Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Ναι μέχρι και το Σάββατο ήταν όλα καλα... Δε με διαβεβαίωσε ότι θα είναι 101% καλα και στο μέλλον;  θεωρητικά είπε πιστεύει θα έχει καλή έκβαση, αλλα όλο ακούς κακοτυχιες να χουν συμβεί σε καπελες. 

Μη σκέφτεσαι αρνητικα! Μόνο θετικές σκέψεις! Τις νιώθει το μωράκι σου! Σε λίγους μήνες θα είστε αγκαλιά! Πίστεψε το!

1 ώρα πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια αύριο περνάω επιτροπή στο Αιγάλεω. Την απόφαση θα μου την πούνε αύριο? Θα περιμένω να δουν τα χαρτιά και μετά θα μου πουν την απόφαση? 

Κορίτσι μου εγώ πέρασα επιτροπή πριν τρεις εβδομάδες περίπου. Βέβαια δεν πήγα εκεί, μου ζήτησαν να στείλω με κούριερ τα χαρτιά. Δευτέρα συνεδριασε η επιτροπή, τρίτη μου τηλεφώνησαν με τα αποτελέσματα. Τετάρτη έφτασε ταχυδρομικά το χαρτί της έγκρισης.

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι.. γενναω κιολας οπου να ναι!! Χαχ Αστα αστα.. παλι στραβα ξυπνησα.. παλι μελαγχολια.. παλι στεναχωρια.. Και νευρα με ολους οσους το ξερουν και αδιαφορουν.. Το μονο που ρωτησαν ειναι πότε θα κανω χοριακη.. για να παρουν κανενα τηλεφωνο τότε να μαθουν. Ωστοσο.. κανεις δεν εχει παρει να δει τι κανω.. πως ειμαι.. πως νιωθω. Κι εγω ολο και πιο πολυ βυθιζομαι. Δεν το περιμενα οτι θα ειμαι τόσο χάλια! Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να συνελθω.. Απο την πρωτη μερα της ετ ετσι νιωθω.. Δεν με ξερετε.. αλλα ειλικρινα.. δεν ειμαι μιζερος ανθρωπος.. ποτέ δεν ημουν.. Δεν ξερω τι εχω παθει.. 

Να είσαι θετική κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε! Καλύτερα να μένουν σε απόσταση, παρά να σε πρήζουν και να χώνονται! Δες το θετικό, έχεις την ησυχία σου. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι άνθρωποι. Οπότε παρατηρείς και αξιολογεις. Μη σε νοιάζει τίποτα. Έχεις τον άντρα σου και θα έχεις και τα παιδάκια σου! Όσο για τις εναλλαγές στη διάθεση,μην εισια αυστηρή με τον εαυτό σου! Τόσες ορμόνες παίρνουμε και τραβάμε μεγάλο ζόρι συναισθηματικά με την αναμονή! Είναι φυσιολογικό! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Kate92 είπε:

Να είσαι θετική κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε! Καλύτερα να μένουν σε απόσταση, παρά να σε πρήζουν και να χώνονται! Δες το θετικό, έχεις την ησυχία σου. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι άνθρωποι. Οπότε παρατηρείς και αξιολογεις. Μη σε νοιάζει τίποτα. Έχεις τον άντρα σου και θα έχεις και τα παιδάκια σου! Όσο για τις εναλλαγές στη διάθεση,μην εισια αυστηρή με τον εαυτό σου! Τόσες ορμόνες παίρνουμε και τραβάμε μεγάλο ζόρι συναισθηματικά με την αναμονή! Είναι φυσιολογικό! 

Εχω ξεσκαρταρει τα τελευταια χρονια ολους τους ανθρωπους γυρω μου.. και κρατησα πραγματικα ελαχιστους. Ωρα να διωξω επισημα κ τους ελαχιστους. Προς το παρον κανω focus στην χοριακη του Σαββατου, την οποια περιμενα τοσους μηνες.. Και τωρα που εφτασε η ωρα δεν με αναγνωριζω! Η δυστυχια προσωποποιημενη. Η τρελη του χωριου θα καταντησω.. την βλεπω τη δουλεια!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Εχω ξεσκαρταρει τα τελευταια χρονια ολους τους ανθρωπους γυρω μου.. και κρατησα πραγματικα ελαχιστους. Ωρα να διωξω επισημα κ τους ελαχιστους. Προς το παρον κανω focus στην χοριακη του Σαββατου, την οποια περιμενα τοσους μηνες.. Και τωρα που εφτασε η ωρα δεν με αναγνωριζω! Η δυστυχια προσωποποιημενη. Η τρελη του χωριου θα καταντησω.. την βλεπω τη δουλεια!!

Χαχαχα..δεν πειράζει! Έχεις το δικαίωμα να είσαι! Αν σε παρηγορεί κι εγώ τρεις μέρες τώρα κλαίω (μη με ρωτήσεις γιατί...απο χόμπι) κ μόνο με τους τοίχους δεν τσακώνομαι. Και δεν είμαι καν σε φάση αναμονής ακομα! Η μαμά μου λέει ότι είμαι μια ορμόνη με πόδια! :oops:

• Χαχα 7

42 minutes ago, Pagotoula said:

ελε ντε!!! ρητορικες ερωτησεις και που τις κανουμε..τιποτα δεν εχουμε απαντηση.την επαιρνε για να εξισορροπησει οτι ηταν πολυ χαμηλη. κανονικα θα πρεπε παραλληλα να παιρνει και γοναδοτροπινη για να ξυπναει η υποφυση αλλα ο ενδοκρινολ δεν του το ειπε!! κ τωρα να τα αποτελεσματα!!

Δηλαδή είστε σε αυτή την κατάσταση από λάθος γιατρού? Απίστευτο! Και δεν αλλάζει αυτό τώρα? 

eardp2.png

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καταλαβαίνω την αγωνία σου, είναι πολύ φυσικό να αγχώνεσαι. Αφού όμως ξεκινάτε θεραπεία, ξεκινήστε με το κεφάλι ψηλά και με την πίστη ότι θα βρείτε σπέρμα! Εξάλλου γι' αυτό την κάνετε, γιατί υπάρχει ελπίδα! Πάντα υπάρχει και η δυνατότητα του δότη, αλλά ένα ένα τα βήματα! Σας εύχομαι να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα!

Κι εγώ αυτό ξέρω κι ότι μπορώ σε οποιονδήποτε ΕΟΠΠΥ. Εσύ πώς έμαθες πού πρέπει να πας?

Καλό είναι να μη διαβάζεις ιατρικά από το ίντερνετ, γιατί προκαλούν μεγάλο άγχος και πολλές φορές είναι και άστοχα. Το γιατρό σου άκου! Κι ότι απορία έχεις ρώτησε εκείνον. Με νοιάξιμο στο λέω! Εύχομαι όλα να πηγαίνουν πολύ καλά!

Δεν πας σε οποιονδήποτε ΕΟΠΠΥ αλλά εκεί που υπάγεσαι βάσει του που μένεις. Εγώ κάλεσα στην επιτροπή εξωσωματικης και με ενημέρωσαν σχετικά.

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δηλαδή είστε σε αυτή την κατάσταση από λάθος γιατρού? Απίστευτο! Και δεν αλλάζει αυτό τώρα? 

δεν ξερω αν αλλαζει. καποιοι λενε ειναι αναστρεψιμο αλλα θελει χρονο να παρει μπρος παλι το συστημα αλλοι λενε θελει ιατρικη αγωγη να το πυροδοτησει για πιο αμεσα. αλλοι λενε μπορει να μην αλλαζει.

πρίν από 31 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου όταν ήμουν και εγώ σε αναμονή χοριακής είχα ακριβώς τα ίδια!Μέχρι και με τη μάνα μου τα έβαζα γιατί ένιωθα πως δεν με καταλαβαίνει. Και νομίζω ότι όντως ισχύει αυτό. Κανείς άλλος δεν πρόκειται να σε καταλάβει ούτε καν ο άντρας σου που υποτίθεται ότι περνάτε μαζί το λούκι!

Είμαστε και εμείς σε μία περίεργη φάση που δεν ξέρουμε τι θέλουμε! Αν σε ρωτάνε πολλά νευριάζεις,αν σε ρωτάνε λίγα πάλι νευριάζεις!

Τα νεύρα που έχεις είναι φυσιολογική αντίδραση γιατί είναι ουσιαστικά ο φόβος σου.

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια έχω το έξη και θα ήθελα να μ πείτε αν το έχετε ξανακούσει, αν είναι τυχαίο, αν παθαίνω εγκεφαλικό η δεν ξέρω κ γω τι! 

Εδώ και κάμποσες μέρες νιώθω ανά διαστήματα ένα στιγμιαίο καυσο στο δεξί μ ποδι από τον αστράγαλο και κάτω . Μονο στο δεξί, λες και περνάει από πάνω του μια σομπα για 2 δευτερόλεπτα. Και μετα τέλος.!  Αυτό γίνεται καμία 15αρια-20 φορές την ημέρα α

πρίν από 11 λεπτά , Pagotoula είπε:

δεν ξερω αν αλλαζει. καποιοι λενε ειναι αναστρεψιμο αλλα θελει χρονο να παρει μπρος παλι το συστημα αλλοι λενε θελει ιατρικη αγωγη να το πυροδοτησει για πιο αμεσα. αλλοι λενε μπορει να μην αλλαζει.

Εμείς που είχαμε τεστοστερόνη στα κατώτατα χαμηλά όρια με δύο ανδρολόγους που μιλήσαμε μας είπαν αυτό το πράγμα:

Να μην πάρει τεστοστερόνη γιατί τεμπελιάζει ο όρχις και δεν παράγει σπέρμα. Μας έδωσαν όμως σερπαφαρ που είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί και η τεστοστερόνη και η ποσότητα σπέρματος. Από αυτό μας είπε να παίρνει μισό μέρα παρά μέρα μέχρι να πετύχουμε θετικό αποτέλεσμα. Οτι δεν πειράζει αρα να το παίρνει για πολύ καιρό.

πρίν από 20 λεπτά , Equality είπε:

Εμείς που είχαμε τεστοστερόνη στα κατώτατα χαμηλά όρια με δύο ανδρολόγους που μιλήσαμε μας είπαν αυτό το πράγμα:

Να μην πάρει τεστοστερόνη γιατί τεμπελιάζει ο όρχις και δεν παράγει σπέρμα. Μας έδωσαν όμως σερπαφαρ που είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί και η τεστοστερόνη και η ποσότητα σπέρματος. Από αυτό μας είπε να παίρνει μισό μέρα παρά μέρα μέχρι να πετύχουμε θετικό αποτέλεσμα. Οτι δεν πειράζει αρα να το παίρνει για πολύ καιρό.

ετσι ειναι κ αν σκεφτεις πως επαιρνε πααααρα πολυ καιρο παρατεμπελιασε μαλλον και δεν παραγει τιποτα! δεν ειναι σε κατασταση ομως να το ψαξει και να δεχτει πολλα.. εννοω εξετασεις και φαρμακα κλπ κλπ.. τι να πω κι εγω τωρα..

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Kate92 είπε:

Χαχαχα..δεν πειράζει! Έχεις το δικαίωμα να είσαι! Αν σε παρηγορεί κι εγώ τρεις μέρες τώρα κλαίω (μη με ρωτήσεις γιατί...απο χόμπι) κ μόνο με τους τοίχους δεν τσακώνομαι. Και δεν είμαι καν σε φάση αναμονής ακομα! Η μαμά μου λέει ότι είμαι μια ορμόνη με πόδια! :oops:

Εγω ρε κοριτσια πέρα από το άγχος, δεν εχω νευρα ή θλίψη, ειμαι λίγο ζεν φάση .... Μαλλον οι ορμόνες δεν με έχουν πιάσει καλα καλα! 

πρίν από 30 λεπτά , Equality είπε:

Και εμείς που εχει  υψηλή Lh και τεστοστερόνη στα κατώτερα χαμηλά και FSH το ίδιο. Σερπαφαρ μας έδωσε. Μισό χαπάκι κάθε μέρα για 75 μέρες και μετά θα προχωρήσουμε σε εξωσωματικη 

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

Εγω ρε κοριτσια πέρα από το άγχος, δεν εχω νευρα ή θλίψη, ειμαι λίγο ζεν φάση .... Μαλλον οι ορμόνες δεν με έχουν πιάσει καλα καλα! 

Εγώ νεύρα έχω. Με νευριάζουν οι περαστικοί που κάνουν θόρυβο φαντάσου! Και χθες που μεγάλωσε το ένα ωάριο μόνο για τη σπερματεγχυση νααααα σου το κλάμα.

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 9 λεπτά , Kate92 είπε:

Εγώ νεύρα έχω. Με νευριάζουν οι περαστικοί που κάνουν θόρυβο φαντάσου! Και χθες που μεγάλωσε το ένα ωάριο μόνο για τη σπερματεγχυση νααααα σου το κλάμα.

Κορομηλο που λένε και στο χωριό μ! Ε εντάξει αυτό ήταν και λίγο στεναχώρια, λογικό. Δεν πειράζει θα είναι το τυχερό σ... Αλλα γενικά η ψυχολογία σ εχει επηρεαστεί από τα χαπια ή από την αναμονή; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

Κορομηλο που λένε και στο χωριό μ! Ε εντάξει αυτό ήταν και λίγο στεναχώρια, λογικό. Δεν πειράζει θα είναι το τυχερό σ... Αλλα γενικά η ψυχολογία σ εχει επηρεαστεί από τα χαπια ή από την αναμονή; 

Πέρα από τα νεύρα, δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Αύριο απόγευμα θα γίνει η σπερματεγχυση, οπότε ρωτά με ξανά αύριο...χαχαχα..

Προς το παρόν περπατάω σα να κρατάω αυγά, γιατί φοβάμαι μη σπάσει νωρίτερα το ωάριο. Έχω πονάκια στην ωοθηκη σαν της ωορρηξίας και τρεμω. Σήμερα ήταν 18 χιλιοστά και ο γιατρός είπε να μη φοβάμαι γιατί έκανα cetrotide τις τελευταίες μέρες. Ovitrelle μου έμεινε μόνο που θα κάνω τώρα. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...