Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

θα σου πω κατι. γενικα διαφωνω καθετα οταν βλεπω αντρες που ειτε αμεσα ειτε εμμεσα (δηλ εκδηλωνοντας συνεχως τον ποθο τους για παιδι) πιεζουν τις γυναικες τους για παιδι. ο δικος μου αντρας δεν το εκανε ποτε αυτο. παντα ηταν διπλα μου κι ηθελε προτιστως να μαστε εμεις καλα. οποτε δεν θα μπορουσα ποτε να τον πιεσω κι εγω τωρα. το θεμα ειναι να ειμαστε υγιεις κι εμεις και το παιδακι μας και ψυχικα ηρεμοι. δεν προκειται να θυσιασω τους εαυτους μας σε αυτο τον βωμο. ηδη το περασαμε μια φορα 6 χρονια που προσπαθουσαμε για το πρωτο παιδακι, δεν θα το αφησω να ξανασυμβει. κι εχει ο Θεος…

ο μακαρ ποιες ενεσεις προτεινε;

εχετε βρει που οφειλεται η αζωοσπερμια; σε παθολογια των ορχεων, σε γονιδιακο θεμα η σε θεμα υποφυσης;

Ε ναι μωρε σιγά μην τρελαθούμε κιόλας . 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Pagotoula είπε:

γιατι δεν καταψυχεις τα ωαρια κι οταν βρεθει σπερμα να τα γονιμοποιησετε;

σε ποιο γιατρο εισαι; 

στο ιασω που γνωριζω,τα ποσοστα διατηρησης των κατεψυγμενων ωαριων μετα απο αποψυξη, ειναι 97%. κοινως μηδενικες απωλειες. οποτε ουτε γατα ουτε ζημια.

Ο γιατρός είναι θετικός και πιστεύει ότι αν δεν βρούμε κανονικά θα βρει με την βιοψια με το σερπαφαρ που του έδωσε. Μας έχει πει ότι θα γίνει ταυτόχρονα. Θα δώσω εγώ τα ωαρια και ταυτόχρονα θα πάρουν τα σπερματοζωαρια από τον σύντροφο μου είτε φυσικά είτε με βιοψία. Είμαι με τον Ξυδια στο medimall

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Σίγουρα η καθε περίπτωση διαφέρει...Εμας μας το ειπε βλέποντας τις  εξετάσεις του και έκρινε πως μαλλον θα βρούμε καλύτερα εκει...Παντα βρίσκουν...Απλα καποιες φορες δυσκολεύονται ή ισως να μην ειναι τελικα καλο αυτό που διαλέγουν...

Μακάρι να βρεθούν. Έχω αγχωθεί πάρα πολυ

3 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Το τελευταίο ένα χρόνο που το έχουμε ψάξει μόνο μια φορά έχουμε βρει 4 σπερματοζωαρια. Νωρίτερα δεν ξέρω, γιατί δεν είχαμε ψαχτεί. Όχι δεν έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα γιατί μας είχε πει ο γιατρός να τα πάρει για 75 μέρες και δεν έχουν περάσει ακόμα. Μας έδωσε ο μακαρουνης να κάνει εξετάσεις αίματος να δούμε αν έχει ανεβει η τεστοστερόνη. Αν έχει ανέβει λέει σημαίνει ότι δουλεύουν τα σερπαφαρ. Για να δούμε. Θα πάει το Σάββατο να τις κάνει. Είπαμε να συνεχίσει με τα σερπαφαρ και βλέπουμε. Δεν θα κάνει τις ενέσεις που πρότεινε ο μακαρουνης 

Έχει θέμα με την τεστοστερόνη του; Εμάς στις τελευταίες εξετάσεις είναι στα κατώτερα όρια. Όχι κάτω απ' το φυσιολογικό αλλά πολύ χαμηλή. Και βρήκε και χαμηλή LH στις εξετάσεις που του έκανε ο Ασβέστης. Απ' το λίγο που ψάξαμε κάτι διαβάσαμε για υπογοναδισμό και καθόλου δε χαρήκαμε. Έχει και την FSH στο Θεό! Περιμένουμε κάποιες εξετάσεις ακόμα για να ξαναπάμε στον ανδρολόγο να μας καθοδηγήσει. Απλώς έχω διαβάσει ότι η θεραπεία με τεστοστερόνη χειροτερεύει το δείγμα γιατί δίνεται εξωγενώς και οι όρχεις τεμπελιάζουν? Καμιά πληροφορία έχετε να μου δώσετε? Κάποια κοπέλα με παρόμοια εμπειρία? Έχει και αρκετά παραπανισια κιλά ο σύντροφός μου αλλά δεν είναι εύκολο ούτε δίαιτα να κάνει ούτε γυμναστική, γιατί δουλεύει σπαστό ωράριο και γιατί όλοι στην οικογένεια του έχουν παραπανισια κιλά και έχει μεγαλώσει έτσι. Είναι πολύ δύσκολο να το αλλάξει αυτό.

Διαφημίσεις

13 minutes ago, Margeau said:

Έχει θέμα με την τεστοστερόνη του; Εμάς στις τελευταίες εξετάσεις είναι στα κατώτερα όρια. Όχι κάτω απ' το φυσιολογικό αλλά πολύ χαμηλή. Και βρήκε και χαμηλή LH στις εξετάσεις που του έκανε ο Ασβέστης. Απ' το λίγο που ψάξαμε κάτι διαβάσαμε για υπογοναδισμό και καθόλου δε χαρήκαμε. Έχει και την FSH στο Θεό! Περιμένουμε κάποιες εξετάσεις ακόμα για να ξαναπάμε στον ανδρολόγο να μας καθοδηγήσει. Απλώς έχω διαβάσει ότι η θεραπεία με τεστοστερόνη χειροτερεύει το δείγμα γιατί δίνεται εξωγενώς και οι όρχεις τεμπελιάζουν? Καμιά πληροφορία έχετε να μου δώσετε? Κάποια κοπέλα με παρόμοια εμπειρία? Έχει και αρκετά παραπανισια κιλά ο σύντροφός μου αλλά δεν είναι εύκολο ούτε δίαιτα να κάνει ούτε γυμναστική, γιατί δουλεύει σπαστό ωράριο και γιατί όλοι στην οικογένεια του έχουν παραπανισια κιλά και έχει μεγαλώσει έτσι. Είναι πολύ δύσκολο να το αλλάξει αυτό.

Για θεραπεία απευθείας με τεστοστερόνη το έχω ακούσει κι εγώ ότι χειροτερεύει. Εσείς έχετε δοκιμάσει με serpafar?

13 minutes ago, Margeau said:

Επίσης το Σαββατοκύριακο ξεκινάω και με έχει φάει το άγχος. Νομιζω ότι θα λυθούν τα προβλήματα τώρα ενώ τόσα χρόνια είναι άλυτα και μπορεί να μη λυθούν και ποτέ. 

Καλή επιτυχία! Μην σε παίρνει από κάτω 

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Για θεραπεία απευθείας με τεστοστερόνη το έχω ακούσει κι εγώ ότι χειροτερεύει. Εσείς έχετε δοκιμάσει με serpafar?

Καλή επιτυχία! Μην σε παίρνει από κάτω 

Όχι, τώρα πήγαμε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο. Μέχρι στιγμής πήγαινε σε απλό ανδρολόγο αλλά δεν μας είχε πει εκείνος τίποτα. Να δούμε τώρα τι θα του πει ο Ασβέστης. Δεν έχει δοκιμάσει ως τώρα τίποτα από ορμόνες. Μόνο αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Λες να υπάρχει ελπίδα; Είμαι στεναχωρημένη. Όσο βγαίνουν οι εξετάσεις του και όλο και κάτι βρίσκουμε, τόσο πιο πολύ στεναχωριέμαι. Στην αρχή ήταν το εύρημα στον καρυοτυπο, μετά το εύρημα της κυστικής, τώρα αυτό.... Πφφφ γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολο... Μακάρι να καταφέρω να διαχειριστώ το άγχος μου τις επόμενες μέρες, γιατί τον Απρίλιο και με τόσα στραβά που έτυχαν, μαντάρα τα έκανα. Η διάθεση ήταν σαν το τρενάκι του τρόμου ένα πράγμα...

Κορίτσια SOS , έκανα arvekap 20η μέρα του κύκλου για ετοιμασία ετ, πέρασαν 15 μερες χωρίς να μου έρθει περίοδος και δεν αισθάνομαι ότι έρχεται . Μου είπαν από το κέντρο πως συμβαίνει αυτό και είναι πιθανό να μην μου έρθει , να πάω αύριο για υπέρηχο και πως αν είναι λεπτό το ενδομήτριο να ξεκινήσω οιστρογόνα για την ετ …

στην προηγούμενη αποτυχημένη ετ που είχα κάνει arvekap μου είχε έρθει στις 8 μέρες όπως έπρεπε δηλαδή !

Το έχετε ακούσει ξανά αυτό; Σας έχει τύχει ; Μου φαίνεται παράξενο να αρχίσω σικλακουρ με καθυστέρηση και χωρίς να αδιαθετήσω καθόλου ένα μήνα 

απο την μια δεν θέλω να καθυστερώ την ετ , με καταλαβαίνεται , από την άλλη μήπως ο οργανισμός μου έχει αποσυντονιστεί ; Η μήπως η δράση των arvekap back to back μου προκάλεσε όντως εμμηνόπαυση ;; 

14 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

εσυ κοριτσι μου ποσα εδωσες;

τα 3200 για 4 ωοληψιες μου φαινονται πολυ λιγα παντως. σε αυτη γιατρος στο ιασω ειπε 1400 η καθε ωοληψια συν 250 η καταψυξη εμβρυου.και η ετ οποτε την κανει χρεωση με 200ευρω. και μου φανηκαν πολλα,αλλα τωρα που διαβαζω και αυτα τα νουμερα μου φαινονται παααρα πολλα. δεν μιλησε βεβαια για πακετο πολλων ωοληψιων, θα της το προτεινω. απλα επειδη ηδη εχει 2 παιδια, ειναι μικρη και παει για 3ο με το νεο συντροφο (εχουν θεμα μονο στο σπερμα), ο γιατρος θεωρει πως θα ξεμπερδεψει με ενα αντε δυο φυσικους. ετσι της ειπε δηλαδη. αλλα ποτε δεν ξερεις.

Και στο Ιασώ πάντως το πακέτο 3ων φυσικών/τοποποιημένων φυσικών ήταν στα 1200€ (χωρίς κατάψυξη και ετ). Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτή η τιμή, πάντως μέχρι πρόσφατα αυτή ίσχυε.

14 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

αυτα τα δινουν στους τροποποιημενους; νομιζα εδιναν λιγες μοναδες γκοναλ,μενοπουρ,κλπ. βεβαια, τωρα που το λες,θυμηθηκα πως το φεμαρα το επαιρνα στις σπερματεγχυσεις και μου βγαιναν 2 3 ωαρια. αρα κανει παρομοια δουλεια με τα γκοναλ αλλα δεν εμπεριεχει κινδυνους ως φαρμακο (να το πω ετσι);;

Μια χαρά κινδύνους εμπεριέχει κι αυτό, δυστυχώς...

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Και στο Ιασώ πάντως το πακέτο 3ων φυσικών/τοποποιημένων φυσικών ήταν στα 1200€ (χωρίς κατάψυξη και ετ). Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτή η τιμή, πάντως μέχρι πρόσφατα αυτή ίσχυε.

Μια χαρά κινδύνους εμπεριέχει κι αυτό, δυστυχώς...

1200 το κεντρο εννοεις; συν αμοιβη γιατρου; δηλ 400 η ωοληψια;

το φεμαρα συγκρινεται σε παρενεργειες με το γκοναλ κλπ; δεν νομιζω…:???:

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Πήγαμε με τον σύντροφο μου στον Μακαρούνη σήμερα μήπως μας βοηθήσει. Πάλι στην ουσία δεν βρήκαμε τον λόγο που δεν βγάζει σπερματοζωαρια. Επίσης είμαστε μπερδεμένοι μας είπε αυτός θα πρότεινε κάτι ενέσεις που είναι πολύ ακριβές γύρω στα 250€ αν και βέβαια τίποτα δεν μας εγγυάται ότι θα βρούμε σπέρμα. Μπορεί λέει να βρούμε και με το serpafar που παίρνει. Κάνεις δεν ξέρει. Πφφφφ έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Φοβάμαι ότι θα ξεκινησουμε την εξωσωματικη και δεν θα βρούμε σπέρμα 

@Ria_ περνάω επιτροπή μεθαύριο οπότε τα έχω πολύ πρόσφατα τα χαρτιά της επιτροπής. Ότι θέλεις στείλε μου να σου πω

@κοτοπουλάκισυγχαρητήρια. Καλούς διπλασιασμους εύχομαι 

Καταλαβαίνω την αγωνία σου, είναι πολύ φυσικό να αγχώνεσαι. Αφού όμως ξεκινάτε θεραπεία, ξεκινήστε με το κεφάλι ψηλά και με την πίστη ότι θα βρείτε σπέρμα! Εξάλλου γι' αυτό την κάνετε, γιατί υπάρχει ελπίδα! Πάντα υπάρχει και η δυνατότητα του δότη, αλλά ένα ένα τα βήματα! Σας εύχομαι να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα!

12 ώρες πρίν, Nels είπε:

Εμένα που τα καταθέτω στην Αχαρνών μου είπαν να πάω καθημερινή οπότε θέλω.

Κι εγώ αυτό ξέρω κι ότι μπορώ σε οποιονδήποτε ΕΟΠΠΥ. Εσύ πώς έμαθες πού πρέπει να πας?

6 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

μια ερώτηση γιατί πάλι αγχώθηκα, διάβαζα για τις φυσιολογικές τιμές της χοριακής κ λέει ότι την 4η εβδομάδα η τιμή είναι μέχρι 426. Εμένα που μου βγήκε 1160 είδα ότι η τιμή είναι ύποπτη για πολύδυμη κύηση ή για μύλη κύηση. Η μύλη κύηση απ’ ο,τι διάβασα είναι μη φυσιολογική. Τώρα μ’ έχει πιάσει στρες. Είναι πιθανό πάλι να την πάτησα; Έχω χάσει ήδη ένα έμβρυο ρε γμτ, δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο πάλι..

Καλό είναι να μη διαβάζεις ιατρικά από το ίντερνετ, γιατί προκαλούν μεγάλο άγχος και πολλές φορές είναι και άστοχα. Το γιατρό σου άκου! Κι ότι απορία έχεις ρώτησε εκείνον. Με νοιάξιμο στο λέω! Εύχομαι όλα να πηγαίνουν πολύ καλά!

Κορίτσια μου καλησπέρα. Είναι καμία που έκανε ωοληψια κ περιμένει να γίνει βλαστοκύστη το εμβρυάκι της? 

Εχω σκάσει από αγωνία, αν κ σκεφτόμουν να μην σας απασχολσω με αυτό το θέμα. Εκανα ωοληψια το Σάββατο με φυσικό κυκλο 1 ωάριο, κ με πηραν τηλ την Κυριακή οτι γονιμοποιηθηκε. 

Σήμερα πηρα να μάθω πως εξελίσσεται κ είπαν είναι 6 κυττάρων. Τι μέρα είναι σήμερα ? 4η μέρα ή 3η? Δεν είμαι αισιόδοξη όπως τα βλέπω τα πράγματα... Διαβάζω στο ίντερνετ ότι 3ης μέρας πρεπει να είναι 5-8 κυττάρων κ 4ης μερας 16-32 κυττάρων. 

Μη μου χαιδεψετε τα αυτιά... Κάτι δεν παει καλά... παλι. 

Τον προηγούμενο μήνα έχασα κ τα 5 έμβρυα μετά την 3η μέρα, δηλαδή με πήραν τηλ κ μου το είπαν την επόμενη μέρα όμως κ έτσι είπαν... Οτι δεν προχώρησαν μετά την 3ης που είναι κρίσιμη. Το θέμα είναι οτι τα κυτταρα δεν είναι αρκετά, αυτό καταλαβαίνω. 

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα..! Υπομονη λιγακι μεχρι την επαναληπτικη χοριακη.. Ολα τελεια ειναι μεχρι στιγμης.. οπότε μην φοβασαι κ μην διαβαζεις κ πολλα αυτες τις μερες γτ θα τρελαθεις! Τρελο το αγχος, κατανοητο, αλλα ειδικα τωρα χρειαζεται να εισαι ηρεμη κ ψυχραιμη!! Κι εγω ετοιμη για λεξοτανιλ ειμαι.. αλλα θα τα καταφερουμε!❤

@Makelen να ξέρεις ότι έφαγα φλασιά τώρα ότι έχει βγει ήδη η θετική χοριακή σου! Καλή διαίσθηση, ε!!! ❤

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Χαχαχα αμα τ αρχίσεις να μ πεις κ μενα! :razz: είμαι και γω οριακά! 

Εσύ παιδάκι μου γιατί??? Αφού σε διαβεβαίωσε ο γιατρός ότι όλα πάνε 101% καλά!!!

3 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

θα σου πω κατι. γενικα διαφωνω καθετα οταν βλεπω αντρες που ειτε αμεσα ειτε εμμεσα (δηλ εκδηλωνοντας συνεχως τον ποθο τους για παιδι) πιεζουν τις γυναικες τους για παιδι. ο δικος μου αντρας δεν το εκανε ποτε αυτο. παντα ηταν διπλα μου κι ηθελε προτιστως να μαστε εμεις καλα. οποτε δεν θα μπορουσα ποτε να τον πιεσω κι εγω τωρα. το θεμα ειναι να ειμαστε υγιεις κι εμεις και το παιδακι μας και ψυχικα ηρεμοι. δεν προκειται να θυσιασω τους εαυτους μας σε αυτο τον βωμο. ηδη το περασαμε μια φορα 6 χρονια που προσπαθουσαμε για το πρωτο παιδακι, δεν θα το αφησω να ξανασυμβει. κι εχει ο Θεος…

❤❤❤

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

@Makelen να ξέρεις ότι έφαγα φλασιά τώρα ότι έχει βγει ήδη η θετική χοριακή σου! Καλή διαίσθηση, ε!!! ❤

Εσύ παιδάκι μου γιατί??? Αφού σε διαβεβαίωσε ο γιατρός ότι όλα πάνε 101% καλά!!!

Ναι μέχρι και το Σάββατο ήταν όλα καλα... Δε με διαβεβαίωσε ότι θα είναι 101% καλα και στο μέλλον;  θεωρητικά είπε πιστεύει θα έχει καλή έκβαση, αλλα όλο ακούς κακοτυχιες να χουν συμβεί σε καπελες. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Margeau είπε:

Του βγαίνει η Lh συνέχεια υψηλή και η τεστοστερόνη στα κατώτερα χαμηλά. Επειδή και εγώ έχω παραπανισια κιλά. Τον καταλαβαίνω. Πολύ δύσκολο. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...