Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Angot είπε:

Λοιπον από τα λίγα που είπαμε είναι

2μπυρες χωρίς αλκοόλ την εβδομάδα ή 1 ποτήρι κρασί 

Καφέ πινω 1 ντεκφεινε αλλά θα με άφηνε και 1 κανονικό πιστεύω, δεν ρώτησα γτ μ αρέσει έτσι κ αλλιώς ο ντεκαφ. 

Νυχια οχι (μαχαιρια στην καρδιά) 

Αποτριχωση ναι (πάλι καλά δεν θα γίνω σαν αρκούδα). 

Σου επιτρέπει αποτρίχωση… μια χαρα! Φανταζομαι και μαλλι Οχι.. εμενα τη προηγουμενη φορα μου πε απο το δευτερο τριμηνο και Οχι βαφη κανονικη..νυχια δεν αφηνουν εγω εχω ημιμονιμο και θα τα βγαλω πριν την ετ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

τελικά αύριο θα κάνω τη χοριακή. Σήμερα πήρα τον προαστιακό κ αύριο θα πάω στη δουλειά μου. Δεν ήθελα να πάρω άδεια κ να μου βγει και καμιά αρνητική χοριακή να λείψω χωρίς λόγο. Πάω κ ό,τι γίνει. Αυτή τη φορά έχω αρκετό άγχος, δεν το ξέρει κανείς, ας μην προσθέσω κ τις αντιδράσεις των άλλων στο κεφάλι μου. Θα ήθελα να μου στείλετε τη θετική σας ενέργεια. Κουράγιο σε όλες μας, ευχαριστώ 

Κοριτσι μου ευχομαι να εχεις μια τεραστια χοριακηη.. και ολα να πανε τελεια!!❤❤ Ποτε ειχες κανει την ετ;? Κ τι εμβρυα εχεις βαλει..;?

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου ευχομαι να εχεις μια τεραστια χοριακηη.. και ολα να πανε τελεια!!❤❤ Ποτε ειχες κανει την ετ;? Κ τι εμβρυα εχεις βαλει..;?

σ’ ευχαριστώ πολύ! είχα κάνει ετ τη μεγάλη Τετάρτη κ είχα βάλει 2 έμβρυα τριών ημερών 8 και 10 κυττάρων

4 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

Ναι τα νυχια κ τα μαλλια δεν τα βαφω για τα ωαρια (κ  κανω κ αλλα , ομως δεν τα λεω ολα γιατι θα γελασετε :-D). Αυτο που δυσκολευομαι να περιορισω ειναι η γλουτενη.

Βεβαια οταν μιλησα με τον εμβρυολογο  για το αποτελεσμα που ειχαμε κ τον ρωτησα τι μπορω να κανω ωστε σε τυχον επομενη διεγερση να εχω καλυτερο αποτελεσμα... μου ειπε : ειναι σαν να με ρωτας πως μπορω να αλλαξω το χρωμα των ματιων μου.. απογοητευτηκα αλλα αποφασισα να συνεχισω να προσεχω (για ψυχολογικους λογους μαλλον)

Προσωπικά πάντως θα με ενδιέφερε να μάθω τι άλλο κάνεις για την ποιότητα των ωαρίων και υπόχομαι να μη γελάσω :)

Οι εμβρυολόγοι έχω καταλάβει ότι έχουν την τάση να είναι κυνικοί (έως και αντιπαθητικοί θα πω εγώ από την εμπειρία μου), δεν ξέρω γιατί έτσι άσχημα. Μην απογοητεύεσαι. Καλά κάνεις και συνεχίζεις να προσπαθείς με κάθε τρόπο και το βρίσκω πολύ φυσικό να σε βοηθάει ψυχολογικά αυτό από το να μένεις αμέτοχη, περιμένοντας τους ειδικούς να κάνουν όλη τη δουλειά μόνοι τους. Σίγουρα βοηθάει! Οκ, το χρώμα των ματιών μπορεί να μην το αλλάζει, αλλά τουλάχιστον έχεις πιο καθαρή όραση! :wink:

Παράθεση

πρίν από 11 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

σ’ ευχαριστώ πολύ! είχα κάνει ετ τη μεγάλη Τετάρτη κ είχα βάλει 2 έμβρυα τριών ημερών 8 και 10 κυττάρων

Α ναιι.. τωρα θυμήθηκα..! Καλε τοσες μερες.. πως αντεξεεες;? χαχ Κι επειδη ειμαι κι εγω στην αναμονη.. σου εχω κρισιμες ερωτησεις..! Απο συμπτωματα;? Στήθος; υγρα; μέση; αλλα;? Κ απο πότε;?

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , ksvolimi είπε:

Σου επιτρέπει αποτρίχωση… μια χαρα! Φανταζομαι και μαλλι Οχι.. εμενα τη προηγουμενη φορα μου πε απο το δευτερο τριμηνο και Οχι βαφη κανονικη..νυχια δεν αφηνουν εγω εχω ημιμονιμο και θα τα βγαλω πριν την ετ! 

Οχι μαλλί καθόλου. Ε ναι δεν έχει νόημα, δεν νομίζω να σ αφήσει. Η λάμπα νομίζω πειράζει! Εγω θα τ αφησω λίγο ακόμα και μετά απλως θα παω να τα βγάλω και να τα φτιάξω. Ούτε που θυμάμαι από ποτε έχω να αφήσω τα νυχια μ έτσι! Χαχαχαχ... Αποτριχωση μ ειπε και παντού δεν τον πειράζει. Μπικινι βέβαια. Ψιλό φοβαμαι να κανω,οποτε ίσως το αποφύγω σε αυτό το σημείο! 

πρίν από 29 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

σ’ ευχαριστώ πολύ! είχα κάνει ετ τη μεγάλη Τετάρτη κ είχα βάλει 2 έμβρυα τριών ημερών 8 και 10 κυττάρωνποτέ θα πας για χοριακη εσυ; αύριο τλκ; 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Δεν είναι κανόνας ότι οι εξωσωματιστές είναι πιο ακριβοί, αλλά οι περισσότεροι μεγαλογιατροί κυνηγώντας το κέρδος κάνουν πλέον και εξωσωματικές. Δηλ. Για να κάνουν εξωσωματικές δεν είναι τυχαίοι, έχουν ένα κάποιο όνομα, οπότε ανάλογη είναι και η αμοιβή τους. Ο δικός μου π.χ.είναι μέλος του Δσ του Institute of Life, γιος ενός από τους πρώτους εξωσωματιστές της Αθήνας και πολύ έμπειρου γιατρού και το ιατρείο του είναι κυριολεκτικά δίπλα στο Ιασώ. Και χώρια από τους γιατρούς, έχουν 3 άτομα προσωπικό στο ιατρείο τους. Η προηγούμενη γυναικολόγος μου είχε ιατρείο σε κάποιο νότιο προάστειο της Αθήνας, όχι σε κεντρικό σημείο, είχε μία μαία που εκτελούσε και χρέη γραμματέα και για να μην τα πολυλογώ αν είχα μείνει εύκολα έγκυος, αυτή θα με παρακολουθούσε στην εγκυμοσύνη μου, όπου είχε μία τιμή πακέτο και δεν πλήρωνες κάθε φορά που σε έβλεπε. Όμως η διαφορά στο επίπεδο είναι εμφανής και εφόσον πέσαμε στην ανάγκη του εξωσωματιστή (και θα ξαναπέσουμε όταν θα θελήσουμε να κάνουμε 2ο) θα πληρώσουμε και το τίμημα...Όμως εδώ έχω να πω ότι συγκρίνοντας με τη νύφη μου που είχε έναν συνοικιακό και όχι γνωστό γυναικολόγο και ήταν νεότατη όταν έκανε τα παιδιά της, τα οποία συνέλαβε φυσικά, εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο πληρώνοντας περισσότερα χρήματα, διότι στη νύφη μου έγιναν σοβαρές παραλείψεις σε επίπεδο εξετάσεων που παραλίγο να της στοιχίσουν (ή και της στοίχισαν) πολύ.

Ναι, κατάλαβα πώς το εννοείς. Σίγουρα καλό είναι να τσεκάρουμε όσο γίνεται καλύτερα τις εξετάσεις που πρέπει να γίνονται κατά την εγκυμοσύνη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν και πού μπορεί να γίνει παράλειψη, ή να μην ενημερωθούμε για πιθανές επιλογές. Εγώ είμαι τυχερή, γιατί έχω τη θεία μου που είναι γενετήστρια και έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι όταν έρθει η ώρα της εγκυμοσύνης (το λέω και νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου!!!) θα φροντίσει εκείνη ώστε να μην υπάρξει καμία παράλειψη. Για παράδειγμα, πρόσφατα μου είπε για το γονίδιο της κυστικής ίνωσης, ότι η εξέταση που δικαιολογεί το ταμείο καλύπτει ποσοστό περίπου 75% των μεταλλάξεων του γονιδίου και σε περίπτωση που πάμε με δότρια που λογικά θα έχει ελεγχθεί για το 75%, μας είπε να ελεγχθεί οπωσδήποτε ο άντρας μου για το 100% των μεταλλάξεων, για να είμαστε καλυμμένοι. Και θεωρεί ότι ακόμα και με δότρια να πάμε, ιδανικά θα πρέπει να κάνουμε προεμφυτευτικό στα έμβρυα, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια της... Οπότε σίγουρα η επιλογή γιατρού είναι σημαντική, από την άλλη βέβαια δεν ξέρεις και πού μπορεί να γίνει ένα λάθος, που να έχει όπως λες επιπτώσεις.

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια φεύγει μεθαυριο ο άντρας μ ταξίδι για καμια βδομαδα. Και λόγω ανασφάλειας λεω να πω της μαμας μ να έρθει από το χωριό να μ κανει παρέα. Δεν ήθελα να πω ακόμα ότι είμαι έγκυος,ηθελα μετα την καρδούλα. Αλλα δεν ξερω, και μονη μ μια βδομάδα, δουλειά,σκυλο,σπίτι με σκάλα! Εσεις τι θα κάνατε; 

Τι να σου πω, είναι πολύ προσωπική απόφαση αυτή. Θα σου έλεγα όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να προστατέψεις τη μαμά σου και θα μπορούσες απλα να της εξηγήσεις ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για πυροτεχνήματα! Από την άλλη, καταλαβαίνω ότι φοβάσαι να μείνεις μόνη και νομίζω ότι καλό θα ήταν να μην προσπεράσεις την αγωνία σου. Κάνε αυτό που θα σε βοηθήσει να είσαι πιο ήρεμη! Εσύ ξέρεις ποιο είναι!

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, κατάλαβα πώς το εννοείς. Σίγουρα καλό είναι να τσεκάρουμε όσο γίνεται καλύτερα τις εξετάσεις που πρέπει να γίνονται κατά την εγκυμοσύνη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν και πού μπορεί να γίνει παράλειψη, ή να μην ενημερωθούμε για πιθανές επιλογές. Εγώ είμαι τυχερή, γιατί έχω τη θεία μου που είναι γενετήστρια και έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι όταν έρθει η ώρα της εγκυμοσύνης (το λέω και νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου!!!) θα φροντίσει εκείνη ώστε να μην υπάρξει καμία παράλειψη. Για παράδειγμα, πρόσφατα μου είπε για το γονίδιο της κυστικής ίνωσης, ότι η εξέταση που δικαιολογεί το ταμείο καλύπτει ποσοστό περίπου 75% των μεταλλάξεων του γονιδίου και σε περίπτωση που πάμε με δότρια που λογικά θα έχει ελεγχθεί για το 75%, μας είπε να ελεγχθεί οπωσδήποτε ο άντρας μου για το 100% των μεταλλάξεων, για να είμαστε καλυμμένοι. Και θεωρεί ότι ακόμα και με δότρια να πάμε, ιδανικά θα πρέπει να κάνουμε προεμφυτευτικό στα έμβρυα, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια της... Οπότε σίγουρα η επιλογή γιατρού είναι σημαντική, από την άλλη βέβαια δεν ξέρεις και πού μπορεί να γίνει ένα λάθος, που να έχει όπως λες επιπτώσεις.

Η εξέταση που καλύπτει ο ΕΟΠΠΥ για την κυστικη ινωση αφορά στο πιο συχνό γονίδιο και καλύπτει μόνο το πιο 50%. Επισης αν γίνει προεμφυτευτικος στα εμβρυα δεν καλύπτεται  με αυτόν και ο έλεγχος της κυστικης ινωσης? Ή καλύπτει μόνο τρισωμιες κλπ γονιδιακες μεταλλάξεις? Γιατί απ ότι κατάλαβα από αυτά που μου είπε ο γιατρός μου, αν γίνει προεμφυτευτικος δεν απαιτείται να κανω καμία άλλη εξεταση γονιδιακή, γλιτώνω και την αμνιο ή  λήψη τροφοβλαστη που θα έκανα λόγω ηλικίας. 

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Τι να σου πω, είναι πολύ προσωπική απόφαση αυτή. Θα σου έλεγα όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να προστατέψεις τη μαμά σου και θα μπορούσες απλα να της εξηγήσεις ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για πυροτεχνήματα! Από την άλλη, καταλαβαίνω ότι φοβάσαι να μείνεις μόνη και νομίζω ότι καλό θα ήταν να μην προσπεράσεις την αγωνία σου. Κάνε αυτό που θα σε βοηθήσει να είσαι πιο ήρεμη! Εσύ ξέρεις ποιο είναι!

Θα φωνάξω τη μαμα μου, της ειπα να ερθει! Της αρεσει κ ολας εδώ μερικές μέρες. Ξεφεύγει! Θα της πω είναι νωρίς, δεν το λέμε πουθενά γτ δεν ξέρουμε πως θα πάει. Και κυρίως ΜΗΝ ΜΕ  ΠΡΗΞΕΙΣ ! Πρόσεχε, πως νιώθεις, πονας κλπ... χαχαχαχ δε τα μπορώ, εχω τον αντρα μ φτάνει. Σημερα μ λεει πως το νιώθεις το μπιμπι; πως να το νιώθω του λέω; τωρα μ λεγε ότι θέλει μια Αλλαγή στη ζωή του,  κλεισούρα εκεί μέσα! 

• Χαχα 2

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

τελικά αύριο θα κάνω τη χοριακή. Σήμερα πήρα τον προαστιακό κ αύριο θα πάω στη δουλειά μου. Δεν ήθελα να πάρω άδεια κ να μου βγει και καμιά αρνητική χοριακή να λείψω χωρίς λόγο. Πάω κ ό,τι γίνει. Αυτή τη φορά έχω αρκετό άγχος, δεν το ξέρει κανείς, ας μην προσθέσω κ τις αντιδράσεις των άλλων στο κεφάλι μου. Θα ήθελα να μου στείλετε τη θετική σας ενέργεια. Κουράγιο σε όλες μας, ευχαριστώ 

Πολύ θετική ενέργεια κοτοπουλάκι μας για σένα και για τα κλωσσόπουλα σου!!! ❤❤❤ Εύχομαι μια τεράααααααστια χοριακή!!! Καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Nels είπε:

Η εξέταση που καλύπτει ο ΕΟΠΠΥ για την κυστικη ινωση αφορά στο πιο συχνό γονίδιο και καλύπτει μόνο το πιο 50%. Επισης αν γίνει προεμφυτευτικος στα εμβρυα δεν καλύπτεται  με αυτόν και ο έλεγχος της κυστικης ινωσης? Ή καλύπτει μόνο τρισωμιες κλπ γονιδιακες μεταλλάξεις? Γιατί απ ότι κατάλαβα από αυτά που μου είπε ο γιατρός μου, αν γίνει προεμφυτευτικος δεν απαιτείται να κανω καμία άλλη εξεταση γονιδιακή, γλιτώνω και την αμνιο ή  λήψη τροφοβλαστη που θα έκανα λόγω ηλικίας. 

Εγώ που ειχα κανει καθως και ο σύζυγος μου καναμε ιδιωτικά το 100% των μεταλλάξεων ωστοσο επειδη και προεμφυτευτικο που εκανα καθως και καρυοτυπο μας ειπαν ακριβως λογω ηλικίας μου 41 οτι την αμνιοπαρακέντηση θα την κανω ουτως η αλλως.. ωστοσο κυστικη ίνωση ειχαμε κανει προγενέστερα του προεμφυτευτικου γιατι πλεον τα περισσοτερα κεντρα τις ζητούν πριν ξεκινησεις τη διαδικασια της εξωσωματικής.

1 hour ago, Angot είπε:

Λοιπον από τα λίγα που είπαμε είναι

2μπυρες χωρίς αλκοόλ την εβδομάδα ή 1 ποτήρι κρασί 

Καφέ πινω 1 ντεκφεινε αλλά θα με άφηνε και 1 κανονικό πιστεύω, δεν ρώτησα γτ μ αρέσει έτσι κ αλλιώς ο ντεκαφ. 

Νυχια οχι (μαχαιρια στην καρδιά) 

Αποτριχωση ναι (πάλι καλά δεν θα γίνω σαν αρκούδα). 

Συγνώμηηηηη... Μπύρες χωρίς αλκοόλ μόνο δύο την εβδομάδα???? Γιατί??? Αφού δεν έχουν αλκοόλ!!! Ω ρε πίκραααα, είμαστε και κοινωνικοί, τι θα απογίνουμε!!? Αν είναι δυνατόν να ισούνται οι δύο μπύρες χωρίς αλκοόλ με το 1 ποτήρι κρασί, κουφό! Πάει τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι! Η πεθερά μου πάντως όταν ήταν έγκυος στον άντρα μου, έπινε 1 μπύρα χωρίς αλκοόλ την ημέρα! Γι' αυτό μας βγήκε έτσι γλετζές, χαχαχα!!

1 hour ago, ksvolimi είπε:

Κάτσε, από το δεύτερο τρίμηνο σου είχε πει αποτρίχωση??? Ρε θα τρελαθούμε, θα ξεθάψω το σίλκεπιλ!!!

• Χαχα 1

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Συγνώμηηηηη... Μπύρες χωρίς αλκοόλ μόνο δύο την εβδομάδα???? Γιατί??? Αφού δεν έχουν αλκοόλ!!! Ω ρε πίκραααα, είμαστε και κοινωνικοί, τι θα απογίνουμε!!? Αν είναι δυνατόν να ισούνται οι δύο μπύρες χωρίς αλκοόλ με το 1 ποτήρι κρασί, κουφό! Πάει τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι! Η πεθερά μου πάντως όταν ήταν έγκυος στον άντρα μου, έπινε 1 μπύρα χωρίς αλκοόλ την ημέρα! Γι' αυτό μας βγήκε έτσι γλετζές, χαχαχα!!

ΧΑχαχαχαχ το χειρότερο που θα μπορούσα να ακουσω. Δεν ξερω, ηταν κάθετος! Προσπάθησα να παζαρέψω να το πάω στις 2 μπύρες, αλλα δεννν..  Οχι τπτ αλλο έχω πάρει και ενα καρο 6αδες 0% και έχω. Κλισμα να τις κάνω; 

Μόνο η Heineken ξερω οτι ειναι 0.0% και νομίζω και η αμστελ (χωρίς να είμαι σίγουρη για την αμστελ)

Η φιξ και η άλφα έχουν 0.3% και 0.5%  να ξέρετε.  Και γω αυτό είπα, το πολύ πολύ να βγάλω χαρούμενο παιδί.! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Κάτσε, από το δεύτερο τρίμηνο σου είχε πει αποτρίχωση??? Ρε θα τρελαθούμε, θα ξεθάψω το σίλκεπιλ!!!

Ααα μη σε μπερδέψω για αποτρίχωση εγω δεν ειχα ρωτησει γιατι κανω λειζερ και πλεον παω μια φορα το χρονο και στο μπικίνι δυο με τρεις  δεν εχω σχεδον καθολου οποτε δε με ειχε απασχολήσει τωρα που προετοιμάζομαι για την ετ πηγα προχθες και τα εκανα να μαι πανέτοιμη..❤️ Αλλα νομιζω Οχι αποτρίχωση επιτρέπουν κανονικα βεβαια για λειζερ ξερω οτι στη κοιλια και μπικίνι Οχι για απλή αποτρίχωση επιτρέπουν ομως.. αυτο που κου ειπε εμενα ηταν δεν ειναι πραγματα που θα μας βλάψουν ιδιατερα ομως ο πόνος που νιωθει η καθεμία ισως της προκαλέσει στρες εκνευρισμο κτλ κτλ..

Προετοιμάζομαι για υπερηχο αυριο.. 9η μερα απο σικλακουρ 6 την ημερα παιρνω και dermestril αυτοκολλητα των 100 ενα καθε δυο μερες για να δουμε αυριο ενδομητριο.. ωστοσο ειτε τεταρτη ειτε πεμπτη 10-11 μαη θα ναι η μερα μου! Ανυπομονώ.. Αντε μετα τα θετικα της @Angot περιμενουμε το θετικο της @Makelen και @κοτοπουλάκι και να ειναι ενας αξέχαστος Μάιος ! Αμεσως μετα @happiness79 ξεχνάω καμια;;;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Nels είπε:

Οχι καλή μου, αν γίνει προεμφυτευτικός στα έμβρυα αυτό δε σημαίνει ότι γλυτώνεις εσύ αυτές τις εξετάσεις κατά την εγκυμοσύνη! Είναι πολύ σημαντικό να τις κάνεις!!! Πρόσφατα πήγε ζευγάρι στη θεία μου που επειδή πήγαν με δότρια 25 χρονών δεν έκαναν στην εγκυμοσύνη τις εξετάσεις που βλέπουν σύνδρομα και το παιδάκι τους γεννήθηκε με σύνδρομο ντάουν. Τραγικό... Οπότε οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε όλες τις εξετάσεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...