Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Just now, Margeau είπε:

Όχι! Δεν έκανες κακό στο μπιζελακι. Αλλά να μη συγχυζεσαι για το καπάκι και τον πάτο σε παρακαλούμε! :grin:Να της το πεις άμεσα για να ξέρει πώς να φερθεί. Γιατί ασυνείδητα τώρα εσύ επειδή ξέρεις ίσως έχεις προσδοκίες από εκείνη για το πώς θα φέρεται. Ενώ εκείνη έχει μαύρα μεσάνυχτα!

Ναι τωρα με πήρε μ λεει το σκυλι νύσταζει, πάμε να ξαπλωσουμετι, τι ωρα πρέπει να φαει;  χαχαχα και γω εχω φαει ένα ρυζόγαλο και μια μπανάνα η άμοιρη! Θελω πίσω τον αντρα μ, πρώτη φορά μ λείπει πριν καν φυγει :wub:αχαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλά από θέμα τοξική φίλη -κολλητη νομίζω μπορώ να γράψω και βιβλίο χαχχαχα . Μάλιστα τόσο κολλητές (μάλλον μόνο εγώ τη θεωρούσα τελικά έτσι) που μέναμε και μαζί κάποιο διάστημα. Είχα μείνει έγκυος με το τότε σύντροφό μου από απροσεξία μικρή ηλικία θέλαμε να το κρατήσουμε αλλά τελικά παλινδρομησε και κάναμε απόθεση  και μετά μου έλεγε συνέχεια ότι πρέπει να ψαχτο και ότι δε θα μπορώ να κάνω παιδί επειδή αυτή έπιασε και τα 2 που έκανε μετά πάρα πολύ εύκολα αλλά και πριν πάλι τα ίδια έλεγε.  Γενικά είχε κάνει αρκετά πραγματικά που τα έμαθα αργότερα και μάλλον ίσως να τα ήξερα και κάποια απλά ήρθε η στιγμή που τα συνδέσα με αποκορύφωμα όταν γνώρισα τον άντρα μου επειδή έχουμε και 16 χρόνια διαφορά να μου λέει συνέχεια για τι διαφορά ηλικίας ένα σωρό πράγματα και η μάνα της μέσω ενός ψεύτικου προφίλ του έστειλε μήνυμα να δει τι θα κάνει και μάλιστα μου το είπε και μου λέει είπε ότι δε θέλει κάτι σοβαρό πράγμα που δεν ειπώθηκε ποτέ γιατί εκείνος ήδη μου τα είχε δείξει από μόνος του . Οπότε έφαγε σουτ και ησυχαμε ...! Άστα να πάνε τέτοιοι άνθρωποι μακρυά 

Κορίτσια είμαστε πολλές οι καμμένες τελικά! Πω ρε makelen, τον ασκό του Αιόλου ανοίξαμε!

• Χαχα 5

πρίν από 13 λεπτά , Pagotoula είπε:

εγω εδω και πολλα χρονια τα πολυ προσωπικα ζητηματα μου τα λεω ΜΟΝΟ στην ψυχολογο μου. ουτε κολλητες-κουμπαρες-συγγενεις κτλ. ουτε πουθενα. εχω καει απο παντου!! και για τις εξωσωματικες ειχα ενημερωσει μονο στη δουλεια γιατι επαιρνα τις αδειες (εννοειται δεν ελεγα ποτε κανω τις ετ ομως. ελεγα οτι κανω καποια αλλη ιατρικη διαδικασια) και στη μανα μου. κανεναν απολυτως αλλο.

Εμάς το γνωρίζουν μόνο οι μητέρες μας και αυτή η φίλη. Και ευτυχώς δεν έχω κανένα προβλημα μαζί τους. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Καλά κάνεις και προστατεύεις τον εαυτό σου μέσα σε όλα αυτά. Δε χρωστάει κάνεις καλή κουβέντα. 

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

Εμενα πάλι μόλις σήμερα ανέβηκε η μαμα μ αθηνα. Ακόμα δεν της έχω πει ότι είμαι έγκυος. Και ήδη τσακώθηκαμε.. Τόσο καιρό ήμουν ήρεμη, με το που ήρθε αμέσως να μ σπάσει τα νεύρα. Λεω όταν πάω σπίτι να της πω, ειμαι εγκυος, αν έχεις σκοπό να με νευριάζεις περισσότερο απ οτι με βοηθάς, πάρε τα ποδαράκια σου και αντε πάλι στο χωριό. Δεν έχουμε κάποιο θέμα, απλως είναι λίγο χαλαρή η μανα μ, λίγο αφελής και εμένα αυτή η 'χαζομαρα' όταν μιλάς στον άλλον και του εξηγείς κάτι και δεν σε καταλαβαίνει,, απλως γτ σκέφτεται αυτό που έχει στο μυαλό του και δε σε ακούει.. Με κάνει εξαλλη! Τσακώθηκαμε για το πως κλείνει η χυτρα! Της εξηγούσα συγκεκριμένα πράγματα και μ ελεγε ότι να ναι. Της έλεγα για το καπάκι κ μ λεγε για τον πάτο!  Έγινα εξαλλη, λέτε να εκανα κακόν στο μπιζελακι; 

Χαχαχα..δεν έκανες κακό. Το πολύ πολύ να μας βγει με έντονο ταπεραμεντο!  Πρόσεξε όμως,να εισια ήρεμη και χαλαρή! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Kate92 είπε:

Εμάς το γνωρίζουν μόνο οι μητέρες μας και αυτή η φίλη. Και ευτυχώς δεν έχω κανένα προβλημα μαζί τους. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Καλά κάνεις και προστατεύεις τον εαυτό σου μέσα σε όλα αυτά. Δε χρωστάει κάνεις καλή κουβέντα. 

Χαχαχα..δεν έκανες κακό. Το πολύ πολύ να μας βγει με έντονο ταπεραμεντο!  Πρόσεξε όμως,να εισια ήρεμη και χαλαρή! 

Θα  της το κάνω ξεκαθάρισμα , αμα με συγχύσει πάλι θα τη στείλω στον άντρα της! Ξεκάθαρα! Θα κάτσω με το σκύλο μου! 

Α άλλο σήμερα, εδω και 2 μερες έχω μια ζαλαδα. Πηγα να μετρήσω πίεση και δεν την μετράει το μηχάνημα. Το τσέκαραμε με άλλο άτομο και μετρούσε κανονικά! Ο φαρμακ είπε ότι μάλλον έχω πολλή χαμηλή. Η αλήθεια είναι πως έχω υπόταση γενικά, τύπου 8 με 4.5. Λέτε να το συζητήσω με τη μαία; δλδ να το τσεκάρω μερικές μέρες και να την ενημερώσω;Εχω ακουσει είναι λόγικο στην εγκυμοσυνη να πέφτει η πίεση! 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, Iraki2022 είπε:

Σήμερα παλι είναι μια δύσκολη μέρα για μένα, αν το εμβρυακι μου θα περασει τη δυσκολη φάση να γίνει βλαστοκυστη κ είμαι σε αναμμενα κάρβουνα. Εριξα κ ενα κλάμα χτες κ σήμερα είμαι χαλαρή κ λεω οτι ειναι να γίνει θα γίνει, θα προσπαθησω ξανά κ ξανά.. Τουλάχιστον ξέρω ότι θα το μοιραστω εδώ μαζί σας (και δε θα πρηξω τον καημένο τον άνθρωπό μου στο σπίτι που με βλέπει να κλαίω συνέχεια εδώ κ ενα χρονο μετά την αποβολή). 

Αγάπη μου εύχομαι να έχεις τα πιο όμορφα νέα σήμερα και να ανθίσει η καρδιά σου ❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

31 minutes ago, Angot said:

Θα  της το κάνω ξεκαθάρισμα , αμα με συγχύσει πάλι θα τη στείλω στον άντρα της! Ξεκάθαρα! Θα κάτσω με το σκύλο μου! 

Α άλλο σήμερα, εδω και 2 μερες έχω μια ζαλαδα. Πηγα να μετρήσω πίεση και δεν την μετράει το μηχάνημα. Το τσέκαραμε με άλλο άτομο και μετρούσε κανονικά! Ο φαρμακ είπε ότι μάλλον έχω πολλή χαμηλή. Η αλήθεια είναι πως έχω υπόταση γενικά, τύπου 8 με 4.5. Λέτε να το συζητήσω με τη μαία; δλδ να το τσεκάρω μερικές μέρες και να την ενημερώσω;Εχω ακουσει είναι λόγικο στην εγκυμοσυνη να πέφτει η πίεση! 

Δε θα ήταν κακό να ξεκινήσεις καποιες βιταμινούλες κ φυσικά βιταμίνη C και να μετρήσεις και το σίδηρο σου. Λογικά συντομα θα πρεπει να σου κάνουν εξετάσεις αίματος και εκεί θα δουν αν σου λείπει κάτι. Προς το παρον ξεκίνα με τα πορτοκάλια! 

πρίν από 56 λεπτά , Ria_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλά από θέμα τοξική φίλη -κολλητη νομίζω μπορώ να γράψω και βιβλίο χαχχαχα . Μάλιστα τόσο κολλητές (μάλλον μόνο εγώ τη θεωρούσα τελικά έτσι) που μέναμε και μαζί κάποιο διάστημα. Είχα μείνει έγκυος με το τότε σύντροφό μου από απροσεξία μικρή ηλικία θέλαμε να το κρατήσουμε αλλά τελικά παλινδρομησε και κάναμε απόθεση  και μετά μου έλεγε συνέχεια ότι πρέπει να ψαχτο και ότι δε θα μπορώ να κάνω παιδί επειδή αυτή έπιασε και τα 2 που έκανε μετά πάρα πολύ εύκολα αλλά και πριν πάλι τα ίδια έλεγε.  Γενικά είχε κάνει αρκετά πραγματικά που τα έμαθα αργότερα και μάλλον ίσως να τα ήξερα και κάποια απλά ήρθε η στιγμή που τα συνδέσα με αποκορύφωμα όταν γνώρισα τον άντρα μου επειδή έχουμε και 16 χρόνια διαφορά να μου λέει συνέχεια για τι διαφορά ηλικίας ένα σωρό πράγματα και η μάνα της μέσω ενός ψεύτικου προφίλ του έστειλε μήνυμα να δει τι θα κάνει και μάλιστα μου το είπε και μου λέει είπε ότι δε θέλει κάτι σοβαρό πράγμα που δεν ειπώθηκε ποτέ γιατί εκείνος ήδη μου τα είχε δείξει από μόνος του . Οπότε έφαγε σουτ και ησυχαμε ...! Άστα να πάνε τέτοιοι άνθρωποι μακρυά 

Καλέ αυτό για τον άντρα μου, μου το έκαναν κι εμένα. Έχουμε 13 χρόνια διαφορά! Το τι άκουσα δε λέγεται! Τότε αποφάσισα ότι δε θα ξαναμιλήσω σε καμία για τη σχέση μου πια και το τήρησα! Και όταν είδαν ότι ήμασταν καλά μαζί και πηγαίναμε για γάμο κλπ, ξαφνικά έγιναν όλες "κολλητές" του!

• Χαχα 3

πρίν από 52 λεπτά , Pagotoula είπε:

εγω εδω και πολλα χρονια τα πολυ προσωπικα ζητηματα μου τα λεω ΜΟΝΟ στην ψυχολογο μου. ουτε κολλητες-κουμπαρες-συγγενεις κτλ. ουτε πουθενα. εχω καει απο παντου!! και για τις εξωσωματικες ειχα ενημερωσει μονο στη δουλεια γιατι επαιρνα τις αδειες (εννοειται δεν ελεγα ποτε κανω τις ετ ομως. ελεγα οτι κανω καποια αλλη ιατρικη διαδικασια) και στη μανα μου. κανεναν απολυτως αλλο.

Έτσι ακριβώς! Πουθενά! 

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

21 minutes ago, happiness79 said:

Αγάπη μου εύχομαι να έχεις τα πιο όμορφα νέα σήμερα και να ανθίσει η καρδιά σου ❤

Σε ευχαριστώ @happiness79 μου δίνετε τόσο κουράγιο κι εσυ κ ολες... Είστε η καλύτερη παρεα.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλέ αυτό για τον άντρα μου, μου το έκαναν κι εμένα. Έχουμε 13 χρόνια διαφορά! Το τι άκουσα δε λέγεται! Τότε αποφάσισα ότι δε θα ξαναμιλήσω σε καμία για τη σχέση μου πια και το τήρησα! Και όταν είδαν ότι ήμασταν καλά μαζί και πηγαίναμε για γάμο κλπ, ξαφνικά έγιναν όλες "κολλητές" του!

ΧΑΧαχαχχαχα μπορεί να τους άρεσε κιόλας!!!!!

• Χαχα 3

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 3 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Δε θα ήταν κακό να ξεκινήσεις καποιες βιταμινούλες κ φυσικά βιταμίνη C και να μετρήσεις και το σίδηρο σου. Λογικά συντομα θα πρεπει να σου κάνουν εξετάσεις αίματος και εκεί θα δουν αν σου λείπει κάτι. Προς το παρον ξεκίνα με τα πορτοκάλια! 

Πίνω πορτοκάλι κάθε μέρα. Και σίδηρο πριν μεινω εγκυος είχα κάνει εξετάσεις και είχα παραπάνω από τα φυσιολογικα όρια! 

Έχω και θέμα με τη δουλειά, ενημέρωσα ότι είμαι έγκυος, αλλα τα πέρα δωθε που με στέλνουν δεν μειώθηκαν καθόλου. Εχω παει κτηματολόγιο, ελτα, τράπεζα και όλα για θεληματα. Επειδη 'καίγεται' το αφεντικό. Δεν ξερω αν επιτρέπεται να περπαταω τόσο. Δεν ειναι συνεχόμενο περπάτημα δλδ γυριζω γραφείο κάθομαι καμία ώρα και μετά βγαίνω πάλι. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω! 

πρίν από 7 λεπτά , Kate92 είπε:

Χαχαχα δε ξέρω τη ζήλια υπάρχει αλήθεια , εμένα η κοπέλα που σου λέω έμαθα εκ τον υστέρων ότι και άλλες σχέσεις μου προσπάθησε να χαλασει καλά δεν ήταν κ πολλές αλλά κατάλαβες , και η συγκεκριμένη κοπέλα είχε σχέση και παράλληλα γκόμενο που θέλω να καταλήξω ότι σε σχέση με εμένα που είμαι πιο εύσωμη πιο πιο και δύσκολα έκανα σχέση , αυτή είναι μια ωραία κοπέλα αδύνατη ντυνόταν έτσι όπως ίσως πολύ άντρες θα ήθελαν και μια χαρά είχε όποιον ήθελε τώρα τη κόλλημα τραβούσε δε ξέρω . Γιατί δεν έχω και κάτι να ζηλέψει πιστεύω ξέρω κ εγώ χαχα. 

Ευτυχώς στάθηκα τυχερή μετέπειτα και γνώρισα τη τωρινή μου κολλητή που είναι περισσότερα και από αδερφή μου δεν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος και με έχει βοηθήσει απίστευτα !   

Κορίτσια να πιάσω ένα άλλο θέμα που με απασχολεί , τους άντρες σας τους πιάνουν διάφορα ψυχολογικά τώρα που προσπαθείτε ? Δε ξέρω πως να το διαχειριστώ ώρες ώρες ! Εμείς περνάμε όλη τη σωματική ταλαιπωρία, ξέρω ότι είναι ψυχοφθόρο να το θες και να μην έρχεται αλλά δε ξέρω πως να το διαχειριστώ ώρες ώρες αυτά που μου λέει ,σήμερα μου έλεγε μέχρι Δεκεμβρίο ότι γίνει μετά θα σταματήσουμε δε ξέρω τι το πιάνει ... Δε ξέρω αν τα εννοεί αν τα λέει γιατί έχει απογοητευτεί αλλά δε με βοηθάει όλο αυτό και εμένα με ρίχνει ακόμα περισσότερο 

Κοριτσια καλημερα! Να ρωτησω αν ειχε καμια κατι παρόμοιο. Στις 20 Ιανουαρίου που ειχα κανει τις πρωτες εξετασεις που αρχισα να ψαχνομαι ειχα ΤSH 2,02 κ τωρα που έκανα προεγχειρητικο ελεγχο σε νοσοκομειο γιατι περιμένω να παω για λαπαροσκοπηση μου βγηκε η ΤSH 4,47 ενω η Τ3-1,35 κ η FT4-1,04 μια χαρα μου ειπαν.Κ με πηραν να μου το πουν για να παρω γνωμάτευση απο ενδοκρινολογο για την επεμβαση κ την αναισθησια, γιατι αυτοι ολοκληρο νοσοκομειο δεν εχουν....Τι να πω αλλο κ αυτο! Θα παω βεβαια την Δευτέρα εχω ραντεβου αλλα αγχωθηκα λιγο, παιζει να εχω θυρεοειδή κατι τετοιο??? 

12 minutes ago, Angot said:

Πίνω πορτοκάλι κάθε μέρα. Και σίδηρο πριν μεινω εγκυος είχα κάνει εξετάσεις και είχα παραπάνω από τα φυσιολογικα όρια! 

Έχω και θέμα με τη δουλειά, ενημέρωσα ότι είμαι έγκυος, αλλα τα πέρα δωθε που με στέλνουν δεν μειώθηκαν καθόλου. Εχω παει κτηματολόγιο, ελτα, τράπεζα και όλα για θεληματα. Επειδη 'καίγεται' το αφεντικό. Δεν ξερω αν επιτρέπεται να περπαταω τόσο. Δεν ειναι συνεχόμενο περπάτημα δλδ γυριζω γραφείο κάθομαι καμία ώρα και μετά βγαίνω πάλι. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω! 

Το περπατημα κάνει καλό στις εγκύους κ γενικά εφόσον δεν έχεις κάποιο θέμα δε θεωρείται επαπειλουμενη εγκυμοσύνη. Όμως η γνώμη μου είναι να πεισεις τον εργοδότη σου να μη σε στέλνει πλεον σε εξωτερικές υπηρεσίες γιατί αν προκύψει θέμα "το κρίμα στο λαιμό του"!!! Αμάν κι αυτός! Επίσης αν επιμείνει στείλε μια αναρρωτικη λίγων ημερών ώστε να συνέλθει.. Αντε έγκυο γυναίκα σε ταλαιπωρεί.. Μη τα παρω τώρα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...