Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου!!

Τον ίδιο και χειρότερο φόβο είχα όταν η χοριακη μου βγήκε 1993 μετά απο 2 μέρες καθυστέρηση μετά από φυσιολογική συλληψη!!Μετά απο 2 μέρες πήγε 4500 περίπου!!Τώρα είμαι αισίως στον 4ο μηνα!!!Σημαντικό απ'οτι κατάλαβα είναι στην αρχή τουλάχιστον να διπλασιάζεται!!

Είχα και γω μια παλινδρομη κυηση πέρσι με πολύ χαμηλότερη χοριακη!!!

Σου εύχομαι να έχεις μια ήρεμη και ανεφελη εγκυμοσυνγ και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερό μωράκι!!

μακάρι κι εμένα να αυξηθεί έτσι αύριο που θα ξανακάνω χοριακή. Το πρώτο που έχασα στις 7-8 εβδομάδες είχε πρώτη χοριακή 363, σ’ ευχαριστώ πολύ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Kate92 είπε:

Εκανα την ovitrelle στις 5. Θα μεγαλωσουν και τα αλλα κι αλλο?  Ευχαριστω για το θαρρος κοριτσι μου!!

Κοίτα ειδικός δεν είμαι, απλά εικάζω ότι μπορεί και να μεγαλώσουν γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις κοριτσιών που παρότι έχουν κάνει ovitrelle έχουν κάνει ωορρηξια νωρίτερα!!Τώρα τι να σου πω......!!!Πάντως ενα και καλό θέλουμε!!Το tip είναι να κάνετε σεξ δεν ξέρω αν επιτρέπεται πριν τη σπερματεγχυση (έχω ξεχάσει έχουν περάσει χρονια) αλλά σίγουρα μετά!!!Και συμβουλή ουρολογου στο πανεπιστήμιο της πόλης μας όταν θες να μείνεις έγκυος να κάνεις σεξ τουλάχιστον κάθε 2 μέρες για να είναι οι σάλπιγγες σου πάντα γεμάτες με σπερμα!!!!!Μικρός (τρόπος του λεγειν) θεούλης!!!!

28 minutes ago, ksvolimi said:

Κοριτσι μου καλησπερα! Δεν ρχεις εμμηνόπαυση εχεις αλλα τεχνητή μετα απο καποιο διάστημα που σταματάς την αρβεκαπ ερχεται η περιοδος και ολα επανέρχονται. Ειναι πολυ φυσιολογικο να συμβαινει αυτο που λες εγω ξεκινησα αρβεκαπ στις 21 μερες και αδιαθετησα  την 34 μερα κ ειχα απελπιστεί.. κ σε μια εβδομαδα ετοιμαζομαι γι ετ πηγαινε για υπερηχο θα φυγει το αγχος και θα αδιαθετήσεις..

Ευχαριστω για την απάντηση , έκανα μια ενεση την 3,75 αν δεν κάνω λάθος .. παρόλα αυτά μου είπε πως αν είναι λεπτό το ενδομήτριο θα ξεκινήσω cyclacur το βρίσκεις σωστό αυτό ;

καλό κουράγιο και καλή επιτυχια !

πρίν από 43 λεπτά , Texas είπε:

Ευχαριστω για την απάντηση , έκανα μια ενεση την 3,75 αν δεν κάνω λάθος .. παρόλα αυτά μου είπε πως αν είναι λεπτό το ενδομήτριο θα ξεκινήσω cyclacur το βρίσκεις σωστό αυτό ;

καλό κουράγιο και καλή επιτυχια !

Σιγουρα προκαλει καθυστερηση αυτο δε το εχω ακουσει και δε μου εχει τυχει ωστοσο ο γιατρος γνωριζει καλυτερα συζητά το μαζι του .. θεωρητικά αφου ειναι τεχνητός ο κύκλος και ουσιαστικά εχει κατασταλεί τοτε ισως να ναι και σωστο.. ετσι μου ακουγεται. Σε ευχαριστω πολυ! Καλη επιτυχια  και σε σενα !

Κορίτσια ήθελα την γνώμη σας, 15 του μήνα θα ξεκινήσω duphaston για να μου έρθει περίοδος και όπως τα υπολογίζω, αν όλα πάνε καλά θα γίνει η ετ γύρω στις 10 Ιουνίου. Αν 17 του μήνα ταξιδέψω στην Κρήτη με πλοίο θα είναι λάθος λέτε? Βαφτίζει η κολλητή μου τον γιο της. Φυσικά δεν θα κάνω μπάνια, ούτε θα χορεύω κτλ αλλά ένα ταξίδι δεν παύει να είναι κάτι πιο σύνθετο από το να είμαι σπίτι μου. Εσείς λέτε είναι λάθος να πάω?

eardp2.png

Διαφημίσεις

5 hours ago, Makelen said:

Εχω ξεσκαρταρει τα τελευταια χρονια ολους τους ανθρωπους γυρω μου.. και κρατησα πραγματικα ελαχιστους. Ωρα να διωξω επισημα κ τους ελαχιστους. Προς το παρον κανω focus στην χοριακη του Σαββατου, την οποια περιμενα τοσους μηνες.. Και τωρα που εφτασε η ωρα δεν με αναγνωριζω! Η δυστυχια προσωποποιημενη. Η τρελη του χωριου θα καταντησω.. την βλεπω τη δουλεια!!

Να ξέρεις δεν είσαι μόνη. Έκανες πολυ καλα που κράτησες τους ανθρώπους με θετική ενέργεια κοντά σου, αυτους που σε ανεβάζουν κ σου φτιάχνουν τη διάθεση κ σου δίνουν δυναμη. Τώρα ήρθε η ώρα να κοιτάξεις εσένα κ την οικογένειά σου πρωτα από όλα. Είναι δυσκολες οι ώρες τις αναμονής και περνάνε από το μυαλό μας πολλά γιατί έχουμε χρόνο να συλλογιζομαστε όλα μαζί τα γεγονότα κ τα δεδομένα που πριν τα προσπερνουσαμε. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα σε όλα. Η ώρα αυτή είναι δυσκολη, αλλά θα σε βοηθήσει πολυ για πολλές κινήσεις που θα κάνεις από εδώ κ πέρα. Θα πάρεις αποφάσεις κ θα κάνεις επιλογές. Δεν είναι κακό. Κάθε αναμονή χοριακης τα συμπεριλαμβάνει αυτα τα βήματα... Μακάρι να πανε ολα καλα κ να μην ξαναπερασεις τέτοια αναμονή! 

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια ήθελα την γνώμη σας, 15 του μήνα θα ξεκινήσω duphaston για να μου έρθει περίοδος και όπως τα υπολογίζω, αν όλα πάνε καλά θα γίνει η ετ γύρω στις 10 Ιουνίου. Αν 17 του μήνα ταξιδέψω στην Κρήτη με πλοίο θα είναι λάθος λέτε? Βαφτίζει η κολλητή μου τον γιο της. Φυσικά δεν θα κάνω μπάνια, ούτε θα χορεύω κτλ αλλά ένα ταξίδι δεν παύει να είναι κάτι πιο σύνθετο από το να είμαι σπίτι μου. Εσείς λέτε είναι λάθος να πάω?

Καλησπέρα κοριτσι μου!!Από τη στιγμή που θα πας Κρήτη και μάλιστα με καράβι που δεν καταλαβαίνεις τίποτα από κούνημα δε νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα!!Είμαι της άποψης να έχεις καλή ψυχολογία!!Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα πολλά πράγματα μετά από εμβρυομεταφορες αλλιώς!!Έτσι κι αλλιώς μέχρι τοτε θα έχει γίνει και η εμφυτευση!!!Τώρα είναι στο χέρι σου ή απόφαση!!!Αλλά ότι κι αν αποφασίσεις μην αφήσεις να σε επηρεάσει στο αποτέλεσμα!!Καλη ψυχολογία και όλα θα γίνουν!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγω νομιζω οτι να πας.. η ψυχολογια ειναι σημαντικότερη και 6-7 μερες μετα πραγματικα τι μπορει να γινει;τιποτα εφοσον εχουν περασει οι 3-4 πρώτες μερες που ναι κρίσιμες αν εμφυτευτεί εμφυτεύτηκε δε κουνάει απο τη θεση του ετσι ευκολα. Στο εξωτερικο πανε γυμναστηριο 2 μερες μετα και συνεχίζουν τα παντα. Εγω θεωρω πως οι γιατροι μας λενε καποια πραγματα απλα για να ναι καλυμμένοι οτι δε θα κανουμε υπέρβολες απο κει και επειτα τιποτα δε μπορεις να κανεις ειτε για να εμφυτευτεί ειτε Οχι.! Ωραια κρητη❤️

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Kate92 said:

Τα ωαρια μου θα με τρελανουν! αρχικα ειχαμε δει να προχωρανε 2 14αρια. και στο χθεσινο υπερηχο, ειχε γινει 17 μονο το ενα. Και υπηρχαν αλλα 3 γυρω στα 12.5. Κλαμα κακο εγω. Σημερα το ενα ειναι 18 και μου μετρησε αλλα 3: 14, 15 και 16 χιλιοστα. Αυτες οι μετρησεις δεν εγιναν στο γιατρο που θα κανει τη σπερματεγχυση, αλλα σε αυτον που με παρακολουθει σε αλλη πολη. Ο γυναικολογος μου ειπε οτι θα σκασει μονο αυτο που ειναι 18 για τη σπερματεγχυση. Δεν ξερω τι να σκεφτω...ξαναγχωθηκα..χαχαχα
Θα την κανω σε αυτον που λεγαμε κοριτσι μου. Λογω Πασχα δεν προλαβαινα να οργανωθω και να ψαχτω παραπερα και δεν ηθελα να χασω τον κυκλο.

Μου φαίνονται καταπληκτικές οι τιμές σου! Έχει δίκιο ο γιατρός σου να κάνετε μια σπερματεγχυση κ να μην αγχώνεσαι καθόλου. Κάποιο από αυτά τα αυγουλακια θα γίνει μωράκι!!! Είναι σίγουρο!!! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Kate92 είπε:

Εκανα την ovitrelle στις 5. Θα μεγαλωσουν και τα αλλα κι αλλο?  Ευχαριστω για το θαρρος κοριτσι μου!!

Δεν ξέρω γτ μην ξεχνάς έκανες και ανταγωνιστή . Οπως καθυστερείς το 18αρι. Έτσι καθυστερείς και 5 αλλά! 

πρίν από 34 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Oxi καθιστή / ξαπλωτή θα είσαι στο πλοίο γτ να πειραζει. Απλα μην σηκώσεις βαλίτσες κλπ. Και στο γάμο προσοχή! Ότι είναι να γίνει θα χει γίνει τις πρώτς 3 μερες από την ετ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

21 minutes ago, Giouli36 said:

Καλησπέρα κοριτσι μου!!Από τη στιγμή που θα πας Κρήτη και μάλιστα με καράβι που δεν καταλαβαίνεις τίποτα από κούνημα δε νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα!!Είμαι της άποψης να έχεις καλή ψυχολογία!!Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα πολλά πράγματα μετά από εμβρυομεταφορες αλλιώς!!Έτσι κι αλλιώς μέχρι τοτε θα έχει γίνει και η εμφυτευση!!!Τώρα είναι στο χέρι σου ή απόφαση!!!Αλλά ότι κι αν αποφασίσεις μην αφήσεις να σε επηρεάσει στο αποτέλεσμα!!Καλη ψυχολογία και όλα θα γίνουν!!!

11 minutes ago, ksvolimi said:

Εγω νομιζω οτι να πας.. η ψυχολογια ειναι σημαντικότερη και 6-7 μερες μετα πραγματικα τι μπορει να γινει;τιποτα εφοσον εχουν περασει οι 3-4 πρώτες μερες που ναι κρίσιμες αν εμφυτευτεί εμφυτεύτηκε δε κουνάει απο τη θεση του ετσι ευκολα. Στο εξωτερικο πανε γυμναστηριο 2 μερες μετα και συνεχίζουν τα παντα. Εγω θεωρω πως οι γιατροι μας λενε καποια πραγματα απλα για να ναι καλυμμένοι οτι δε θα κανουμε υπέρβολες απο κει και επειτα τιποτα δε μπορεις να κανεις ειτε για να εμφυτευτεί ειτε Οχι.! Ωραια κρητη❤️

41 minutes ago, Angot said:

Δεν ξέρω γτ μην ξεχνάς έκανες και ανταγωνιστή . Οπως καθυστερείς το 18αρι. Έτσι καθυστερείς και 5 αλλά! 

Oxi καθιστή / ξαπλωτή θα είσαι στο πλοίο γτ να πειραζει. Απλα μην σηκώσεις βαλίτσες κλπ. Και στο γάμο προσοχή! Ότι είναι να γίνει θα χει γίνει τις πρώτς 3 μερες από την ετ. 

Ευχαριστώ ρε κορίτσια! Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα. Στην πρώτη προσπάθεια ήμουν λες και έχω σπασμένο πόδι όλη την ώρα και είδα το αποτέλεσμα. Γι αυτό ήθελα τώρα να το πάρω πιο χαλαρά. Φυσικά θα εξαρτηθεί και από το αν θα πέσω μέσα στις μέρες, αν θα γίνει η ετ στον ίδιο κύκλο κτλ κτλ. Αλλά θέλω να δω κι εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου να πάρω λίγο θάρρος. 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ ρε κορίτσια! Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα. Στην πρώτη προσπάθεια ήμουν λες και έχω σπασμένο πόδι όλη την ώρα και είδα το αποτέλεσμα. Γι αυτό ήθελα τώρα να το πάρω πιο χαλαρά. Φυσικά θα εξαρτηθεί και από το αν θα πέσω μέσα στις μέρες, αν θα γίνει η ετ στον ίδιο κύκλο κτλ κτλ. Αλλά θέλω να δω κι εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου να πάρω λίγο θάρρος. 

Εμενα ο καημος μου πάντως θα ήταν ότι δε θα μπορούσα να πιω ρακί.... Κατά τ άλλα να πας και να περάσεις και τέλεια.. Ποσο αγαπώ την Κρήτη!! 

• Χαχα 3

On 3/5/2022 at 11:37 ΠΜ, Kate92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Πολύ απογοητευμένη είμαι! Παίρνω 75 μονάδες gonal και τις τελευταίες 3 μέρες ξεκίνησα και cetrotide. Πριν 3 μέρες είχαμε δει τρία ωοθυλάκια τα δύο 14.5 και το ενα 12.5. Σήμερα ξαναεκανα υπέρηχο και είδαμε ότι μόνο το ένα έγινε 17.5, και τα άλλα στα ίδια. Ο γιατρός μου ζήτησε αύριο να ξανακάνω υπέρηχο και να μετρήσω οιστραδιόλη. Απογοητεύτηκα πολύ. Τόσες μέρες φάρμακα για να πάρω ένα ωάριο? 

Έχουν δίκιο ότι μπορεί να είναι το τυχερό σου!μία φίλη μου έβγαλε 1 μέτριας ποιότητας, για οικονομικούς λόγους δεν προχώρησε σε δεύτερη ωοληψία, τοποθέτησε 1 και πέτυχε με τη 1ή.

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Iraki2022 είπε:

Μου φαίνονται καταπληκτικές οι τιμές σου! Έχει δίκιο ο γιατρός σου να κάνετε μια σπερματεγχυση κ να μην αγχώνεσαι καθόλου. Κάποιο από αυτά τα αυγουλακια θα γίνει μωράκι!!! Είναι σίγουρο!!! 

1 hour ago, Angot είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μου για τις απαντήσεις. Να είστε καλά για το κουράγιο που μου δίνετε! Μακάρι να πάει καλά. Προς το παρόν φοβάμαι μόνο μην εγινε ήδη η ωορρηξία. Χθες κ σήμερα έχω πολλά υγρά ωορρηξίας και τώρα το απόγευμα πονούσα κιολας στην πλευρά που είναι το 18αρι. Και οι δυο γυναικολόγοι στο τηλ είπαν αποκλείεται. Τι να πω ..

πρίν από 10 λεπτά , Dimi984 είπε:

Έχουν δίκιο ότι μπορεί να είναι το τυχερό σου!μία φίλη μου έβγαλε 1 μέτριας ποιότητας, για οικονομικούς λόγους δεν προχώρησε σε δεύτερη ωοληψία, τοποθέτησε 1 και πέτυχε με τη 1ή.

Για σπερματεγχυση πάω αυτή τη φορά κορίτσι μου. Αλλά πόσο όμορφη ιστορία και πόση ελπίδα δίνει!

3 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Τα ωαρια μου θα με τρελανουν! αρχικα ειχαμε δει να προχωρανε 2 14αρια. και στο χθεσινο υπερηχο, ειχε γινει 17 μονο το ενα. Και υπηρχαν αλλα 3 γυρω στα 12.5. Κλαμα κακο εγω. Σημερα το ενα ειναι 18 και μου μετρησε αλλα 3: 14, 15 και 16 χιλιοστα. Αυτες οι μετρησεις δεν εγιναν στο γιατρο που θα κανει τη σπερματεγχυση, αλλα σε αυτον που με παρακολουθει σε αλλη πολη. Ο γυναικολογος μου ειπε οτι θα σκασει μονο αυτο που ειναι 18 για τη σπερματεγχυση. Δεν ξερω τι να σκεφτω...ξαναγχωθηκα..χαχαχα
Θα την κανω σε αυτον που λεγαμε κοριτσι μου. Λογω Πασχα δεν προλαβαινα να οργανωθω και να ψαχτω παραπερα και δεν ηθελα να χασω τον κυκλο.

Βλακειες λεει πες του! Και το 16αρι προλαβαινει! Με την ovitrele σπανε σε 1.5 μερα. Καθε μερα μεγαλωνουν 1-2 χιλ. Για να γονιμοποιηθουν πρεπει να ειναι 18ρια κ πανω. Αρα σε 1.5 μερα το 16αρι προλαβαινει να γινει 18. Μεχρι και 19χιλ. Αρα με 2 τουλαχιστον πας για την προσπαθεια. Δεν ειναι απολυτη η αναπτυξη παντα.. αλλα πας με τις πιθανοτητες. Αν πχ το 15αρι σου παρει 2χιλ/ημερα.. προλαβαινει και αυτο να γινει 18αρι, αρα και να γονιμοποιηθει. Επισης ο χρονος που μεσολαβει απο τον υπερηχο μεχρι να κανεις την ovitrele ειναι εξτρα χρονος για να μεγαλωσουν. Αρα πας με 1 εως 3.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...