Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια ήθελα την γνώμη σας, 15 του μήνα θα ξεκινήσω duphaston για να μου έρθει περίοδος και όπως τα υπολογίζω, αν όλα πάνε καλά θα γίνει η ετ γύρω στις 10 Ιουνίου. Αν 17 του μήνα ταξιδέψω στην Κρήτη με πλοίο θα είναι λάθος λέτε? Βαφτίζει η κολλητή μου τον γιο της. Φυσικά δεν θα κάνω μπάνια, ούτε θα χορεύω κτλ αλλά ένα ταξίδι δεν παύει να είναι κάτι πιο σύνθετο από το να είμαι σπίτι μου. Εσείς λέτε είναι λάθος να πάω?

Καλησπέρα. Εγώ μολις εκανα την ετ εφυγα για Κρήτη διακοπές. Δν υπάρχει κανενα πρόβλημα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

21 minutes ago, Kate92 said:

Ευχαριστώ κορίτσια μου για τις απαντήσεις. Να είστε καλά για το κουράγιο που μου δίνετε! Μακάρι να πάει καλά. Προς το παρόν φοβάμαι μόνο μην εγινε ήδη η ωορρηξία. Χθες κ σήμερα έχω πολλά υγρά ωορρηξίας και τώρα το απόγευμα πονούσα κιολας στην πλευρά που είναι το 18αρι. Και οι δυο γυναικολόγοι στο τηλ είπαν αποκλείεται. Τι να πω ..

Για σπερματεγχυση πάω αυτή τη φορά κορίτσι μου. Αλλά πόσο όμορφη ιστορία και πόση ελπίδα δίνει!

Πάντα πονούσα μία μέρα πριν την ωοληψία και είχα και υγρά και πάντα ήταν εκεί το ωάριο την επόμενη. Μην ανησυχείς 

13 minutes ago, Marina21 said:

Καλησπέρα. Εγώ μολις εκανα την ετ εφυγα για Κρήτη διακοπές. Δν υπάρχει κανενα πρόβλημα. 

Ευχαριστώ πολύ!! 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πάντα πονούσα μία μέρα πριν την ωοληψία και είχα και υγρά και πάντα ήταν εκεί το ωάριο την επόμενη. Μην ανησυχείς 

Ευχαριστώ πολύ!! 

Δε φαντάζεσαι πόσο με ανακουφιζεις! Χίλια ευχαριστώ!

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Βλακειες λεει πες του! Και το 16αρι προλαβαινει! Με την ovitrele σπανε σε 1.5 μερα. Καθε μερα μεγαλωνουν 1-2 χιλ. Για να γονιμοποιηθουν πρεπει να ειναι 18ρια κ πανω. Αρα σε 1.5 μερα το 16αρι προλαβαινει να γινει 18. Μεχρι και 19χιλ. Αρα με 2 τουλαχιστον πας για την προσπαθεια. Δεν ειναι απολυτη η αναπτυξη παντα.. αλλα πας με τις πιθανοτητες. Αν πχ το 15αρι σου παρει 2χιλ/ημερα.. προλαβαινει και αυτο να γινει 18αρι, αρα και να γονιμοποιηθει. Επισης ο χρονος που μεσολαβει απο τον υπερηχο μεχρι να κανεις την ovitrele ειναι εξτρα χρονος για να μεγαλωσουν. Αρα πας με 1 εως 3.

Μπαίνω κι εγώ στο κλαμπ αυτών που τους αρέσουν τα μαθηματικά σου και ο τρόπος που μετράς! Αχ μακάρι!!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Iraki2022 είπε:

Να ξέρεις δεν είσαι μόνη. Έκανες πολυ καλα που κράτησες τους ανθρώπους με θετική ενέργεια κοντά σου, αυτους που σε ανεβάζουν κ σου φτιάχνουν τη διάθεση κ σου δίνουν δυναμη. Τώρα ήρθε η ώρα να κοιτάξεις εσένα κ την οικογένειά σου πρωτα από όλα. Είναι δυσκολες οι ώρες τις αναμονής και περνάνε από το μυαλό μας πολλά γιατί έχουμε χρόνο να συλλογιζομαστε όλα μαζί τα γεγονότα κ τα δεδομένα που πριν τα προσπερνουσαμε. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα σε όλα. Η ώρα αυτή είναι δυσκολη, αλλά θα σε βοηθήσει πολυ για πολλές κινήσεις που θα κάνεις από εδώ κ πέρα. Θα πάρεις αποφάσεις κ θα κάνεις επιλογές. Δεν είναι κακό. Κάθε αναμονή χοριακης τα συμπεριλαμβάνει αυτα τα βήματα... Μακάρι να πανε ολα καλα κ να μην ξαναπερασεις τέτοια αναμονή! 

Σ ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου! Μακαρι οντως να πανε ολα καλα.. και μετα δεν με νοιαζει κανεις τους. Μονο εδω μεσα εχω βρει κατανοηση..

• Μου αρέσει 4

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου! Μακαρι οντως να πανε ολα καλα.. και μετα δεν με νοιαζει κανεις τους. Μονο εδω μεσα εχω βρει κατανοηση..

Γελάω μόνη μου. Μόλις είπα ακριβώς το ίδιο στον άντρα μου. Ακριβώς όμως. Πόσο σημαντικό είναι να μιλάς με κάποιον που καταλαβαινει και πάλι καλά που σας βρήκα.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Kate92 είπε:

Γελάω μόνη μου. Μόλις είπα ακριβώς το ίδιο στον άντρα μου. Ακριβώς όμως. Πόσο σημαντικό είναι να μιλάς με κάποιον που καταλαβαινει και πάλι καλά που σας βρήκα.

Τραγικο λιγο αν το καλοσκεφτεις..

πρίν από 37 λεπτά , Kate92 είπε:

Μπαίνω κι εγώ στο κλαμπ αυτών που τους αρέσουν τα μαθηματικά σου και ο τρόπος που μετράς! Αχ μακάρι!!!!

Ααα σ ευχαριστωω!  :):)  ❤Η αληθεια ειναι οτι αγαπω πολυ τα μαθηματικα..! Αλλα μου τη δινει να μην μπορουν να κανουν απλους υπολογισμους οι γιατροι! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Τραγικο λιγο αν το καλοσκεφτεις..

Δυστυχώς ειναι πολλοι λιγοι που θα μας καταλάβουν και μονο αν εχουν περάσει και αυτες απο την ιδια φαση. Αλλα δυστυχώς και εγώ δν ειχα ωραια αντιμετώπιση απο καποιες που τις θεωρουσα σημαντικές στην ζωη μου. Ενω εσεις καταλαβαίνετε και νιωθετε οτι περνάει η καθε μια από εμας. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Marina21 είπε:

Δυστυχώς ειναι πολλοι λιγοι που θα μας καταλάβουν και μονο αν εχουν περάσει και αυτες απο την ιδια φαση. Αλλα δυστυχώς και εγώ δν ειχα ωραια αντιμετώπιση απο καποιες που τις θεωρουσα σημαντικές στην ζωη μου. Ενω εσεις καταλαβαίνετε και νιωθετε οτι περνάει η καθε μια από εμας. 

Ειμαι σε ηλικια που δεν μπορω να δινω ευκαιριες.. Τελος πια. Το τερματισαν! Και ξερεις κατι; δεν εχω στο μυαλο μου εναν συγκεκριμενο ανθρωπο που πχ αδιαφορησε κ βγαζω θυμο.. αλλα σχεδον ολους οσους το ξερουν! Ουτε φιλιες ουτε τιποτα.. ψευδαισθηση. Με τις ωρες στα τηλεφωνα οταν εχουν ενα προβλημα! Τωρα που εκανα κατι τοσο σημαντικο.. εξαφανιστηκαν..! Θα εμφανιστουν μονο την μερα της χοριακης.. για να μαθουν! Ε δεν θα μαθουν!!

• Μου αρέσει 6

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια ήθελα την γνώμη σας, 15 του μήνα θα ξεκινήσω duphaston για να μου έρθει περίοδος και όπως τα υπολογίζω, αν όλα πάνε καλά θα γίνει η ετ γύρω στις 10 Ιουνίου. Αν 17 του μήνα ταξιδέψω στην Κρήτη με πλοίο θα είναι λάθος λέτε? Βαφτίζει η κολλητή μου τον γιο της. Φυσικά δεν θα κάνω μπάνια, ούτε θα χορεύω κτλ αλλά ένα ταξίδι δεν παύει να είναι κάτι πιο σύνθετο από το να είμαι σπίτι μου. Εσείς λέτε είναι λάθος να πάω?

Να ήταν 3-4 μέρες να το απέφευγες, τώρα 7 μέρες είναι αρκετές! Η δουλειά (εμφυτευση) θα έχει γίνει ήδη! Θα το γλεντησεις κιόλας χωρίς να το ξέρεις! Κ εγώ θα πηγαινα στη θέση σου να ξεχαστείς κ από το άγχος της αναμονής! 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Το καταλαβαίνω είναι δύσκολο ειδικά όταν δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Σίγουρα ένας διατροφολόγος θα τον βοηθήσει. Γιατί καλό θα είναι να χάσει κιλά αλλά πιο σημαντικό είναι να κάνει μια σωστή διατροφή που αυτό βοηθάει και το σπέρμα 

Προς το παρόν θα ηρεμήσει, γιατί σε λίγες μερούλες θα χρειαστεί να έχει σταθερό χεράκι να μου βαράει τις ενέσεις! :D  Κορίτσι μου καλή επιτυχία σου εύχομαι! Όταν έχεις νεότερα ενημέρωσέ μας! Έχουμε κι εμείς προσεχώς ραντεβού με τον ανδρολόγο μας. Είπε τηλεφωνικά ότι ίσως δώσει κάτι ορμονικό. Θα μας πει από κοντά.

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Ειμαι σε ηλικια που δεν μπορω να δινω ευκαιριες.. Τελος πια. Το τερματισαν! Και ξερεις κατι; δεν εχω στο μυαλο μου εναν συγκεκριμενο ανθρωπο που πχ αδιαφορησε κ βγαζω θυμο.. αλλα σχεδον ολους οσους το ξερουν! Ουτε φιλιες ουτε τιποτα.. ψευδαισθηση. Με τις ωρες στα τηλεφωνα οταν εχουν ενα προβλημα! Τωρα που εκανα κατι τοσο σημαντικο.. εξαφανιστηκαν..! Θα εμφανιστουν μονο την μερα της χοριακης.. για να μαθουν! Ε δεν θα μαθουν!!

Μακελεν θες να σου πω οι δικές μου οι φίλες τι έκαναν??? Η μία όταν έμαθε ότι προσπαθούμε για εξωσωματική με τον σύντροφό μου ξεκίνησε προσπάθειες και έπιασε με την πρώτη. 10 χρόνια παντρεμένη και αν την ρωταγες για παιδί σου έλεγε: α δε θέλω τώρα, θέλω να ζήσουμε λίγη ξεγνοιασιά.... Και η άλλη πήγε και έκλεισε ημερομηνία γάμου 10 μέρες μετά από εμάς ενώ δεν έχει κλείσει ούτε έναν χρόνο σχέση και έλεγε ότι θα παντρευτεί του χρόνου. Ακούγομαι κακιά αλλά αυτά τα κορίτσια τα ξέρω απ' τα σχολικά μου χρόνια. Δεν περίμενα να συμβούν όλα αυτά! Και δεν περίμενα να συμβούν τώρα! 

• Λυπημένη/-ος 6

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ ρε κορίτσια! Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα. Στην πρώτη προσπάθεια ήμουν λες και έχω σπασμένο πόδι όλη την ώρα και είδα το αποτέλεσμα. Γι αυτό ήθελα τώρα να το πάρω πιο χαλαρά. Φυσικά θα εξαρτηθεί και από το αν θα πέσω μέσα στις μέρες, αν θα γίνει η ετ στον ίδιο κύκλο κτλ κτλ. Αλλά θέλω να δω κι εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου να πάρω λίγο θάρρος. 

Να πας και να περάσεις σούπερ και με το καλό όταν επιστρέψεις σα μικρό αστεράκι να σου πέσει στα χέρια σου μια θετικότατη χοριακη!!!:)

9 ώρες πρίν, Angot είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ, να σαι καλα κορίτσι μ! Και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε και να ναι γερά! 

Όντως το όνειρο σου είναι συγκινητικό ..Να έχεις πίστη ,μια καλή εγκυμοσύνη και καλή λευτεριά εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Πονεμενη ιστορία κοριτσια οι φιλιες και η στήριξη απο "δικους" σου ανθρώπους...Κ εγω ειμαι απογοητευμένη απο φιλες και εχω βρει στήριξη απο συναδελφο στη δουλειά που δεν το περιμενα. Αλλα ειναι τοσο δυσκολο γενικα. Κανεις δεν μπορεί να μας καταλαβει... πραγματικά κανείς... Ούτε η μανα μας ...Δε γίνεται αυτο...Κ εμενα που παρεξηγείται οτι με νιωθει ακριβώς...δε μπορεί να με νιωσει...Δεν ξερει πως ειναι... Απλά στενοχωριεται που στενοχωριεμαι...Αλλα πως ειναι να προσπαθεις και να απογοητευεσαι και ιδίως οταν πας για το πρώτο,δεν μπορεί να καταλάβει...Κ εγω πλεον δεν θελω να ξερει κανεις για την καθε προσπάθεια...Κ εμενα με εκνευριζει που θελουν μονο να μαθουν το αποτέλεσμα...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

6 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω. Και κάθε φορά που κάποιος μου λέει για άγχος νευριάζω τόσο πολύ. Είναι λες και σου ρίχνουν ευθύνες και μάλιστα για κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Έχει γίνει καραμέλα νομίζω.

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Μακάρι! Μου δίνετε όλες πολύ κουράγιο!

Σε νιώθω 3.000%!!!!

• Μου αρέσει 1

40 minutes ago, Makelen said:

Κορίτσι μου είναι δύσκολο να σε καταλάβουν όσοι δεν έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο, μην τους κακιώνεις. Και είμαι και σίγουρη ότι κάποιοι, αν όχι όλοι, το κάνουν για να είναι διακριτικοί. Πχ η πεθερά μου, η οποία ξέρω ότι το θέλει όσο εγώ και ενδιαφέρεται 100% και για το πως είμαι αλλά και για το αποτέλεσμα, μου εκμυστηρεύτηκε κάποια στιγμή ότι δεν μου έκανε ποτέ κουβέντα γι αυτό γιατί φοβόταν μη με φέρει σε δύσκολη θέση και μου το είπε από μόνη της. Το ίδιο και κάποιοι από τους φίλους μου. Μόνο στην κουνιάδα μου χρειάστηκε να κάνω "παράπονο" γι αυτό και αμέσως μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ξεκάθαρα ότι δεν είχε καταλάβει ότι περνάω τέτοιο άγχος και αγωνία. Δεν μπορώ όμως να της κρατήσω κακία γιατί εκείνη έκανε 2 φορές σεξ για να κάνει 2 παιδιά, είναι λογικό να μην μπορεί να με νιώσει. Μπορεί να μην νιώθουν οι άνθρωποι σου την αγωνία σου 100% όμως είμαι σίγουρη ότι σε αγαπάνε και θέλουν το καλύτερο για σένα. 

57 minutes ago, Maroxmarox said:

Να πας και να περάσεις σούπερ και με το καλό όταν επιστρέψεις σα μικρό αστεράκι να σου πέσει στα χέρια σου μια θετικότατη χοριακη!!!:)

Όντως το όνειρο σου είναι συγκινητικό ..Να έχεις πίστη ,μια καλή εγκυμοσύνη και καλή λευτεριά εύχομαι!

1 hour ago, Penaki said:

Να ήταν 3-4 μέρες να το απέφευγες, τώρα 7 μέρες είναι αρκετές! Η δουλειά (εμφυτευση) θα έχει γίνει ήδη! Θα το γλεντησεις κιόλας χωρίς να το ξέρεις! Κ εγώ θα πηγαινα στη θέση σου να ξεχαστείς κ από το άγχος της αναμονής! 

Να είστε καλά βρε κορίτσια μου! Μακάρι να βγουν οι μέρες και να πάω τελικά. Αν καταφέρω να ξεχάσω και την χοριακή, αυτό θα είναι το ιδανικό (που σιγά μην την ξεχάσω αλλά λέμε τώρα :lol:)

• Μου αρέσει 6

eardp2.png

1 hour ago, Makelen είπε:

Πωωωω τα ιδια και εγω... Λες και ακουω εμενα.... Ποσο σε καταλαβαίνω... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...