Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Με ανακουφίζει γιατί την αγαπάω πολύ και είχα γίνει έξαλλη με το γιατρό!!! Ακούγεται λογικό αυτό που λες, ότι της έδινε ήδη χαμηλή δόση. 

Όσο για τα Μαγιάτικα μωρά είναι ήδη καθοδόν!!! ❤

❤️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , ksvolimi είπε:

❤️

Ξέχασα να γράψω πριν, ότι δεν το περνάει καθόλου ανώδυνα, αντιθέτως έχει πολύ έντονο πόνο και αυτό ήταν που την υποψίασε και της είπα κι εγώ ότι δε δικαιολογείται τόσος πολύς πόνος, ειδικά 1 μέρα μετά την ωοληψία κι έτσι τηλεφώνησε στο γιατρό της και την έστειλε στα επείγοντα. Πάλι καλά που διαγνώστηκε εγκαίρως!

πρίν από 27 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι πολύ άτυχη ρε κορίτσια... Πφφφ την Πέμπτη συναχώθηκα και είμαι τώρα τέσσερις μέρες με καταρροή, συνάχι, πονοκέφαλο και ατελείωτο φτέρνισμα. Σήμερα ξύπνησα και με 37,4 και είναι όλη μέρα κολλημένο στο 37,5... Με έχουν φτύσει, δεν μπορεί! Έλεγα να κάνω όλο το τρέξιμο τον Μάρτιο και να κάθομαι τον Απρίλιο εν αναμονή της διαδικασίας και τελικά όλα στραβά έχουν έρθει. Όλη μέρα σέρνομαι απ' το κρεβάτι στον καναπέ και απ' τον καναπέ στο κρεβάτι. Στην αρχή είχα τις πρώτες μέρες είχα και ανακατωσούρα και έλεγα ότι είναι απ' την αντιβίωση αλλά πέρασε μετά από δυο μέρες. Πλάκα θα'χει τώρα να πάθω καμιά ιγμορίτιδα και να πάρω και τρίτη αντιβίωση! Και μόνο που σκέφτομαι ότι την επόμενη Κυριακή θα βαράω τις πρώτες ενέσεις και είμαι τώρα σε αυτά τα χάλια φρικάρω!:rolleyes:

Δε λες καλά που αρρώστησες τώρα και θα ξεμπερδέψεις? Σε μια βδομάδα θα είσαι περδίκι! Χουχούλιασε, πιες τα τσαγάκια και τις βιταμίνες σου και θα περάσει! Καλή ανάρρωση!

πρίν από 19 λεπτά , happiness79 είπε:

Ξέχασα να γράψω πριν, ότι δεν το περνάει καθόλου ανώδυνα, αντιθέτως έχει πολύ έντονο πόνο και αυτό ήταν που την υποψίασε και της είπα κι εγώ ότι δε δικαιολογείται τόσος πολύς πόνος, ειδικά 1 μέρα μετά την ωοληψία κι έτσι τηλεφώνησε στο γιατρό της και την έστειλε στα επείγοντα. Πάλι καλά που διαγνώστηκε εγκαίρως!

Δε λες καλά που αρρώστησες τώρα και θα ξεμπερδέψεις? Σε μια βδομάδα θα είσαι περδίκι! Χουχούλιασε, πιες τα τσαγάκια και τις βιταμίνες σου και θα περάσει! Καλή ανάρρωση!

Θα προτιμούσα να μην αρρωστήσω καθόλου!:-P Άσε που αρρωσταίνω μια φορά στα 10 χρόνια! Τώρα το θυμήθηκα??? Τι άλλο να πω, υπομονή και πάλι! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές! 

πρίν από 12 λεπτά , Margeau είπε:

Θα προτιμούσα να μην αρρωστήσω καθόλου!:-P Άσε που αρρωσταίνω μια φορά στα 10 χρόνια! Τώρα το θυμήθηκα??? Τι άλλο να πω, υπομονή και πάλι! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές! 

Καλά, χαίρω πολύ! Προσπάθησε να δεις το θετικό, ότι καλύτερα τώρα παρά μετά! Κι αφού αρρωσταίνεις κάθε δέκα χρόνια ακόμα καλύτερα, θα είναι 10 χρονών το παιδί ξεπεταγμένο και δε θα σε δυσκολέψει η επόμενη αρρώστια! :D

πρίν από 12 λεπτά , Margeau είπε:

Καλά, χαίρω πολύ! Προσπάθησε να δεις το θετικό, ότι καλύτερα τώρα παρά μετά! Κι αφού αρρωσταίνεις κάθε δέκα χρόνια ακόμα καλύτερα, θα είναι 10 χρονών το παιδί ξεπεταγμένο και δε θα σε δυσκολέψει η επόμενη αρρώστια! :D

Έφαγε κόλλημα το ίντερνετ και στάλθηκε 2 φορές!

• Χαχα 1

1 hour ago, happiness79 said:

Πωπω πίκρα! Από την άλλη όμως πολύ καλό, γιατί φαντάζομαι ότι ετσι σου έφυγε το πρήξιμο! Ενώ εγώ με το μπέργκερ ήμουν σα το μπαλόνι! Σ' ευχαριστώ για τα περαστικά, το εύχομαι κι εγώ γιατί ταλαιπωρείται... Εντομεταξύ επειδή μου έκανε εντύπωση πώς συνέβη και έπαθε υπερδιέγερση, τη ρώτησα αν έχει πολυκυστικές και μήπως δεν το θυμόμουν και μου είπε ότι δεν έχει, αλλά το 2007 περίπου της είχε δει ο γιατρός στον υπέρηχο αρκετές κύστες, παρ' όλα αυτά την είχε διαβεβαιώσει ότι πολυκυστικές δεν είναι. Και ότι τα επόμενα χρόνια όταν έκανε υπέρηχο πάντα ρωτούσε τι γίνεται με τις κυστούλες και της έλεγε ότι ναι μεν υπάρχουν, αλλά ότι δεν είναι τόσες πολλές ώστε να μιλάμε για σύνδρομο πολυκυστικών. Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα... Δεν θα έπρεπε ο εξωσωματιστής να έχει δει αυτές τις κύστες και να της ρυθμίσει τη δόση ώστε να αποφευχθεί η υπερδιέγερση? Σκέφτομαι λάθος?

Αυτές οι κύστες που λες είναι οι καταβολές ωοθυλάκιων. Και να έχει πολυκυστική εικόνα δεν σημαίνει ότι έχει ΣΠΩ. 11 ωάρια πάντως που είχε δεν ήταν και τόσα πολλά. Οι γυναίκες με ΣΠΩ που έχουν φόβο για υπερδιέγερση είναι επειδή έχουν πάρα πολλές καταβολές και μπορεί με τα φάρμακα να ωριμάσουν 20-30 ωοθυλάκια. Παρόλα αυτά η υπερδιέγερση μπορεί να γίνει και με πολύ λιγότερα, ακόμα και με 2-3 νομίζω, απλώς είναι πιο σπάνιο. Άσε που 150 μονάδες ήταν ήδη πολύ χαμηλή δόση, δεν νομίζω ότι έκανε κάτι λάθος ο γιατρός της. Εκτός και αν φαινόταν υπερηχογραφικά ή από τις τιμές και δεν το πρόβλεψε. Τι να πω? Περαστικά της όπως κ να έχει. Ελπίζω να το περάσει όσο πιο χαλαρά γίνεται  

1 hour ago, Margeau said:

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι πολύ άτυχη ρε κορίτσια... Πφφφ την Πέμπτη συναχώθηκα και είμαι τώρα τέσσερις μέρες με καταρροή, συνάχι, πονοκέφαλο και ατελείωτο φτέρνισμα. Σήμερα ξύπνησα και με 37,4 και είναι όλη μέρα κολλημένο στο 37,5... Με έχουν φτύσει, δεν μπορεί! Έλεγα να κάνω όλο το τρέξιμο τον Μάρτιο και να κάθομαι τον Απρίλιο εν αναμονή της διαδικασίας και τελικά όλα στραβά έχουν έρθει. Όλη μέρα σέρνομαι απ' το κρεβάτι στον καναπέ και απ' τον καναπέ στο κρεβάτι. Στην αρχή είχα τις πρώτες μέρες είχα και ανακατωσούρα και έλεγα ότι είναι απ' την αντιβίωση αλλά πέρασε μετά από δυο μέρες. Πλάκα θα'χει τώρα να πάθω καμιά ιγμορίτιδα και να πάρω και τρίτη αντιβίωση! Και μόνο που σκέφτομαι ότι την επόμενη Κυριακή θα βαράω τις πρώτες ενέσεις και είμαι τώρα σε αυτά τα χάλια φρικάρω!:rolleyes:

Μήπως είναι καμία αλλεργία βρε 'σύ και απλώς έχεις υψηλή θερμοκρασία επειδή περιμένεις περίοδο? Κι εγώ όλη μέρα φτερνίζομαι και έχω συνάχι, γι αυτό σε ρωτάω. Είναι η εποχή τώρα.

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Αυτές οι κύστες που λες είναι οι καταβολές ωοθυλάκιων. Και να έχει πολυκυστική εικόνα δεν σημαίνει ότι έχει ΣΠΩ. 11 ωάρια πάντως που είχε δεν ήταν και τόσα πολλά. Οι γυναίκες με ΣΠΩ που έχουν φόβο για υπερδιέγερση είναι επειδή έχουν πάρα πολλές καταβολές και μπορεί με τα φάρμακα να ωριμάσουν 20-30 ωοθυλάκια. Παρόλα αυτά η υπερδιέγερση μπορεί να γίνει και με πολύ λιγότερα, ακόμα και με 2-3 νομίζω, απλώς είναι πιο σπάνιο. Άσε που 150 μονάδες ήταν ήδη πολύ χαμηλή δόση, δεν νομίζω ότι έκανε κάτι λάθος ο γιατρός της. Εκτός και αν φαινόταν υπερηχογραφικά ή από τις τιμές και δεν το πρόβλεψε. Τι να πω? Περαστικά της όπως κ να έχει. Ελπίζω να το περάσει όσο πιο χαλαρά γίνεται  

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν έχω ιδέα αν φαινόταν υπερηχογραφικά... Οι εξετάσεις της πάντως δεν έδειχναν μάλλον κάτι το περίεργο (Οιστραδιόλη 2298 , προγεστερόνη 1.86 κ LH 1.30). Εντομεταξύ λάθος σας τα είπα πριν, 150 μονάδες έπαιρνε μέχρι και την 7η μέρα, από την 8η μέρα άρχισε  225 μονάδες.

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Μήπως είναι καμία αλλεργία βρε 'σύ και απλώς έχεις υψηλή θερμοκρασία επειδή περιμένεις περίοδο? Κι εγώ όλη μέρα φτερνίζομαι και έχω συνάχι, γι αυτό σε ρωτάω. Είναι η εποχή τώρα.

Και ο σύντροφός μου έτσι έλεγε, ότι είναι αλλεργία αλλά την Πέμπτη ξύπνησα και δεν μπορούσα να καταπιώ απ'τον πονόλαιμο. Έτσι ξεκίνησε. Επιπλέον το είχε και ο σύντροφός μου όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Κι έλεγε ότι είναι αλλεργία... Άντρες!:rolleyes::-D Μόνο μην είναι καμιά όμικρον. Κάνω κάθε μέρα τεστ και είναι αρνητικά. 

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, happiness79 said:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν έχω ιδέα αν φαινόταν υπερηχογραφικά... Οι εξετάσεις της πάντως δεν έδειχναν μάλλον κάτι το περίεργο (Οιστραδιόλη 2298 , προγεστερόνη 1.86 κ LH 1.30). Εντομεταξύ λάθος σας τα είπα πριν, 150 μονάδες έπαιρνε μέχρι και την 7η μέρα, από την 8η μέρα άρχισε  225 μονάδες.

Μήπως τότε φταίει το οτι της ανέβασε τις μονάδες. Και πάλι όμως μπορεί να μην είχε φανεί κάτι μέχρι εκείνη την στιγμή οπότε να μην έκανε κάτι λάθος. Τώρα βέβαια ότι έγινε έγινε και το ποιος φταίει δεν νομίζω να βρεθεί. Και πάλι περαστικά της.

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Καλημέρα..! Όσο και να μην το σκέφτεσαι.. Όσο κ να μην θες να σε επηρεάσει.. Όσο κι αν ξέρεις ότι σε κάθε γυναίκα είναι αλλιώς.. Οταν δεν βλέπεις συμπτώματα σε πιάνει απελπισία..! Ούτε υγρά δεν έχω καλέ.. Είμαι στεγνή από κάτω τόσες μέρες..! Το στήθος πρέπει να το πιέσω πολύ για να νιώσω ενοχληση, κι αυτή μόνο στα πλαινα! Τρώω σαν το βόδι από την βαρεμάρα.. και ούτε στον κήπο μπορώ να βγω, γιατί ρίχνει καρέκλες! Δεν τα λέω για να με παρηγορησετε.. Αλλά για να τα πω κάπου..! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημέρα..! Όσο και να μην το σκέφτεσαι.. Όσο κ να μην θες να σε επηρεάσει.. Όσο κι αν ξέρεις ότι σε κάθε γυναίκα είναι αλλιώς.. Οταν δεν βλέπεις συμπτώματα σε πιάνει απελπισία..! Ούτε υγρά δεν έχω καλέ.. Είμαι στεγνή από κάτω τόσες μέρες..! Το στήθος πρέπει να το πιέσω πολύ για να νιώσω ενοχληση, κι αυτή μόνο στα πλαινα! Τρώω σαν το βόδι από την βαρεμάρα.. και ούτε στον κήπο μπορώ να βγω, γιατί ρίχνει καρέκλες! Δεν τα λέω για να με παρηγορησετε.. Αλλά για να τα πω κάπου..! 

Καλημέρα! Δεν έχω εμπειρία από συμπτώματα, αλλά τα κορίτσια εδώ τα έχουν ζήσει κυριολεκτικά όλα! Πόσες εγκυμοσύνες διαβάσαμε που δεν έδωσαν κανένα απολύτως σύμπτωμα? Λίγη υπομονή ακόμα!!! Πότε είναι η χοριακη?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλημέρα! Δεν έχω εμπειρία από συμπτώματα, αλλά τα κορίτσια εδώ τα έχουν ζήσει κυριολεκτικά όλα! Πόσες εγκυμοσύνες διαβάσαμε που δεν έδωσαν κανένα απολύτως σύμπτωμα? Λίγη υπομονή ακόμα!!! Πότε είναι η χοριακη?

Θα την κάνω το Σάββατο, 9η μέρα μετά την ετ.. 

πρίν από 30 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα γλυκια μου, μη σπας το κεφαλάκι σου αδίκως ειναι πολυ νωρις ακομα κι αν υποθέσουμε οτι η εμφύτευση εγινε σαββατο ειναι μολις δευτερα.. δλδ ακομα κι αν ειναι να νιωσεις καποια συμπτώματα δεν ειναι νωρις; Ειναι 4η μερα οπως μετρας εσυ 5η οπως μετραω εγω .. χαχαχαχα στο πα Να γελάσεις η χοριακη ειναι αυτη που προκαλει τα περισσοτερα οπως ανεβαινει αλλα ακομη ειναι πολυ νωρις. Και το σαββατο να ειχες εμφύτευση αυτο ακομα σκάβει μεχρι να εμφυτευτεί πληρωσ και αρχιζει να παράγει τη χοριακη απο σημερα και επειτα οπου πλεον μετα την 8η με 9η ειναι πια ανιχνεύσιμη.. μην βασανίζεσαι! Θα σου στειλω κατι που ειχα βρει που λεει τα βήματα που κανει το έμβρυο μεχρι την 9η μερα -απο τη μεταφορα

πρίν από 13 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλημερα γλυκια μου, μη σπας το κεφαλάκι σου αδίκως ειναι πολυ νωρις ακομα κι αν υποθέσουμε οτι η εμφύτευση εγινε σαββατο ειναι μολις δευτερα.. δλδ ακομα κι αν ειναι να νιωσεις καποια συμπτώματα δεν ειναι νωρις; Ειναι 4η μερα οπως μετρας εσυ 5η οπως μετραω εγω .. χαχαχαχα στο πα Να γελάσεις η χοριακη ειναι αυτη που προκαλει τα περισσοτερα οπως ανεβαινει αλλα ακομη ειναι πολυ νωρις. Και το σαββατο να ειχες εμφύτευση αυτο ακομα σκάβει μεχρι να εμφυτευτεί πληρωσ και αρχιζει να παράγει τη χοριακη απο σημερα και επειτα οπου πλεον μετα την 8η με 9η ειναι πια ανιχνεύσιμη.. μην βασανίζεσαι! Θα σου στειλω κατι που ειχα βρει που λεει τα βήματα που κανει το έμβρυο μεχρι την 9η μερα -απο τη μεταφορα

During the days after a transfer, the following happens to the embryo:

• Day 1: The blastocyst begins to hatch out of its shell.
  • Day 2: The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus.
  • Day 3: The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation.
  • Day 4: Implantation continues.
  • Day 5: Implantation is complete. Cells that eventually become the placenta and fetus have begun to develop.
  • Day 6: Human chorionic gonadotropin (hCG), the hormone that signals a developing pregnancy, starts to enter the blood stream.
  • Days 7 and 8: Fetal development continues and hCG continues to be secreted.
  • Day 9: Levels of hCG are now high enough in maternal blood to detect a pregnancy using a blood test.
  • Μου αρέσει 6

On 1/5/2022 at 9:24 ΠΜ, Girl9 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να επιλέξω κέντρο εξωσωματικής στη Λευκωσία; 

Isis clinic, στον φασούλιωτη ή στον μαυριδη.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Πες τα να τα βγάλεις από μέσα.σου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ βασανιστική αυτή η αναμονή! Μπορούν να έχουν συμβεί τα πάντα! Σου εύχομαι να έχει συμβεί το πολυπόθητο! Μην προδικάζεις όμως τίποτα, είναι υπερβολικά νωρίς, στα εξήγησε τόσο αναλυτικά η @ksvolimi! Κράτα αναμμένο το φαναράκι της ελπίδας! ❤

• Ευχαριστώ 1

On 4/29/2022 at 9:41 PM, eleonora85 said:

Η υστεροσκοπηση θα γινει κυριως λογω ανωμαλης μορφολογιας της μητρας (πριν 1 χρονο προηγηθηκε υστεροσκοπηση για αφαιρεση ινομυωματος).
Στην ωοληψια βγαλαμε 9 και απο αυτα τα 3 ηταν ακαταλληλα (νομιζω οχι αρκετα ωριμα). Απο τα 6 που εμειναν γονιμοποιηθηκαν τα 4 (τα 2 εγιναν καλες βλαστοκυστες). Με μικρογονιμοποιηση. 

Καλωσορισες κοριτσι μου! Να σου πω πως τα ωαρια που εβγαλες ειναι μια χαρα! Εγω ειμαι το 1984 κ πανω κατω ειχα τα ιδια με εσενα..εχω κανει δυο διεγερσεις την 1η πηρα 9 ωαρια τα 7 ωριμα γονιμοπ τα 6 κ καταληξαμε σε 3 βλαστοκυστες αριστης ποιοτητας οπως τα δικα σου, το αποτελεσμα ηταν να εχω μια για ετ μετα απο ελεγχο προεμφυτευτικου η οποια κατεληξε σε παλινδρομη.

Την 2η εκανα καταψυξη ωαριων γιατι χωρισα, ειχα 8 ωριμα κ πριν ενα μηνα τα ξεπαγωσαμε με τον νεο συντροφο, εμειναν 7, γονιμοποιηθ τα 5 κ καταληξαμε με τρεις βλαστοκυστες οχι τοσο αριστης ποιοτητας αλλα ουτε κακης..

Επειδη ξανακανω προεμφυτευτικο αναμενω να μαθω τα αποτελεσματα..

Τωρα κανατε καλλιεργεια σπερματος κ κολπου για το ουρεοπλασμα; Παιζει ρολο σημαντικο κ στην μορφολογια κ σε ολα… κ εμεις με τον τωρινο ειχαμε 2% μορφολογια αλλα ειχε πολυ καλη συγκεντρωση ανα ml οποτε εξισορροπειται.
 Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!! Εχεις καλη ποιοτητα κ μια χαρα ηλικια οποτε να μην ανησυχεις! Ειναι θεμα τυχης πολλες φορες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...