Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Επεσα και ξανασηκωθηκα...Παντα αυτό κανω... Και ξανά προς τη δόξα τραβω...χαχαχα...Σε ευχαριστω

Μπραβο σου.. ετσι πρεπει..!❤ Ειμαστε δυνατες οι γυναικες τελικα! Σκεφτεσαι να κανεις κατι συντομα;? εχεις στην καταψυξη;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου! Έχουμε τους πρίγκιπες εμείς άλλωστε κ το ξεπερνάμε πιο γρήγορα.

Ακριβώς αυτό!!!!❤️

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Μπραβο σου.. ετσι πρεπει..!❤ Ειμαστε δυνατες οι γυναικες τελικα! Σκεφτεσαι να κανεις κατι συντομα;? εχεις στην καταψυξη;

Ειμαστε ιντως... Φυσικά και σκέφτομαι...Μου εχουν ηδη γραψει τις εξετάσεις της 2ης μερας και περιμένω να αδιαθετησω...χαχαχα...

Δεν εχω τίποτα στην κατάψυξη...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 11 λεπτά , winspert είπε:

Ακριβώς αυτό!!!!❤️

Ειμαστε ιντως... Φυσικά και σκέφτομαι...Μου εχουν ηδη γραψει τις εξετάσεις της 2ης μερας και περιμένω να αδιαθετησω...χαχαχα...

Πότε περιμένεις περίοδο;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 17 λεπτά , winspert είπε:

Ακριβώς αυτό!!!!❤️

Κάνεις φυσικους κυκλους ή διεγερση;? δεν θυμαμαι..! 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , winspert είπε:

Φυσικούς

Μεγαλος αγωνας κι αυτο.. Όλα δυσκολα ειναι.. ! Μ εχει πιασει η αισιοδοξια μου σημερα..!χαχ Βασικα ειμαι σιγουρη για καποιο λογο, που δεν ξερω πως να εξηγησω, οτι δεν ειμαι εγκυος.. κι ειμαι μεσα στα νευρα. Προς το παρον θετικη ενεργεια για το @κοτοπουλάκι ❤

• Μου αρέσει 1

@κοτοπουλάκι;;;; τι γίνεται; 

πρίν από 8 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσια πήρα τη χοριακή, 13η μέρα από την ετ 1160,1! 

Ααααα δεν πρόλαβα και ξανά έστειλα χαχαχ συγχαρητήρια κοπέλα μμμμ. Υπέροχα...!!! Κ αλλη μανούλα. Καλά πάει το forum μας! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσια πήρα τη χοριακή, 13η μέρα από την ετ 1160,1! 

Πλακα κανειιις!! Τεραστια χοριακη!!! Μπραβο σου κοριτσι μουυυ!!! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!❤❤❤

πρίν από 20 λεπτά , Angot είπε:

@κοτοπουλάκι;;;; τι γίνεται; 

Ααααα δεν πρόλαβα και ξανά έστειλα χαχαχ συγχαρητήρια κοπέλα μμμμ. Υπέροχα...!!! Κ αλλη μανούλα. Καλά πάει το forum μας! 

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Πλακα κανειιις!! Τεραστια χοριακη!!! Μπραβο σου κοριτσι μουυυ!!! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!❤❤❤

Ευχαριστώ κορίτσια! Μου είπε η μαία να κάνω επανάληψη την Πέμπτη να δούμε σίγουρα πως πάει! Κρατάω πάντα μικρό καλάθι λόγω της προηγούμενης εμπειρίας μου αλλά ελπίζω πως θα πάει καλά αυτή τη φορά! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Makelen είπε:

@ksvolimi Κανενα νεο για το ενδομητριο;? Δεν σε ρωτησα κ τι ωρα εχεις υπερηχο! Σε περιμενω να κανουμε τους υπολογισμους μας!!!

@winspert κοριτσι μου πως εισαι; 

Καλημεραααα κοριτσια! Ολα πολυ καλα 9η μερα σημερα απο σικλακουρ 8 το ενδομητριο συνεχιζω και παρασκευη πρωι υπερηχο θα μαι ετοιμη ειπε! Ξεκιναω μετα προγεστερονη το σαββατο. Την επομενη πεμπτη 12 Μαιου βαζουμε δυο βλαστοκυστουλες απο τις 3 που εχω..και ελπίζει να με ξεφορτωθεί χαχαχα θεωρητικά  πρεπει να προχωρησω αυτη τη φορα ειμαι ελεγμένη απο παντου για να δουμε! @Makelen οι υπολογισμοί βγαινουν ακριβως εννιά μερες με το δικο σου σύστημα ανημερα Κωνσταντίνου και Ελενης οποτε κρατησω το δικο σου χαχαχα! Εσυ κοριτσι μου πως πας; @winspert τετοια να ακουω ηθικό ακμαίο! Με ειδε και η ενδοκρινολόγος μου ξεχασα να πω tsh 0.98 προλακτινη 14 βιταμίνη D 50 ειμαι πολυ καλα! Αντε να προχωραμε..

@κοτοπουλάκι Μπραβο και παλι Μπραβο!!! 
συγχαρητηρια !❤️

• Μου αρέσει 4

πρίν από 13 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλημεραααα κοριτσια! Ολα πολυ καλα 9η μερα σημερα απο σικλακουρ 8 το ενδομητριο συνεχιζω και παρασκευη πρωι υπερηχο θα μαι ετοιμη ειπε! Ξεκιναω μετα προγεστερονη το σαββατο. Την επομενη πεμπτη 12 Μαιου βαζουμε δυο βλαστοκυστουλες απο τις 3 που εχω..και ελπίζει να με ξεφορτωθεί χαχαχα θεωρητικά  πρεπει να προχωρησω αυτη τη φορα ειμαι ελεγμένη απο παντου για να δουμε! Εσυ κοριτσι μου πως πας; @winspert τετοια να ακουω ηθικό ακμαίο! Με ειδε και η ενδοκρινολόγος μου ξεχασα να πω tsh 0.98 προλακτινη 14 βιταμίνη D 50 ειμαι πολυ καλα! Αντε να προχωραμε..

@κοτοπουλάκι Μπραβο και παλι Μπραβο!!! 
συγχαρητηρια !❤️

Τελεια κοριτσι μουυ! Φοβερο ενδομητριο!! Και θα εισαι και οκ να κανεις την χοριακη 21/5, οπως το ηθελες!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...