Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Α χαχαχαχα θα έρθω να σαπορταρω και γω. Μα γιατρέ μας, η ψυχική ευεξία της εγκύου είναι το Α και το Ω...

Εγω με 3 μπύρες νιώθω ευτυχία πάντως, ας είναι και χωρίς αλκοόλ.. Δε φτάνει που θα μ Κόψουν και τα σαλάμια αέρος, άλλη ευτυχία από κει! 

Σε νιώθω!!! Τα σαλάμια δε με απασχολούν, αλλά βρε παιδί μου θες να βγεις ένα βράδυ με τις φίλες σου, οκ, δε θα πιεις τα κοκτέιλ που θα πίνουν εκείνες, να μην μπορείς να πιεις μία μπύρα χωρίς αλκοόλ επειδή την προηγούμενη μέρα βγήκες με τον καλό σου και ήπιες ήδη μία μπύρα άνεφ? Ε όχι!!!

πρίν από 14 λεπτά , ksvolimi είπε:

Θα συμφωνήσω με τις τρίχες..ειναι οιστρογόνα σε μορφή αυτοκόλλητου βαζω καθε δυο μερες στη κοιλια και εγω πρωτη φορα τα πηρα..:confused:

Και τι λένε από παρενέργειες? Άρα παίρνεις πιο λίγα cyclacur? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , happiness79 είπε:

Σε νιώθω!!! Τα σαλάμια δε με απασχολούν, αλλά βρε παιδί μου θες να βγεις ένα βράδυ με τις φίλες σου, οκ, δε θα πιεις τα κοκτέιλ που θα πίνουν εκείνες, να μην μπορείς να πιεις μία μπύρα χωρίς αλκοόλ επειδή την προηγούμενη μέρα βγήκες με τον καλό σου και ήπιες ήδη μία μπύρα άνεφ? Ε όχι!!!

Εξι παρακαλω! Ωστοσο επειδη πρωτη φορα κανω ετ μετα απο καταστολή  ουσιαστικά ειμαι στην εμμηνόπαυση  και τα ελέγχει πλήρως ο γιατρος νομιζω  ειναι λογικο φαντασου  εκανα τα ορμονικά δευτερη μερα περιόδου και ειχα Ε2 15 και fsh 2 Kai lh στα τάρταρα κατω απο τα ορια ολες ! Αρα θα παιρνω πραμα πολυ και τα αυτοκολλητα μεχρι 12 εβδομάδα και τα σικλακουρ ..να πανε ολα καλα φυσικα.. παρενέργειες να σου πω αν εξαιρεσεις τις αρβεκαπ που εχω κατι αϋπνίες τα βραδια η ξυπνώ αρκετές φορες εφίδρωση που κ που κατα τα αλλα νομιζω φυσιολογικα μια κλαιω μια γελαω αλλα Ενταξει το περναω χαλαρα γενικα.. τωρα απο ποιο φαρμακο ειναι αγνωστο ..

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 19 λεπτά , happiness79 είπε:

Αστο, θα το ξανασυζητησω με τον γιατρο να δω μπας και καταφέρω τπτ. Προς το παρόν έκανα την 3η μελανια από τις αντιπηκτικές... Δεν ξερω που να κανω, παντού ποναω στη κοιλια! 

καλησπέρα! βρίσκομαι στη διαδικασία αυτή κι εγώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Για την ακρίβεια τον περισσότερο χρόνο τον χρειάστηκα για να προετοιμαστώ. τα τελευταία δύο χρόνια απέκτησα διαβήτη τύπου 1 (τον παιδικό όπως λένε). μετά ανακάλυψα ότι έχω υδροσάλπιγγες οι οποίες έπρεπε να αφαιρεθούν και αφού τακτοποιηθούν όλα αυτά θα μπορούσα να ξεκινήσω ωοληψίες και εμβριομεταφορές. Όπως και έγινε. Αφαίρεσα τις σάλπιγγες, μου χορηγήθηκε αντλία ινσουλίνης για τη καλύτερη ρύθμιση του διαβήτη και έκανα 2 ωοληψίες και δύο εμβρυομεταφορές. καμία από τις δύο εμβρυομεταφορές δεν πέτυχε. η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μείνει ευχαριστημένη από τον γιατρό μου. μετά από κάποιες εξετάσεις που έκανα (μετα τη δευτερη εμβρυομεταφορα) είχα ανεβασμένη TSH  η οποία αν δεν κάνω λάθος πρέπει ιδανικά να είναι κάτω από 2.5. Συνειδητοποίησα ότι πριν από κάθε εμβρυομεταφορά ο γιατρός μου ποτέ δεν μου ζητούσε εξετάσεις. Δεν ξέρω...έπρεπε να το σκεφτώ εγώ?. τον ενημέρωνα μόνο για τη γλυκοζιωμένη, προφορικά και πριν από κάθε ωοληψία έκανα μία FSH.

τώρα σκέφτομαι να πάω σε κάποιο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και όχι σε κάποιον γυναικολόγο που συνεργάζεται με κάποιο κέντρο. έχετε κάτι να μου προτείνετε? μπορώ να αναφέρω κάποιο που σκέφτομαι να πάω ή δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα?

πρίν από 48 λεπτά , ksvolimi είπε:

Χαχαχαχα ακου να δεις τωρα  αν τα βαλω 10/05 οπως τα υπολογιζω περιπου δεκα μερες μετα την ετ θα ναι η γιορτη κωνσταντινου και Ελένης σαββατο 21/05 που ειναι η γιορτη της μανούλας μου του αδερφου μου του πεθερού μου αποφασισα να κανω χοριακη τοτε.. θα ναι η 10η απο το δικο σου μέτρημα η 11 απο εμενα χαχαχα! Ναι δεν αγχωνομαι ακομη τουλαχιστον! Σε ευχαριστω πολυ Αντε και εσυ μια ανάσα! Απο το σαββατο!

Θα συμφωνήσω με τις τρίχες..ειναι οιστρογόνα σε μορφή αυτοκόλλητου βαζω καθε δυο μερες στη κοιλια και εγω πρωτη φορα τα πηρα..:confused:

Περιμενουμε να δουμε ποσα  αυγουλακια  θα ναι!

Θα τους κάνεις το πιο ωραιο δωροοο!! Το εχεις σχεδιασει ηδη να υποθεσω;? Θα το ξερουν οτι τοτε θα ειναι η χοριακη;?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Θα τους κάνεις το πιο ωραιο δωροοο!! Το εχεις σχεδιασει ηδη να υποθεσω;? Θα το ξερουν οτι τοτε θα ειναι η χοριακη;?

Οχι ποτε δε λεω! Ελπιζω  ναι να ναι ωραιο δωρο ! Και εσυ τη κυριακη που ναι η γιορτη της μητέρας ευχομαι να σαι μαμα!!

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ναι, κατάλαβα πώς το εννοείς. Σίγουρα καλό είναι να τσεκάρουμε όσο γίνεται καλύτερα τις εξετάσεις που πρέπει να γίνονται κατά την εγκυμοσύνη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν και πού μπορεί να γίνει παράλειψη, ή να μην ενημερωθούμε για πιθανές επιλογές. Εγώ είμαι τυχερή, γιατί έχω τη θεία μου που είναι γενετήστρια και έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι όταν έρθει η ώρα της εγκυμοσύνης (το λέω και νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου!!!) θα φροντίσει εκείνη ώστε να μην υπάρξει καμία παράλειψη. Για παράδειγμα, πρόσφατα μου είπε για το γονίδιο της κυστικής ίνωσης, ότι η εξέταση που δικαιολογεί το ταμείο καλύπτει ποσοστό περίπου 75% των μεταλλάξεων του γονιδίου και σε περίπτωση που πάμε με δότρια που λογικά θα έχει ελεγχθεί για το 75%, μας είπε να ελεγχθεί οπωσδήποτε ο άντρας μου για το 100% των μεταλλάξεων, για να είμαστε καλυμμένοι. Και θεωρεί ότι ακόμα και με δότρια να πάμε, ιδανικά θα πρέπει να κάνουμε προεμφυτευτικό στα έμβρυα, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια της... Οπότε σίγουρα η επιλογή γιατρού είναι σημαντική, από την άλλη βέβαια δεν ξέρεις και πού μπορεί να γίνει ένα λάθος, που να έχει όπως λες επιπτώσεις.

Τι να σου πω, είναι πολύ προσωπική απόφαση αυτή. Θα σου έλεγα όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να προστατέψεις τη μαμά σου και θα μπορούσες απλα να της εξηγήσεις ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για πυροτεχνήματα! Από την άλλη, καταλαβαίνω ότι φοβάσαι να μείνεις μόνη και νομίζω ότι καλό θα ήταν να μην προσπεράσεις την αγωνία σου. Κάνε αυτό που θα σε βοηθήσει να είσαι πιο ήρεμη! Εσύ ξέρεις ποιο είναι!

Θα σου γράψω για την κυστική ίνωση αναλυτικά όταν βρω λίγο χρόνο. Θύμισέ μου, Αθήνα μένεις; Πάντως είναι μία από τις παραλείψεις που έγιναν στη νύφη μου, ευτυχώς τα παιδιά της είναι υγιή, γιατί στη δική μας οικογένεια υπάρχει η μετάλλαξη του γονιδίου, οπότε και ο αδερφός μου μπορεί να είναι φορέας, όπως είμαι κι εγώ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , ksvolimi είπε:

Οχι ποτε δε λεω! Ελπιζω  ναι να ναι ωραιο δωρο ! Και εσυ τη κυριακη που ναι η γιορτη της μητέρας ευχομαι να σαι μαμα!!

Α ναιιι.. δεν το θυμομουν! Ευχαριστωω!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dimi984 είπε:

καλησπέρα! βρίσκομαι στη διαδικασία αυτή κι εγώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Για την ακρίβεια τον περισσότερο χρόνο τον χρειάστηκα για να προετοιμαστώ. τα τελευταία δύο χρόνια απέκτησα διαβήτη τύπου 1 (τον παιδικό όπως λένε). μετά ανακάλυψα ότι έχω υδροσάλπιγγες οι οποίες έπρεπε να αφαιρεθούν και αφού τακτοποιηθούν όλα αυτά θα μπορούσα να ξεκινήσω ωοληψίες και εμβριομεταφορές. Όπως και έγινε. Αφαίρεσα τις σάλπιγγες, μου χορηγήθηκε αντλία ινσουλίνης για τη καλύτερη ρύθμιση του διαβήτη και έκανα 2 ωοληψίες και δύο εμβρυομεταφορές. καμία από τις δύο εμβρυομεταφορές δεν πέτυχε. η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μείνει ευχαριστημένη από τον γιατρό μου. μετά από κάποιες εξετάσεις που έκανα (μετα τη δευτερη εμβρυομεταφορα) είχα ανεβασμένη TSH  η οποία αν δεν κάνω λάθος πρέπει ιδανικά να είναι κάτω από 2.5. Συνειδητοποίησα ότι πριν από κάθε εμβρυομεταφορά ο γιατρός μου ποτέ δεν μου ζητούσε εξετάσεις. Δεν ξέρω...έπρεπε να το σκεφτώ εγώ?. τον ενημέρωνα μόνο για τη γλυκοζιωμένη, προφορικά και πριν από κάθε ωοληψία έκανα μία FSH.

τώρα σκέφτομαι να πάω σε κάποιο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και όχι σε κάποιον γυναικολόγο που συνεργάζεται με κάποιο κέντρο. έχετε κάτι να μου προτείνετε? μπορώ να αναφέρω κάποιο που σκέφτομαι να πάω ή δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα?

Καλησπερα κοριτσι μου! Γενικα νομιζω πως οι γιατροι δε ζητανε παντα τις εξετασεις στην αρχη  σιγουρα αλλα πριν απο καθε εμβρυομεταφορα θα λεγα πως Οχι.. θα καταλαβεις και εσυ πως αναλογα με τις αποτυχίες της καθε μιας αρχιζει το ψάξιμο σε αιματολογο ενδοκρινολόγο που ειναι και της ειδικότητας του.. οποτε σιγουρα να πας στο ελενα στο τμημα αποβολών να σε καθοδηγήσει καθως και σε ενδοκρινολόγο. Σιγουρα και τον αντρικό παράγοντα να ψάξεις και ετσι θα γλυτώσεις πολλα.. χρονο ταλαιπωρια και ισως τσαμπα εξωσωματικές .Απο κει και επειτα βρισκεις κεντρα πολλα και γιατρους και κανεις καποια ραντεβου για να καταλήξεις!

Κορίτσια επειδή δεν μου απάντησε κάποια ίσως χάθηκε στα μηνύματα επειδή θα πάω αύριο πριν μου τα γράψει ο γιατρός να δώσω αίμα , τι ακριβώς εξετάσεις πρέπει να ζητήσω να μου κάνει για τις ορμονολογικες της επιτροπής ? Ο γιατρός μου ανέφερε μόνο αυτά που δε μπορεί να μου γράψει εκείνος δηλαδή Ft3, Ft4, T4 ,T3 , Anti-tg και Anti-tpo. Οι υπόλοιπες ποιες είναι να δω αν τις έχω σωστά?

Διαφημίσεις

4 hours ago, κοτοπουλάκι said:

Καλησπέρα κορίτσια,

τελικά αύριο θα κάνω τη χοριακή. Σήμερα πήρα τον προαστιακό κ αύριο θα πάω στη δουλειά μου. Δεν ήθελα να πάρω άδεια κ να μου βγει και καμιά αρνητική χοριακή να λείψω χωρίς λόγο. Πάω κ ό,τι γίνει. Αυτή τη φορά έχω αρκετό άγχος, δεν το ξέρει κανείς, ας μην προσθέσω κ τις αντιδράσεις των άλλων στο κεφάλι μου. Θα ήθελα να μου στείλετε τη θετική σας ενέργεια. Κουράγιο σε όλες μας, ευχαριστώ 

Σου στέλνω οοόλη μου την θετική ενέργεια για να πάρεις μία τριψήφια χοριακή :wub:

3 hours ago, Ria_ said:

Καλησπέρα είχα μιλήσει με μια κοπέλα από το φόρουμ που μου είπε τι εξετάσεις χρειάζονται για επιτροπή και είναι οι ίδιες που βρήκα και σε ένα site στο ίντερνετ δηλαδή Έλεγχος της συζύγου για τις ορμόνες: FSH, E2, LH, PRL, TSH, FT3 και FT4. Μίλησα τώρα τελικά με το γυναικολόγο μου για να πάω αυριο να τις κάνω να μου τις γράψεις τελικά εκείνος . Σε γενικές γραμμές δεν μου φάνηκε πολύ σίγουρος ότι ήξερε ακριβώς ποιες είναι γιατί μου έλεγε ότι ίσως χρειαστεί γνωμάτευση για το σπέρμα και τέτοια που ναι χρειάζεται εφόσον είναι προβληματικό . 

Μου είπε και πλήρη έλεγχο θυρεοειδούς δηλαδή και T3 και T4 , anti-tg anti-tpo. Είναι σίγουρα και αυτές γιατί μου είπες δε μπορεί να τις γράψεις εκείνος και θα πάρω την ενδοκρινολογο απλά ρωτάω μη τις κάνω άδικα. 

Αν γράψεις στο Google «δικαιολογητικά επιτροπής εξωσωματικής» θα σου βγάλει το τελευταίο pdf που βγήκε το 2020 στο site του eopyy. Η γνωμάτευση για τον άντρα νομίζω είναι απαραίτητη είτε υπάρχει πρόβλημα είτε όχι. Καθώς και τα 2 σπερμοδιαγράμματα

2 hours ago, Nels said:

Η εξέταση που καλύπτει ο ΕΟΠΠΥ για την κυστικη ινωση αφορά στο πιο συχνό γονίδιο και καλύπτει μόνο το πιο 50%. Επισης αν γίνει προεμφυτευτικος στα εμβρυα δεν καλύπτεται  με αυτόν και ο έλεγχος της κυστικης ινωσης? Ή καλύπτει μόνο τρισωμιες κλπ γονιδιακες μεταλλάξεις? Γιατί απ ότι κατάλαβα από αυτά που μου είπε ο γιατρός μου, αν γίνει προεμφυτευτικος δεν απαιτείται να κανω καμία άλλη εξεταση γονιδιακή, γλιτώνω και την αμνιο ή  λήψη τροφοβλαστη που θα έκανα λόγω ηλικίας. 

Στο λαϊκό η εξέταση για κυστική ίνωση είναι δωρεάν και καλύπτει το 90% των μεταλλάξεων 

2 hours ago, happiness79 said:

Συγνώμηηηηη... Μπύρες χωρίς αλκοόλ μόνο δύο την εβδομάδα???? Γιατί??? Αφού δεν έχουν αλκοόλ!!! Ω ρε πίκραααα, είμαστε και κοινωνικοί, τι θα απογίνουμε!!? Αν είναι δυνατόν να ισούνται οι δύο μπύρες χωρίς αλκοόλ με το 1 ποτήρι κρασί, κουφό! Πάει τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι! Η πεθερά μου πάντως όταν ήταν έγκυος στον άντρα μου, έπινε 1 μπύρα χωρίς αλκοόλ την ημέρα! Γι' αυτό μας βγήκε έτσι γλετζές, χαχαχα!!

Κάτσε, από το δεύτερο τρίμηνο σου είχε πει αποτρίχωση??? Ρε θα τρελαθούμε, θα ξεθάψω το σίλκεπιλ!!!

Νομίζω στην κουνιάδα μου όταν ήταν έγκυος της είχε πει ο γιατρός της ότι μπορεί να πίνει όσες μπύρες θέλει αλλά από αυτές που είναι χωρίς καθόλου αλκοόλ και μάλιστα της είχε πει ότι η μαγιά κάνει καλό και στην παραγωγή γάλατος. 

18 minutes ago, Ria_ said:

Κορίτσια επειδή δεν μου απάντησε κάποια ίσως χάθηκε στα μηνύματα επειδή θα πάω αύριο πριν μου τα γράψει ο γιατρός να δώσω αίμα , τι ακριβώς εξετάσεις πρέπει να ζητήσω να μου κάνει για τις ορμονολογικες της επιτροπής ? Ο γιατρός μου ανέφερε μόνο αυτά που δε μπορεί να μου γράψει εκείνος δηλαδή Ft3, Ft4, T4 ,T3 , Anti-tg και Anti-tpo. Οι υπόλοιπες ποιες είναι να δω αν τις έχω σωστά?

Κοπέλα μου σου έστειλα το link σε προσωπικό μήνυμα 

eardp2.png

4 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

τελικά αύριο θα κάνω τη χοριακή. Σήμερα πήρα τον προαστιακό κ αύριο θα πάω στη δουλειά μου. Δεν ήθελα να πάρω άδεια κ να μου βγει και καμιά αρνητική χοριακή να λείψω χωρίς λόγο. Πάω κ ό,τι γίνει. Αυτή τη φορά έχω αρκετό άγχος, δεν το ξέρει κανείς, ας μην προσθέσω κ τις αντιδράσεις των άλλων στο κεφάλι μου. Θα ήθελα να μου στείλετε τη θετική σας ενέργεια. Κουράγιο σε όλες μας, ευχαριστώ 

Καλή επιτυχια!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, ksvolimi είπε:

Εξι παρακαλω! Ωστοσο επειδη πρωτη φορα κανω ετ μετα απο καταστολή  ουσιαστικά ειμαι στην εμμηνόπαυση  και τα ελέγχει πλήρως ο γιατρος νομιζω  ειναι λογικο φαντασου  εκανα τα ορμονικά δευτερη μερα περιόδου και ειχα Ε2 15 και fsh 2 Kai lh στα τάρταρα κατω απο τα ορια ολες ! Αρα θα παιρνω πραμα πολυ και τα αυτοκολλητα μεχρι 12 εβδομάδα και τα σικλακουρ ..να πανε ολα καλα φυσικα.. παρενέργειες να σου πω αν εξαιρεσεις τις αρβεκαπ που εχω κατι αϋπνίες τα βραδια η ξυπνώ αρκετές φορες εφίδρωση που κ που κατα τα αλλα νομιζω φυσιολογικα μια κλαιω μια γελαω αλλα Ενταξει το περναω χαλαρα γενικα.. τωρα απο ποιο φαρμακο ειναι αγνωστο ..

Αυτό το φάρμακο που σε κάνει να το περνάς χαλαρά, αυτό θέλουμε!! Να το πάρουμε όλες! Χαχαχα!!

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Αστο, θα το ξανασυζητησω με τον γιατρο να δω μπας και καταφέρω τπτ. Προς το παρόν έκανα την 3η μελανια από τις αντιπηκτικές... Δεν ξερω που να κανω, παντού ποναω στη κοιλια! 

Για πόσο καιρό θα τις κάνεις? Κουράγιο! Σκέψου ότι βοηθάνε εσένα και το σποράκι σου ❤

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια,

Εμείς θα κάνουμε την πρώτη προσπάθεια σε 20 μέρες και αν και σκεφτόμασταν για δίδυμη κύηση (είναι και μεγαλύτερα τα ποσοστά επιτυχίας) ο γιατρός μας από εμβρυολαμπ μας πρότεινε να μην το επιχειρήσουμε (αν και μας είπε ότι είναι επιλογή μας) λόγω επικίνδυνης κύησης.

Εσείς τι άποψη έχετε για το θέμα.

πρίν από 45 λεπτά , Troia είπε:

Θα σου γράψω για την κυστική ίνωση αναλυτικά όταν βρω λίγο χρόνο. Θύμισέ μου, Αθήνα μένεις; Πάντως είναι μία από τις παραλείψεις που έγιναν στη νύφη μου, ευτυχώς τα παιδιά της είναι υγιή, γιατί στη δική μας οικογένεια υπάρχει η μετάλλαξη του γονιδίου, οπότε και ο αδερφός μου μπορεί να είναι φορέας, όπως είμαι κι εγώ.

Ωχ, ευτυχώς που πήγαν όλα καλά! Ναι, Αθήνα μένω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...