Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , happiness79 είπε:

Κι εγώ αυτό ξέρω κι ότι μπορώ σε οποιονδήποτε ΕΟΠΠΥ. Εσύ πώς έμαθες πού πρέπει να πας?

Καλό είναι να μη διαβάζεις ιατρικά από το ίντερνετ, γιατί προκαλούν μεγάλο άγχος και πολλές φορές είναι και άστοχα. Το γιατρό σου άκου! Κι ότι απορία έχεις ρώτησε εκείνον. Με νοιάξιμο στο λέω! Εύχομαι όλα να πηγαίνουν πολύ καλά!

Οταν μπαινεις στο rantevoupedi ειναι αποθηκευμενα τα στοιχεια μας κ σου βγαζει την περιοχη που πρεπει να πας. Μπορεις ομως να κανεις αλλαγη των στοιχειων αυτων, δηλωνοντας οτι μενεις αλλου, και κλεινεις σε αλλη περιοχη. Ομως σου γραφει οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε εξυπηρετησουν οταν αλλαζεις τα στοιχεια της κατοικιας! Αυριο θα παω κ θα σου πω αν θες!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , happiness79 είπε:

Καταλαβαίνω την αγωνία σου, είναι πολύ φυσικό να αγχώνεσαι. Αφού όμως ξεκινάτε θεραπεία, ξεκινήστε με το κεφάλι ψηλά και με την πίστη ότι θα βρείτε σπέρμα! Εξάλλου γι' αυτό την κάνετε, γιατί υπάρχει ελπίδα! Πάντα υπάρχει και η δυνατότητα του δότη, αλλά ένα ένα τα βήματα! Σας εύχομαι να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα!

Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι δίκιο έχεις. Ένα ένα τα βήματα. Πρέπει να είμαστε θετικοί γιατί αλλιώς θα τρελαθούμε. Δεν γίνεται. Για δότη το έχουμε συζητήσει και δεν θέλει ο σύντροφός μου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Είναι καμία που έκανε ωοληψια κ περιμένει να γίνει βλαστοκύστη το εμβρυάκι της? 

Εχω σκάσει από αγωνία, αν κ σκεφτόμουν να μην σας απασχολσω με αυτό το θέμα. Εκανα ωοληψια το Σάββατο με φυσικό κυκλο 1 ωάριο, κ με πηραν τηλ την Κυριακή οτι γονιμοποιηθηκε. 

Σήμερα πηρα να μάθω πως εξελίσσεται κ είπαν είναι 6 κυττάρων. Τι μέρα είναι σήμερα ? 4η μέρα ή 3η? Δεν είμαι αισιόδοξη όπως τα βλέπω τα πράγματα... Διαβάζω στο ίντερνετ ότι 3ης μέρας πρεπει να είναι 5-8 κυττάρων κ 4ης μερας 16-32 κυττάρων. 

Μη μου χαιδεψετε τα αυτιά... Κάτι δεν παει καλά... παλι. 

Τον προηγούμενο μήνα έχασα κ τα 5 έμβρυα μετά την 3η μέρα, δηλαδή με πήραν τηλ κ μου το είπαν την επόμενη μέρα όμως κ έτσι είπαν... Οτι δεν προχώρησαν μετά την 3ης που είναι κρίσιμη. Το θέμα είναι οτι τα κυτταρα δεν είναι αρκετά, αυτό καταλαβαίνω. 

3ης μερας ειναι με τα 6 κυτταρα. Δεν εξαρταται ομως απο το αν ειναι 5, 6 ή 8 το αν θα γινει βλαστοκυστη! Μπορει ενα εμβρυο 5 κυτταρων να γινει.. ή ενα 8 κυτταρων να διαλυθει! Θελει μονο υπομονη!! Τραγικη λεξη!!! Καλη επιτυχια κοριτσι μου!❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 38 λεπτά , happiness79 είπε:

@Makelen να ξέρεις ότι έφαγα φλασιά τώρα ότι έχει βγει ήδη η θετική χοριακή σου! Καλή διαίσθηση, ε!!! ❤

Εσύ παιδάκι μου γιατί??? Αφού σε διαβεβαίωσε ο γιατρός ότι όλα πάνε 101% καλά!!!

❤❤❤

Ναι ναι.. γενναω κιολας οπου να ναι!! Χαχ Αστα αστα.. παλι στραβα ξυπνησα.. παλι μελαγχολια.. παλι στεναχωρια.. Και νευρα με ολους οσους το ξερουν και αδιαφορουν.. Το μονο που ρωτησαν ειναι πότε θα κανω χοριακη.. για να παρουν κανενα τηλεφωνο τότε να μαθουν. Ωστοσο.. κανεις δεν εχει παρει να δει τι κανω.. πως ειμαι.. πως νιωθω. Κι εγω ολο και πιο πολυ βυθιζομαι. Δεν το περιμενα οτι θα ειμαι τόσο χάλια! Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να συνελθω.. Απο την πρωτη μερα της ετ ετσι νιωθω.. Δεν με ξερετε.. αλλα ειλικρινα.. δεν ειμαι μιζερος ανθρωπος.. ποτέ δεν ημουν.. Δεν ξερω τι εχω παθει.. 

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

17 minutes ago, Makelen said:

3ης μερας ειναι με τα 6 κυτταρα. Δεν εξαρταται ομως απο το αν ειναι 5, 6 ή 8 το αν θα γινει βλαστοκυστη! Μπορει ενα εμβρυο 5 κυτταρων να γινει.. ή ενα 8 κυτταρων να διαλυθει! Θελει μονο υπομονη!! Τραγικη λεξη!!! Καλη επιτυχια κοριτσι μου!❤

Ναι όμως υποψιάζομαι ότι αφου τα έβαλα Σάββατο σήμερα είναι 4ης μέρας κ τα 6 κυτταρα είναι λίγα.... Σε ευχαριστώ πολυ παντως. Κι εσυ περιμενω με αγωνία νέα σου! Μακάρι όλα καλά να πανε, μην ανησυχείς για υγρά κ διαφορά αλλά τέτοια, αυτά είναι φυσιολογικά όλα. Το μόνο που με άγχωσε σε εσένα είναι που πηρες το ΚΤΕΛ.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσια αύριο περνάω επιτροπή στο Αιγάλεω. Την απόφαση θα μου την πούνε αύριο? Θα περιμένω να δουν τα χαρτιά και μετά θα μου πουν την απόφαση? 

Κι εγω εκει περασα! Αμεσως στην λενε. Περιμενεις εκει καμια ωρα.. και σου λενε..! Καλη επιτυχιαααα!! Ευχομαι 3600 μοναδες!!!

πρίν από 10 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Ναι όμως υποψιάζομαι ότι αφου τα έβαλα Σάββατο σήμερα είναι 4ης μέρας κ τα 6 κυτταρα είναι λίγα.... Σε ευχαριστώ πολυ παντως. 

Αν ειναι 'αργοπορημενα' αλλα γινουν τελικα βλαστοκυστες.., ισως γινουν τότε 6ης μερας.. κι οχι 5ης. Μια χαρα ειναι και τα 6ης! Εχω κι εγω 2..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι ναι.. γενναω κιολας οπου να ναι!! Χαχ Αστα αστα.. παλι στραβα ξυπνησα.. παλι μελαγχολια.. παλι στεναχωρια.. Και νευρα με ολους οσους το ξερουν και αδιαφορουν.. Το μονο που ρωτησαν ειναι πότε θα κανω χοριακη.. για να παρουν κανενα τηλεφωνο τότε να μαθουν. Ωστοσο.. κανεις δεν εχει παρει να δει τι κανω.. πως ειμαι.. πως νιωθω. Κι εγω ολο και πιο πολυ βυθιζομαι. Δεν το περιμενα οτι θα ειμαι τόσο χάλια! Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να συνελθω.. Απο την πρωτη μερα της ετ ετσι νιωθω.. Δεν με ξερετε.. αλλα ειλικρινα.. δεν ειμαι μιζερος ανθρωπος.. ποτέ δεν ημουν.. Δεν ξερω τι εχω παθει.. 

Ποτε έχεις χωρική παραπονιαρα; :wub: όλα καλά θα πάνε ντε!!

Επίσης οι άλλοι ισως απλά δεν θέλουν να σε αγχώνουν περισσότερο γι αυτό δεν είναι συνέχεια από πάνω σ; 

17 minutes ago, Makelen said:

Κι εγω εκει περασα! Αμεσως στην λενε. Περιμενεις εκει καμια ωρα.. και σου λενε..! Καλη επιτυχιαααα!! Ευχομαι 3600 μοναδες!!!

Αν ειναι 'αργοπορημενα' αλλα γινουν τελικα βλαστοκυστες.., ισως γινουν τότε 6ης μερας.. κι οχι 5ης. Μια χαρα ειναι και τα 6ης! Εχω κι εγω 2..

Λες? Γίνεται κι αυτό? Αχ τι να πω αγωνία. Εσυ για τη χοριακη σου κι εγώ για το έμβρυο.. Υπομονή τι να πω.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Angot είπε:

Ποτε έχεις χωρική παραπονιαρα; :wub: όλα καλά θα πάνε ντε!!

Επίσης οι άλλοι ισως απλά δεν θέλουν να σε αγχώνουν περισσότερο γι αυτό δεν είναι συνέχεια από πάνω σ; 

Χοριακη θα κανω το Σαββατο. 9η μερα. Τωρα οσον αφορα αυτους που λεω οτι αδιαφορουν κτλ..  ειναι αυτοι που οντως αδιαφορουν.. οχι αυτους που ειναι διακριτικοι. Εσυ ποια μερα εχεις γυναικολογο;? Πως εισαι, νιωθεις τίποτα;?

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Makelen είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Και σε εσένα καλή επιτυχία εύχομαι για την χοριακη σου

πρίν από 55 λεπτά , Kallo είπε:

Του βγαίνει η Lh συνέχεια υψηλή και η τεστοστερόνη στα κατώτερα χαμηλά. Επειδή και εγώ έχω παραπανισια κιλά. Τον καταλαβαίνω. Πολύ δύσκολο. 

εμενα ο δικος μου εχει lh 4 και σπερματοζωαρια γιοκ….:-(

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Χοριακη θα κανω το Σαββατο. 9η μερα. Τωρα οσον αφορα αυτους που λεω οτι αδιαφορουν κτλ..  ειναι αυτοι που οντως αδιαφορουν.. οχι αυτους που ειναι διακριτικοι. Εσυ ποια μερα εχεις γυναικολογο;? Πως εισαι, νιωθεις τίποτα;?

Μην σκας για κανέναν τους. Εγω αυτο θα σου πω από πείρα!!!  Κοιταξε να είσαι ήρεμη! Η οικογένεια σ εισαι εσυ, ο άντρας σ και το σποράκι σ... Μετα γονείς κλπ... 

Εγω εχω κανονικά 12 Μαΐου αλλα επειδη ο άντρας μ δεν θα έχει γυρίσει ακόμα από το ταξίδι του  και θα ήθελα να είναι παρόν, θα παω 16 Μαΐου για καρδούλα!  Παρατείνεται η αγωνία δλδ! Από συμπτώματα οκ πονους περιοδου, μέση, στηθος(οχι πάντα, κάποιες μέρες είναι χειρότερο και κάποιες άλλες είναι ψιλό νορμάλ), υγρά, και τελευταίες 3 μερες έχω μια ζαλουρα το πρωί. Και χθες και σήμερα νομίζω ότι ψιλοαναγουλιαζω, χωρίς εμετο αλλά κάτι γίνεται στο στομάχι μ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...