Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Ria_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,μου τις έγραψε και μου τις έστειλε κάποιες που δε μπορεί όπως λέει θα πάρω την ενδοκρινολόγο μου να μου της γράψει εκείνη. 

Όχι βέβαια δεν έχεις καταλάβει κάτι λάθος έτσι ακριβώς είναι και όντως υπάρχει θέμα πέρα από το κατακερματισμό , άμα ήταν να είναι καλό προσπαθούσαμε και μόνοι μας δηλαδή.  Σε ευχαριστώ αλλά σε εμάς δε χρειάζεται φτιαχτό είναι προβληματικό δε καταλαβαίνω γιατί μου το λέει αυτό . Αυτό θα κάνω νομίζω ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι νευρίασα ,θύμωσα, στεναχωρέθηκα μετά σκέφτηκα τα λόγια του κέντρου όταν πήγαμε στην εμβρυολογο και ηρέμησα λέω δε μπορεί εκείνη να έκανε λάθος και γενικά είναι κ θέμα κοινής λογικής δηλαδή άμα ήταν να ήταν καλό τι να τη κάνω την επιτροπή .

Έλα μου ντε και όταν του έλεγα τι μου είπαν από το κέντρο τι μια συνέχισε να λέει το ίδιο και την άλλη που επέμεινα μου λέει εντάξει δε θα κάνουμε το σπασμένο τηλέφωνο ,λέω εγώ θα τα κάνω και θα δούμε τότε.

Ε μα πραγματικα αυτό που είπα και πιο πάνω αν ήταν να είναι καλά ήξερα να κάνω παιδί και με το κλασσικό τρόπο . Δηλαδή έλεος δε καταλαβαίνω...

Μη σε αγχωνει τίποτα λοιπόν. Έχουμε το άγχος μας, μας φτάνει! Είναι κρίμα να σε επηρρεαζει αρνητικά κάποιος που αποδεικνύεται τουλάχιστον "λίγος". Μην αφιερώνεις δεύτερη σκέψη σε αυτόν. Απλά άλλαξε τον και τέλος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Dimi984 είπε:

η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα!αυτό που λές όμως με μπέρδεψε. Δεν είχατε κάνει σπερμοδιαγράμματα για τον φάκελο της εξωσωματικής?

Φυσικά και είχε κάνει ο άντρας μου σπερμοδιαγράμματα. Και ήταν καλά. Γι' αυτό και δε μας ζητήθηκαν ποτέ πιο ειδικές εξετάσεις όπως ο κατακερματισμός. Μάλλον όμως φαίνεται ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει.

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Φυσικά και είχε κάνει ο άντρας μου σπερμοδιαγράμματα. Και ήταν καλά. Γι' αυτό και δε μας ζητήθηκαν ποτέ πιο ειδικές εξετάσεις όπως ο κατακερματισμός. Μάλλον όμως φαίνεται ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει.

αρχίζω και εντοπίζω αρκετά κενά!ούτε καν γνώριζα τι ήταν ο κατακερματισμός.

4 ώρες πρίν, Gogo13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Εμείς θα κάνουμε την πρώτη προσπάθεια σε 20 μέρες και αν και σκεφτόμασταν για δίδυμη κύηση (είναι και μεγαλύτερα τα ποσοστά επιτυχίας) ο γιατρός μας από εμβρυολαμπ μας πρότεινε να μην το επιχειρήσουμε (αν και μας είπε ότι είναι επιλογή μας) λόγω επικίνδυνης κύησης.

Εσείς τι άποψη έχετε για το θέμα.

Γεια σου γωγω, και εμείς θα κάνουμε την εμβρυομεταφορα τέλος Ιουνίου κ είμαστε στο ίδιο δίλημμα. Ο γιατρός είπε καλύτερα να βάλουμε μια βλαστοκυστη 5 ημερών, λόγω επικινδυνοτητας της διδυμης κύησης, αλλά όλες οι γνωστές μου που πέτυχαν εγκυμοσύνη,  πέτυχαν όταν έβαλαν δυο βλαστοκυστες κ τώρα είναι εγκυες σε δίδυμα! Βέβαια οι φίλες μου είχαν την δυνατότητα να μην δουλεύουν κ πέρασαν όλους τους μήνες σπίτι χωρίς να κάνουν τίποτα,  εγω δεν το μπορώ αυτό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων...

18 hours ago, eleonora85 said:

Να πω την αληθεια εγω δεν πρηστηκα πολυ κατα τη διεγερση (βεβαια προσεχα πολυ τη διατροφη) κ ξεπρηστηκα αμεσως μετα την ωοληψια. Και σκεψου εχω κ συνδρομο ευερεθιστου εντερου! Και μενα ο τελευταιος γυναικολογος ειχε δει πολλες καταβολες. Ειπε πως ειχα εικονα πολυκυστικων (ορμονολογικα ομως ειμαι οκ). Ο ενδοκρινολογος ειπε πως ισως κ η αμη μου (25 pmol- παρολο που χειρουργησα μια κυστη 7,5 εκατοστων στην δεξια ωοθηκη κ την περιμενε χαμηλη) να τον εκανε να το σκεφτει, αλλα μου το ειχε πει πριν την αμη, με τον 1ο υπερηχο.

Σε ευχαριστω πολυ! Ευχομαι κ σε σενα να μην ταλαιπωρηθεις αλλο!
Οι καλλιεργειες εχουν γινει κ εχουμε βγει αρνητικοι κ οι 2 εδω κ κατι μηνες. Βεβαια θα ξαναγινουν επαναληπτικες πριν γινει εμφυτευση για να ειμαι σιγουρη.. βεβαια οσοι εξωσωματιστες εχω δει δε δινουν πολλη σημασια στο ουρεοπλασμα.. μονη μου το ψαχνω.
Εσεις γιατι κανατε προεμφυτευτικο; 

Στο Ελενα πετυχα την Οικ. η οποια δεν ειπε πολλα για διατροφη. Για τον καφε συγκεκριμενα μου ειπε οτι δε χρειαζεται να τον κοψω μαχαιρι (να κοψω ομως τον ντεκαφεινε κ να μη τον συνδυαζω με γαλα ). Εγω βεβαια επειδη τον ειχα κοψει απο πιο πριν κ μου αρεσε που σταματησε αυτος ο εθισμος, δεν τον ξαναρχισα. Πίνω 1 τη βδομαδα και αν...
Ναι τα νυχια κ τα μαλλια δεν τα βαφω για τα ωαρια (κ  κανω κ αλλα , ομως δεν τα λεω ολα γιατι θα γελασετε :-D). Αυτο που δυσκολευομαι να περιορισω ειναι η γλουτενη.
 Βεβαια οταν μιλησα με τον εμβρυολογο  για το αποτελεσμα που ειχαμε κ τον ρωτησα τι μπορω να κανω ωστε σε τυχον επομενη διεγερση να εχω καλυτερο αποτελεσμα... μου ειπε : ειναι σαν να με ρωτας πως μπορω να αλλαξω το χρωμα των ματιων μου.. απογοητευτηκα αλλα αποφασισα να συνεχισω να προσεχω (για ψυχολογικους λογους μαλλον)

Καλημερα! Γιατι εχω ενα γονιδιο κοριτσι μου..κ μαζι μ αυτο κανουμε κ για χρωμοσωμικες ανωμαλιες

Διαφημίσεις

18 hours ago, Angot said:

Κορίτσια φεύγει μεθαυριο ο άντρας μ ταξίδι για καμια βδομαδα. Και λόγω ανασφάλειας λεω να πω της μαμας μ να έρθει από το χωριό να μ κανει παρέα. Δεν ήθελα να πω ακόμα ότι είμαι έγκυος,ηθελα μετα την καρδούλα. Αλλα δεν ξερω, και μονη μ μια βδομάδα, δουλειά,σκυλο,σπίτι με σκάλα! Εσεις τι θα κάνατε; 

Εννοείται θα της πεις να ερθει, κ εννοείται πως θα της πεις ότι είσαι έγκυος. Η μανούλα είναι πάντα ο καλύτερος μας συμμαχος σε όλα κ θα χαρεί να είναι κοντά σου να σε προσεξει. Αυτό έλειπε τώρα να φροντίζεις σπίτι κ σκυλο μόνη σου. 

8 ώρες πρίν, Dimi984 είπε:

αρχίζω και εντοπίζω αρκετά κενά!ούτε καν γνώριζα τι ήταν ο κατακερματισμός.

Κι εγώ άργησα πολύ να μάθω. Είναι ακριβή εξέταση και νομίζω ότι δε συνταγοραφείται (θα μας το επιβεβαιώσουν τα κορίτσια που ξέρουν αυτό) και γενικά δεν προτείνουν να γίνεται όταν το σπερμοδιάγραμμα είναι καλό, εκτός κι αν υπάρχουν αρκετές αποτυχίες. Εσείς βέβαια έχετε αρκετά έμβρυα στην άκρη, οπότε δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να δείτε το σπέρμα τώρα. Εμείς πάντως όταν είχαμε 6 έμβρυα αποφασίσαμε να κάνουμε προγενητικό έλεγχο για να δούμε μη τυχόν και κάποια είχαν χρωμοσωμικές ανωμαλίες και πράγματι, μόλις το ένα αποδείχτηκε υγιές. Ολα αυτά ύστερα από 4 αποτυχίες και επειδή είμαι πλέον 42, είπαμε να το τσεκάρουμε.

16 ώρες πρίν, Angot είπε:

Σ στελνω μπεμπεδοσκονη :wub: να πανε ολα υπέροχα! 

Σ’ ευχαριστώ Angot

πρίν από 59 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια..! @κοτοπουλάκι καλη επιτυχια!!❤❤

Σ’ ευχαριστώ Makelen! 

Έδωσα αίμα στις 8:00, στις 14:00 τα αποτελέσματα.. Έχω σκάσει στο άγχος..

πρίν από 18 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Σ’ ευχαριστώ Angot

Σ’ ευχαριστώ Makelen! 

Φανταζομαι! Αλλη μια αναμονη που σκοτωνει..! Μακαρι να πανε ολα καλα.. μακαρι!! Ο αντρας σου πως ειναι; ηρεμος;? 

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Φανταζομαι! Αλλη μια αναμονη που σκοτωνει..! Μακαρι να πανε ολα καλα.. μακαρι!! Ο αντρας σου πως ειναι; ηρεμος;? 

Ο άντρας μου λέει πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει κ να μην αγχώνομαι. Είμαστε μακριά τώρα, εγώ γύρισα στην πόλη που μένω κ ήρθα στη δουλειά κ αυτός έμεινε Αθήνα.

πρίν από 41 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Σ’ ευχαριστώ Angot

Σ’ ευχαριστώ Makelen! 

Ω φουυυ... Πολλές ώρες αναμονή! Εύχομαι ολόψυχα να αποζημιωθείς με μια τεράστια χοριακή!!! ❤

πρίν από 11 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Ο άντρας μου λέει πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει κ να μην αγχώνομαι. Είμαστε μακριά τώρα, εγώ γύρισα στην πόλη που μένω κ ήρθα στη δουλειά κ αυτός έμεινε Αθήνα.

Ο άντρας σου είναι η φωνή της λογικής! Τώρα πώς το καταφέρνει αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα!! :lol:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Κι ο δικος μου τα ιδια λεει.. ιδιες ατακες! Χαχ Ποσες ωρες αποσταση εχετε; παλευεται;?

• Μου αρέσει 1

10 hours ago, Ria_ said:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ,μου τις έγραψε και μου τις έστειλε κάποιες που δε μπορεί όπως λέει θα πάρω την ενδοκρινολόγο μου να μου της γράψει εκείνη. 

Όχι βέβαια δεν έχεις καταλάβει κάτι λάθος έτσι ακριβώς είναι και όντως υπάρχει θέμα πέρα από το κατακερματισμό , άμα ήταν να είναι καλό προσπαθούσαμε και μόνοι μας δηλαδή.  Σε ευχαριστώ αλλά σε εμάς δε χρειάζεται φτιαχτό είναι προβληματικό δε καταλαβαίνω γιατί μου το λέει αυτό . Αυτό θα κάνω νομίζω ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι νευρίασα ,θύμωσα, στεναχωρέθηκα μετά σκέφτηκα τα λόγια του κέντρου όταν πήγαμε στην εμβρυολογο και ηρέμησα λέω δε μπορεί εκείνη να έκανε λάθος και γενικά είναι κ θέμα κοινής λογικής δηλαδή άμα ήταν να ήταν καλό τι να τη κάνω την επιτροπή .

Έλα μου ντε και όταν του έλεγα τι μου είπαν από το κέντρο τι μια συνέχισε να λέει το ίδιο και την άλλη που επέμεινα μου λέει εντάξει δε θα κάνουμε το σπασμένο τηλέφωνο ,λέω εγώ θα τα κάνω και θα δούμε τότε.

Ε μα πραγματικα αυτό που είπα και πιο πάνω αν ήταν να είναι καλά ήξερα να κάνω παιδί και με το κλασσικό τρόπο . Δηλαδή έλεος δε καταλαβαίνω...

Καλημερα! Ξέχασα επίσης εχτές να σου πω οτι όλες οι εξετάσεις του θυρεοειδή που ανέφερες, γράφονται κανονικά απο γυναικολόγο. Τώρα γιατί σου είπε εκείνος όχι, πραγματικά δεν ξέρω. 

eardp2.png

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Σ’ ευχαριστώ Angot

Σ’ ευχαριστώ Makelen! 

Τόσο αργά;  

1 hour ago, Iraki2022 είπε:

Εννοείται θα της πεις να ερθει, κ εννοείται πως θα της πεις ότι είσαι έγκυος. Η μανούλα είναι πάντα ο καλύτερος μας συμμαχος σε όλα κ θα χαρεί να είναι κοντά σου να σε προσεξει. Αυτό έλειπε τώρα να φροντίζεις σπίτι κ σκυλο μόνη σου. 

Της ειπα να ανέβει. Απλως φοβάμαι μη τύχει καμία στραβή.!! Και είναι και αγχώδης η μαμα μ και καταλαβαίνεις 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...