Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Kate92 είπε:

Πέρα από τα νεύρα, δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Αύριο απόγευμα θα γίνει η σπερματεγχυση, οπότε ρωτά με ξανά αύριο...χαχαχα..

Προς το παρόν περπατάω σα να κρατάω αυγά, γιατί φοβάμαι μη σπάσει νωρίτερα το ωάριο. Έχω πονάκια στην ωοθηκη σαν της ωορρηξίας και τρεμω. Σήμερα ήταν 18 χιλιοστά και ο γιατρός είπε να μη φοβάμαι γιατί έκανα cetrotide τις τελευταίες μέρες. Ovitrelle μου έμεινε μόνο που θα κάνω τώρα. 

Ναι ειναι ανταγωνιστής. Το κρατάει πίσω στην Ουσία! Μη φοβάσαι! Τι ωρα θα την κάνεις; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Ναι ειναι ανταγωνιστής. Το κρατάει πίσω στην Ουσία! Μη φοβάσαι! Τι ωρα θα την κάνεις; 

Τώρα. Μου είπε ότι στη σπερματεγχυση δεν ισχύουν αυστηρά οι 36 ώρες. Η διαδικασία θα γίνει κατά τις 8μιση-9 αύριο βραδάκι.

πρίν από 11 λεπτά , Kate92 είπε:

Πέρα από τα νεύρα, δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Αύριο απόγευμα θα γίνει η σπερματεγχυση, οπότε ρωτά με ξανά αύριο...χαχαχα..

Προς το παρόν περπατάω σα να κρατάω αυγά, γιατί φοβάμαι μη σπάσει νωρίτερα το ωάριο. Έχω πονάκια στην ωοθηκη σαν της ωορρηξίας και τρεμω. Σήμερα ήταν 18 χιλιοστά και ο γιατρός είπε να μη φοβάμαι γιατί έκανα cetrotide τις τελευταίες μέρες. Ovitrelle μου έμεινε μόνο που θα κάνω τώρα. 

Αφου εκανες cetrotide, μην φοβασαι τιποτα! Δεν προκειται να σπασει νωριτερα! Και να σπασει ομως... δεν πειραζει. Αλλωστε η σπερματεγχυση για να πετυχει, θελει μια εγχυση 6 ωρες πριν την ωορηξια.. 6 ωρες μετα την ωορηξια.. ή και τα 2!! Καλη επιτυχια να εχεις!!❤❤

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Ναι μέχρι και το Σάββατο ήταν όλα καλα... Δε με διαβεβαίωσε ότι θα είναι 101% καλα και στο μέλλον;  θεωρητικά είπε πιστεύει θα έχει καλή έκβαση, αλλα όλο ακούς κακοτυχιες να χουν συμβεί σε καπελες. 

Εννοείται ότι κανένας δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει για το μέλλον, είναι απρόβλεπτο. Σε διαβεβαιώνει όμως για το παρόν και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένα βήμα τη φορά. Κι εσύ για το στάδιο που βρίσκεσαι τα πηγαίνεις εξαιρετικά! Καταλαβαίνω ότι οι αγωνίες δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά καλό είναι να μπορείς να βιώσεις και τη χαρά και την ησυχία του τώρα! Τα αξίζεις!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Pagotoula είπε:

δεν ξερω αν αλλαζει. καποιοι λενε ειναι αναστρεψιμο αλλα θελει χρονο να παρει μπρος παλι το συστημα αλλοι λενε θελει ιατρικη αγωγη να το πυροδοτησει για πιο αμεσα. αλλοι λενε μπορει να μην αλλαζει.

Έλα ρεεε... Λυπάμαι πολύ που είναι έτσι η κατάσταση και πιο πολύ λυπάμαι που πρόκειται για ιατρικό λάθος! Και ακόμα περισσότερο στεναχωριέμαι που υπάρχουν τόσα ζευγάρια που βασανίζονται ενώ άλλα συλλαμβάνουν έτσι με το καλημέρα σας και είναι κουκουρούκου! Ρε κορίτσια αλήθεια, δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό το άδικο...

1 ώρα πρίν, Kate92 είπε:

Χαχαχα..δεν πειράζει! Έχεις το δικαίωμα να είσαι! Αν σε παρηγορεί κι εγώ τρεις μέρες τώρα κλαίω (μη με ρωτήσεις γιατί...απο χόμπι) κ μόνο με τους τοίχους δεν τσακώνομαι. Και δεν είμαι καν σε φάση αναμονής ακομα! Η μαμά μου λέει ότι είμαι μια ορμόνη με πόδια! :oops:

Συμπάσχω!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Οταν μπαινεις στο rantevoupedi ειναι αποθηκευμενα τα στοιχεια μας κ σου βγαζει την περιοχη που πρεπει να πας. Μπορεις ομως να κανεις αλλαγη των στοιχειων αυτων, δηλωνοντας οτι μενεις αλλου, και κλεινεις σε αλλη περιοχη. Ομως σου γραφει οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε εξυπηρετησουν οταν αλλαζεις τα στοιχεια της κατοικιας! Αυριο θα παω κ θα σου πω αν θες!

Αχ ναι, αν μπορείς να μου πεις τη διαδικασία αφού θα πας αύριο, αν δε σε κουράζω... Ευχαριστώ πολύ!!!

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι.. γενναω κιολας οπου να ναι!! Χαχ Αστα αστα.. παλι στραβα ξυπνησα.. παλι μελαγχολια.. παλι στεναχωρια.. Και νευρα με ολους οσους το ξερουν και αδιαφορουν.. Το μονο που ρωτησαν ειναι πότε θα κανω χοριακη.. για να παρουν κανενα τηλεφωνο τότε να μαθουν. Ωστοσο.. κανεις δεν εχει παρει να δει τι κανω.. πως ειμαι.. πως νιωθω. Κι εγω ολο και πιο πολυ βυθιζομαι. Δεν το περιμενα οτι θα ειμαι τόσο χάλια! Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να συνελθω.. Απο την πρωτη μερα της ετ ετσι νιωθω.. Δεν με ξερετε.. αλλα ειλικρινα.. δεν ειμαι μιζερος ανθρωπος.. ποτέ δεν ημουν.. Δεν ξερω τι εχω παθει.. 

Είναι πρωτόγνωρο αυτό το βίωμα και δεν μπορεί να το καταλάβει εύκολα κάποιος που δεν το έχει ζήσει. Είναι και οι ορμόνες από τα φάρμακα που σε ρίχνουν πάραπάνω σίγουρα. Θα ξαναγίνεις χαρούμενη, εύχομαι και περισσότερο από πριν! Σε συναισθάνομαι. Είμαστε εμείς εδώ για σένα ❤

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Σίγουρα θα σας αναπτερωσει το ηθικό. Θα σας δώσει κάποια θεραπεία λογικά. Παίρνει κάτι? Εμάς ο μακαρουνης μας είπε ότι υπάρχουν πολλές θεραπείες γενικά. Το θέμα είναι τι θα ταιριάξει στον καθένα και με τι θα έχει αποτέλεσμα. Αλλά στην ουσία δεν ξέρουν και αυτοί. Πάνε ψάχνοντας. Και πάντα θέλει 3 μήνες για να δείξει. Στον ασβέστη πάτε? 

Ναι κορίτσι μου, στον Ασβέστη! Παίρνει βιταμίνες εδώ και έναν χρόνο περίπου. Τώρα ο Ασβέστης του έδωσε καρνιτίνη και q10 και γαϊδουράγκαθο γιατί έχει λίπος στο συκώτι. Και ειδική διατροφή. Κάνει ό,τι μπορεί αλλά ίσως θα έπρεπε να πάει σε έναν διατροφολόγο να τον παρακολουθεί πιο στενά σε σχέση με το να κάνει κάτι μόνος του. Παλιότερα είχε καταφέρει να χάσει 40 κιλά περίπου και γυμναζόταν αλλά ήταν αρκετά νεότερος και είχε τα απογεύματα ελεύθερα. Τότε είχε βελτιωθεί το σπερμοδιαγραμμα του. Εξακολουθούσε να έχει ολιγοσπερμία αλλά όχι όπως τώρα. Τώρα με το σπαστό ωράριο ούτε χρόνος και ούτε και χρήμα για διατροφές και δίαιτες...

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Λένε ότι στην μεγάλη χωριάκη είναι κοριτσι συνήθως. Και είδα και όνειρο ότι φιλουσα μια εικόνα της Παναγίας και πάνω ειχε κρεμαστα ροζ λουλούδια. Και πίσω από αυτή την εικόνα ήταν μια μικρότερη της Αγίας που έχω πει ότι θα ονομαζα το παιδί μ αν έκανα κοριτσι! 

Δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο. Μου ειπε 1 είναι! 

Γτ το λες; 

Κι εγώ κορίτσαρος πιστεύω ότι είναι!!! ❤

πρίν από 53 λεπτά , Kate92 είπε:

Τώρα. Μου είπε ότι στη σπερματεγχυση δεν ισχύουν αυστηρά οι 36 ώρες. Η διαδικασία θα γίνει κατά τις 8μιση-9 αύριο βραδάκι.

Θα το πετυχετε το αυγουλακι σ μην ανησυχείς. Οχι δεν ισχύουν αυστηρά αλλά κατά προσέγγιση. Και νομίζω η σπερματεγχιση καλύπτει αυτή την απόκλιση! Πως και αποφάσισες σπερματεγχιση και όχι εξωσ; 

2 ώρες πρίν, Nels είπε:

Δεν πας σε οποιονδήποτε ΕΟΠΠΥ αλλά εκεί που υπάγεσαι βάσει του που μένεις. Εγώ κάλεσα στην επιτροπή εξωσωματικης και με ενημέρωσαν σχετικά.

Πάντως την προηγούμενη φορά είχα πάει στο Μαρούσι, εκεί που περάσαμε επιτροπή και με δέχτηκαν, παρότι δε μένω εκεί κοντά! 

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Makelen είπε:

Αφου εκανες cetrotide, μην φοβασαι τιποτα! Δεν προκειται να σπασει νωριτερα! Και να σπασει ομως... δεν πειραζει. Αλλωστε η σπερματεγχυση για να πετυχει, θελει μια εγχυση 6 ωρες πριν την ωορηξια.. 6 ωρες μετα την ωορηξια.. ή και τα 2!! Καλη επιτυχια να εχεις!!❤❤

Αχ ευχαριστώ!! Θα κάνει "υπερωρίες" ο σύζυγός αύριο. Δεν πειράζει, δεν παθαίνει τίποτα! Χαχα

• Χαχα 1

πρίν από 24 λεπτά , happiness79 είπε:

Κι εγώ κορίτσαρος πιστεύω ότι είναι!!! ❤

Ο αντρας μ θα κατουρηθει πάνω του αμα βγάλει γυναίκα. Καλά άμα είχα δίδυμα και βγαίνανε και τα 2 κορίτσια θα χάζευε απ τη χαρά του. Ολα θηλυκά τα θέλει. Μέχρι και τη σκούπα ρομπότ σισσυ τη λέμε :razz::-D

• Χαχα 6

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

δεν ξερω αν αλλαζει. καποιοι λενε ειναι αναστρεψιμο αλλα θελει χρονο να παρει μπρος παλι το συστημα αλλοι λενε θελει ιατρικη αγωγη να το πυροδοτησει για πιο αμεσα. αλλοι λενε μπορει να μην αλλαζει.

Εύχομαι ολόψυχα σε εσάς να αλλάξει!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 44 λεπτά , happiness79 είπε:

Εννοείται ότι κανένας δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει για το μέλλον, είναι απρόβλεπτο. Σε διαβεβαιώνει όμως για το παρόν και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένα βήμα τη φορά. Κι εσύ για το στάδιο που βρίσκεσαι τα πηγαίνεις εξαιρετικά! Καταλαβαίνω ότι οι αγωνίες δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά καλό είναι να μπορείς να βιώσεις και τη χαρά και την ησυχία του τώρα! Τα αξίζεις!

Μέχρι ωρας δεν έχω παράπονο. Ολα δόξα το θεό πανε καλύτερα απ οτι περίμενα. Μακαρι να συνεχίσει ετσι! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Kate92 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, εύχομαι να πετύχει!!!

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Ο αντρας μ θα κατουρηθει πάνω του αμα βγάλει γυναίκα. Καλά άμα είχα δίδυμα και βγαίνανε και τα 2 κορίτσια θα χάζευε απ τη χαρά του. Ολα θηλυκά τα θέλει. Μέχρι και τη σκούπα ρομπότ σισσυ τη λέμε :razz::-D

Κι ο δικός μου τα ίδια! Κάθε φορά που βάζαμε δύο μου έλεγε μόνο να μην είναι δύο αγόρια!! :lol:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...