Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, eleonora85 είπε:

Εχω αλλαξει καποια πραγματα στην καθημερινοτητα μου που δεν ξερω αν ειναι ακριβως για την ποιοτητα ωαριων, την ορμονικη ισορροπια ή τις φλεγμονες (ενδομ/ση): 
-αλλαγες σε διατροφη (περιορισμος ζαχαρης, φρουτα, λαχανικα-πολυυυ μπροκολο, αυγα απο γνωστο που εχει... κοτετσι)
-δε βαφω νυχια - μακιγιαζ κανω σπανια κ αυτο με προιοντα τυπου κορρε μονο (το ιδιο κ για σαμπουαν- αφρολουτρα)
- δε χρησιμοποιω αρωμ. κερια ή αρωματικα χωρου, ουτε κολονιες. προσπαθω να χρησιμοποιω οσο γινεται λιγοτερα καθαριστικα στο σπιτι- βρισκω εναλλακτικους τροπους
- φιλτρο νερου
- στα απορρυπαντικα παιρνω αυτα που ειναι για παιδικα ρουχα

Λοιπόν, όλα αυτά που κάνεις τα κάνω κι εγώ σε κάθε εμβρυομεταφορά! Τους κανόνες διατροφής και πριν από τις ωοληψίες! Κολώνιες δυσκολεύομαι να κόψω γιατί έχω αδυναμία, προσπαθώ όμως να χρησιμοποιώ βιολογικά προϊόντα χωρίς χημικά! Και απορρυπαντικά άλλαξα για τον ίδιο λόγο! 

1 hour ago, eleonora85 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!Ευχομαι κ σε σενα το ιδιο!!!!
Εκ του αποτελεσματος φανηκε πως μαλλον για τον σκοπο μου δεν ειχαν ιδιαιτερη σημασια (ισως μονο ψυχολογικη). Οι φιλες μου μαλιστα, που κανουν καταχρηση ολων αυτων που εγω αποφευγω, επιασαν ολες στον 1ο μηνα προσπαθειων!
Αλλα κ το οφελος γενικα για την υγεια μας δεν ειναι μικρο :)

Πάντως όλα αυτά που κάνεις όταν με το καλό μείνεις έγκυος θα λειτουργήσουν πολύ προς όφελος του εμβρύου! Έχω διαβάσει ότι τα χημικά που εμπεριέχονται σε καλλυντικά και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, μπορούν έως και θέματα γονιμότητας να φέρουν στο παιδί αργότερα... 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, eleonora85 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!Ευχομαι κ σε σενα το ιδιο!!!!
Εκ του αποτελεσματος φανηκε πως μαλλον για τον σκοπο μου δεν ειχαν ιδιαιτερη σημασια (ισως μονο ψυχολογικη). Οι φιλες μου μαλιστα, που κανουν καταχρηση ολων αυτων που εγω αποφευγω, επιασαν ολες στον 1ο μηνα προσπαθειων!
Αλλα κ το οφελος γενικα για την υγεια μας δεν ειναι μικρο :)

Κάθε γυναίκα έχει τις δικές της δυνατότητες, η διατροφή κ το lifestyle έχει σημασία, το ότι άλλες πιάνουν αμέσως είναι ζήτημα φυσικής ροπής, κληρονομικότητας κλπ. Τυχερές όσες τα καταφέρνουν με την πρώτη αλλά είμαστε κ εμείς που χρειαζόμαστε ενίσχυση και τι καλύτερο από καλή διατροφή, χυμούς, καθαρό νερό και όσα άλλα κάνεις;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσια πήρα τη χοριακή, 13η μέρα από την ετ 1160,1! 

Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι  κοτοπουλακι!!! Συγχαρητήρια!!! Τι χοριακες είναι αυτές Παναγία μου...❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ναι...με πηρε αμέσως...δεν εχω κανενα παράπονο...Θα το δούμε πως θα πάει...Εχω κουραστεί ειναι η αλήθεια πολυ,ομως δεν θα σταματήσω αν δεν πετύχω το σκοπο μου❤️

Χαίρομαι πολύ που νιώθεις καλύτερα! Καλή δύναμη για τη συνέχεια του ταξιδιού!

4 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσια πήρα τη χοριακή, 13η μέρα από την ετ 1160,1! 

Συγχαρητήρια κορίτσι! Καλούς διπλασιασμούς! Εύχομαι όλα όσα σε προβληματίζουν να βρουν γρήγορα τη λύση τους!

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Τρόμος με εχει πιασει... Για κάποιο λόγο εμενα! 

Ψυχραιμία! Όλα καλά θα πάνε! Και γιατί όχι άλλωστε!;)

• Ευχαριστώ 1

13 minutes ago, Pagotoula said:

καλησπερα κοριτσια. ερωτηση εκ μερους φιλης, προς οσες κανουν φυσικους η φυσικους τροποποιημενους, θα ηθελα να μου πειτε το κοστος καθε κυκλου. σαε ευχαριστω

Eγώ για 4 ωοληψίες με φυσικούς τροποποιημένους συν την εμβρυομεταφορά, έδωσα 3200€. Σε κάθε ωοληψία έδινα 400€ και στην ετ 1600€ για να κλείσω το πακέτο. Είμαι στο Γεν

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Eγώ για 4 ωοληψίες με φυσικούς τροποποιημένους συν την εμβρυομεταφορά, έδωσα 3200€. Σε κάθε ωοληψία έδινα 400€ και στην ετ 1600€ για να κλείσω το πακέτο. Είμαι στο Γεν

Θυμισε μου λιγο...στους τροποποιημένους τι φαρμακα πηρες ειπαμε; Φεμαρα ή σερπαφαρ;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 34 λεπτά , winspert είπε:

Θυμισε μου λιγο...στους τροποποιημένους τι φαρμακα πηρες ειπαμε; Φεμαρα ή σερπαφαρ;

εσυ κοριτσι μου ποσα εδωσες;

τα 3200 για 4 ωοληψιες μου φαινονται πολυ λιγα παντως. σε αυτη γιατρος στο ιασω ειπε 1400 η καθε ωοληψια συν 250 η καταψυξη εμβρυου.και η ετ οποτε την κανει χρεωση με 200ευρω. και μου φανηκαν πολλα,αλλα τωρα που διαβαζω και αυτα τα νουμερα μου φαινονται παααρα πολλα. δεν μιλησε βεβαια για πακετο πολλων ωοληψιων, θα της το προτεινω. απλα επειδη ηδη εχει 2 παιδια, ειναι μικρη και παει για 3ο με το νεο συντροφο (εχουν θεμα μονο στο σπερμα), ο γιατρος θεωρει πως θα ξεμπερδεψει με ενα αντε δυο φυσικους. ετσι της ειπε δηλαδη. αλλα ποτε δεν ξερεις.

πρίν από 55 λεπτά , winspert είπε:

αυτα τα δινουν στους τροποποιημενους; νομιζα εδιναν λιγες μοναδες γκοναλ,μενοπουρ,κλπ. βεβαια, τωρα που το λες,θυμηθηκα πως το φεμαρα το επαιρνα στις σπερματεγχυσεις και μου βγαιναν 2 3 ωαρια. αρα κανει παρομοια δουλεια με τα γκοναλ αλλα δεν εμπεριεχει κινδυνους ως φαρμακο (να το πω ετσι);;

Καλησπέρα κορίτσια. Πήγαμε με τον σύντροφο μου στον Μακαρούνη σήμερα μήπως μας βοηθήσει. Πάλι στην ουσία δεν βρήκαμε τον λόγο που δεν βγάζει σπερματοζωαρια. Επίσης είμαστε μπερδεμένοι μας είπε αυτός θα πρότεινε κάτι ενέσεις που είναι πολύ ακριβές γύρω στα 250€ αν και βέβαια τίποτα δεν μας εγγυάται ότι θα βρούμε σπέρμα. Μπορεί λέει να βρούμε και με το serpafar που παίρνει. Κάνεις δεν ξέρει. Πφφφφ έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Φοβάμαι ότι θα ξεκινησουμε την εξωσωματικη και δεν θα βρούμε σπέρμα 

@Ria_ περνάω επιτροπή μεθαύριο οπότε τα έχω πολύ πρόσφατα τα χαρτιά της επιτροπής. Ότι θέλεις στείλε μου να σου πω

@κοτοπουλάκισυγχαρητήρια. Καλούς διπλασιασμους εύχομαι 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...