Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

καλησπερα κοριτσια. ερωτηση εκ μερους φιλης, προς οσες κανουν φυσικους η φυσικους τροποποιημενους, θα ηθελα να μου πειτε το κοστος καθε κυκλου. σαε ευχαριστω

Εγω έδωσα 600 για 1 ωοληψια 4 ωαρια 2 γονιμοποιηθηκαν. 

200 για καταψυξη

250 για εμβρυομεταφορά. 

Διεγερση με κλομιφεν 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Πήγαμε με τον σύντροφο μου στον Μακαρούνη σήμερα μήπως μας βοηθήσει. Πάλι στην ουσία δεν βρήκαμε τον λόγο που δεν βγάζει σπερματοζωαρια. Επίσης είμαστε μπερδεμένοι μας είπε αυτός θα πρότεινε κάτι ενέσεις που είναι πολύ ακριβές γύρω στα 250€ αν και βέβαια τίποτα δεν μας εγγυάται ότι θα βρούμε σπέρμα. Μπορεί λέει να βρούμε και με το serpafar που παίρνει. Κάνεις δεν ξέρει. Πφφφφ έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Φοβάμαι ότι θα ξεκινησουμε την εξωσωματικη και δεν θα βρούμε σπέρμα 

@Ria_ περνάω επιτροπή μεθαύριο οπότε τα έχω πολύ πρόσφατα τα χαρτιά της επιτροπής. Ότι θέλεις στείλε μου να σου πω

@κοτοπουλάκισυγχαρητήρια. Καλούς διπλασιασμους εύχομαι 

Δηλ δεν μπορεί με την βιοψία να προσπαθήσει μήπως κ βρεθούν σπερματοζωάρια; 

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

200 για καταψυξη

250 για εμβρυομεταφορά. 

Διεγερση με κλομιφεν 

Μόνο 250 η εμβρυομεταφορα; 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 13 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μόνο 250 η εμβρυομεταφορα; 

Ναι. Συν του γιατρου που ήταν έξτρα!  Τωρα που ρωτάω τον αντρα μ, λεει 200 πήρε η κλινική για την ετ

πρίν από 15 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ναι μας είπε ότι αν δεν βρούμε θα κάνουμε βιοψία. Αλλά φοβάμαι πολύ. Πολύ άγχος 

Διαφημίσεις

2 hours ago, winspert said:

Θυμισε μου λιγο...στους τροποποιημένους τι φαρμακα πηρες ειπαμε; Φεμαρα ή σερπαφαρ;

Πάντα femara. Με serpafar δεν κάνω ωορρηξία, έχω αντίσταση στην κλομιφαίνη

37 minutes ago, Angot said:

200 για καταψυξη

250 για εμβρυομεταφορά. 

Διεγερση με κλομιφεν 

Και ο γιατρός πόσα πήρε?

eardp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μια ερωτηση.. Για το επιδομα εξωσωματικης, κλεινουμε ραντεβου στο rantevoupedi?? 

Εμένα που τα καταθέτω στην Αχαρνών μου είπαν να πάω καθημερινή οπότε θέλω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Nels είπε:

Εμένα που τα καταθέτω στην Αχαρνών μου είπαν να πάω καθημερινή οπότε θέλω.

Εχω παρει τηλ πόσες φορες.. και δεν το σηκωνουν. Επαρχια οχι Αθηνα. Εκλεισα ραντεβου ηλεκτρονικα αλλα δεν ξερω αν ειναι εκει για το επιδομα! (Rantevoupedi-παροχες-εξωσωματικη) Θα δειξει! Χαχ

Καλημέρα κορίτσια,

μια ερώτηση γιατί πάλι αγχώθηκα, διάβαζα για τις φυσιολογικές τιμές της χοριακής κ λέει ότι την 4η εβδομάδα η τιμή είναι μέχρι 426. Εμένα που μου βγήκε 1160 είδα ότι η τιμή είναι ύποπτη για πολύδυμη κύηση ή για μύλη κύηση. Η μύλη κύηση απ’ ο,τι διάβασα είναι μη φυσιολογική. Τώρα μ’ έχει πιάσει στρες. Είναι πιθανό πάλι να την πάτησα; Έχω χάσει ήδη ένα έμβρυο ρε γμτ, δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο πάλι..

Διαφημίσεις

20 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

Καλημέρα κορίτσια,

μια ερώτηση γιατί πάλι αγχώθηκα, διάβαζα για τις φυσιολογικές τιμές της χοριακής κ λέει ότι την 4η εβδομάδα η τιμή είναι μέχρι 426. Εμένα που μου βγήκε 1160 είδα ότι η τιμή είναι ύποπτη για πολύδυμη κύηση ή για μύλη κύηση. Η μύλη κύηση απ’ ο,τι διάβασα είναι μη φυσιολογική. Τώρα μ’ έχει πιάσει στρες. Είναι πιθανό πάλι να την πάτησα; Έχω χάσει ήδη ένα έμβρυο ρε γμτ, δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο πάλι..

Καλημερα κοτοπουλακι! Να μην σε πιανει αγχος! Μπορει απλα να εμφυτευτηκαν δυο εμβρυακια..για αυτο κ το μεγαλο νουμερο! Αυτο που ειναι τωρα σημαντικο ειναι να διπλασιαζεται σωστα! Αυριο θα πας για επαναληπτικη;; Πολυ γρηγορα θα κανεις υπερηχο κ ολες οι ασχημες σκεψεις θα φυγουν μακρια! Λογικο ειναι να αγχωνεσαι, σε καταλαβαινω! Μη διαβαζεις ομως τα διαφορα στο ιντερνετ, δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες! Κ η @Angot ειδες τι μεγαλο νουμερο ειχε κ ειναι ενα εμβρυακι μεχρι στιγμης κ ολα βαινουν καλως! Το ιδιο θα γινει κ σε σενα!! Ολα θα πανε καλα!  Αναμενουμε αυριο τα νεα σου!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Angot είπε:

200 για καταψυξη

250 για εμβρυομεταφορά. 

Διεγερση με κλομιφεν 

σε ποιο γιατρο εισαι;; μακραν τα πιο λιγα που εχω ακουσει. κανονικα μονο το κεντρο παιρνει τοσα για ωοληψια. 

8 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Πήγαμε με τον σύντροφο μου στον Μακαρούνη σήμερα μήπως μας βοηθήσει. Πάλι στην ουσία δεν βρήκαμε τον λόγο που δεν βγάζει σπερματοζωαρια. Επίσης είμαστε μπερδεμένοι μας είπε αυτός θα πρότεινε κάτι ενέσεις που είναι πολύ ακριβές γύρω στα 250€ αν και βέβαια τίποτα δεν μας εγγυάται ότι θα βρούμε σπέρμα. Μπορεί λέει να βρούμε και με το serpafar που παίρνει. Κάνεις δεν ξέρει. Πφφφφ έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Φοβάμαι ότι θα ξεκινησουμε την εξωσωματικη και δεν θα βρούμε σπέρμα 

@Ria_ περνάω επιτροπή μεθαύριο οπότε τα έχω πολύ πρόσφατα τα χαρτιά της επιτροπής. Ότι θέλεις στείλε μου να σου πω

@κοτοπουλάκισυγχαρητήρια. Καλούς διπλασιασμους εύχομαι 

ποτε του δεν ειχε σπερματοζωαρια η μονο τωρα; 

ποιο φαρμακο σας ειπε να παρει και για ποσο καιρο; μετα το σερπαφαρ εχει ξανακανει σπερμοδιαγρ να δει ανταποκριση; 

πρίν από 27 λεπτά , N.Angel είπε:

Καλημερα κοτοπουλακι! Να μην σε πιανει αγχος! Μπορει απλα να εμφυτευτηκαν δυο εμβρυακια..για αυτο κ το μεγαλο νουμερο! Αυτο που ειναι τωρα σημαντικο ειναι να διπλασιαζεται σωστα! Αυριο θα πας για επαναληπτικη;; Πολυ γρηγορα θα κανεις υπερηχο κ ολες οι ασχημες σκεψεις θα φυγουν μακρια! Λογικο ειναι να αγχωνεσαι, σε καταλαβαινω! Μη διαβαζεις ομως τα διαφορα στο ιντερνετ, δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες! Κ η @Angot ειδες τι μεγαλο νουμερο ειχε κ ειναι ενα εμβρυακι μεχρι στιγμης κ ολα βαινουν καλως! Το ιδιο θα γινει κ σε σενα!! Ολα θα πανε καλα!  Αναμενουμε αυριο τα νεα σου!

Σ’ ευχαριστώ N Angel, όντως το αύριο με αγχώνει περισσότερο. Γενικά όλη αυτή η διαδικασία έχει αρκετό στρες, δεν μπορείς να την απολαύσεις που λένε.. 

Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλα τα κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Pagotoula είπε:

σε ποιο γιατρο εισαι;; μακραν τα πιο λιγα που εχω ακουσει. κανονικα μονο το κεντρο παιρνει τοσα για ωοληψια. 

ποτε του δεν ειχε σπερματοζωαρια η μονο τωρα; 

ποιο φαρμακο σας ειπε να παρει και για ποσο καιρο; μετα το σερπαφαρ εχει ξανακανει σπερμοδιαγρ να δει ανταποκριση; 

Στενοχωρήθηκα πολύ με τα νέα σου. Δεν σου έγραψα σε σκέφτομαι όμως να ξέρεις 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 15 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Στενοχωρήθηκα πολύ με τα νέα σου. Δεν σου έγραψα σε σκέφτομαι όμως να ξέρεις 

δεν υπαρχει πλεον κι αλλη επιλογη, εκτος αν ο ιδιος το αποφασισει. δοξα τω Θεω εχουμε το παιδακι μας.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...