Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Θα το πετυχετε το αυγουλακι σ μην ανησυχείς. Οχι δεν ισχύουν αυστηρά αλλά κατά προσέγγιση. Και νομίζω η σπερματεγχιση καλύπτει αυτή την απόκλιση! Πως και αποφάσισες σπερματεγχιση και όχι εξωσ; 

Μίλησα με κάποιες κοπέλες εδώ που με ενθάρρυναν να κάνω έστω μια προσπάθεια. Και αποφάσισα να δοκιμάσω, μην πω ότι δεν προσπάθησα εστω. Βέβαια σε περίπτωση αποτυχίας δε νομίζω ότι θα δοκιμάσω άλλη. Οι αντοχές μου πλέον έχουν μειωθεί, δε θέλω να χάνω χρόνο και κάθε αποτυχία λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχολογία.

πρίν από 13 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, εύχομαι να πετύχει!!!

Κι ο δικός μου τα ίδια! Κάθε φορά που βάζαμε δύο μου έλεγε μόνο να μην είναι δύο αγόρια!! :lol:

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Kate92 είπε:

Μίλησα με κάποιες κοπέλες εδώ που με ενθάρρυναν να κάνω έστω μια προσπάθεια. Και αποφάσισα να δοκιμάσω, μην πω ότι δεν προσπάθησα εστω. Βέβαια σε περίπτωση αποτυχίας δε νομίζω ότι θα δοκιμάσω άλλη. Οι αντοχές μου πλέον έχουν μειωθεί, δε θέλω να χάνω χρόνο και κάθε αποτυχία λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχολογία.

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!! 

Μάλιστα.  Ποιο είναι το πρόβλημα αν επιτρέπεται; 

πρίν από 17 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, εύχομαι να πετύχει!!!

Κι ο δικός μου τα ίδια! Κάθε φορά που βάζαμε δύο μου έλεγε μόνο να μην είναι δύο αγόρια!! :lol:

Αμα ειναι 2 αγορια και βγουν σαν και μένα να τα βγάλεις πέρα εσυ. Αχαχαχα μη λες στον πατέρα σ.... :lol: εμενα ετσι λεει. Και μετα συμπληρώνει, θα τους βγάλω ναυτικό  φυλλάδιο κατευθείαν!!

• Χαχα 1

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Μάλιστα.  Ποιο είναι το πρόβλημα αν επιτρέπεται; 

Έλα μου ντε... Ενάμιση χρόνο προσπαθούμε και κανένα αποτέλεσμα. Οι δικές μου εξετάσεις όλες καλές. Αμη 3.25. Σαλπιγγογραφια οκ. 3 σπερμοδιαγραμματα σε εξειδικευμένα κέντρα: αριθμός εξαιρετικός, κινητικότητα στα φυσιολογικά όρια (εκτός από το τελευταίο που ήταν 2% κάτω του ορίου). Στις φυσιολογικές μορφές είχαμε αρχικά θέμα (3%), αλλά στο τελευταίο σπερμοδιαγραμμα είχαν αυξηθεί και αυτές, μέσα στα φυσιολογικά. Κατακερματισμός 26% και παίρνει αντιοξειδωτικά για να βελτιωθεί κι αυτό. Υστεροσκοπηση και βιοψία καθαρά. Καρυότυποι καθαροί. 

Δεν ξέρω κοπέλα μου. Ο γιατρός επιμένει ότι είναι το άγχος, αλλά δε μου λέει κάτι αυτό. Τόσο καιρό έπρεπε κάτι να έχει γίνει. Οπότε το πήραμε απόφαση για υποβοηθούμενη.

πρίν από 9 λεπτά , Kate92 είπε:

Έλα μου ντε... Ενάμιση χρόνο προσπαθούμε και κανένα αποτέλεσμα. Οι δικές μου εξετάσεις όλες καλές. Αμη 3.25. Σαλπιγγογραφια οκ. 3 σπερμοδιαγραμματα σε εξειδικευμένα κέντρα: αριθμός εξαιρετικός, κινητικότητα στα φυσιολογικά όρια (εκτός από το τελευταίο που ήταν 2% κάτω του ορίου). Στις φυσιολογικές μορφές είχαμε αρχικά θέμα (3%), αλλά στο τελευταίο σπερμοδιαγραμμα είχαν αυξηθεί και αυτές, μέσα στα φυσιολογικά. Κατακερματισμός 26% και παίρνει αντιοξειδωτικά για να βελτιωθεί κι αυτό. Υστεροσκοπηση και βιοψία καθαρά. Καρυότυποι καθαροί. 

Δεν ξέρω κοπέλα μου. Ο γιατρός επιμένει ότι είναι το άγχος, αλλά δε μου λέει κάτι αυτό. Τόσο καιρό έπρεπε κάτι να έχει γίνει. Οπότε το πήραμε απόφαση για υποβοηθούμενη.

Μια από τα ίδια. 2 χρόνια το άγχος μ λενε και υπομονή.. Ευτυχώς πηγα σε αυτόν τον γιατρό και με ταρακούνησε! Αν δεν υπάρχει θέμα καλα εκανες και είπες να ξεκινήσεις από σπερματεγχιση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να συνεχίσεις το σερί μας 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Μια από τα ίδια. 2 χρόνια το άγχος μ λενε και υπομονή.. Ευτυχώς πηγα σε αυτόν τον γιατρό και με ταρακούνησε! Αν δεν υπάρχει θέμα καλα εκανες και είπες να ξεκινήσεις από σπερματεγχιση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να συνεχίσεις το σερί μας 

Αχ σε καταλαβαίνω. Και κάθε φορά που κάποιος μου λέει για άγχος νευριάζω τόσο πολύ. Είναι λες και σου ρίχνουν ευθύνες και μάλιστα για κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Έχει γίνει καραμέλα νομίζω.

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Μακάρι! Μου δίνετε όλες πολύ κουράγιο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Kate92 είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω. Και κάθε φορά που κάποιος μου λέει για άγχος νευριάζω τόσο πολύ. Είναι λες και σου ρίχνουν ευθύνες και μάλιστα για κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Έχει γίνει καραμέλα νομίζω.

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Μακάρι! Μου δίνετε όλες πολύ κουράγιο!

Αμα ηταν το άγχος. Καμία γυναίκα δε θα είχε παιδί τωρα! Αν είναι δυνατόν, ολοι το ίδιο άγχος έχουμε! Ναι καλε όλα καλά θα πάνε, εγω εχω θετικο προαίσθημα! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Αμα ηταν το άγχος. Καμία γυναίκα δε θα είχε παιδί τωρα! Αν είναι δυνατόν, ολοι το ίδιο άγχος έχουμε! Ναι καλε όλα καλά θα πάνε, εγω εχω θετικο προαίσθημα! 

Πες τα! Αυτό ακριβώς!

Αχ ευχαριστώ! Να σε ρωτήσω κάτι μιας και τα έχεις και πρόσφατα γιατί πάλι αγχώθηκα. Έκανα την ovitrelle στις 5. Ο γιατρός μου είπε να μην κάνω gonal σήμερα, ούτε cetrotide αύριο το πρωί. Ισχύει έτσι ? Δεν πιστεύω να το χάσω.

Ααα .μόλις βγήκε και η οιστραδιόλη μου. Ζήτησε να κάνω σήμερα, γιατί χθες ο υπέρηχος μας τα έλεγε μπερδεμένα. Βγήκε 1015. Ξέρει καμιά τι σημαίνει?

πρίν από 20 λεπτά , Kate92 είπε:

Πες τα! Αυτό ακριβώς!

Αχ ευχαριστώ! Να σε ρωτήσω κάτι μιας και τα έχεις και πρόσφατα γιατί πάλι αγχώθηκα. Έκανα την ovitrelle στις 5. Ο γιατρός μου είπε να μην κάνω gonal σήμερα, ούτε cetrotide αύριο το πρωί. Ισχύει έτσι ? Δεν πιστεύω να το χάσω.

Ααα .μόλις βγήκε και η οιστραδιόλη μου. Ζήτησε να κάνω σήμερα, γιατί χθες ο υπέρηχος μας τα έλεγε μπερδεμένα. Βγήκε 1015. Ξέρει καμιά τι σημαίνει?

Δεν ξέρω να σ απαντήσω γτ δεν έκανα καθόλου ενεσεις εγώ. Έκανα ήπια διεγερση. 

Μόνο 1 ωάριο έχεις; εισια σίγουρη; 

1 hour ago, happiness79 είπε:

Πάντως την προηγούμενη φορά είχα πάει στο Μαρούσι, εκεί που περάσαμε επιτροπή και με δέχτηκαν, παρότι δε μένω εκεί κοντά! 

Δεν έχει σχέση με το που μένεις αλλά σε ποιον ΕΟΠΠΥ υπάγεσαι για αποζημίωση, εγώ πχ από Ηλιουπολη πρέπει να πάω Αχαρνών που δεν έχει καμία σχέση, όποιος έχει καταθέσει χαρτιά σε Εοππυ για αποζημίωση οπτικών μυωπίας είναι το ίδιο παράρτημα. Τώρα τι να πω, μπορεί κατ εξαίρεση αν εχουν χρόνο και διαθεση να εξυπηρετούν και εκτός των περιοχών που υπάγονται στον κάθε ΕΟΠΠΥ.

πρίν από 33 λεπτά , Kate92 είπε:

Πες τα! Αυτό ακριβώς!

Κοπέλα μου ξερω ότι σε κάθε ωαριο αντιστοιχεί οιστραδιολη περίπου 200-300, οπότε εσύ μάλλον έχεις τουλάχιστον 3 ωάρια και όχι μόνο ένα!!Πολύ καλά νέα!!Αντε με το καλό αύριο η απερματεγχυση!!!

Είσαι στον γιατρό που λέγαμε που θα κάνεις και εξωσωματική ή άλλαξες??

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Margeau είπε:

Ναι κορίτσι μου, στον Ασβέστη! Παίρνει βιταμίνες εδώ και έναν χρόνο περίπου. Τώρα ο Ασβέστης του έδωσε καρνιτίνη και q10 και γαϊδουράγκαθο γιατί έχει λίπος στο συκώτι. Και ειδική διατροφή. Κάνει ό,τι μπορεί αλλά ίσως θα έπρεπε να πάει σε έναν διατροφολόγο να τον παρακολουθεί πιο στενά σε σχέση με το να κάνει κάτι μόνος του. Παλιότερα είχε καταφέρει να χάσει 40 κιλά περίπου και γυμναζόταν αλλά ήταν αρκετά νεότερος και είχε τα απογεύματα ελεύθερα. Τότε είχε βελτιωθεί το σπερμοδιαγραμμα του. Εξακολουθούσε να έχει ολιγοσπερμία αλλά όχι όπως τώρα. Τώρα με το σπαστό ωράριο ούτε χρόνος και ούτε και χρήμα για διατροφές και δίαιτες...

Το καταλαβαίνω είναι δύσκολο ειδικά όταν δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Σίγουρα ένας διατροφολόγος θα τον βοηθήσει. Γιατί καλό θα είναι να χάσει κιλά αλλά πιο σημαντικό είναι να κάνει μια σωστή διατροφή που αυτό βοηθάει και το σπέρμα 

πρίν από 27 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κοπέλα μου ξερω ότι σε κάθε ωαριο αντιστοιχεί οιστραδιολη περίπου 200-300, οπότε εσύ μάλλον έχεις τουλάχιστον 3 ωάρια και όχι μόνο ένα!!Πολύ καλά νέα!!Αντε με το καλό αύριο η απερματεγχυση!!!

Είσαι στον γιατρό που λέγαμε που θα κάνεις και εξωσωματική ή άλλαξες??

Τα ωαρια μου θα με τρελανουν! αρχικα ειχαμε δει να προχωρανε 2 14αρια. και στο χθεσινο υπερηχο, ειχε γινει 17 μονο το ενα. Και υπηρχαν αλλα 3 γυρω στα 12.5. Κλαμα κακο εγω. Σημερα το ενα ειναι 18 και μου μετρησε αλλα 3: 14, 15 και 16 χιλιοστα. Αυτες οι μετρησεις δεν εγιναν στο γιατρο που θα κανει τη σπερματεγχυση, αλλα σε αυτον που με παρακολουθει σε αλλη πολη. Ο γυναικολογος μου ειπε οτι θα σκασει μονο αυτο που ειναι 18 για τη σπερματεγχυση. Δεν ξερω τι να σκεφτω...ξαναγχωθηκα..χαχαχα
Θα την κανω σε αυτον που λεγαμε κοριτσι μου. Λογω Πασχα δεν προλαβαινα να οργανωθω και να ψαχτω παραπερα και δεν ηθελα να χασω τον κυκλο.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Kate92 είπε:

Τα ωαρια μου θα με τρελανουν! αρχικα ειχαμε δει να προχωρανε 2 14αρια. και στο χθεσινο υπερηχο, ειχε γινει 17 μονο το ενα. Και υπηρχαν αλλα 3 γυρω στα 12.5. Κλαμα κακο εγω. Σημερα το ενα ειναι 18 και μου μετρησε αλλα 3: 14, 15 και 16 χιλιοστα. Αυτες οι μετρησεις δεν εγιναν στο γιατρο που θα κανει τη σπερματεγχυση, αλλα σε αυτον που με παρακολουθει σε αλλη πολη. Ο γυναικολογος μου ειπε οτι θα σκασει μονο αυτο που ειναι 18 για τη σπερματεγχυση. Δεν ξερω τι να σκεφτω...ξαναγχωθηκα..χαχαχα
Θα την κανω σε αυτον που λεγαμε κοριτσι μου. Λογω Πασχα δεν προλαβαινα να οργανωθω και να ψαχτω παραπερα και δεν ηθελα να χασω τον κυκλο.

Να ξέρεις ότι πιθανότατα και τα λίγο πιο μικρά μπορεί να μεγαλώσουν μέχρι να κάνεις τη σπερματεγχυση!!!Έχεις μπροστά σου σχεδόν 2 μέρες!!!Αντε ευχάριστα νέα!!Μακάρι κοπέλα μου να γλιτώσεις την εξωσωματικη!!!Εγώ πάντως δε θα απέκλεια και την φυσιολογική συλληψη!!!Αφού δεν έχετε πρόβλημα να ξέρεις ότι μπορεί και να σου κάτσει!!!!

7 ώρες πρίν, Texas είπε:

Κορίτσια SOS , έκανα arvekap 20η μέρα του κύκλου για ετοιμασία ετ, πέρασαν 15 μερες χωρίς να μου έρθει περίοδος και δεν αισθάνομαι ότι έρχεται . Μου είπαν από το κέντρο πως συμβαίνει αυτό και είναι πιθανό να μην μου έρθει , να πάω αύριο για υπέρηχο και πως αν είναι λεπτό το ενδομήτριο να ξεκινήσω οιστρογόνα για την ετ …

στην προηγούμενη αποτυχημένη ετ που είχα κάνει arvekap μου είχε έρθει στις 8 μέρες όπως έπρεπε δηλαδή !

Το έχετε ακούσει ξανά αυτό; Σας έχει τύχει ; Μου φαίνεται παράξενο να αρχίσω σικλακουρ με καθυστέρηση και χωρίς να αδιαθετήσω καθόλου ένα μήνα 

απο την μια δεν θέλω να καθυστερώ την ετ , με καταλαβαίνεται , από την άλλη μήπως ο οργανισμός μου έχει αποσυντονιστεί ; Η μήπως η δράση των arvekap back to back μου προκάλεσε όντως εμμηνόπαυση ;; 

Κοριτσι μου καλησπερα! Δεν ρχεις εμμηνόπαυση εχεις αλλα τεχνητή μετα απο καποιο διάστημα που σταματάς την αρβεκαπ ερχεται η περιοδος και ολα επανέρχονται. Ειναι πολυ φυσιολογικο να συμβαινει αυτο που λες εγω ξεκινησα αρβεκαπ στις 21 μερες και αδιαθετησα  την 34 μερα κ ειχα απελπιστεί.. κ σε μια εβδομαδα ετοιμαζομαι γι ετ πηγαινε για υπερηχο θα φυγει το αγχος και θα αδιαθετήσεις..

πρίν από 23 λεπτά , Giouli36 είπε:

Να ξέρεις ότι πιθανότατα και τα λίγο πιο μικρά μπορεί να μεγαλώσουν μέχρι να κάνεις τη σπερματεγχυση!!!Έχεις μπροστά σου σχεδόν 2 μέρες!!!Αντε ευχάριστα νέα!!Μακάρι κοπέλα μου να γλιτώσεις την εξωσωματικη!!!Εγώ πάντως δε θα απέκλεια και την φυσιολογική συλληψη!!!Αφού δεν έχετε πρόβλημα να ξέρεις ότι μπορεί και να σου κάτσει!!!!

Εκανα την ovitrelle στις 5. Θα μεγαλωσουν και τα αλλα κι αλλο?  Ευχαριστω για το θαρρος κοριτσι μου!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...