Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Καλημερα! Γιατι εχω ενα γονιδιο κοριτσι μου..κ μαζι μ αυτο κανουμε κ για χρωμοσωμικες ανωμαλιες

Ευχομαι καλα αποτελεσματα απο τον ελεγχο κ γρηγορα να πατε για εμφυτευση ;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , ksvolimi είπε:

Θα ηρεμησεις! Ολα καλα! Θετικα θα σκεφτεσαι !

Ειναι νωρις μη το προδικάζεις δεν λεω πισινή να κραταμε αλλα εσυ το εχεις ηδη ξεγράψει.. μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου!❤️

Ναι.. φαίνεται οτι οι ορμονες.. μονο αρνητικα λειτουργουν πάνω μου! Υπομονη μεχρι το Σαββατο.. δεν θελω να σας μαυριζω κι εσας!

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Προσωπικά πάντως θα με ενδιέφερε να μάθω τι άλλο κάνεις για την ποιότητα των ωαρίων και υπόχομαι να μη γελάσω :)

Οι εμβρυολόγοι έχω καταλάβει ότι έχουν την τάση να είναι κυνικοί (έως και αντιπαθητικοί θα πω εγώ από την εμπειρία μου), δεν ξέρω γιατί έτσι άσχημα. Μην απογοητεύεσαι. Καλά κάνεις και συνεχίζεις να προσπαθείς με κάθε τρόπο και το βρίσκω πολύ φυσικό να σε βοηθάει ψυχολογικά αυτό από το να μένεις αμέτοχη, περιμένοντας τους ειδικούς να κάνουν όλη τη δουλειά μόνοι τους. Σίγουρα βοηθάει! Οκ, το χρώμα των ματιών μπορεί να μην το αλλάζει, αλλά τουλάχιστον έχεις πιο καθαρή όραση! :wink:

Εχω αλλαξει καποια πραγματα στην καθημερινοτητα μου που δεν ξερω αν ειναι ακριβως για την ποιοτητα ωαριων, την ορμονικη ισορροπια ή τις φλεγμονες (ενδομ/ση): 
-αλλαγες σε διατροφη (περιορισμος ζαχαρης, φρουτα, λαχανικα-πολυυυ μπροκολο, αυγα απο γνωστο που εχει... κοτετσι)
-δε βαφω νυχια - μακιγιαζ κανω σπανια κ αυτο με προιοντα τυπου κορρε μονο (το ιδιο κ για σαμπουαν- αφρολουτρα)
- δε χρησιμοποιω αρωμ. κερια ή αρωματικα χωρου, ουτε κολονιες. προσπαθω να χρησιμοποιω οσο γινεται λιγοτερα καθαριστικα στο σπιτι- βρισκω εναλλακτικους τροπους
- φιλτρο νερου
- στα απορρυπαντικα παιρνω αυτα που ειναι για παιδικα ρουχα

• Μου αρέσει 4

πρίν από 11 λεπτά , eleonora85 είπε:

Εχω αλλαξει καποια πραγματα στην καθημερινοτητα μου που δεν ξερω αν ειναι ακριβως για την ποιοτητα ωαριων, την ορμονικη ισορροπια ή τις φλεγμονες (ενδομ/ση): 
-αλλαγες σε διατροφη (περιορισμος ζαχαρης, φρουτα, λαχανικα-πολυυυ μπροκολο, αυγα απο γνωστο που εχει... κοτετσι)
-δε βαφω νυχια - μακιγιαζ κανω σπανια κ αυτο με προιοντα τυπου κορρε μονο (το ιδιο κ για σαμπουαν- αφρολουτρα)
- δε χρησιμοποιω αρωμ. κερια ή αρωματικα χωρου, ουτε κολονιες. προσπαθω να χρησιμοποιω οσο γινεται λιγοτερα καθαριστικα στο σπιτι- βρισκω εναλλακτικους τροπους
- φιλτρο νερου

Κοριτσι μου καλησπερα..! Δεν ξερω αν ολα αυτα που κανεις λειτουργουν θετικα για τον σκοπο σου.. αλλα ειναι ολα τέλεια για τον οργανισμο σου.. για την υγεια σου.. για το δερμα σου..! Μπραβο.. χιλια μπραβο! Σου ευχομαι συντομα να γινεις κ μανουλα!❤

• Μου αρέσει 2

πρίν από 32 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι.. φαίνεται οτι οι ορμονες.. μονο αρνητικα λειτουργουν πάνω μου! Υπομονη μεχρι το Σαββατο.. δεν θελω να σας μαυριζω κι εσας!

Δε μας μαυρίζεις καθολου..σε καταλαβαινω αμυνες ειναι αυτες και καλα κανεις αλλα να βλεπουμε και τη θετικη Οχι μονο την αρνητική πλευρα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, winspert said:

Επεσα και ξανασηκωθηκα...Παντα αυτό κανω... Και ξανά προς τη δόξα τραβω...χαχαχα...Σε ευχαριστω

Μπράβο ρε αγάπη! Έτσι δυναμικά, πάμε ξανά. Μίλησες με τον Σφακ? Θα βάλεις πάλι το 1ο που θα πάρετε ή θα μαζέψεις?

1 hour ago, κοτοπουλάκι said:

Κορίτσια πήρα τη χοριακή, 13η μέρα από την ετ 1160,1! 

Ρε συγχαρητήρια!! :wub: Τι τεράστια νούμερα είναι αυτά ρε κορίτσια!!! Μπράβο!

eardp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ksvolimi είπε:

Δε μας μαυρίζεις καθολου..σε καταλαβαινω αμυνες ειναι αυτες και καλα κανεις αλλα να βλεπουμε και τη θετικη Οχι μονο την αρνητική πλευρα!

Λοιπον.. ακου τωρα ενα παραξενο: Συνειδητοποιησα οτι απο την ημερα που ξεκινησα την vasclor, συνεχως φοραω ενα σερβιετακι.. που το αλλαζω 2-3 φορες την ημερα. Κατα τη 13.00 σημερα το εβγαλα εντελως, ωστε αν εχω καθολου υγρα, να τα δω! Και πριν απο λιγο ενιωσα υγρασια.., κοιταξα το εσωρουχο.. και ειναι σαν να εχει χυθει νερο (στο σημειο που φοραω συνηθως το σερβιετακι). Να ειναι τυχαιοο ή να ελπιζω;? αυτο θα πρεπει να το εχω καθε μερα πλεον;?

• Μου αρέσει 5

40 minutes ago, eleonora85 said:

Ευχομαι καλα αποτελεσματα απο τον ελεγχο κ γρηγορα να πατε για εμφυτευση ;)

Ευχαριστω πολυ!! Μακαρι!! Κ για εσενα ευχομαι ολα να πανε καλα!!

@κοτοπουλάκιτελεια χοριακη!! Καλους διπλασιασμους!!

@Makelen Ευχομαι το Σαββατο να παρεις μια μεγαλη χοριακη!! Ειναι αληθεια οτι αλλα κοριτσια εχουν συμπτωματα κ αλλα οχι μην επογοητευεσαι! 

31 minutes ago, eleonora85 said:

- φιλτρο νερου

Το εχεις παει σε αλλο level! Μπραβο!! Εγω αν σκεφτω τι κανω ολα τα λαθος κανω…

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , N.Angel είπε:

Ευχαριστω πολυ!! Μακαρι!! Κ για εσενα ευχομαι ολα να πανε καλα!!

@κοτοπουλάκιτελεια χοριακη!! Καλους διπλασιασμους!!

@Makelen Ευχομαι το Σαββατο να παρεις μια μεγαλη χοριακη!! Ειναι αληθεια οτι αλλα κοριτσια εχουν συμπτωματα κ αλλα οχι μην επογοητευεσαι! 

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου..! Ευχομαι και σε σενα ο.τι καλυτερο!!

• Μου αρέσει 1

12 minutes ago, Makelen said:

Λοιπον.. ακου τωρα ενα παραξενο: Συνειδητοποιησα οτι απο την ημερα που ξεκινησα την vasclor, συνεχως φοραω ενα σερβιετακι.. που το αλλαζω 2-3 φορες την ημερα. Κατα τη 13.00 σημερα το εβγαλα εντελως, ωστε αν εχω καθολου υγρα, να τα δω! Και πριν απο λιγο ενιωσα υγρασια.., κοιταξα το εσωρουχο.. και ειναι σαν να εχει χυθει νερο (στο σημειο που φοραω συνηθως το σερβιετακι). Να ειναι τυχαιοο ή να ελπιζω;? αυτο θα πρεπει να το εχω καθε μερα πλεον;?

Ολα καλα θα πανε!! Εγω οσα κοριτσια ξερω απο τα φορουμ που πηγαν με 5αα ειναι εγκυες κ πανε με τα χιλια!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπράβο ρε αγάπη! Έτσι δυναμικά, πάμε ξανά. Μίλησες με τον Σφακ? Θα βάλεις πάλι το 1ο που θα πάρετε ή θα μαζέψεις?

Ναι...με πηρε αμέσως...δεν εχω κανενα παράπονο...Θα το δούμε πως θα πάει...Εχω κουραστεί ειναι η αλήθεια πολυ,ομως δεν θα σταματήσω αν δεν πετύχω το σκοπο μου❤️

• Μου αρέσει 14

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Πολυ καλο! Εγω μια μερα νομιζα οτι ειχα κατουρηθεί αλλα δεη ηταν ετσι καθε μερα …

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , N.Angel είπε:

Ολα καλα θα πανε!! Εγω οσα κοριτσια ξερω απο τα φορουμ που πηγαν με 5αα ειναι εγκυες κ πανε με τα χιλια!! 

Μακαρι να συμβει κ σε μενα αυτο.. τι να πω..! Σ ευχαριστω πολυ❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου καλησπερα..! Δεν ξερω αν ολα αυτα που κανεις λειτουργουν θετικα για τον σκοπο σου.. αλλα ειναι ολα τέλεια για τον οργανισμο σου.. για την υγεια σου.. για το δερμα σου..! Μπραβο.. χιλια μπραβο! Σου ευχομαι συντομα να γινεις κ μανουλα!❤

Σε ευχαριστω πολυ!Ευχομαι κ σε σενα το ιδιο!!!!
Εκ του αποτελεσματος φανηκε πως μαλλον για τον σκοπο μου δεν ειχαν ιδιαιτερη σημασια (ισως μονο ψυχολογικη). Οι φιλες μου μαλιστα, που κανουν καταχρηση ολων αυτων που εγω αποφευγω, επιασαν ολες στον 1ο μηνα προσπαθειων!
Αλλα κ το οφελος γενικα για την υγεια μας δεν ειναι μικρο :)

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσια πήρα τη χοριακή, 13η μέρα από την ετ 1160,1! 

Σούυυυυπερρρρρ!!!!!! Καλούς διπλασισμούς!!! ❤

2 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Καλημεραααα κοριτσια! Ολα πολυ καλα 9η μερα σημερα απο σικλακουρ 8 το ενδομητριο συνεχιζω και παρασκευη πρωι υπερηχο θα μαι ετοιμη ειπε! Ξεκιναω μετα προγεστερονη το σαββατο. Την επομενη πεμπτη 12 Μαιου βαζουμε δυο βλαστοκυστουλες απο τις 3 που εχω..και ελπίζει να με ξεφορτωθεί χαχαχα θεωρητικά  πρεπει να προχωρησω αυτη τη φορα ειμαι ελεγμένη απο παντου για να δουμε! @Makelen οι υπολογισμοί βγαινουν ακριβως εννιά μερες με το δικο σου σύστημα ανημερα Κωνσταντίνου και Ελενης οποτε κρατησω το δικο σου χαχαχα! Εσυ κοριτσι μου πως πας; @winspert τετοια να ακουω ηθικό ακμαίο! Με ειδε και η ενδοκρινολόγος μου ξεχασα να πω tsh 0.98 προλακτινη 14 βιταμίνη D 50 ειμαι πολυ καλα! Αντε να προχωραμε..

@κοτοπουλάκι Μπραβο και παλι Μπραβο!!! 
συγχαρητηρια !❤️

Φυσάει το ενδομήτριο!!! Όλα πανέτοιμα λοιπόν, μπήκες στην τελική ευθεία!!! Θα σε ξεφορτωθεί σίγουρα ο γιατρός!! ;-)

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Πως να ειμαι. Εχασα τις ελπιδες μου. Το εχω για σιγουρο αρνητικο πια. Υγρα δεν εχω καθολου.. Ουτε καν απο την προγεστερονη!! Και ξερω οτι δεν γινεται εγκυμοσυνη χωρις υγρα. Σε πολλους κυκλους εχουμε υγρα.. χωρις εγκυμοσυνη.. και τωρα τιποτα;? Και το στηθος με το ζορι να το πονεσω στα πλαινα μετα απο πιεση εχθες-προχθες.. σημερα τίποτα. Κατι εγινε και με τον εναν σκυλο μου σημερα και αναγκαστηκα να τον κρατησω κοντρα γτ ημουν μονη. 40 κιλα κοντρα. Οπότε αστα να πανε.. το ξεχναμε. Θελω μονο να τελειωνει και να καπνισω. Αυτο.

Πολλά κορίτσια τα ίδια έλεγαν και όταν ήρθε η ώρα της χοριακής διαψεύστηκαν! Μην προδικάζεις τίποτα! Εύχομαι να αργήσεις πολύ να ξανακαπνίσεις!!!

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Τρόμος με εχει πιασει... Για κάποιο λόγο εμενα! 

Γλυκούλα μου ❤ Κάθε στάδιο έχει τις αγωνίες του. Θα σκούσετε σύντομα καρδούλα και θα ηρεμήσεις! Αφού πάει σφαίρα το εμβρυάκι σου! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...