Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

μια ερώτηση γιατί πάλι αγχώθηκα, διάβαζα για τις φυσιολογικές τιμές της χοριακής κ λέει ότι την 4η εβδομάδα η τιμή είναι μέχρι 426. Εμένα που μου βγήκε 1160 είδα ότι η τιμή είναι ύποπτη για πολύδυμη κύηση ή για μύλη κύηση. Η μύλη κύηση απ’ ο,τι διάβασα είναι μη φυσιολογική. Τώρα μ’ έχει πιάσει στρες. Είναι πιθανό πάλι να την πάτησα; Έχω χάσει ήδη ένα έμβρυο ρε γμτ, δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο πάλι..

Καλημέρα κοριτσι μ, ειχα 3073 και έχω 1 μωράκι. 14η μερά εμβρυομεταφοράς με εμβρυα 3ων ημερών. Κυοφορεις και συ τον σουπερμαν, μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

μια ερώτηση γιατί πάλι αγχώθηκα, διάβαζα για τις φυσιολογικές τιμές της χοριακής κ λέει ότι την 4η εβδομάδα η τιμή είναι μέχρι 426. Εμένα που μου βγήκε 1160 είδα ότι η τιμή είναι ύποπτη για πολύδυμη κύηση ή για μύλη κύηση. Η μύλη κύηση απ’ ο,τι διάβασα είναι μη φυσιολογική. Τώρα μ’ έχει πιάσει στρες. Είναι πιθανό πάλι να την πάτησα; Έχω χάσει ήδη ένα έμβρυο ρε γμτ, δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο πάλι..

Καλημερα..! Υπομονη λιγακι μεχρι την επαναληπτικη χοριακη.. Ολα τελεια ειναι μεχρι στιγμης.. οπότε μην φοβασαι κ μην διαβαζεις κ πολλα αυτες τις μερες γτ θα τρελαθεις! Τρελο το αγχος, κατανοητο, αλλα ειδικα τωρα χρειαζεται να εισαι ηρεμη κ ψυχραιμη!! Κι εγω ετοιμη για λεξοτανιλ ειμαι.. αλλα θα τα καταφερουμε!❤

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα..! Υπομονη λιγακι μεχρι την επαναληπτικη χοριακη.. Ολα τελεια ειναι μεχρι στιγμης.. οπότε μην φοβασαι κ μην διαβαζεις κ πολλα αυτες τις μερες γτ θα τρελαθεις! Τρελο το αγχος, κατανοητο, αλλα ειδικα τωρα χρειαζεται να εισαι ηρεμη κ ψυχραιμη!! Κι εγω ετοιμη για λεξοτανιλ ειμαι.. αλλα θα τα καταφερουμε!❤

Χαχαχα αμα τ αρχίσεις να μ πεις κ μενα! :razz: είμαι και γω οριακά! 

• Χαχα 1

πρίν από 54 λεπτά , Pagotoula είπε:

δεν υπαρχει πλεον κι αλλη επιλογη, εκτος αν ο ιδιος το αποφασισει. δοξα τω Θεω εχουμε το παιδακι μας.

Δώστου χρόνο. Έχει τα δίκια του και αυτός!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

ποτε του δεν ειχε σπερματοζωαρια η μονο τωρα; 

ποιο φαρμακο σας ειπε να παρει και για ποσο καιρο; μετα το σερπαφαρ εχει ξανακανει σπερμοδιαγρ να δει ανταποκριση; 

Το τελευταίο ένα χρόνο που το έχουμε ψάξει μόνο μια φορά έχουμε βρει 4 σπερματοζωαρια. Νωρίτερα δεν ξέρω, γιατί δεν είχαμε ψαχτεί. Όχι δεν έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα γιατί μας είχε πει ο γιατρός να τα πάρει για 75 μέρες και δεν έχουν περάσει ακόμα. Μας έδωσε ο μακαρουνης να κάνει εξετάσεις αίματος να δούμε αν έχει ανεβει η τεστοστερόνη. Αν έχει ανέβει λέει σημαίνει ότι δουλεύουν τα σερπαφαρ. Για να δούμε. Θα πάει το Σάββατο να τις κάνει. Είπαμε να συνεχίσει με τα σερπαφαρ και βλέπουμε. Δεν θα κάνει τις ενέσεις που πρότεινε ο μακαρουνης 

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Δώστου χρόνο. Έχει τα δίκια του και αυτός!

θα σου πω κατι. γενικα διαφωνω καθετα οταν βλεπω αντρες που ειτε αμεσα ειτε εμμεσα (δηλ εκδηλωνοντας συνεχως τον ποθο τους για παιδι) πιεζουν τις γυναικες τους για παιδι. ο δικος μου αντρας δεν το εκανε ποτε αυτο. παντα ηταν διπλα μου κι ηθελε προτιστως να μαστε εμεις καλα. οποτε δεν θα μπορουσα ποτε να τον πιεσω κι εγω τωρα. το θεμα ειναι να ειμαστε υγιεις κι εμεις και το παιδακι μας και ψυχικα ηρεμοι. δεν προκειται να θυσιασω τους εαυτους μας σε αυτο τον βωμο. ηδη το περασαμε μια φορα 6 χρονια που προσπαθουσαμε για το πρωτο παιδακι, δεν θα το αφησω να ξανασυμβει. κι εχει ο Θεος…

πρίν από 12 λεπτά , Kallo είπε:

Το τελευταίο ένα χρόνο που το έχουμε ψάξει μόνο μια φορά έχουμε βρει 4 σπερματοζωαρια. Νωρίτερα δεν ξέρω, γιατί δεν είχαμε ψαχτεί. Όχι δεν έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα γιατί μας είχε πει ο γιατρός να τα πάρει για 75 μέρες και δεν έχουν περάσει ακόμα. Μας έδωσε ο μακαρουνης να κάνει εξετάσεις αίματος να δούμε αν έχει ανεβει η τεστοστερόνη. Αν έχει ανέβει λέει σημαίνει ότι δουλεύουν τα σερπαφαρ. Για να δούμε. Θα πάει το Σάββατο να τις κάνει. Είπαμε να συνεχίσει με τα σερπαφαρ και βλέπουμε. Δεν θα κάνει τις ενέσεις που πρότεινε ο μακαρουνης 

ο μακαρ ποιες ενεσεις προτεινε;

εχετε βρει που οφειλεται η αζωοσπερμια; σε παθολογια των ορχεων, σε γονιδιακο θεμα η σε θεμα υποφυσης;

• Μου αρέσει 4

Το τελευταίο ένα χρόνο που το έχουμε ψάξει μόνο μια φορά έχουμε βρει 4 σπερματοζωαρια. Νωρίτερα δεν ξέρω, γιατί δεν είχαμε ψαχτεί. Όχι δεν έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα γιατί μας είχε πει ο γιατρός να τα πάρει για 75 μέρες και δεν έχουν περάσει ακόμα. Μας έδωσε ο μακαρουνης να κάνει εξετάσεις αίματος να δούμε αν έχει ανεβει η τεστοστερόνη. Αν έχει ανέβει λέει σημαίνει ότι δουλεύουν τα σερπαφαρ. Για να δούμε. Θα πάει το Σάββατο να τις κάνει 

Μήπως θέλει να τον βάλει σε κύκλο ενώσεων με ovitrelle? Εμάς αυτό μας είχε προτείνει, αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, μπορει να είναι άλλο το δικό σας πρωτόκολλο, γιατί δεν τον ρωτάς? Τελικά εμείς  αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με χάπια και ελεγχο τεστοστερονης κάθε μήνα για πρακτικούς λόγους. 

πρίν από 18 λεπτά , Pagotoula είπε:

ο μακαρ ποιες ενεσεις προτεινε;

εχετε βρει που οφειλεται η αζωοσπερμια; σε παθολογια των ορχεων, σε γονιδιακο θεμα η σε θεμα υποφυσης;

Δεν θυμάμαι ποιες ενέσεις μας είπε να σου πω την αλήθεια. Απλά στην ουσία μας είπε ότι με αυτές θα ωριμαζαν τα σπερματοζωαρια. Κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε βρει που οφείλεται. Κανένας γιατρός δεν το έχει βρει. Μας λένε ότι μπορεί να έχει γεννηθεί έτσι, μπορεί να είναι από την δουλειά του. Κανένας δεν ξέρει τον λόγο. Γι αυτό πήγαμε στον Μακαρούνη αλλά ούτε και αυτός τον βρήκε τον λόγο 

πρίν από 16 λεπτά , Αγάπ είπε:

Μήπως θέλει να τον βάλει σε κύκλο ενώσεων με ovitrelle? Εμάς αυτό μας είχε προτείνει, αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, μπορει να είναι άλλο το δικό σας πρωτόκολλο, γιατί δεν τον ρωτάς? Τελικά εμείς  αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με χάπια και ελεγχο τεστοστερονης κάθε μήνα για πρακτικούς λόγους. 

Όχι δεν ήταν οι ovitrelle. Κάποιες άλλες μας είπε. Και εμείς αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με σερπαφαρ και βλέπουμε 

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

@Pagotoula,εχετε δοκιμάσει παρακέντηση επιδιδυμιδας αντι βιοψιας; 

Τι είναι η παρακέντηση επιδιδυμιδας? Σε τι βοηθάει? 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Pagotoula είπε:

οχι κοριτσι μου, τιποτα απο τα δυο.

Η παρακέντηση ειναι κατι πολυ απλο...Εμεις ισως το δοκιμάσουμε...Μας ειοε ο γιατρός οτι πιθανόν να βρούμε πιο ποιοτικα...Ισως να βρισκατε και εσείς γενικοτερα εκει... γι'αυτό το λεω...Αλλα εννοείται πως αυτό ειναι προσωπικό θεμα!!!! 

Τι είναι η παρακέντηση επιδιδυμιδας? Σε τι βοηθάει? 

Αναρροφουν με βελονα σπερματοζωάρια απο την επιδιδυμίδα τα οποια ειναι ισως καλύτερα...Εμας που εχει στένωση στους σπερματικους πορους,αν τα πάρουμε απο εκει οσως ειναι καλύτερα γιατί θα εχουν γλιτωσει απο την κακοποίηση που ισως δέχονται για να βγουν κατα την εκσπερμάτωση...Χοντρικα το λέω...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Η παρακέντηση ειναι κατι πολυ απλο...Εμεις ισως το δοκιμάσουμε...Μας ειοε ο γιατρός οτι πιθανόν να βρούμε πιο ποιοτικα...Ισως να βρισκατε και εσείς γενικοτερα εκει... γι'αυτό το λεω...Αλλα εννοείται πως αυτό ειναι προσωπικό θεμα!!!! 

Δεν μας το έχει ανέφερε ο γιατρός αυτό. Για βιοψία μας έχει πει. Θα το ψάξω γιατί πρώτη φορά το ακούω 

πρίν από 12 λεπτά , winspert είπε:

Αναρροφουν με βελονα σπερματοζωάρια απο την επιδιδυμίδα τα οποια ειναι ισως καλύτερα...Εμας που εχει στένωση στους σπερματικους πορους,αν τα πάρουμε απο εκει οσως ειναι καλύτερα γιατί θα εχουν γλιτωσει απο την κακοποίηση που ισως δέχονται για να βγουν κατα την εκσπερμάτωση...Χοντρικα το λέω...

Θα το αναφέρω στον γιατρό να δω τι θα μας πει. Σε ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Kallo είπε:

Δεν μας το έχει ανέφερε ο γιατρός αυτό. Για βιοψία μας έχει πει. Θα το ψάξω γιατί πρώτη φορά το ακούω 

Θα το αναφέρω στον γιατρό να δω τι θα μας πει. Σε ευχαριστώ 

Σίγουρα η καθε περίπτωση διαφέρει...Εμας μας το ειπε βλέποντας τις  εξετάσεις του και έκρινε πως μαλλον θα βρούμε καλύτερα εκει...Παντα βρίσκουν...Απλα καποιες φορες δυσκολεύονται ή ισως να μην ειναι τελικα καλο αυτό που διαλέγουν...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 53 λεπτά , winspert είπε:

Σίγουρα η καθε περίπτωση διαφέρει...Εμας μας το ειπε βλέποντας τις  εξετάσεις του και έκρινε πως μαλλον θα βρούμε καλύτερα εκει...Παντα βρίσκουν...Απλα καποιες φορες δυσκολεύονται ή ισως να μην ειναι τελικα καλο αυτό που διαλέγουν...

Αγχώνομαι πάρα πολύ μήπως δεν βρούμε. Τι θα κάνουμε μετά? Θα πρέπει να κάνουμε την διαδικασία πάλι από την αρχή? Και να δώσουμε πάλι όλα τα λεφτά από την αρχη? Δεν μας παίρνει. Δεν έχουμε λεφτά. Ουφφφ... Αύριο περνάω επιτροπή. Για εκεί και αν έχω άγχος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Kallo είπε:

Αγχώνομαι πάρα πολύ μήπως δεν βρούμε. Τι θα κάνουμε μετά? Θα πρέπει να κάνουμε την διαδικασία πάλι από την αρχή? Και να δώσουμε πάλι όλα τα λεφτά από την αρχη? Δεν μας παίρνει. Δεν έχουμε λεφτά. Ουφφφ... Αύριο περνάω επιτροπή. Για εκεί και αν έχω άγχος. 

γιατι δεν καταψυχεις τα ωαρια κι οταν βρεθει σπερμα να τα γονιμοποιησετε;

σε ποιο γιατρο εισαι; 

στο ιασω που γνωριζω,τα ποσοστα διατηρησης των κατεψυγμενων ωαριων μετα απο αποψυξη, ειναι 97%. κοινως μηδενικες απωλειες. οποτε ουτε γατα ουτε ζημια.

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Χαχαχα αμα τ αρχίσεις να μ πεις κ μενα! :razz: είμαι και γω οριακά! 

τελικα angot 600 ευρω πληρωσε ωοληψια κλινικη και γιατρο;;

σε ποιον εισαι;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...