Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Μη σε αγχωνει τίποτα λοιπόν. Έχουμε το άγχος μας, μας φτάνει! Είναι κρίμα να σε επηρρεαζει αρνητικά κάποιος που αποδεικνύεται τουλάχιστον "λίγος". Μην αφιερώνεις δεύτερη σκέψη σε αυτόν. Απλά άλλαξε τον και τέλος.

Ναι έχεις δίκιο σε ευχαριστώ πολύ ,αυτό θα κάνω το μόνο σίγουρο .

πρίν από 27 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημερα! Ξέχασα επίσης εχτές να σου πω οτι όλες οι εξετάσεις του θυρεοειδή που ανέφερες, γράφονται κανονικά απο γυναικολόγο. Τώρα γιατί σου είπε εκείνος όχι, πραγματικά δεν ξέρω. 

Καλημέρα , τι να πω ούτε εγώ δε ξέρω .. ναι κάτι κατάλαβα γιατί πήρα τη γραμματεα της ενδοκρινολόγου και κάπως δε της άρεσε ,μου είπε και αυτή ότι μπορούσε να μου τις γράψει και κλασσικά λέει πετάνε το μπαλάκι σε εμάς . Δε ξέρω τι παίζει , σε ευχαριστώ πολύ πάντως ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Πολύ απογοητευμένη είμαι! Παίρνω 75 μονάδες gonal και τις τελευταίες 3 μέρες ξεκίνησα και cetrotide. Πριν 3 μέρες είχαμε δει τρία ωοθυλάκια τα δύο 14.5 και το ενα 12.5. Σήμερα ξαναεκανα υπέρηχο και είδαμε ότι μόνο το ένα έγινε 17.5, και τα άλλα στα ίδια. Ο γιατρός μου ζήτησε αύριο να ξανακάνω υπέρηχο και να μετρήσω οιστραδιόλη. Απογοητεύτηκα πολύ. Τόσες μέρες φάρμακα για να πάρω ένα ωάριο? 

πρίν από 10 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Πολύ απογοητευμένη είμαι! Παίρνω 75 μονάδες gonal και τις τελευταίες 3 μέρες ξεκίνησα και cetrotide. Πριν 3 μέρες είχαμε δει τρία ωοθυλάκια τα δύο 14.5 και το ενα 12.5. Σήμερα ξαναεκανα υπέρηχο και είδαμε ότι μόνο το ένα έγινε 17.5, και τα άλλα στα ίδια. Ο γιατρός μου ζήτησε αύριο να ξανακάνω υπέρηχο και να μετρήσω οιστραδιόλη. Απογοητεύτηκα πολύ. Τόσες μέρες φάρμακα για να πάρω ένα ωάριο? 

Λυπαμαι κοριτσακι μου.. αλλα τουλαχιστον εχεις αυτο το ενα. Ενα και καλο.. δεν λενε;? Σκεψου ποσες κοπελες πασχιζουν γι αυτο το ενα, και εχε πίστη!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Kate92 είπε:

Πολύ περίεργο που τα δύο έμειναν στάσιμα... Η οιστραδιόλη πιστεύω ότι θα σας κατατοπίσει. Μην απογοητεύεσαι όμως, μπορεί να πάρουν και τα άλλα μπρος! Κι αν όχι, η Μakelen έχει δίκιο, όλες για ένα και καλό παλεύουμε! Μπορεί αυτό το ένα να είναι το τυχερό σου!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλημέρα!! Δεν αποκλείεται το 14,5 να μεγαλώσει κ άλλο μέχρι την ωοληψια κ να έχετε 2. Και ένα να είναι ας είναι καλό να μην πάει τσαμπα η προσπάθεια. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Λυπαμαι κοριτσακι μου.. αλλα τουλαχιστον εχεις αυτο το ενα. Ενα και καλο.. δεν λενε;? Σκεψου ποσες κοπελες πασχιζουν γι αυτο το ενα, και εχε πίστη!

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Πολύ περίεργο που τα δύο έμειναν στάσιμα... Η οιστραδιόλη πιστεύω ότι θα σας κατατοπίσει. Μην απογοητεύεσαι όμως, μπορεί να πάρουν και τα άλλα μπρος! Κι αν όχι, η Μakelen έχει δίκιο, όλες για ένα και καλό παλεύουμε! Μπορεί αυτό το ένα να είναι το τυχερό σου!

πρίν από 9 λεπτά , Zenia82 είπε:

Καλημέρα!! Δεν αποκλείεται το 14,5 να μεγαλώσει κ άλλο μέχρι την ωοληψια κ να έχετε 2. Και ένα να είναι ας είναι καλό να μην πάει τσαμπα η προσπάθεια. 

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Για σπερματεγχυση πάμε. Η αλήθεια είναι ότι παραξενευτηκα κι εγώ, γιατί στον προηγούμενο υπέρηχο είχαμε δει δύο δεξιά (14 και 12.5) και ένα αριστερά (14). Κ τώρα το ένα μεγάλο (17) είναι αριστερά μαζί με ένα 12.5 και άλλα δύο δεξιά 12αρια. 

Η οιστραδιόλη θα μας δείξει πόσα υπάρχουν ουσιαστικά? Μήπως και κάτι φαίνεται λάθος στον υπέρηχο? Υπάρχει τέτοια πιθανότητα?

πρίν από 9 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

1 ώρα μακριά είμαστε, δεν είναι τραγική η απόσταση

Ε ενταξει.. βολευεται τότε..! Δεν περναει και η ωρα! (Βρηκες ανθρωπο να σε ξεαγχωσει!! Χαχ)

• Χαχα 1

πρίν από 53 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Για σπερματεγχυση πάμε. Η αλήθεια είναι ότι παραξενευτηκα κι εγώ, γιατί στον προηγούμενο υπέρηχο είχαμε δει δύο δεξιά (14 και 12.5) και ένα αριστερά (14). Κ τώρα το ένα μεγάλο (17) είναι αριστερά μαζί με ένα 12.5 και άλλα δύο δεξιά 12αρια. 

Η οιστραδιόλη θα μας δείξει πόσα υπάρχουν ουσιαστικά? Μήπως και κάτι φαίνεται λάθος στον υπέρηχο? Υπάρχει τέτοια πιθανότητα?

Το είχα πάθει και εγω την τελευταία  φορά . Σταμάτησε η ανάπτυξη τους και φάνηκαν αλλά καινούργια συμβαίνει αυτό μην ανησυχείς καλή επιτυχία ευχομαι 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 10 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Το είχα πάθει και εγω την τελευταία  φορά . Σταμάτησε η ανάπτυξη τους και φάνηκαν αλλά καινούργια συμβαίνει αυτό μην ανησυχείς καλή επιτυχία ευχομαι 

Ευχαριστώ πολύ! 

Εσύ πως προχωρησες τελικά? Τα καινούρια που φάνηκαν συνέχισαν να μεγαλώνουν?

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Kate92 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! 

Εσύ πως προχωρησες τελικά? Τα καινούρια που φάνηκαν συνέχισαν να μεγαλώνουν?

Όχι δυστυχώς ήταν ένα καινούργιο γιατί εγω κάνω εξωσωματική . Δεν προχώρησε όποτε το αφήσαμε 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Επεσα και ξανασηκωθηκα...Παντα αυτό κανω... Και ξανά προς τη δόξα τραβω...χαχαχα...Σε ευχαριστω

Μπράβο κοριτσάκι μου! Έχουμε τους πρίγκιπες εμείς άλλωστε κ το ξεπερνάμε πιο γρήγορα.

• Μου αρέσει 4

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...