Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

σήμερα θα κάνω τη δεύτερη χοριακή. Αυτή τη βδομάδα έχω πολύ άγχος, ξυπνάω το πρωί κατά τις 5:00 κ δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Όλα στο κεφάλι μου γυρίζουν κ παρ’ οτι νυστάζω δεν κοιμάμαι ξανά. Σκέφτομαι αν θα πάει καλά, σκέφτομαι ένα σωρό πράγματα κ το άγχος μου έχει φτάσει στα ύψη. Ελπίζω αυτή η κατάσταση να μην επηρεάζει το έμβρυο. Όλη μέρα είμαι πτώμα κ κάθε πρωί τα ίδια. 

Έχετε καμιά ιδέα για να μην το παθαίνω αυτό;

Καλημέρα κορίτσι μου και καλή επιτυχία στη χοριακή σου! Μου φαίνεται πολύ φυσικό να έχεις τόσες σκέψεις που να μη σε αφήνουν να χαλαρώσεις πλήρως. Κάτι αντίστοιχο έλεγε και η @Angot χθες. Φαντάζομαι συμβαίνει σε όλες (εύχομαι να το ζήσω κι εγώ, κι ας έχει αγωνία, είπα κι εγώ τον πόνο μου με την ευκαιρία) και φαίνεται ότι οι αγωνίες δεν τελειώνουν ποτέ δυστυχώς. Υπάρχουν κάτι πολύ ωραίοι διαλογισμοί στο ίντερνετ, καθοδηγούμενοι, ώστε να συνδέεται η μητέρα με το έμβρυο. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις, αλλά νομίζω πως ναι. Αν θέλεις δοκίμασε το. Εγώ έκανα τους αντίστοιχους για προετοιμασία ωαρίων και με έφερναν σε σύνδεση και με χαλάρωναν πολύ. Έχω διαβάσει ότι καλό είναι η μητέρα να συνδέεται με το μωρό της όσο είναι στην κοιλιά συνειδητά, δηλαδή να αφιερώνει λίγο χρόνο κάθε μέρα που να κάνουν μια δραστηριότητα μαζί, να του/της μιλάει, να ακούνε μουσική, διαλογισμό, χάδια, τραγούδια, ότι τέλος πάντων ταιριάζει στην κάθε γυναίκα και ότι καλό είναι να υπάρχει μια σταθερή ώρα της ημέρας γι' αυτό και ότι το έμβρυο το καταλαβαίνει. ❤

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , happiness79 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου και καλή επιτυχία στη χοριακή σου! Μου φαίνεται πολύ φυσικό να έχεις τόσες σκέψεις που να μη σε αφήνουν να χαλαρώσεις πλήρως. Κάτι αντίστοιχο έλεγε και η @Angot χθες. Φαντάζομαι συμβαίνει σε όλες (εύχομαι να το ζήσω κι εγώ, κι ας έχει αγωνία, είπα κι εγώ τον πόνο μου με την ευκαιρία) και φαίνεται ότι οι αγωνίες δεν τελειώνουν ποτέ δυστυχώς. Υπάρχουν κάτι πολύ ωραίοι διαλογισμοί στο ίντερνετ, καθοδηγούμενοι, ώστε να συνδέεται η μητέρα με το έμβρυο. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις, αλλά νομίζω πως ναι. Αν θέλεις δοκίμασε το. Εγώ έκανα τους αντίστοιχους για προετοιμασία ωαρίων και με έφερναν σε σύνδεση και με χαλάρωναν πολύ. Έχω διαβάσει ότι καλό είναι η μητέρα να συνδέεται με το μωρό της όσο είναι στην κοιλιά συνειδητά, δηλαδή να αφιερώνει λίγο χρόνο κάθε μέρα που να κάνουν μια δραστηριότητα μαζί, να του/της μιλάει, να ακούνε μουσική, διαλογισμό, χάδια, τραγούδια, ότι τέλος πάντων ταιριάζει στην κάθε γυναίκα και ότι καλό είναι να υπάρχει μια σταθερή ώρα της ημέρας γι' αυτό και ότι το έμβρυο το καταλαβαίνει. ❤

Καλή ιδέα οι διαλογισμοί, βέβαια είναι πολύ μικρό ακόμα, ούτε καρδούλα δεν έχει καλά καλά, αλλά αν όλα πάνε κατ’ ευχήν αργότερα θα κάνω μερικούς

πρίν από 1 λεπτό , κοτοπουλάκι είπε:

Καλή ιδέα οι διαλογισμοί, βέβαια είναι πολύ μικρό ακόμα, ούτε καρδούλα δεν έχει καλά καλά, αλλά αν όλα πάνε κατ’ ευχήν αργότερα θα κάνω μερικούς

Σε αυτή τη φάση μπορούν να βοηθήσουν εσένα. Και αν είσαι εσύ ήρεμη και καλά, ευνοείται και το σποράκι σου!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, N.Angel είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Σε καταλαβαινω κ σε νιωθω απολυτα για το αγχος σου! Κ εγω ειχα μια παλινδρομη κ σε λιγο αν καταφερω να κανω ετ ολο μου ερχονται αρνητικες σκεψεις κ φοβοι! Εχω μεγαλωσει να βλεπω το ποτηρι μισοαδειο..Αυτο που θα σου πω εγω πρωτα ειναι να αποδεχτεις οτι ναι εχω αγχος, τι να κανουμε φυσιολογικο ειναι ετσι, ανθρωπος ειμαι κ εχω περασει δυσκολα, θα το εκλογικευσεις ετσι κ ηδη θα ειναι ενα πρωτο βημα..δεν γινεται να μην αγχωνεσαι ειναι ουτοπικο! Να σκεφτεσαι οτι τπτ δεν ειναι στο χερι σου, εσυ εκανες αυτο που μπορουσες κ να νιωθεις καλα με εσενα κ να ελπιζεις οτι αυτη θα ειναι η τυχερη σου φορα!! Καλη επιτυχια σου ευχομαι κ να διπλασιαστει η χοριακη σου με το παραπανω! Μικρα βηματακια κ ετσι κ το αγχος θα ειναι μικροτερο..

Αχχ συνειδητά τα κάνω όλα αυτά, ο φόβος μου βγαίνει με το που ξυπνάω.. άστα.. τέλοσπάντων θα κάνω κανα διαλογισμό για ηρεμία κ βλέπουμε..

Just now, happiness79 είπε:

Σε αυτή τη φάση μπορούν να βοηθήσουν εσένα. Και αν είσαι εσύ ήρεμη και καλά, ευνοείται και το σποράκι σου!

ναι αυτό θα το κάνω σίγουρα κ σ’ ευχαριστώ που μου το πρότεινες γιατί δεν το  σκέφτηκα μόνη μου παρόλο που το έχω ξανακάνει παλιότερα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

ναι αυτό θα το κάνω σίγουρα κ σ’ ευχαριστώ που μου το πρότεινες γιατί δεν το  σκέφτηκα μόνη μου παρόλο που το έχω ξανακάνει παλιότερα

Χαίρομαι πολύ που βοήθησα :)

Περιμένουμε τα νέα σου!!! ❤

Διαφημίσεις

12 hours ago, Makelen said:

Βλακειες λεει πες του! Και το 16αρι προλαβαινει! Με την ovitrele σπανε σε 1.5 μερα. Καθε μερα μεγαλωνουν 1-2 χιλ. Για να γονιμοποιηθουν πρεπει να ειναι 18ρια κ πανω. Αρα σε 1.5 μερα το 16αρι προλαβαινει να γινει 18. Μεχρι και 19χιλ. Αρα με 2 τουλαχιστον πας για την προσπαθεια. Δεν ειναι απολυτη η αναπτυξη παντα.. αλλα πας με τις πιθανοτητες. Αν πχ το 15αρι σου παρει 2χιλ/ημερα.. προλαβαινει και αυτο να γινει 18αρι, αρα και να γονιμοποιηθει. Επισης ο χρονος που μεσολαβει απο τον υπερηχο μεχρι να κανεις την ovitrele ειναι εξτρα χρονος για να μεγαλωσουν. Αρα πας με 1 εως 3.

Εσυ πρέπει να έχεις μαθηματικό μυαλό! Τα είπες πολυ ωραία κ αναλυτικά κ μάλιστα κράτησα κ σημειώσεις! Πολυ χρήσιμες πληροφορίες. 

• Μου αρέσει 1

51 minutes ago, Margeau said:

Είναι αυτό η λύση πιστεύεις? Να βάζεις φίλτρο στον εαυτό σου? Πράγματι δεν ξέρω αλλά ο πολύς μου αυθορμητισμός εμένα μου έχει κοστίσει πολλές φορές. Όσες είστε δασκάλες και υπήρξατε αναπληρώτριες για την περίφημη 11ετια καταλαβαίνετε τι λέω. Δεν τολμούσα να ανοίξω το στόμα σε συναδέλφισσες για το ποια σχολεία μου άρεσαν, όταν δηλώναμε στις πρωτοβάθμιες και πήγαιναν μετά και έπιαναν τη θέση. Και παρόλα αυτά μυαλό δεν έχω βάλει. Αλλά ρε κορίτσια δεν περίμενα να συμβεί το ίδιο πράγμα με τις φίλες μου. Λες και κάνουμε αγώνα δρόμου ποια θα φτάσει πρώτη. Εντάξει κορίτσια, μη σπρωχνεστε, όλες θα περάσουμε. Βασικά περάστε πρώτες γιατί ο συνωστισμός με κάνει να νιώθω ασφυξία!:rolleyes:

Φιλτρο προστασιας για εμας! Γιατι μπορει να διωξεις του τοξικους ανθρωπους που εχεις αλλα να ερθουν καινουριοι οποτε τι κανεις εκει; Παλι πληγωνεσαι μεχρι να κατεφερεις να τους απομακρυνεις! Οποτε νομιζω πρεπει να αναγνωριζουμε γρηγορα τετοιους ανθρωπους κ να μην επηρεαζομαστε, αυτο θελει δουλεια με εμας ετσι; Ξερω γι αυτο που λες! τι ζηλια βιωνα που εγω επειδη εχω ποσοστο αναπηριας με επαιρναν σε σχολεια στην πολη μου κ ποσοι εβγαλαν χολη γι αυτο κ ελεγαν στην μητερα μου αντε η κορη σου ειδες μια χαρα δουλεια εχει κ δεν φευγει μακρια!! Κ εκεινη τους απαντουσε θα θελατε η δικη σας κορη να εχει αναπηρια;; (Δεν εχω κατι τραγικο μια δυσμορφια στα χερια κ ενα θεμα στην καρδια ειχα οπου μικρη εκανα επεμβαση) μεσα στην ατυχια μου κοιταξα τι ειναι συμφερον για εμενα! κ μετα συγνωμη για την εκφραση τουμπεκι!! Κ μετα ερχοταν κατι αλλο…ενας συντροφος με ανεση στα οικονομικα που με προσεχε γενικα πολυ, με εφαγαν κ εκει, χωρισαμε!! Ασε τα εχουμε φαει με το κουταλι!! Γι αυτο δεν πρεπει να λεμε πολλα!! 

• Λυπημένη/-ος 5

πρίν από 20 λεπτά , N.Angel είπε:

Φιλτρο προστασιας για εμας! Γιατι μπορει να διωξεις του τοξικους ανθρωπους που εχεις αλλα να ερθουν καινουριοι οποτε τι κανεις εκει; Παλι πληγωνεσαι μεχρι να κατεφερεις να τους απομακρυνεις! Οποτε νομιζω πρεπει να αναγνωριζουμε γρηγορα τετοιους ανθρωπους κ να μην επηρεαζομαστε, αυτο θελει δουλεια με εμας ετσι; Ξερω γι αυτο που λες! τι ζηλια βιωνα που εγω επειδη εχω ποσοστο αναπηριας με επαιρναν σε σχολεια στην πολη μου κ ποσοι εβγαλαν χολη γι αυτο κ ελεγαν στην μητερα μου αντε η κορη σου ειδες μια χαρα δουλεια εχει κ δεν φευγει μακρια!! Κ εκεινη τους απαντουσε θα θελατε η δικη σας κορη να εχει αναπηρια;; (Δεν εχω κατι τραγικο μια δυσμορφια στα χερια κ ενα θεμα στην καρδια ειχα οπου μικρη εκανα επεμβαση) μεσα στην ατυχια μου κοιταξα τι ειναι συμφερον για εμενα! κ μετα συγνωμη για την εκφραση τουμπεκι!! Κ μετα ερχοταν κατι αλλο…ενας συντροφος με ανεση στα οικονομικα που με προσεχε γενικα πολυ, με εφαγαν κ εκει, χωρισαμε!! Ασε τα εχουμε φαει με το κουταλι!! Γι αυτο δεν πρεπει να λεμε πολλα!! 

Δυστυχώς έτσι είναι οι περισσοτεροι. Εμένα μια φίλη μόνο ξέρει ότι προσπαθούμε και πάμε για υποβοηθούμενη. Η οποία είναι πολύ διακριτική, μόνο με ρωτάει πώς ειμαι και με αφήνει εγώ να επιλέξω αν και πόσα θέλω να πω. Σε άλλες φίλες δεν είπα τίποτα γιατί ξέρω πως δεν είναι τόσο "φίλες". Ειδικά με κάνα δυο, ένα απίστευτο πράγμα η ζήλεια που υπήρχε, ακόμα και στα πιο απλά! Έπαιρνα ένα φόρεμα? Την επόμενη μέρα έπαιρναν το ίδιο. Στις αρχες της σχέσης με τον άντρα μου, αν εξέφραζα κάποιο παράπονο, αντί να με συμβουλεψουν, μου έλεγαν να τον χωρίσω για το πιο ασημαντο. Οπότε κι εγώ το έπιασα το νόημα και μακρια. Αλλά νομίζω οτι εισπράττουμε κακία ακόμα και από απλούς γνωστούς που πετυχαίνεις στο δρόμο και θέλουν να έχουν πληροφόρηση και να εκφράσουν και άποψη. Με βγάζουν από τα ρούχα μου. Αλλά μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία έχω γίνει πολύ πιο δυνατή και έχω περισσότερο θάρρος και τους βάζω στη θέση τους. Τους τοξικούς ανθρώπους τους βγάζουμε από τη ζωή μας. Μην πτοειστε. Καλύτερα που φανερώνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, για να πάρουν και τη θέση που τους αξίζει. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 57 λεπτά , N.Angel είπε:

Ε πραγματικά έλεος! Τους γράφουμε όλους εκεί που ξέρουμε και κοιτάμε τον εαυτό μας και τη ζωή μας! Όσο για τη ζήλια, αν οι άλλοι δεν ξέρουν να ζουν αυθεντικά και έχουν μονίμως την ανάγκη να ετεροκαθορίζονται, κάποια στιγμή θα κληθούν και οι ίδιοι αυτή τους την αδυναμία να τη διαχειριστούν. 

• Μου αρέσει 1

13 hours ago, Makelen said:

Σ ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου! Μακαρι οντως να πανε ολα καλα.. και μετα δεν με νοιαζει κανεις τους. Μονο εδω μεσα εχω βρει κατανοηση..

Είναι από τις λίγες εμπειρίες που εχω, οι γυναίκες να έχουν αλληλεγγυη μεταξυ τους κ ευτυχώς που υπάρχει αυτό το φόρουμ. Πέρυσι που δεν ήξερα την υπαρξη του κ περασα όλη την στενοχώρια της αποβολής μόνη μου κ προσπαθούσα να βρω κουράγιο αλλά δεν έβρισκα, ήταν ότι χειρότερο εχω ζήσει. Φέτος, παρολο που απέτυχε η πρώτη μου ετ βρήκα δυναμη εδώ μέσα, αλλά κ σωστή κατεύθυνση να μην χάνω χρόνο. 

Πλέον δε με ενδιαφέρει αν κάποιοι άνθρωποι (κυρίως γυναίκες) χάθηκαν από τη ζωή μου , κυρίως όταν παντρεύτηκαν ή όταν έκαναν μωρό, ενώ μοιραστήκαμε μαζί τόσες χαρες κ τόσες λύπες πριν. Πλεον κοιτάζω μπροστά κ ασχολούμαι πιο πολυ με τη δική μου ηρεμία, καλη διάθεση, ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπο μου κ λίγους κ καλους φίλους να περνάμε όμορφα κι εμείς κ αυτοί, με θετική ενέργεια κ διάθεση. Δυστυχώς είμαι η τελευταία στον κυκλο μου χωρίς ένα έστω μωράκι, όμως ακόμα παλεύω κ ευτυχώς οι λίγοι κ καλοί φίλοι που έχω με στηρίζουν κ με στήριξαν κ στην παλινδρομη κ τωρα που έρχονται η μια αποτυχία μετά την άλλη. 

Σήμερα παλι είναι μια δύσκολη μέρα για μένα, αν το εμβρυακι μου θα περασει τη δυσκολη φάση να γίνει βλαστοκυστη κ είμαι σε αναμμενα κάρβουνα. Εριξα κ ενα κλάμα χτες κ σήμερα είμαι χαλαρή κ λεω οτι ειναι να γίνει θα γίνει, θα προσπαθησω ξανά κ ξανά.. Τουλάχιστον ξέρω ότι θα το μοιραστω εδώ μαζί σας (και δε θα πρηξω τον καημένο τον άνθρωπό μου στο σπίτι που με βλέπει να κλαίω συνέχεια εδώ κ ενα χρονο μετά την αποβολή). 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά, ίσως φταίει κ το έμβρυο που έχασα πέρσι κ αγχώνομαι υπερβολικά. Μέσα στην ημέρα το ελέγχω απόλυτα, έχω κάνει συνειδητή διαχείριση στρες. Το πρόβλημα ξεκινά στη φάση ύπνου-ξύπνου, εκεί που ο εγκέφαλος πάει στον αυτόματο. Επειδή στη ζωή μου έχουν πάει πολλά στραβά δεν μπορώ να διώξω απόλυτα το φόβο κ μου βγαίνει όταν είμαι σε χαλαρή φάση. Ίσως φταίει κ η κορτιζόνη, παίρνω 2 medrol μαζί με τα υπόλοιπα χάπια.

Κοτοπουλακι έχω κι άλλη λύση! Βαγιάτας σε συνεργασία με το efood στη σειρά με τα φαγητά από διάφορες χώρες. Πεθαίνεις στο γέλιο!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλημέρα κορίτσια καλά από θέμα τοξική φίλη -κολλητη νομίζω μπορώ να γράψω και βιβλίο χαχχαχα . Μάλιστα τόσο κολλητές (μάλλον μόνο εγώ τη θεωρούσα τελικά έτσι) που μέναμε και μαζί κάποιο διάστημα. Είχα μείνει έγκυος με το τότε σύντροφό μου από απροσεξία μικρή ηλικία θέλαμε να το κρατήσουμε αλλά τελικά παλινδρομησε και κάναμε απόθεση  και μετά μου έλεγε συνέχεια ότι πρέπει να ψαχτο και ότι δε θα μπορώ να κάνω παιδί επειδή αυτή έπιασε και τα 2 που έκανε μετά πάρα πολύ εύκολα αλλά και πριν πάλι τα ίδια έλεγε.  Γενικά είχε κάνει αρκετά πραγματικά που τα έμαθα αργότερα και μάλλον ίσως να τα ήξερα και κάποια απλά ήρθε η στιγμή που τα συνδέσα με αποκορύφωμα όταν γνώρισα τον άντρα μου επειδή έχουμε και 16 χρόνια διαφορά να μου λέει συνέχεια για τι διαφορά ηλικίας ένα σωρό πράγματα και η μάνα της μέσω ενός ψεύτικου προφίλ του έστειλε μήνυμα να δει τι θα κάνει και μάλιστα μου το είπε και μου λέει είπε ότι δε θέλει κάτι σοβαρό πράγμα που δεν ειπώθηκε ποτέ γιατί εκείνος ήδη μου τα είχε δείξει από μόνος του . Οπότε έφαγε σουτ και ησυχαμε ...! Άστα να πάνε τέτοιοι άνθρωποι μακρυά 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 5

1 hour ago, Kate92 είπε:

Δυστυχώς έτσι είναι οι περισσοτεροι. Εμένα μια φίλη μόνο ξέρει ότι προσπαθούμε και πάμε για υποβοηθούμενη. Η οποία είναι πολύ διακριτική, μόνο με ρωτάει πώς ειμαι και με αφήνει εγώ να επιλέξω αν και πόσα θέλω να πω. Σε άλλες φίλες δεν είπα τίποτα γιατί ξέρω πως δεν είναι τόσο "φίλες". Ειδικά με κάνα δυο, ένα απίστευτο πράγμα η ζήλεια που υπήρχε, ακόμα και στα πιο απλά! Έπαιρνα ένα φόρεμα? Την επόμενη μέρα έπαιρναν το ίδιο. Στις αρχες της σχέσης με τον άντρα μου, αν εξέφραζα κάποιο παράπονο, αντί να με συμβουλεψουν, μου έλεγαν να τον χωρίσω για το πιο ασημαντο. Οπότε κι εγώ το έπιασα το νόημα και μακρια. Αλλά νομίζω οτι εισπράττουμε κακία ακόμα και από απλούς γνωστούς που πετυχαίνεις στο δρόμο και θέλουν να έχουν πληροφόρηση και να εκφράσουν και άποψη. Με βγάζουν από τα ρούχα μου. Αλλά μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία έχω γίνει πολύ πιο δυνατή και έχω περισσότερο θάρρος και τους βάζω στη θέση τους. Τους τοξικούς ανθρώπους τους βγάζουμε από τη ζωή μας. Μην πτοειστε. Καλύτερα που φανερώνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, για να πάρουν και τη θέση που τους αξίζει. 

εγω εδω και πολλα χρονια τα πολυ προσωπικα ζητηματα μου τα λεω ΜΟΝΟ στην ψυχολογο μου. ουτε κολλητες-κουμπαρες-συγγενεις κτλ. ουτε πουθενα. εχω καει απο παντου!! και για τις εξωσωματικες ειχα ενημερωσει μονο στη δουλεια γιατι επαιρνα τις αδειες (εννοειται δεν ελεγα ποτε κανω τις ετ ομως. ελεγα οτι κανω καποια αλλη ιατρικη διαδικασια) και στη μανα μου. κανεναν απολυτως αλλο.

Εμενα πάλι μόλις σήμερα ανέβηκε η μαμα μ αθηνα. Ακόμα δεν της έχω πει ότι είμαι έγκυος. Και ήδη τσακώθηκαμε.. Τόσο καιρό ήμουν ήρεμη, με το που ήρθε αμέσως να μ σπάσει τα νεύρα. Λεω όταν πάω σπίτι να της πω, ειμαι εγκυος, αν έχεις σκοπό να με νευριάζεις περισσότερο απ οτι με βοηθάς, πάρε τα ποδαράκια σου και αντε πάλι στο χωριό. Δεν έχουμε κάποιο θέμα, απλως είναι λίγο χαλαρή η μανα μ, λίγο αφελής και εμένα αυτή η 'χαζομαρα' όταν μιλάς στον άλλον και του εξηγείς κάτι και δεν σε καταλαβαίνει,, απλως γτ σκέφτεται αυτό που έχει στο μυαλό του και δε σε ακούει.. Με κάνει εξαλλη! Τσακώθηκαμε για το πως κλείνει η χυτρα! Της εξηγούσα συγκεκριμένα πράγματα και μ ελεγε ότι να ναι. Της έλεγα για το καπάκι κ μ λεγε για τον πάτο!  Έγινα εξαλλη, λέτε να εκανα κακόν στο μπιζελακι; 

Παράθεση

• Χαχα 3

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Εμενα πάλι μόλις σήμερα ανέβηκε η μαμα μ αθηνα. Ακόμα δεν της έχω πει ότι είμαι έγκυος. Και ήδη τσακώθηκαμε.. Τόσο καιρό ήμουν ήρεμη, με το που ήρθε αμέσως να μ σπάσει τα νεύρα. Λεω όταν πάω σπίτι να της πω, ειμαι εγκυος, αν έχεις σκοπό να με νευριάζεις περισσότερο απ οτι με βοηθάς, πάρε τα ποδαράκια σου και αντε πάλι στο χωριό. Δεν έχουμε κάποιο θέμα, απλως είναι λίγο χαλαρή η μανα μ, λίγο αφελής και εμένα αυτή η 'χαζομαρα' όταν μιλάς στον άλλον και του εξηγείς κάτι και δεν σε καταλαβαίνει,, απλως γτ σκέφτεται αυτό που έχει στο μυαλό του και δε σε ακούει.. Με κάνει εξαλλη! Τσακώθηκαμε για το πως κλείνει η χυτρα! Της εξηγούσα συγκεκριμένα πράγματα και μ ελεγε ότι να ναι. Της έλεγα για το καπάκι κ μ λεγε για τον πάτο!  Έγινα εξαλλη, λέτε να εκανα κακόν στο μπιζελακι; 

Όχι! Δεν έκανες κακό στο μπιζελακι. Αλλά να μη συγχυζεσαι για το καπάκι και τον πάτο σε παρακαλούμε! :grin:Να της το πεις άμεσα για να ξέρει πώς να φερθεί. Γιατί ασυνείδητα τώρα εσύ επειδή ξέρεις ίσως έχεις προσδοκίες από εκείνη για το πώς θα φέρεται. Ενώ εκείνη έχει μαύρα μεσάνυχτα!

πρίν από 58 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Είναι από τις λίγες εμπειρίες που εχω, οι γυναίκες να έχουν αλληλεγγυη μεταξυ τους κ ευτυχώς που υπάρχει αυτό το φόρουμ. Πέρυσι που δεν ήξερα την υπαρξη του κ περασα όλη την στενοχώρια της αποβολής μόνη μου κ προσπαθούσα να βρω κουράγιο αλλά δεν έβρισκα, ήταν ότι χειρότερο εχω ζήσει. Φέτος, παρολο που απέτυχε η πρώτη μου ετ βρήκα δυναμη εδώ μέσα, αλλά κ σωστή κατεύθυνση να μην χάνω χρόνο. 

Πλέον δε με ενδιαφέρει αν κάποιοι άνθρωποι (κυρίως γυναίκες) χάθηκαν από τη ζωή μου , κυρίως όταν παντρεύτηκαν ή όταν έκαναν μωρό, ενώ μοιραστήκαμε μαζί τόσες χαρες κ τόσες λύπες πριν. Πλεον κοιτάζω μπροστά κ ασχολούμαι πιο πολυ με τη δική μου ηρεμία, καλη διάθεση, ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπο μου κ λίγους κ καλους φίλους να περνάμε όμορφα κι εμείς κ αυτοί, με θετική ενέργεια κ διάθεση. Δυστυχώς είμαι η τελευταία στον κυκλο μου χωρίς ένα έστω μωράκι, όμως ακόμα παλεύω κ ευτυχώς οι λίγοι κ καλοί φίλοι που έχω με στηρίζουν κ με στήριξαν κ στην παλινδρομη κ τωρα που έρχονται η μια αποτυχία μετά την άλλη. 

Σήμερα παλι είναι μια δύσκολη μέρα για μένα, αν το εμβρυακι μου θα περασει τη δυσκολη φάση να γίνει βλαστοκυστη κ είμαι σε αναμμενα κάρβουνα. Εριξα κ ενα κλάμα χτες κ σήμερα είμαι χαλαρή κ λεω οτι ειναι να γίνει θα γίνει, θα προσπαθησω ξανά κ ξανά.. Τουλάχιστον ξέρω ότι θα το μοιραστω εδώ μαζί σας (και δε θα πρηξω τον καημένο τον άνθρωπό μου στο σπίτι που με βλέπει να κλαίω συνέχεια εδώ κ ενα χρονο μετά την αποβολή). 

Καλή επιτυχία κορίτσι! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...