Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ναι!!! Ανυπομονώ.. εσυ πως εισαι εισαι; 

Πως να ειμαι. Εχασα τις ελπιδες μου. Το εχω για σιγουρο αρνητικο πια. Υγρα δεν εχω καθολου.. Ουτε καν απο την προγεστερονη!! Και ξερω οτι δεν γινεται εγκυμοσυνη χωρις υγρα. Σε πολλους κυκλους εχουμε υγρα.. χωρις εγκυμοσυνη.. και τωρα τιποτα;? Και το στηθος με το ζορι να το πονεσω στα πλαινα μετα απο πιεση εχθες-προχθες.. σημερα τίποτα. Κατι εγινε και με τον εναν σκυλο μου σημερα και αναγκαστηκα να τον κρατησω κοντρα γτ ημουν μονη. 40 κιλα κοντρα. Οπότε αστα να πανε.. το ξεχναμε. Θελω μονο να τελειωνει και να καπνισω. Αυτο.

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Πως να ειμαι. Εχασα τις ελπιδες μου. Το εχω για σιγουρο αρνητικο πια. Υγρα δεν εχω καθολου.. Ουτε καν απο την προγεστερονη!! Και ξερω οτι δεν γινεται εγκυμοσυνη χωρις υγρα. Σε πολλους κυκλους εχουμε υγρα.. χωρις εγκυμοσυνη.. και τωρα τιποτα;? Και το στηθος με το ζορι να το πονεσω στα παινα μετα απο πιεση εχθες-προχθες.. σημερα τίποτα. Κατι εγινε και με τον εναν σκυλο μου σημερα και αναγκαστηκα να τον κρατησω κοντρα γτ ημουν μονη. 40 κιλα κοντρα. Οπότε αστα να πανε.. το ξεχναμε. Θελω μονο να τελειωνει και να καπνισω. Αυτο.

Ελα ρε συ μην απογοητεύεσαι εγω στο λεω με το χερι στη καρδια ειχα υγρα αλλα μετα την 8η μερα.. μην ανησυχεις για το  σκυλο γιατι η εμφύτευση εχει γινει οποτε τωρα δεν αλλαζει κατι.. κρατα τις ελπίδες σου και μη σε παίρνει απο κατω εχεις τρεις μερούλες θα περασουν και θα πας για χοριακη με ηθικό ανεβασμένο!❤️

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Τρόμος με εχει πιασει... Για κάποιο λόγο εμενα! 

Λογικο αλλα δεν εχεις κανενα λογο να σε πιανει τρόμος ολα καλα πανε υπομονη θελει να περασει αυτο τι πρωτο διάστημα.. ποτε πς για καρδουλα;

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ελα ρε συ μην απογοητεύεσαι εγω στο λεω με το χερι στη καρδια ειχα υγρα αλλα μετα την 8η μερα.. μην ανησυχεις για το  σκυλο γιατι η εμφύτευση εχει γινει οποτε τωρα δεν αλλαζει κατι.. κρατα τις ελπίδες σου και μη σε παίρνει απο κατω εχεις τρεις μερούλες θα περασουν και θα πας για χοριακη με ηθικό ανεβασμένο!❤️

8η με βλαστοκυστες; δηλαδη 13η συνολο; και πριν τίποτα;? 

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

8η με βλαστοκυστες; δηλαδη 13η συνολο; και πριν τίποτα;? 

Ναι!  αληθεια μονο απο τη κολπική προγεστερονη ειχα τα υπολείμματα επειδη ειχα κανει και τεστ στο σπιτι και ειχε βγει αχνό νομιζω την 7η μερα αλλα υγρα ειχα μετα και μαλιστα πολλα υγρα Απο οταν πηρα τη χοριακη κι επειτα !

πρίν από 14 λεπτά , ksvolimi είπε:

Λογικο αλλα δεν εχεις κανενα λογο να σε πιανει τρόμος ολα καλα πανε υπομονη θελει να περασει αυτο τι πρωτο διάστημα.. ποτε πς για καρδουλα;

Την αλλη εβδομάδα μ ειπε. Ίσως ηρεμήσω λιγάκι τοτε

πρίν από 10 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ναι!  αληθεια μονο απο τη κολπική προγεστερονη ειχα τα υπολείμματα επειδη ειχα κανει και τεστ στο σπιτι και ειχε βγει αχνό νομιζω την 7η μερα αλλα υγρα ειχα μετα και μαλιστα πολλα υγρα Απο οταν πηρα τη χοριακη κι επειτα !

Εγω παιρνω 1 vasclor κολπικη καθε πρωι, 2 cyclacur/ημερα και 3 utrogestan/ημερα απο το στομα, οχι κολπικα. Εχω ξενερωσει εντελως.. Μακαρι να γινει κ σε μενα οπως τα λες.. αλλα δεν βλεπω φως. Τι να πω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Την αλλη εβδομάδα μ ειπε. Ίσως ηρεμήσω λιγάκι τοτε

Θα ηρεμησεις! Ολα καλα! Θετικα θα σκεφτεσαι !

πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Εγω παιρνω 1 vasclor κολπικη καθε πρωι, 2 cyclacur/ημερα και 3 utrogestan/ημερα απο το στομα, οχι κολπικα. Εχω ξενερωσει εντελως.. Μακαρι να γινει κ σε μενα οπως τα λες.. αλλα δεν βλεπω φως. Τι να πω..

Ειναι νωρις μη το προδικάζεις δεν λεω πισινή να κραταμε αλλα εσυ το εχεις ηδη ξεγράψει.. μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου!❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...