Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , Kallo είπε:

Του βγαίνει η Lh συνέχεια υψηλή και η τεστοστερόνη στα κατώτερα χαμηλά. Επειδή και εγώ έχω παραπανισια κιλά. Τον καταλαβαίνω. Πολύ δύσκολο. 

Περιμένω πώς και πώς να μας δει ο ανδρολόγος μήπως μας αναπτερώσει λίγο το ηθικό. 

πρίν από 13 λεπτά , Pagotoula είπε:

εμενα ο δικος μου εχει lh 4 και σπερματοζωαρια γιοκ….:-(

Έχει και χαμηλή τεστοστερόνη; Πωπω νιώθω ότι δεν μπορώ να τον βοηθήσω κι έχω απελπιστεί. Δεν έχετε κατεψυγμένο σπέρμα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 minutes ago, Angot said:

Μην σκας για κανέναν τους. Εγω αυτο θα σου πω από πείρα!!!  Κοιταξε να είσαι ήρεμη! Η οικογένεια σ εισαι εσυ, ο άντρας σ και το σποράκι σ... Μετα γονείς κλπ... 

Εγω εχω κανονικά 12 Μαΐου αλλα επειδη ο άντρας μ δεν θα έχει γυρίσει ακόμα από το ταξίδι του  και θα ήθελα να είναι παρόν, θα παω 16 Μαΐου για καρδούλα!  Παρατείνεται η αγωνία δλδ! Από συμπτώματα οκ πονους περιοδου, μέση, στηθος(οχι πάντα, κάποιες μέρες είναι χειρότερο και κάποιες άλλες είναι ψιλό νορμάλ), υγρά, και τελευταίες 3 μερες έχω μια ζαλουρα το πρωί. Και χθες και σήμερα νομίζω ότι ψιλοαναγουλιαζω, χωρίς εμετο αλλά κάτι γίνεται στο στομάχι μ! 

Πωπω τι ωραία που είναι να τα ακουμε αυτά τα πανέμορφα συμπτώματα εγκυμοσύνης!!!!! Στοιχηματίζω είναι αγοράκι με αυτά που λες, όμως ότι είναι να ναι γερό!!!! 

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Μην σκας για κανέναν τους. Εγω αυτο θα σου πω από πείρα!!!  Κοιταξε να είσαι ήρεμη! Η οικογένεια σ εισαι εσυ, ο άντρας σ και το σποράκι σ... Μετα γονείς κλπ... 

Εγω εχω κανονικά 12 Μαΐου αλλα επειδη ο άντρας μ δεν θα έχει γυρίσει ακόμα από το ταξίδι του  και θα ήθελα να είναι παρόν, θα παω 16 Μαΐου για καρδούλα!  Παρατείνεται η αγωνία δλδ! Από συμπτώματα οκ πονους περιοδου, μέση, στηθος(οχι πάντα, κάποιες μέρες είναι χειρότερο και κάποιες άλλες είναι ψιλό νορμάλ), υγρά, και τελευταίες 3 μερες έχω μια ζαλουρα το πρωί. Και χθες και σήμερα νομίζω ότι ψιλοαναγουλιαζω, χωρίς εμετο αλλά κάτι γίνεται στο στομάχι μ! 

Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ενα μωρο; σου ειχε πει ο γιατρος οτι υπαρχει πιθανοτητα να εμφανιζοταν λιγο αργοτερα (πχ. την επομ μερα απο αυτη που πηγες) δευτερος σακος;

πρίν από 8 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Πωπω τι ωραία που είναι να τα ακουμε αυτά τα πανέμορφα συμπτώματα εγκυμοσύνης!!!!! Στοιχηματίζω είναι αγοράκι με αυτά που λες, όμως ότι είναι να ναι γερό!!!! 

Λένε ότι στην μεγάλη χωριάκη είναι κοριτσι συνήθως. Και είδα και όνειρο ότι φιλουσα μια εικόνα της Παναγίας και πάνω ειχε κρεμαστα ροζ λουλούδια. Και πίσω από αυτή την εικόνα ήταν μια μικρότερη της Αγίας που έχω πει ότι θα ονομαζα το παιδί μ αν έκανα κοριτσι! 

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι ενα μωρο; σου ειχε πει ο γιατρος οτι υπαρχει πιθανοτητα να εμφανιζοταν λιγο αργοτερα (πχ. την επομ μερα απο αυτη που πηγες) δευτερος σακος;

Δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο. Μου ειπε 1 είναι! 

Γτ το λες; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Margeau είπε:

Περιμένω πώς και πώς να μας δει ο ανδρολόγος μήπως μας αναπτερώσει λίγο το ηθικό. 

Σίγουρα θα σας αναπτερωσει το ηθικό. Θα σας δώσει κάποια θεραπεία λογικά. Παίρνει κάτι? Εμάς ο μακαρουνης μας είπε ότι υπάρχουν πολλές θεραπείες γενικά. Το θέμα είναι τι θα ταιριάξει στον καθένα και με τι θα έχει αποτέλεσμα. Αλλά στην ουσία δεν ξέρουν και αυτοί. Πάνε ψάχνοντας. Και πάντα θέλει 3 μήνες για να δείξει. Στον ασβέστη πάτε? 

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Margeau είπε:

Έχει και χαμηλή τεστοστερόνη; Πωπω νιώθω ότι δεν μπορώ να τον βοηθήσω κι έχω απελπιστεί. Δεν έχετε κατεψυγμένο σπέρμα;

δεν εχουμε αγαπη μου!

βασικα ολο αυτο το επαθε γιατι ειχε χαμηλη τεστοστερονη κει επαιρνε εξωγενη για πολυ καιρο! και πλεον κοιμηθηκε η υποφυση και δεν παραγει σπερμα!!! αστα βραστα!!!!

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Γτ το λες; 

Γιατι ειναι αρκετες οι περιπτωσεις που ο δευτερος σακος δεν εμφανιζεται στον πρωτο υπερηχο..

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Γιατι ειναι αρκετες οι περιπτωσεις που ο δευτερος σακος δεν εμφανιζεται στον πρωτο υπερηχο..

Ναι το έχω ακούσει, αλλα δεν άφησε ενδεχόμενο να υπάρχει κάτι άλλο ή δεν ανέφερε κάτι οπότε το ειχα αποκλείσει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Angot είπε:

Λένε ότι στην μεγάλη χωριάκη είναι κοριτσι συνήθως. Και είδα και όνειρο ότι φιλουσα μια εικόνα της Παναγίας και πάνω ειχε κρεμαστα ροζ λουλούδια. Και πίσω από αυτή την εικόνα ήταν μια μικρότερη της Αγίας που έχω πει ότι θα ονομαζα το παιδί μ αν έκανα κοριτσι! 

Γτ το λες; 

Τι συγκινητικό όνειρο ανατρίχιασα ! Όλα να πάνε καλά !

Να είναι γερό και τίποτε άλλο. Στο λέω με όλη τη

δυναμη της ψυχής μου. Μόνο αυτό μετράει.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 10 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Τι συγκινητικό όνειρο ανατρίχιασα ! Όλα να πάνε καλά !

Να είναι γερό και τίποτε άλλο. Στο λέω με όλη τη

δυναμη της ψυχής μου. Μόνο αυτό μετράει.

Σε ευχαριστώ πολυ, να σαι καλα κορίτσι μ! Και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε και να ναι γερά! 

Διαφημίσεις

2 hours ago, happiness79 said:

Και στο Ιασώ πάντως το πακέτο 3ων φυσικών/τοποποιημένων φυσικών ήταν στα 1200€ (χωρίς κατάψυξη και ετ). Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτή η τιμή, πάντως μέχρι πρόσφατα αυτή ίσχυε.

Μια χαρά κινδύνους εμπεριέχει κι αυτό, δυστυχώς...

το Femara δεν έχει καμία σχέση με τις ορμόνες τύπου menopur, gonal κτλ. Δεν λέω ότι είναι αθώο αλλά σκέψου ότι υπάρχουν γυναίκες που το παίρνουν για πάρα πολλά χρόνια συνεχόμενα ως θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού. 

2 hours ago, Iraki2022 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Είναι καμία που έκανε ωοληψια κ περιμένει να γίνει βλαστοκύστη το εμβρυάκι της? 

Εχω σκάσει από αγωνία, αν κ σκεφτόμουν να μην σας απασχολσω με αυτό το θέμα. Εκανα ωοληψια το Σάββατο με φυσικό κυκλο 1 ωάριο, κ με πηραν τηλ την Κυριακή οτι γονιμοποιηθηκε. 

Σήμερα πηρα να μάθω πως εξελίσσεται κ είπαν είναι 6 κυττάρων. Τι μέρα είναι σήμερα ? 4η μέρα ή 3η? Δεν είμαι αισιόδοξη όπως τα βλέπω τα πράγματα... Διαβάζω στο ίντερνετ ότι 3ης μέρας πρεπει να είναι 5-8 κυττάρων κ 4ης μερας 16-32 κυττάρων. 

Μη μου χαιδεψετε τα αυτιά... Κάτι δεν παει καλά... παλι. 

Τον προηγούμενο μήνα έχασα κ τα 5 έμβρυα μετά την 3η μέρα, δηλαδή με πήραν τηλ κ μου το είπαν την επόμενη μέρα όμως κ έτσι είπαν... Οτι δεν προχώρησαν μετά την 3ης που είναι κρίσιμη. Το θέμα είναι οτι τα κυτταρα δεν είναι αρκετά, αυτό καταλαβαίνω. 

Είναι 4η μέρα τώρα και πράγματι θα μπορούσε να είναι καλύτερες οι διαιρέσεις αλλά μπορεί να γίνει πρώιμη βλαστοκύστη αύριο. Κάτσε να δεις και μην απογοητεύεσαι ακόμα. Κάποια εμβρυάκια καθυστερούν λίγο παραπάνω αλλά μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη.

1 hour ago, Makelen said:

Ναι ναι.. γενναω κιολας οπου να ναι!! Χαχ Αστα αστα.. παλι στραβα ξυπνησα.. παλι μελαγχολια.. παλι στεναχωρια.. Και νευρα με ολους οσους το ξερουν και αδιαφορουν.. Το μονο που ρωτησαν ειναι πότε θα κανω χοριακη.. για να παρουν κανενα τηλεφωνο τότε να μαθουν. Ωστοσο.. κανεις δεν εχει παρει να δει τι κανω.. πως ειμαι.. πως νιωθω. Κι εγω ολο και πιο πολυ βυθιζομαι. Δεν το περιμενα οτι θα ειμαι τόσο χάλια! Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να συνελθω.. Απο την πρωτη μερα της ετ ετσι νιωθω.. Δεν με ξερετε.. αλλα ειλικρινα.. δεν ειμαι μιζερος ανθρωπος.. ποτέ δεν ημουν.. Δεν ξερω τι εχω παθει.. 

Δεν χρειάζεται να σε ξέρουμε, όλα αυτά μας φαίνονται νορμάλ γιατί όλες μας το έχουμε περάσει. Μην ξεχνάς επίσης ότι οι ορμόνες μέσα σου κάνουν πάρτυ. Και σαν θετικό, να σου πω ότι η κολλητή μου όταν έμεινε έγκυος, το μόνο σύμπτωμα που είχε ήταν η πεσμένη διάθεση και τα κλάματα :wub: 

46 minutes ago, Pagotoula said:

δεν εχουμε αγαπη μου!

βασικα ολο αυτο το επαθε γιατι ειχε χαμηλη τεστοστερονη κει επαιρνε εξωγενη για πολυ καιρο! και πλεον κοιμηθηκε η υποφυση και δεν παραγει σπερμα!!! αστα βραστα!!!!

Να σε ρωτήσω κάτι? Αφού απ ότι καταλαβαίνω είναι γνωστό ότι συμβαίνει αυτό με την εξωγενή τεστοστερόνη, τότε γιατί του την έδωσαν?  

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

8 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

μια ερώτηση γιατί πάλι αγχώθηκα, διάβαζα για τις φυσιολογικές τιμές της χοριακής κ λέει ότι την 4η εβδομάδα η τιμή είναι μέχρι 426. Εμένα που μου βγήκε 1160 είδα ότι η τιμή είναι ύποπτη για πολύδυμη κύηση ή για μύλη κύηση. Η μύλη κύηση απ’ ο,τι διάβασα είναι μη φυσιολογική. Τώρα μ’ έχει πιάσει στρες. Είναι πιθανό πάλι να την πάτησα; Έχω χάσει ήδη ένα έμβρυο ρε γμτ, δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο πάλι..

Καλησπέρα κοριτσι μου!!

Τον ίδιο και χειρότερο φόβο είχα όταν η χοριακη μου βγήκε 1993 μετά απο 2 μέρες καθυστέρηση μετά από φυσιολογική συλληψη!!Μετά απο 2 μέρες πήγε 4500 περίπου!!Τώρα είμαι αισίως στον 4ο μηνα!!!Σημαντικό απ'οτι κατάλαβα είναι στην αρχή τουλάχιστον να διπλασιάζεται!!

Είχα και γω μια παλινδρομη κυηση πέρσι με πολύ χαμηλότερη χοριακη!!!

Σου εύχομαι να έχεις μια ήρεμη και ανεφελη εγκυμοσυνγ και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερό μωράκι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

το Femara δεν έχει καμία σχέση με τις ορμόνες τύπου menopur, gonal κτλ. Δεν λέω ότι είναι αθώο αλλά σκέψου ότι υπάρχουν γυναίκες που το παίρνουν για πάρα πολλά χρόνια συνεχόμενα ως θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού. 

Είναι 4η μέρα τώρα και πράγματι θα μπορούσε να είναι καλύτερες οι διαιρέσεις αλλά μπορεί να γίνει πρώιμη βλαστοκύστη αύριο. Κάτσε να δεις και μην απογοητεύεσαι ακόμα. Κάποια εμβρυάκια καθυστερούν λίγο παραπάνω αλλά μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη.

Δεν χρειάζεται να σε ξέρουμε, όλα αυτά μας φαίνονται νορμάλ γιατί όλες μας το έχουμε περάσει. Μην ξεχνάς επίσης ότι οι ορμόνες μέσα σου κάνουν πάρτυ. Και σαν θετικό, να σου πω ότι η κολλητή μου όταν έμεινε έγκυος, το μόνο σύμπτωμα που είχε ήταν η πεσμένη διάθεση και τα κλάματα :wub: 

Να σε ρωτήσω κάτι? Αφού απ ότι καταλαβαίνω είναι γνωστό ότι συμβαίνει αυτό με την εξωγενή τεστοστερόνη, τότε γιατί του την έδωσαν?  

ελε ντε!!! ρητορικες ερωτησεις και που τις κανουμε..τιποτα δεν εχουμε απαντηση.την επαιρνε για να εξισορροπησει οτι ηταν πολυ χαμηλη. κανονικα θα πρεπε παραλληλα να παιρνει και γοναδοτροπινη για να ξυπναει η υποφυση αλλα ο ενδοκρινολ δεν του το ειπε!! κ τωρα να τα αποτελεσματα!!

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 14 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σ ευχαριστω κοριτσακι μου.. μακαρι να πανε καλα τα πραγματα.. τι να πω..! 

14 hours ago, Makelen said:

Εχω παρει τηλ πόσες φορες.. και δεν το σηκωνουν. Επαρχια οχι Αθηνα. Εκλεισα ραντεβου ηλεκτρονικα αλλα δεν ξερω αν ειναι εκει για το επιδομα! (Rantevoupedi-παροχες-εξωσωματικη) Θα δειξει! Χαχ

Εγώ έκλεισα ραντεβού έτσι ακριβώς, Αθήνα βέβαια. Εντωμεταξύ, το αίτημα μου , αφού πήγα, προχώρησε σφαίρα !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...