!!!! Κοιτάμε το τώρα, μετά βλέπουμε! Πολλά αλλάζουν σε 7 μήνες! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ε ας πάρει κι αυτός όλοι έτσι το κάνουν. Αμάν πια 

Μα να παρει, μακαρι να έπαιρνε και τωρα και να καθόμουνα μέχρι να γέννησω! Εγω φοβάμαι τη δουλειά. Ο άντρας μ ειναι αυτός που με κρατάει και δεν τα παρατάω τωρα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Μα να παρει, μακαρι να έπαιρνε και τωρα και να καθόμουνα μέχρι να γέννησω! Εγω φοβάμαι τη δουλειά. Ο άντρας μ ειναι αυτός που με κρατάει και δεν τα παρατάω τωρα. 

Δουλειά γραφείου κάνεις; Αν ναι τότε μην φοβάσαι μπορείς να δουλέψεις. Θα περνάει κ η ώρα σου 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 1 λεπτό , νικηαντωνια81 είπε:

Δουλειά γραφείου κάνεις; Αν ναι τότε μην φοβάσαι μπορείς να δουλέψεις. Θα περνάει κ η ώρα σου 

Κάνω δουλειά γραφείου. Αλλα έχω και εξωτερικές δουλίτσες  ξέρεις κάτι τράπεζες κάτι κτηματολόγια. Και σκέφτομαι το πέρα δωθε με τα πόδια. Οκ οχι μεγάλες αποστάσεις 500μ, αλλα αμα το κανω αυτό 3 φορές την ημέρα; 

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

Κάνω δουλειά γραφείου. Αλλα έχω και εξωτερικές δουλίτσες  ξέρεις κάτι τράπεζες κάτι κτηματολόγια. Και σκέφτομαι το πέρα δωθε με τα πόδια. Οκ οχι μεγάλες αποστάσεις 500μ, αλλα αμα το κανω αυτό 3 φορές την ημέρα; 

Ναι καταλαβαινω! Θα δεις πως θα πάει αν εχεις εύκολη εγκυμοσύνη δηλ να συνεχίσεις. Αλλιώς να σε βοηθάει ο boss κ να μη σε στέλνει πέρα δώθε τόσο συχνά. Αν γίνεται φυσικά δεν γνωρίζω τον όγκο της εργασίας σας.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 11 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ναι καταλαβαινω! Θα δεις πως θα πάει αν εχεις εύκολη εγκυμοσύνη δηλ να συνεχίσεις. Αλλιώς να σε βοηθάει ο boss κ να μη σε στέλνει πέρα δώθε τόσο συχνά. Αν γίνεται φυσικά δεν γνωρίζω τον όγκο της εργασίας σας.

Χαμός γίνεται. Και δεν ξερω αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ. Αστα θα παω για καρδουλα και μετα θα τ πω μ ειπε ο γιατρός περπάτημα στο ελάχιστο κλπ

Καλησπέρα κορίτσια. Επισκεφτηκαμε τον γιατρό και μιλήσαμε και με τον εμβρυολογο για να μάθουμε τι πήγε στραβά στην πρώτη μας προσπάθεια. Το σπέρμα είναι πολύ χαμηλό και δυστυχώς δεν υπάρχουν δυνατότητες να προχωρήσει το έμβρυο σε 4η ημέρα. Οπότε αποφασίσαμε (βέβαια ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει εξαρχής με τον άντρα μου σε περίπτωση που στραβώσει ) να προχωρήσουμε με δότη. Στην αρχή μου ήταν κάπως δύσκολο στο μυαλό μου αυτή ως σκέψη αυτή η διαδικασία, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος μου ο άντρας το αποδέχεται αυτό μου δίνει μόνο θετικές σκέψεις, θέλουμε τόσο πολύ να γίνουμε γονείς με οποιονδήποτε τρόπο και θα ήταν πολύ κρίμα απλά να το αφήσουμε λόγω ταμπού για παράδειγμα. Και αυτή τη φορά έχω την ανάγκη να μην το μοιραστώ με κανέναν από το κοντινό μου περιβάλλον. Αποφάσισα πως θα ανακοινώσω την εγκυμοσύνη όταν κι αν τα καταφέρουμε, την στιγμή που θα θεωρήσω πως είναι η ώρα. Και θα ήθελα να πω, πως να μην αφήσετε καμία δυσκολία να σας σταματήσει από τους στόχους σας. Η επιθυμία, του να αποκτήσεις ένα παιδί είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα έχει τις δυσκολίες του για τα περισσότερα ζευγάρια όμως που δεν πρέπει να τα παρατάμε και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε και φυσικά δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό μου να το αφήσω! 

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

ΧΑΧαχαχχαχα μπορεί να τους άρεσε κιόλας!!!!!

Πες το ψέματα! Όλα τα περιμένω πια.. έχει γίνει κι αυτό από πρώην φιλη, παλαιότερα βεβαια, με άλλη σχέση ως φοιτήτρια. Ιστορικές στιγμές απείρου κάλλους!

1 hour ago, Ria_ είπε:

Χαχαχα δε ξέρω τη ζήλια υπάρχει αλήθεια , εμένα η κοπέλα που σου λέω έμαθα εκ τον υστέρων ότι και άλλες σχέσεις μου προσπάθησε να χαλασει καλά δεν ήταν κ πολλές αλλά κατάλαβες , και η συγκεκριμένη κοπέλα είχε σχέση και παράλληλα γκόμενο που θέλω να καταλήξω ότι σε σχέση με εμένα που είμαι πιο εύσωμη πιο πιο και δύσκολα έκανα σχέση , αυτή είναι μια ωραία κοπέλα αδύνατη ντυνόταν έτσι όπως ίσως πολύ άντρες θα ήθελαν και μια χαρά είχε όποιον ήθελε τώρα τη κόλλημα τραβούσε δε ξέρω . Γιατί δεν έχω και κάτι να ζηλέψει πιστεύω ξέρω κ εγώ χαχα. 

Ευτυχώς στάθηκα τυχερή μετέπειτα και γνώρισα τη τωρινή μου κολλητή που είναι περισσότερα και από αδερφή μου δεν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος και με έχει βοηθήσει απίστευτα !   

Μη ρίχνεις τον εαυτό σου κορίτσι μου! Δεν αξίζει! Πολλοί προσπαθούν να ρίχνουν τον άλλο, για να αισθάνονται ανώτεροι οι ίδιοι. Πάλι καλά γλίτωσες...

Εμένα ο άντρας μου δοξα τω θεώ, το περνάει όλο αυτό εντελώς ελαφρά! Είναι γενικότερα έτσι σαν άνθρωπος βέβαια. Δεν έχει στεναχωρεί ποτέ ως τώρα φανερά και πάντα είναι αυτός που μ δίνει κουράγιο και λέει πάντα "δεν πειράζει..την επόμενη φορά θα τα καταφέρουμε".  Από τη μια χαιρομαι γιατί δε θα ήθελα να βασανίζεται όπως εγώ. Ας είναι ένας από τους δύο πιο ήρεμος. Από την άλλη, όταν με παίρνει το παράπονο του "χτυπάω" ότι δεν εινια αρκετά υποστηρικτικός συναισθηματικά. Δε με πιάνεις πουθενά εν ολίγοις ..

Δώσε του το χρόνο του. Καθένας αντιδρά διαφορετικά. Ίσως χρειάζεται το χρόνο του να χωνέψει τα δεδομένα. Ίσως η σκέψη ότι βάζει ένα όριο, τον ανακουφίζει κάπως. Αλλά μωράκι θα αποκτήσετε! Είναι το μόνο σίγουρο! Λίγο κουράγιο ακόμα!

πρίν από 20 λεπτά , KateDim είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Επισκεφτηκαμε τον γιατρό και μιλήσαμε και με τον εμβρυολογο για να μάθουμε τι πήγε στραβά στην πρώτη μας προσπάθεια. Το σπέρμα είναι πολύ χαμηλό και δυστυχώς δεν υπάρχουν δυνατότητες να προχωρήσει το έμβρυο σε 4η ημέρα. Οπότε αποφασίσαμε (βέβαια ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει εξαρχής με τον άντρα μου σε περίπτωση που στραβώσει ) να προχωρήσουμε με δότη. Στην αρχή μου ήταν κάπως δύσκολο στο μυαλό μου αυτή ως σκέψη αυτή η διαδικασία, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος μου ο άντρας το αποδέχεται αυτό μου δίνει μόνο θετικές σκέψεις, θέλουμε τόσο πολύ να γίνουμε γονείς με οποιονδήποτε τρόπο και θα ήταν πολύ κρίμα απλά να το αφήσουμε λόγω ταμπού για παράδειγμα. Και αυτή τη φορά έχω την ανάγκη να μην το μοιραστώ με κανέναν από το κοντινό μου περιβάλλον. Αποφάσισα πως θα ανακοινώσω την εγκυμοσύνη όταν κι αν τα καταφέρουμε, την στιγμή που θα θεωρήσω πως είναι η ώρα. Και θα ήθελα να πω, πως να μην αφήσετε καμία δυσκολία να σας σταματήσει από τους στόχους σας. Η επιθυμία, του να αποκτήσεις ένα παιδί είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα έχει τις δυσκολίες του για τα περισσότερα ζευγάρια όμως που δεν πρέπει να τα παρατάμε και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε και φυσικά δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό μου να το αφήσω! 

Όταν λες χαμηλό εννοεις λίγα σπερματοζωάρια;

μπραβο για την απόφαση κι εγω έτσι θα επραττα.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 2 λεπτά , KateDim είπε:

Έχει Αζωοσπερμια επομένως είναι σίγουρα λίγα ναι... 

Μπράβο κορίτσι μου για το θάρρος και την αποφασιστικότητα σας! Μπράβο και στον άντρα σου, γιατί πολλοί το παίρνουν πατριωτικά. Είστε ήδη ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο σας!

• Μου αρέσει 1

24 minutes ago, KateDim said:

Όταν λες χαμηλό το σπέρμα ποσο δηλαδή? Συγχώρεσε με αν το έχεις αναφέρεις σε προηγουμενα post κ δεν το θυμάμαι, έχει γίνει το μυαλό μου αστα.. Αναφέρεις ότι είναι πρωτη σας προσπαθεια, αν καταλαβαίνω καλά, πρωτη φορα ωοληψιας κ γονιμοποιησης? 

Πάντως χίλια μπράβο στον άντρα σου που δέχτηκε να κάνετε τη διαδικασία αυτή, από όσα έχω ακούσει από φίλες μου, οι άντρες είναι λίγο πιο δυσκολο να δεχθούν. Οι γυναίκες αντιθέτως είναι πιο αποφασιστικές σε αυτό το θέμα αν προκειται για δανεικο ωάριο δηλαδή. 

Θεωρώντας ότι έχετε φτάσει σε αυτήν την απόφαση έχοντας εξαντλήσει όλη τη βοήθεια της επιστήμης σε αυτό, είναι πολυ καλο που προχωράτε μαζί σε αυτή την απόφαση. Ευχομαι με ένα μωράκι συντομα στην αγκαλιά σας! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...