Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Οχι καλή μου, αν γίνει προεμφυτευτικός στα έμβρυα αυτό δε σημαίνει ότι γλυτώνεις εσύ αυτές τις εξετάσεις κατά την εγκυμοσύνη! Είναι πολύ σημαντικό να τις κάνεις!!! Πρόσφατα πήγε ζευγάρι στη θεία μου που επειδή πήγαν με δότρια 25 χρονών δεν έκαναν στην εγκυμοσύνη τις εξετάσεις που βλέπουν σύνδρομα και το παιδάκι τους γεννήθηκε με σύνδρομο ντάουν. Τραγικό... Οπότε οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε όλες τις εξετάσεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Συμφωνω και αν ηλικιακά εισαι και κοντα σε μας οπωσδηποτε.. ατυχία ομως Ε με δότρια 25 ετων και πάθανε τετοιο πραμα.. πωπω!!

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , happiness79 είπε:

Συγνώμηηηηη... Μπύρες χωρίς αλκοόλ μόνο δύο την εβδομάδα???? Γιατί??? Αφού δεν έχουν αλκοόλ!!! Ω ρε πίκραααα, είμαστε και κοινωνικοί, τι θα απογίνουμε!!? Αν είναι δυνατόν να ισούνται οι δύο μπύρες χωρίς αλκοόλ με το 1 ποτήρι κρασί, κουφό! Πάει τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι! Η πεθερά μου πάντως όταν ήταν έγκυος στον άντρα μου, έπινε 1 μπύρα χωρίς αλκοόλ την ημέρα! Γι' αυτό μας βγήκε έτσι γλετζές, χαχαχα!!

Κάτσε, από το δεύτερο τρίμηνο σου είχε πει αποτρίχωση??? Ρε θα τρελαθούμε, θα ξεθάψω το σίλκεπιλ!!!

Λειζερ με αφήνει από τωρα. Εγω φοβάμαι απλως να κανω στο μπικίνι 

πρίν από 47 λεπτά , Makelen είπε:

Α ναιι.. τωρα θυμήθηκα..! Καλε τοσες μερες.. πως αντεξεεες;? χαχ Κι επειδη ειμαι κι εγω στην αναμονη.. σου εχω κρισιμες ερωτησεις..! Απο συμπτωματα;? Στήθος; υγρα; μέση; αλλα;? Κ απο πότε;?

Έκανα τπομονή, τι να κάνω.. στήθος λίγο πρησμένο, υγρά έχω κάμποσα, μέση όχι τα συμπτώματα άρχισαν εδώ κ 5 μέρες περίπου, κάτι τσιμπιές είχα για 1 μέρα πριν 4-5 μέρες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

ΧΑχαχαχαχ το χειρότερο που θα μπορούσα να ακουσω. Δεν ξερω, ηταν κάθετος! Προσπάθησα να παζαρέψω να το πάω στις 2 μπύρες, αλλα δεννν..  Οχι τπτ αλλο έχω πάρει και ενα καρο 6αδες 0% και έχω. Κλισμα να τις κάνω; 

Μόνο η Heineken ξερω οτι ειναι 0.0% και νομίζω και η αμστελ (χωρίς να είμαι σίγουρη για την αμστελ)

Η φιξ και η άλφα έχουν 0.3% και 0.5%  να ξέρετε.  Και γω αυτό είπα, το πολύ πολύ να βγάλω χαρούμενο παιδί.! 

Βρε ναι, έχω δει ότι έχουν 0,κάτι αλκοόλ, αλλά συγνώμη, ένα ποτήρι κρασί δε γίνεται να ισούται με δύο μπύρες άνεφ, δηλαδή να έχει το ποτήρι κρασί 0,6% αλκοόλ, δε γίνεται!!! Απλά μαθηματικά! Να πίνουμε αυτές που έχουν 0% δε γίνεται? Πφφφφφ... Βρε τον Βασίλη, μας έκανε την καρδιά περιβόλι! Εντάξει, αφού έρχεται η μαμά σου θα τις πιει αυτή!! Εγώ που έχω ήδη 2 εξάδες στο ντουλάπι? Βρε τι πάθαμε!

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Οχι καλή μου, αν γίνει προεμφυτευτικός στα έμβρυα αυτό δε σημαίνει ότι γλυτώνεις εσύ αυτές τις εξετάσεις κατά την εγκυμοσύνη! Είναι πολύ σημαντικό να τις κάνεις!!! Πρόσφατα πήγε ζευγάρι στη θεία μου που επειδή πήγαν με δότρια 25 χρονών δεν έκαναν στην εγκυμοσύνη τις εξετάσεις που βλέπουν σύνδρομα και το παιδάκι τους γεννήθηκε με σύνδρομο ντάουν. Τραγικό... Οπότε οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε όλες τις εξετάσεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Δεν έκαναν αυχενικη και β ' επιπέδου δλδ? Είναι δυνατόν? Προφανώς δε θα είχαν κάνει και προεμφυτευτικο γιατί τις τρισωμιες σίγουρα τις ανιχνευει, τι να πω, κριμα.

Πάντως έτσι μου είπε ο γιατρός, ότι με τον προεμφυτευτικο γλιτώνεις την αμνιο, ε, ας φτάσω με το καλό κάποια στιγμή να είμαι έγκυος σε τόσο προχωρημένη βδομάδα και θα δω τι θα κάνω!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Έκανα τπομονή, τι να κάνω.. στήθος λίγο πρησμένο, υγρά έχω κάμποσα, μέση όχι τα συμπτώματα άρχισαν εδώ κ 5 μέρες περίπου, κάτι τσιμπιές είχα για 1 μέρα πριν 4-5 μέρες

Εγω παντως πιστεύω θα έχεις καλά αποτελέσματα να ξέρεις! 

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Βρε ναι, έχω δει ότι έχουν 0,κάτι αλκοόλ, αλλά συγνώμη, ένα ποτήρι κρασί δε γίνεται να ισούται με δύο μπύρες άνεφ, δηλαδή να έχει το ποτήρι κρασί 0,6% αλκοόλ, δε γίνεται!!! Απλά μαθηματικά! Να πίνουμε αυτές που έχουν 0% δε γίνεται? Πφφφφφ... Βρε τον Βασίλη, μας έκανε την καρδιά περιβόλι! Εντάξει, αφού έρχεται η μαμά σου θα τις πιει αυτή!! Εγώ που έχω ήδη 2 εξάδες στο ντουλάπι? Βρε τι πάθαμε!

Δεν το περιμενα να σ πω την αλήθεια.

10 φορες τον ρώτησα. Συγκεκριμένα είπε 1 και όχι κάθε μέρα. 1 Παρασκευή, 1 Σάββατο. Του λέω 2 Παρασκευή; 2 Σάββατο; 

Και ξαναλέει 1 Παρασκευή, 1 Σάββατο. 

Μέτα δεν μιλησα γτ και στη δεύτερη μπύρα το Σάββατο πιστεύω εκανε μεγάλη υποχώρηση απ οτι κατάλαβα! Οπότε λέω αστο θα μ κόψει και αυτή! Νεράκι κορίτσια,νερακι του Θεου,αναψυκτικά δεν νομίζω πως επιτρέπεται.... 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 21 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ααα μη σε μπερδέψω για αποτρίχωση εγω δεν ειχα ρωτησει γιατι κανω λειζερ και πλεον παω μια φορα το χρονο και στο μπικίνι δυο με τρεις  δεν εχω σχεδον καθολου οποτε δε με ειχε απασχολήσει τωρα που προετοιμάζομαι για την ετ πηγα προχθες και τα εκανα να μαι πανέτοιμη..❤️ Αλλα νομιζω Οχι αποτρίχωση επιτρέπουν κανονικα βεβαια για λειζερ ξερω οτι στη κοιλια και μπικίνι Οχι για απλή αποτρίχωση επιτρέπουν ομως.. αυτο που κου ειπε εμενα ηταν δεν ειναι πραγματα που θα μας βλάψουν ιδιατερα ομως ο πόνος που νιωθει η καθεμία ισως της προκαλέσει στρες εκνευρισμο κτλ κτλ..

Προετοιμάζομαι για υπερηχο αυριο.. 9η μερα απο σικλακουρ 6 την ημερα παιρνω και dermestril αυτοκολλητα των 100 ενα καθε δυο μερες για να δουμε αυριο ενδομητριο.. ωστοσο ειτε τεταρτη ειτε πεμπτη 10-11 μαη θα ναι η μερα μου! Ανυπομονώ.. Αντε μετα τα θετικα της @Angot περιμενουμε το θετικο της @Makelen και @κοτοπουλάκι και να ειναι ενας αξέχαστος Μάιος ! Αμεσως μετα @happiness79 ξεχνάω καμια;;;;

Περισσότερο εκνευρισμό μου δημιουργούν οι τρίχες από τον πόνο! Σκέψου ότι έχω κάνει laser μασχάλες, μπικίνι, πόδια, αλλά έχουν μείνει κάτι λεπτούλες που δεν τις έπιανε το laser και κάνω κερί γι' αυτές (εκτός από μασχάλες που κάνω με το τσιμπιδάκι των φρυδιών)!

Το dermestril τι κάνει??? Μετράς ανάποδα τώρα, σε 10 μερούλες είσαι έτοιμη να υποδεχτείς τα σποράκια σου!!! Αντε αντε, με το καλό!!! ❤❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Εμενα πιο πολυ με αγχωνει που δεν εχω υγρα. Εγκυος χωρις υγρα.. λιγο δυσκολο..! Απ οτι εχω ακουσει τουλαχιστον! Εγω βεβαια την εκανα την Πεμπτη.. κ μαλλον ειναι νωρις για συμπτωματα. Αφου εσυ ομως εχεις υγρα.. καλα παει! Κ αφου αντεξες τοοοσες μερες.. τι να πω.. μπραβο σου!! Με εναν τριψηφιο αριθμο λοιπον αυριοο!!❤❤

πρίν από 23 λεπτά , ksvolimi είπε:

Συμφωνω και αν ηλικιακά εισαι και κοντα σε μας οπωσδηποτε.. ατυχία ομως Ε με δότρια 25 ετων και πάθανε τετοιο πραμα.. πωπω!!

Τραγικό... Και μετά από 8 προσπάθειες...

πρίν από 22 λεπτά , Angot είπε:

Λειζερ με αφήνει από τωρα. Εγω φοβάμαι απλως να κανω στο μπικίνι 

Να παζαρέψω να του χαρίσω το λέιζερ να μου χαρίσει μία ακόμα άνεφ? :lol::lol::lol:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Τραγικό... Και μετά από 8 προσπάθειες...

Να παζαρέψω να του χαρίσω το λέιζερ να μου χαρίσει μία ακόμα άνεφ? :lol::lol::lol:

Α χαχαχαχα θα έρθω να σαπορταρω και γω. Μα γιατρέ μας, η ψυχική ευεξία της εγκύου είναι το Α και το Ω...

Εγω με 3 μπύρες νιώθω ευτυχία πάντως, ας είναι και χωρίς αλκοόλ.. Δε φτάνει που θα μ Κόψουν και τα σαλάμια αέρος, άλλη ευτυχία από κει! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Nels είπε:

Δεν έκαναν αυχενικη και β ' επιπέδου δλδ? Είναι δυνατόν? Προφανώς δε θα είχαν κάνει και προεμφυτευτικο γιατί τις τρισωμιες σίγουρα τις ανιχνευει, τι να πω, κριμα.

Πάντως έτσι μου είπε ο γιατρός, ότι με τον προεμφυτευτικο γλιτώνεις την αμνιο, ε, ας φτάσω με το καλό κάποια στιγμή να είμαι έγκυος σε τόσο προχωρημένη βδομάδα και θα δω τι θα κάνω!!

Άκου, για να μη σου λέω βλακείες κι επειδή τις εξετάσεις τις εγκυμοσύνης δεν τις ξέρω (ακόμα!) καλά, δεν ξέρω τι ήταν αυτό που δεν έλεγξαν ακριβώς. Ο προεμφυτευτικός βλέπει πολλά, όμως δυστυχώς μπορεί να προκύψουν κάποια σύνδρομα αργότερα κατά την πορεία εξέλιξης του εμβρύου, οπότε ο προεμφυτευτικός αυτά δεν τα πιάνει. Πάρε κι άλλες απόψεις για να είσαι σίγουρη. Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με ένα γερό μωρό (ή δύο, αν είναι δύο)! :wub:

πρίν από 52 λεπτά , happiness79 είπε:

Πολύ θετική ενέργεια κοτοπουλάκι μας για σένα και για τα κλωσσόπουλα σου!!! ❤❤❤ Εύχομαι μια τεράααααααστια χοριακή!!! Καλή επιτυχία!

σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ! 

πρίν από 43 λεπτά , ksvolimi είπε:

Προετοιμάζομαι για υπερηχο αυριο.. 9η μερα απο σικλακουρ 6 την ημερα παιρνω και dermestril αυτοκολλητα των 100 ενα καθε δυο μερες για να δουμε αυριο ενδομητριο.. ωστοσο ειτε τεταρτη ειτε πεμπτη 10-11 μαη θα ναι η μερα μου! Ανυπομονώ.. Αντε μετα τα θετικα της @Angot περιμενουμε το θετικο της @Makelen και @κοτοπουλάκι και να ειναι ενας αξέχαστος Μάιος ! Αμεσως μετα @happiness79 ξεχνάω καμια;;;;

Ευχαριστω κοριτσι μου!!❤ Καλη επιτυχια αυριο με τον υπερηχο..! Αλλα να σου πω κ κατι.. Μην αγχωθεις καθολου αν δεν ειναι πολυ μεγαλο! Εμενα αν θυμασαι.. που παλι με παρηγορουσατεε χαχ.. την 11η ηταν 6.5 και μετα την 14η πηγε 9.2. Οποτε δες το χαλαρα αυριοο! Και θα υπολογισουμε μαζι τις μερες που θα κανεις την ετ! Μετραμε πολυ ωραια οι δυο μας!!! Χαχαχα

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστω κοριτσι μου!!❤ Καλη επιτυχια αυριο με τον υπερηχο..! Αλλα να σου πω κ κατι.. Μην αγχωθεις καθολου αν δεν ειναι πολυ μεγαλο! Εμενα αν θυμασαι.. που παλι με παρηγορουσατεε χαχ.. την 11η ηταν 6.5 και μετα την 14η πηγε 9.2. Οποτε δες το χαλαρα αυριοο! Και θα υπολογισουμε μαζι τις μερες που θα κανεις την ετ! Μετραμε πολυ ωραια οι δυο μας!!! Χαχαχα

Χαχαχαχα ακου να δεις τωρα  αν τα βαλω 10/05 οπως τα υπολογιζω περιπου δεκα μερες μετα την ετ θα ναι η γιορτη κωνσταντινου και Ελένης σαββατο 21/05 που ειναι η γιορτη της μανούλας μου του αδερφου μου του πεθερού μου αποφασισα να κανω χοριακη τοτε.. θα ναι η 10η απο το δικο σου μέτρημα η 11 απο εμενα χαχαχα! Ναι δεν αγχωνομαι ακομη τουλαχιστον! Σε ευχαριστω πολυ Αντε και εσυ μια ανάσα! Απο το σαββατο!

πρίν από 35 λεπτά , happiness79 είπε:

Περισσότερο εκνευρισμό μου δημιουργούν οι τρίχες από τον πόνο! Σκέψου ότι έχω κάνει laser μασχάλες, μπικίνι, πόδια, αλλά έχουν μείνει κάτι λεπτούλες που δεν τις έπιανε το laser και κάνω κερί γι' αυτές (εκτός από μασχάλες που κάνω με το τσιμπιδάκι των φρυδιών)!

Το dermestril τι κάνει??? Μετράς ανάποδα τώρα, σε 10 μερούλες είσαι έτοιμη να υποδεχτείς τα σποράκια σου!!! Αντε αντε, με το καλό!!! ❤❤

Θα συμφωνήσω με τις τρίχες..ειναι οιστρογόνα σε μορφή αυτοκόλλητου βαζω καθε δυο μερες στη κοιλια και εγω πρωτη φορα τα πηρα..:confused:

πρίν από 19 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ! 

Περιμενουμε να δουμε ποσα  αυγουλακια  θα ναι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...