Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια ήθελα την γνώμη σας, 15 του μήνα θα ξεκινήσω duphaston για να μου έρθει περίοδος και όπως τα υπολογίζω, αν όλα πάνε καλά θα γίνει η ετ γύρω στις 10 Ιουνίου. Αν 17 του μήνα ταξιδέψω στην Κρήτη με πλοίο θα είναι λάθος λέτε? Βαφτίζει η κολλητή μου τον γιο της. Φυσικά δεν θα κάνω μπάνια, ούτε θα χορεύω κτλ αλλά ένα ταξίδι δεν παύει να είναι κάτι πιο σύνθετο από το να είμαι σπίτι μου. Εσείς λέτε είναι λάθος να πάω?

Αχχχχ εσύ έχεις ετ στις 10 Ιουνίου, κι εγώ τότε θέλω να πάω σε ένα live και δεν ξέρω σε τι φάση θα είμαι (αν θα έχει πετύχει η ετ ή όχι) και λέω τώρα... Αν δεν έχει πετύχει θα μπορώ μεν να πάω, δε θα έχω όμως όρεξη για το live, αν όμως έχει πάει καλά θα φοβάμαι, αλλά να μη μυηθεί και το μωρό στον τρόπο που διασκεδάζει η μάνα του?!! Χαχα! Με λίγα λόγια παρόμοιους προβληματισμούς έχουμε! Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου γιατί ούτε εγώ ξέρω τι να κάνω... Αυτό που σκέφτομαι είναι να βγάλω ένα εισιτήριο για να το έχω και να το κρίνω τελευταία στιγμή, ανάλογα με το τι θα νομίζω ότι είναι καλύτερο για μένα στη δεδομένη χρονική στιγμή. Το ίδιο λέω και σε σένα, βλέποντας και κάνοντας ❤

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Margeau είπε:

Προς το παρόν θα ηρεμήσει, γιατί σε λίγες μερούλες θα χρειαστεί να έχει σταθερό χεράκι να μου βαράει τις ενέσεις! :D  Κορίτσι μου καλή επιτυχία σου εύχομαι! Όταν έχεις νεότερα ενημέρωσέ μας! Έχουμε κι εμείς προσεχώς ραντεβού με τον ανδρολόγο μας. Είπε τηλεφωνικά ότι ίσως δώσει κάτι ορμονικό. Θα μας πει από κοντά.

Μακελεν θες να σου πω οι δικές μου οι φίλες τι έκαναν??? Η μία όταν έμαθε ότι προσπαθούμε για εξωσωματική με τον σύντροφό μου ξεκίνησε προσπάθειες και έπιασε με την πρώτη. 10 χρόνια παντρεμένη και αν την ρωταγες για παιδί σου έλεγε: α δε θέλω τώρα, θέλω να ζήσουμε λίγη ξεγνοιασιά.... Και η άλλη πήγε και έκλεισε ημερομηνία γάμου 10 μέρες μετά από εμάς ενώ δεν έχει κλείσει ούτε έναν χρόνο σχέση και έλεγε ότι θα παντρευτεί του χρόνου. Ακούγομαι κακιά αλλά αυτά τα κορίτσια τα ξέρω απ' τα σχολικά μου χρόνια. Δεν περίμενα να συμβούν όλα αυτά! Και δεν περίμενα να συμβούν τώρα! 

Αυτες οι 'φιλες' πρεπει να κοβονται μαχαιρι. Τοξικα ατομα που ζηλευουν και αγαπουν μονο τον εαυτο τους.. δεν μας χρειαζονται! Μην διστασεις και μην ντραπεις να το κανεις. Θα νιωσεις μεγαλη ελευθερια.. πιστεψε με!

1 hour ago, winspert είπε:

Πονεμενη ιστορία κοριτσια οι φιλιες και η στήριξη απο "δικους" σου ανθρώπους...Κ εγω ειμαι απογοητευμένη απο φιλες και εχω βρει στήριξη απο συναδελφο στη δουλειά που δεν το περιμενα. Αλλα ειναι τοσο δυσκολο γενικα. Κανεις δεν μπορεί να μας καταλαβει... πραγματικά κανείς... Ούτε η μανα μας ...Δε γίνεται αυτο...Κ εμενα που παρεξηγείται οτι με νιωθει ακριβώς...δε μπορεί να με νιωσει...Δεν ξερει πως ειναι... Απλά στενοχωριεται που στενοχωριεμαι...Αλλα πως ειναι να προσπαθεις και να απογοητευεσαι και ιδίως οταν πας για το πρώτο,δεν μπορεί να καταλάβει...Κ εγω πλεον δεν θελω να ξερει κανεις για την καθε προσπάθεια...Κ εμενα με εκνευριζει που θελουν μονο να μαθουν το αποτέλεσμα...

Μερικες φορες οντως μπορεις να βρεις στηριξη απο ατομα που δεν το περιμενεις! Κι εγω τελικα εκανα λαθος που το ειπα.. αλλα ημουν χαρουμενη κ ηθελα να το μοιραστω! Μετα καταλαβα τι βλακεια εκανα!

• Μου αρέσει 1

55 minutes ago, happiness79 said:

Αχχχχ εσύ έχεις ετ στις 10 Ιουνίου, κι εγώ τότε θέλω να πάω σε ένα live και δεν ξέρω σε τι φάση θα είμαι (αν θα έχει πετύχει η ετ ή όχι) και λέω τώρα... Αν δεν έχει πετύχει θα μπορώ μεν να πάω, δε θα έχω όμως όρεξη για το live, αν όμως έχει πάει καλά θα φοβάμαι, αλλά να μη μυηθεί και το μωρό στον τρόπο που διασκεδάζει η μάνα του?!! Χαχα! Με λίγα λόγια παρόμοιους προβληματισμούς έχουμε! Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου γιατί ούτε εγώ ξέρω τι να κάνω... Αυτό που σκέφτομαι είναι να βγάλω ένα εισιτήριο για να το έχω και να το κρίνω τελευταία στιγμή, ανάλογα με το τι θα νομίζω ότι είναι καλύτερο για μένα στη δεδομένη χρονική στιγμή. Το ίδιο λέω και σε σένα, βλέποντας και κάνοντας ❤

Εγώ λέω ότι πρέπει να το κλείσεις γιατί αν δεν πετύχει θα είναι ένας ωραίος τρόπος να ξεχαστείς και αν πετύχει ένας ωραίος τρόπος να το γιορτάσεις ;) 
Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να φοβάσαι. Θα μείνεις όσο πιο μακριά μπορείς από το πλήθος και στην ανάγκη πάρε και μαζί σου εκείνο το σκαμπό που έχεις έτοιμο για το μπάνιο :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

eardp2.png

πρίν από 58 λεπτά , happiness79 είπε:

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ λέω ότι πρέπει να το κλείσεις γιατί αν δεν πετύχει θα είναι ένας ωραίος τρόπος να ξεχαστείς και αν πετύχει ένας ωραίος τρόπος να το γιορτάσεις ;) 
Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να φοβάσαι. Θα μείνεις όσο πιο μακριά μπορείς από το πλήθος και στην ανάγκη πάρε και μαζί σου εκείνο το σκαμπό που έχεις έτοιμο για το μπάνιο :lol:

Ευκαιρια να την δουμε και στο youtube! Θραυση θα κανει με το σκαμπο του μπανιου!!

1 hour ago, Marina21 είπε:

Πωωωω τα ιδια και εγω... Λες και ακουω εμενα.... Ποσο σε καταλαβαίνω... 

Και να μην θες.. ταραζεσαι!! Κι αυτο ειναι το χειροτερο τελικα! Ενω αν τις κοψεις.. ξενοιαζεις! Το εχω κανει ηδη.. και λεω να το συνεχισω!

• Χαχα 2

Καλημέρα κορίτσια,

σήμερα θα κάνω τη δεύτερη χοριακή. Αυτή τη βδομάδα έχω πολύ άγχος, ξυπνάω το πρωί κατά τις 5:00 κ δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Όλα στο κεφάλι μου γυρίζουν κ παρ’ οτι νυστάζω δεν κοιμάμαι ξανά. Σκέφτομαι αν θα πάει καλά, σκέφτομαι ένα σωρό πράγματα κ το άγχος μου έχει φτάσει στα ύψη. Ελπίζω αυτή η κατάσταση να μην επηρεάζει το έμβρυο. Όλη μέρα είμαι πτώμα κ κάθε πρωί τα ίδια. 

Έχετε καμιά ιδέα για να μην το παθαίνω αυτό;

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

σήμερα θα κάνω τη δεύτερη χοριακή. Αυτή τη βδομάδα έχω πολύ άγχος, ξυπνάω το πρωί κατά τις 5:00 κ δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Όλα στο κεφάλι μου γυρίζουν κ παρ’ οτι νυστάζω δεν κοιμάμαι ξανά. Σκέφτομαι αν θα πάει καλά, σκέφτομαι ένα σωρό πράγματα κ το άγχος μου έχει φτάσει στα ύψη. Ελπίζω αυτή η κατάσταση να μην επηρεάζει το έμβρυο. Όλη μέρα είμαι πτώμα κ κάθε πρωί τα ίδια. 

Καλημέρα κοριτσι μου! Θα κάνεις σήμερα τη χοριακη σου, θα πάρεις μια τιμή μπόμπααα και θα ηρεμήσεις αρκετά! Προσπάθησε να ξεκουραζεσαι και να χαλαρώνεις! Καλή επιτυχία! Όλα καλά θα πάνε!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου! Θα κάνεις σήμερα τη χοριακη σου, θα πάρεις μια τιμή μπόμπααα και θα ηρεμήσεις αρκετά! Προσπάθησε να ξεκουραζεσαι και να χαλαρώνεις! Καλή επιτυχία! Όλα καλά θα πάνε!

Μακάρι να πάνε όλα καλά, ίσως φταίει κ το έμβρυο που έχασα πέρσι κ αγχώνομαι υπερβολικά. Μέσα στην ημέρα το ελέγχω απόλυτα, έχω κάνει συνειδητή διαχείριση στρες. Το πρόβλημα ξεκινά στη φάση ύπνου-ξύπνου, εκεί που ο εγκέφαλος πάει στον αυτόματο. Επειδή στη ζωή μου έχουν πάει πολλά στραβά δεν μπορώ να διώξω απόλυτα το φόβο κ μου βγαίνει όταν είμαι σε χαλαρή φάση. Ίσως φταίει κ η κορτιζόνη, παίρνω 2 medrol μαζί με τα υπόλοιπα χάπια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Καλημερα κοριτσι μου κ καλη επιτυχια με την χοριακη! Δυστυχως ολο αυτο το αγχος και η κακη ψυχολογια δεν κανουν καλο σε τιποτα. Αλλα δεν εχουμε κουμπακι για να τα σταματαμε.. Μονη σου πρεπει να βρεις τον τροπο που θα σε κανει να ηρεμησεις. Ισως μπορεσει να σε βοηθησει κ ο γυναικολογος σου με την σταση του.. αν σε κανει να νιωσεις ασφαλεια. Γιατι αυτο χρειαζεσαι υποθετω αυτη τη στιγμη. Να εχεις μία σταθερά κ να νιωσεις ασφαλής.. 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αυτες οι 'φιλες' πρεπει να κοβονται μαχαιρι. Τοξικα ατομα που ζηλευουν και αγαπουν μονο τον εαυτο τους.. δεν μας χρειαζονται! Μην διστασεις και μην ντραπεις να το κανεις. Θα νιωσεις μεγαλη ελευθερια.. πιστεψε με!

Μερικες φορες οντως μπορεις να βρεις στηριξη απο ατομα που δεν το περιμενεις! Κι εγω τελικα εκανα λαθος που το ειπα.. αλλα ημουν χαρουμενη κ ηθελα να το μοιραστω! Μετα καταλαβα τι βλακεια εκανα!

Και ξέρεις ποιο είναι το κορυφαίο; Της είχα ζητήσει και κουμπαριά. Και μου λέει: δεν μπορώ να σε παντρέψω τον Σεπτέμβρη γιατί θα είμαι στον μήνα μου! Όλα και όλες τον Σεπτέμβρη! Ζητώ η φιλία η παντοτινή!:lol:

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Να προτείνω κάτι; Προσπάθησε να μην ανοίγεις το κινητό σου αν ξυπνάς πρωί και ακόμη και αν το κάνεις, βάλε να δεις καμιά σειρά ή άκου κάτι χαλαρωτικό. Ο αδελφός μου όταν έρχεται το ανηψάκι μου Αθήνα και όλοι πέφτουν για ύπνο το μεσημέρι του βάζει ποταμάκια και πουλάκια και βροχούλα και τον κοιμίζει κάθε φορά!:D Επίσης υπάρχει και άλλη λύση. Απλώς το αποδέχεται, ξυπνάς κανονικά και φτιάχνεις καφέ και τουλάχιστον δεν αγχώνεσαι με το άγχος σου! Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 20 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά, ίσως φταίει κ το έμβρυο που έχασα πέρσι κ αγχώνομαι υπερβολικά. Μέσα στην ημέρα το ελέγχω απόλυτα, έχω κάνει συνειδητή διαχείριση στρες. Το πρόβλημα ξεκινά στη φάση ύπνου-ξύπνου, εκεί που ο εγκέφαλος πάει στον αυτόματο. Επειδή στη ζωή μου έχουν πάει πολλά στραβά δεν μπορώ να διώξω απόλυτα το φόβο κ μου βγαίνει όταν είμαι σε χαλαρή φάση. Ίσως φταίει κ η κορτιζόνη, παίρνω 2 medrol μαζί με τα υπόλοιπα χάπια.

Γλυκιά μου έχεις περάσει πολλά, αλλά είναι η σειρά σου να χαρείς. Και να κοιτάξεις να το απολαύσεις όσο μπορείς. Πίστεψε το, όλα θα ειναι τέλεια και θα κρατάς το μωράκι σου σε λίγο καιρό και όλα θα μοιάζουν κακό όνειρο. Η κορτιζόνη πάντως όντως προκαλεί αϋπνία και εναλλαγές στη διάθεση. Παίρνω κι εγώ εδώ και μια βδομάδα και παρατηρώ ότι δεν κοιμάμαι το ίδιο καλά. Έχω υπερένταση.

Διαφημίσεις

1 hour ago, κοτοπουλάκι said:

Καλημέρα κορίτσια,

Καλημερα κοριτσι μου! Σε καταλαβαινω κ σε νιωθω απολυτα για το αγχος σου! Κ εγω ειχα μια παλινδρομη κ σε λιγο αν καταφερω να κανω ετ ολο μου ερχονται αρνητικες σκεψεις κ φοβοι! Εχω μεγαλωσει να βλεπω το ποτηρι μισοαδειο..Αυτο που θα σου πω εγω πρωτα ειναι να αποδεχτεις οτι ναι εχω αγχος, τι να κανουμε φυσιολογικο ειναι ετσι, ανθρωπος ειμαι κ εχω περασει δυσκολα, θα το εκλογικευσεις ετσι κ ηδη θα ειναι ενα πρωτο βημα..δεν γινεται να μην αγχωνεσαι ειναι ουτοπικο! Να σκεφτεσαι οτι τπτ δεν ειναι στο χερι σου, εσυ εκανες αυτο που μπορουσες κ να νιωθεις καλα με εσενα κ να ελπιζεις οτι αυτη θα ειναι η τυχερη σου φορα!! Καλη επιτυχια σου ευχομαι κ να διπλασιαστει η χοριακη σου με το παραπανω! Μικρα βηματακια κ ετσι κ το αγχος θα ειναι μικροτερο..

@Margeau @Makelen αχ κοριτσια μου κ εγω το ιδιο προβλημα εχω! Νιωθω πολυ τοξικοτητα γυρω μου…ειναι καποιοι ανθρωποι που δν ειναι ευκολο να τους ξεκοψεις! Εγω ειμαι ανθρωπος που μοιραζομαι τη χαρα κ την λυπη μου! Ειμαι ανοιχτο βιβλιο..αλλα αυτη τη φορα που κανω την 2η προσπαθεια εξωσωματικης κ που θα κανω αποπειρα να παντρευτω για 2η φορα (η πρωτη ακυρωθηκε) δεν το εχω πει σε πολλες φιλες! Μια δυο ξερουν λεπρομερειες κ οι υπολοιπες γενικα πραγματα οχι ποτε κλπ! Υπαρχει πολλη ζηλια κ κακια δυστυχως κ απο ανθρωπους που μπορει να μην το περιμενες ποτε αλλα δεν γινεται κ να μεινεις κ τελειως μονος! Θελει να μαθαινουμε τροπους να διαχειριζομαστε τετοιους ανθρωπους, αυτους που μας κανουν βεβαια πολυ κακο τους διωχνουμε μακρια! Αλλα εν τελει αυτο που καταλαβα ειναι να μην δειχνεις ποτε το ποσο καλα εισαι κ περνας! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 26 λεπτά , N.Angel είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Σε καταλαβαινω κ σε νιωθω απολυτα για το αγχος σου! Κ εγω ειχα μια παλινδρομη κ σε λιγο αν καταφερω να κανω ετ ολο μου ερχονται αρνητικες σκεψεις κ φοβοι! Εχω μεγαλωσει να βλεπω το ποτηρι μισοαδειο..Αυτο που θα σου πω εγω πρωτα ειναι να αποδεχτεις οτι ναι εχω αγχος, τι να κανουμε φυσιολογικο ειναι ετσι, ανθρωπος ειμαι κ εχω περασει δυσκολα, θα το εκλογικευσεις ετσι κ ηδη θα ειναι ενα πρωτο βημα..δεν γινεται να μην αγχωνεσαι ειναι ουτοπικο! Να σκεφτεσαι οτι τπτ δεν ειναι στο χερι σου, εσυ εκανες αυτο που μπορουσες κ να νιωθεις καλα με εσενα κ να ελπιζεις οτι αυτη θα ειναι η τυχερη σου φορα!! Καλη επιτυχια σου ευχομαι κ να διπλασιαστει η χοριακη σου με το παραπανω! Μικρα βηματακια κ ετσι κ το αγχος θα ειναι μικροτερο..

@Margeau @Makelen αχ κοριτσια μου κ εγω το ιδιο προβλημα εχω! Νιωθω πολυ τοξικοτητα γυρω μου…ειναι καποιοι ανθρωποι που δν ειναι ευκολο να τους ξεκοψεις! Εγω ειμαι ανθρωπος που μοιραζομαι τη χαρα κ την λυπη μου! Ειμαι ανοιχτο βιβλιο..αλλα αυτη τη φορα που κανω την 2η προσπαθεια εξωσωματικης κ που θα κανω αποπειρα να παντρευτω για 2η φορα (η πρωτη ακυρωθηκε) δεν το εχω πει σε πολλες φιλες! Μια δυο ξερουν λεπρομερειες κ οι υπολοιπες γενικα πραγματα οχι ποτε κλπ! Υπαρχει πολλη ζηλια κ κακια δυστυχως κ απο ανθρωπους που μπορει να μην το περιμενες ποτε αλλα δεν γινεται κ να μεινεις κ τελειως μονος! Θελει να μαθαινουμε τροπους να διαχειριζομαστε τετοιους ανθρωπους, αυτους που μας κανουν βεβαια πολυ κακο τους διωχνουμε μακρια! Αλλα εν τελει αυτο που καταλαβα ειναι να μην δειχνεις ποτε το ποσο καλα εισαι κ περνας! 

Είναι αυτό η λύση πιστεύεις? Να βάζεις φίλτρο στον εαυτό σου? Πράγματι δεν ξέρω αλλά ο πολύς μου αυθορμητισμός εμένα μου έχει κοστίσει πολλές φορές. Όσες είστε δασκάλες και υπήρξατε αναπληρώτριες για την περίφημη 11ετια καταλαβαίνετε τι λέω. Δεν τολμούσα να ανοίξω το στόμα σε συναδέλφισσες για το ποια σχολεία μου άρεσαν, όταν δηλώναμε στις πρωτοβάθμιες και πήγαιναν μετά και έπιαναν τη θέση. Και παρόλα αυτά μυαλό δεν έχω βάλει. Αλλά ρε κορίτσια δεν περίμενα να συμβεί το ίδιο πράγμα με τις φίλες μου. Λες και κάνουμε αγώνα δρόμου ποια θα φτάσει πρώτη. Εντάξει κορίτσια, μη σπρωχνεστε, όλες θα περάσουμε. Βασικά περάστε πρώτες γιατί ο συνωστισμός με κάνει να νιώθω ασφυξία!:rolleyes:

• Μου αρέσει 3

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Άρα έχεις και για σένα την απάντηση :wink: Καλημέρα!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Καλη επιτυχια!! Θα πανε ολα σουπερ, ειναι λογικο το αγχος  αλλα σιγα σιγα θα ηρεμησεις..

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου κ καλη επιτυχια με την χοριακη! Δυστυχως ολο αυτο το αγχος και η κακη ψυχολογια δεν κανουν καλο σε τιποτα. Αλλα δεν εχουμε κουμπακι για να τα σταματαμε.. Μονη σου πρεπει να βρεις τον τροπο που θα σε κανει να ηρεμησεις. Ισως μπορεσει να σε βοηθησει κ ο γυναικολογος σου με την σταση του.. αν σε κανει να νιωσεις ασφαλεια. Γιατι αυτο χρειαζεσαι υποθετω αυτη τη στιγμη. Να εχεις μία σταθερά κ να νιωσεις ασφαλής.. 

Έχεις δίκιο, η ανασφάλεια είναι το πρόβλημα. Το ότι δεν μπορώ να ξέρω κ να ελέγξω ότι όλα είναι καλά. Αυτό με τρώει μέσα μου κ πιστεύω πως δεν θα σταματήσει. Ευτυχώς που πάω στη δουλειά κ ξεχνιέμαι. 

1 ώρα πρίν, Margeau είπε:

Και ξέρεις ποιο είναι το κορυφαίο; Της είχα ζητήσει και κουμπαριά. Και μου λέει: δεν μπορώ να σε παντρέψω τον Σεπτέμβρη γιατί θα είμαι στον μήνα μου! Όλα και όλες τον Σεπτέμβρη! Ζητώ η φιλία η παντοτινή!:lol:

Να προτείνω κάτι; Προσπάθησε να μην ανοίγεις το κινητό σου αν ξυπνάς πρωί και ακόμη και αν το κάνεις, βάλε να δεις καμιά σειρά ή άκου κάτι χαλαρωτικό. Ο αδελφός μου όταν έρχεται το ανηψάκι μου Αθήνα και όλοι πέφτουν για ύπνο το μεσημέρι του βάζει ποταμάκια και πουλάκια και βροχούλα και τον κοιμίζει κάθε φορά!:D Επίσης υπάρχει και άλλη λύση. Απλώς το αποδέχεται, ξυπνάς κανονικά και φτιάχνεις καφέ και τουλάχιστον δεν αγχώνεσαι με το άγχος σου! Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε!

προσπαθώ να ξανακοιμηθώ χωρίς το κινητό βέβαια αλλά μάταια..  οι σκέψεις με κατατρώνε, απ τις 5 το πρωί. Έχω κ τη μάνα μου εδώ στην οποία δεν έχω πει τίποτα γιατί δεν είναι καθόλου υποστηρικτική κ αν την ξυπνήσω απ τις 5 θα την έχω μέχρι να πάω σχολείο μες τα πόδια μου.. 

Σ’ ευχαριστώ για την ευχή! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...