Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

@Kate92 Στην ερώτηση που σου απαντησα ελπίζω να καταλαβές το λάθος εκ παραδρομής  που έκανα!  Και διορθωνω: το πρωι τελευταία gonal. . κ το βράδυ ovitrele. Και τέλος.  (Είχα γράψει 2 φορές ovitrele!

1 hour ago, happiness79 είπε:

Γεια σας κορίτσια και καλή Πρωτομαγιά! Θα ήθελα τα φώτα σας! Μια φίλη μου έκανε προχθές ωοληψία για να κάνει κατάξυξη ωαρίων και σήμερα πήγε στα επείγοντα όπου αποδείχτηκε ότι έπαθε υπερδιέγερση, στάδιο 1 προς 2 (ήπια προς μέτρια, όπως μου είπε). Ξέρετε αν είναι πολύ ανησυχητικό αυτό??? Οι οδηγίες που της έδωσαν ήταν να σταματήσει τα αντοφλεγμονώδη, να ξεκινήσει αντιπηκτικές και να τρέφεται κυρίως με προτεΐνη, ασπράδια αυγών, χωρίς αλάτι και ζάχαρη, όπου βέβαια αυτά τα της διατροφής της τα είχαν δώσει στις οδηγίες μετά την ωοληψία (άλλο πάλι κουφό, εμένα πχ ποτέ δε μου έδωσαν διατροφικές οδηγίες μετά από ωοληψία!) Ξέρετε αν αυτές οι οδηγίες αρκούν? Αν έχετε και κάποιο έξτρα τιπ να προσθέσετε, θα είναι πολύ βοηθητικό! Επίσης νομίζω ότι δεν κάνει να πίνει πολύ νερό τώρα, γιατί ο οργανισμός της δυσκολεύεται να το αποβάλλει και κατακρατάται κι αυτό, καλά δε λέω?? Ανησυχώ λίγο... Και επίσης έχω θυμώσει με το γιατρό της! Δε θα μπορούσε να το είχε προβλέψει και να μειώσει τη δόση ώστε να αποφευχθεί η υπερδιέγερση? Αυτό έχω καταλάβει από τα σχετικά που έχω διαβάσει εδώ από κοπέλες που έχουν πάθει υπερδιέγερση, είναι ότι ο οργανισμός δίνει σημάδια και πιο πριν αν οδεύει προς την υπερδιέγερση και ένας γιατρός μπορεί και οφείλει να το διακρίνει. Ισχύει? Βέβαια έπαιρνε αρκετά μικρή δόση, Bemfola 150 και την 7η μέρα οι εξετάσεις της ήταν ως εξής: Οιστραδιόλη 2298 , προγεστερόνη 1.86 κ LH 1.30. Το αποτέλεσμα της ωοληψίας ήταν 9 ώριμα ωάρια και 3 πιο μικρά, που από αυτά ήταν καλά τα 2, άρα σύνολο 11. Σας φαίνεται λογικό που έπαθε υπερδιέγερση με τόσο χαμηλή δόση και με αυτό τον αριθμό την ωαρίων? Η ωοληψία έγινε 11η μέρα του κύκλου. Όλα αυτά μου κάνουν εντύπωση... Δεν ξέρω... Εσείς τι λέτε??

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου!!!

Σωστά!

Αλήθεια, έτσι τις έκανες εσύ??? Εμένα πάντα η ovitrelle γινόταν βράδυ και ήταν η τελευταία ένεση που έκανα. Νωρίτερα την ιδία μέρα είχα ήδη κάνει την τελευταία μου gonal/ ή puregon/ή menopur/ή pregoveris (ανάλογα με το σχήμα που ακόλουθούσα κάθε φορά).

Επίσης μας πιάνει η μέση μας από το καθισιό!! Κάθε φορά μετά την ετ με πονούσε η μέση, ανεξαρτήτως θετικού ή αρνητικού τεστ...

Έγραψα 2 φορές ovitrele κατά λάθος!  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , Makelen είπε:

@Kate92 Στην ερώτηση που σου απαντησα ελπίζω να καταλαβές το λάθος εκ παραδρομής  που έκανα!  Και διορθωνω: το πρωι τελευταία gonal. . κ το βράδυ ovitrele. Και τέλος.  (Είχα γράψει 2 φορές ovitrele!

Έγραψα 2 φορές ovitrele κατά λάθος!  

Κατάλαβα κορίτσι μου! μην ανησυχείς! Και σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες! 

Πώς είσαι? Θα δουλεύεις αυτές τις μέρες?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Kate92 είπε:

Κατάλαβα κορίτσι μου! μην ανησυχείς! Και σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες! 

Πώς είσαι? Θα δουλεύεις αυτές τις μέρες?

Καλά είμαι.  Όλο τρώω.. Δεν κάνω κ τίποτε αλλο.. Μέχρι να περάσουν οι μέρες.  Αφού πρώτα γίνω σαν μοσχάρι βέβαια... Όσο για δουλειά... δεν εργάζομαι ευτυχώς!  Οικιακά! 

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Γεια σας κορίτσια και καλή Πρωτομαγιά! Θα ήθελα τα φώτα σας! Μια φίλη μου έκανε προχθές ωοληψία για να κάνει κατάξυξη ωαρίων και σήμερα πήγε στα επείγοντα όπου αποδείχτηκε ότι έπαθε υπερδιέγερση, στάδιο 1 προς 2 (ήπια προς μέτρια, όπως μου είπε). Ξέρετε αν είναι πολύ ανησυχητικό αυτό??? Οι οδηγίες που της έδωσαν ήταν να σταματήσει τα αντοφλεγμονώδη, να ξεκινήσει αντιπηκτικές και να τρέφεται κυρίως με προτεΐνη, ασπράδια αυγών, χωρίς αλάτι και ζάχαρη, όπου βέβαια αυτά τα της διατροφής της τα είχαν δώσει στις οδηγίες μετά την ωοληψία (άλλο πάλι κουφό, εμένα πχ ποτέ δε μου έδωσαν διατροφικές οδηγίες μετά από ωοληψία!) Ξέρετε αν αυτές οι οδηγίες αρκούν? Αν έχετε και κάποιο έξτρα τιπ να προσθέσετε, θα είναι πολύ βοηθητικό! Επίσης νομίζω ότι δεν κάνει να πίνει πολύ νερό τώρα, γιατί ο οργανισμός της δυσκολεύεται να το αποβάλλει και κατακρατάται κι αυτό, καλά δε λέω?? Ανησυχώ λίγο... Και επίσης έχω θυμώσει με το γιατρό της! Δε θα μπορούσε να το είχε προβλέψει και να μειώσει τη δόση ώστε να αποφευχθεί η υπερδιέγερση? Αυτό έχω καταλάβει από τα σχετικά που έχω διαβάσει εδώ από κοπέλες που έχουν πάθει υπερδιέγερση, είναι ότι ο οργανισμός δίνει σημάδια και πιο πριν αν οδεύει προς την υπερδιέγερση και ένας γιατρός μπορεί και οφείλει να το διακρίνει. Ισχύει? Βέβαια έπαιρνε αρκετά μικρή δόση, Bemfola 150 και την 7η μέρα οι εξετάσεις της ήταν ως εξής: Οιστραδιόλη 2298 , προγεστερόνη 1.86 κ LH 1.30. Το αποτέλεσμα της ωοληψίας ήταν 9 ώριμα ωάρια και 3 πιο μικρά, που από αυτά ήταν καλά τα 2, άρα σύνολο 11. Σας φαίνεται λογικό που έπαθε υπερδιέγερση με τόσο χαμηλή δόση και με αυτό τον αριθμό την ωαρίων? Η ωοληψία έγινε 11η μέρα του κύκλου. Όλα αυτά μου κάνουν εντύπωση... Δεν ξέρω... Εσείς τι λέτε??

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου!!!

Σωστά!

Αλήθεια, έτσι τις έκανες εσύ??? Εμένα πάντα η ovitrelle γινόταν βράδυ και ήταν η τελευταία ένεση που έκανα. Νωρίτερα την ιδία μέρα είχα ήδη κάνει την τελευταία μου gonal/ ή puregon/ή menopur/ή pregoveris (ανάλογα με το σχήμα που ακόλουθούσα κάθε φορά).

Επίσης μας πιάνει η μέση μας από το καθισιό!! Κάθε φορά μετά την ετ με πονούσε η μέση, ανεξαρτήτως θετικού ή αρνητικού τεστ...

Καλησπερα! Καλο μηνα!
Εχω γνωστη που επαθε ηπια υπερδιεγερση με 13 ωαρια.
Σε μενα ο γιατρος ειχε πει να συνεχισω να προσεχω τη διατροφη κ μετα την ωοληψια- συγκεκριμενα μεχρι κ να αδιαθετησω οπου θα ξεφουσκωσω.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 34 λεπτά , Makelen είπε:

Καλά είμαι.  Όλο τρώω.. Δεν κάνω κ τίποτε αλλο.. Μέχρι να περάσουν οι μέρες.  Αφού πρώτα γίνω σαν μοσχάρι βέβαια... Όσο για δουλειά... δεν εργάζομαι ευτυχώς!  Οικιακά! 

Χαχαχα..φάε φάε! Τρως για 3, έτσι θα λέμε ;)

Ακόμα καλύτερα! Να είσαι ήρεμη και ξεκούραστη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , eleonora85 είπε:

Καλησπερα! Καλο μηνα!
Εχω γνωστη που επαθε ηπια υπερδιεγερση με 13 ωαρια.
Σε μενα ο γιατρος ειχε πει να συνεχισω να προσεχω τη διατροφη κ μετα την ωοληψια- συγκεκριμενα μεχρι κ να αδιαθετησω οπου θα ξεφουσκωσω.

Καλά, εμένα ποτέ κανείς δε μου είπε να προσέξω διατροφή, από μόνη μου την πρόσεχα μέχρι την ωοληψία, κι αυτό όχι για να μην πρηστώ, αλλά για την καλύτερη ποιότητα των ωαρίων! Σκέψου ότι μετά από κάθε ωοληψία έτρωγα μπέργκερ, σαν δώρο στον εαυτό μου για όλο το προηγούμενο διάστημα που πρόσεχα τόσο πολύ!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλά, εμένα ποτέ κανείς δε μου είπε να προσέξω διατροφή, από μόνη μου την πρόσεχα μέχρι την ωοληψία, κι αυτό όχι για να μην πρηστώ, αλλά για την καλύτερη ποιότητα των ωαρίων! Σκέψου ότι μετά από κάθε ωοληψία έτρωγα μπέργκερ, σαν δώρο στον εαυτό μου για όλο το προηγούμενο διάστημα που πρόσεχα τόσο πολύ!

Καλα κι εγω περιμενα πως την επομενη της ωοληψιας θα με επιβραβευα με ενα μικρο γλυκακι :D
κ μολις βγηκα  μου λεει συνεχιζεις διατροφη μεχρι την αδιαθεσια (που ευτυχως ερχεται σε 5 μερες απο την ωοληψια..)
Ευχομαι περαστικα στη φιλη σου!

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..! Δεν μπορώ ακόμα να συνειδηποποιησω ότι έχω κάνει την ετ. Πέρασαν τόσοι μήνες με επιτροπή φάρμακα ώόλήψία .. κ τώρα φαίνονται όλα απίστευτα.  Δυστυχώς συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα.  Ούτε στήθος ούτε υγρά ούτε καφέ βλεννες. Μόνο η μέση με έχει διαλυσει αλλά είχε ξεκινήσει πριν την ετ. Δεν ξέρω τι να περιμένω.. 

Να μη δινεις καμια σημασια ακομα κι αν ενα σύμπτωμα ειναι σχετικό με την εγκυμοσύνη ειναι και απο  τα φαρμακα αρα δε μπορεις να εχεις εικονα.. στήθος δεν ειναι απαραίτητο να εχεις ουτε βλέννες Ασε που ναι πολυ νωρις συνήθως τα συμπτώματα ξεκινάνε μετα την επιβεβαιωση της εγκυμοσύνης μη σου πω σε καποιες και μετα το πρωτο τριμηνο.. υπομονη έμειναν λιγες μερες ❤️

Γλυκια μου @happiness79 δεν μπορει να προβλεφτεί παντα με τοσο χαμηλή δοση και σχετικα μικρο αριθμο ωαρίων  ετσι νομιζω εμενα μια φιλη μου επαθε ηπια το καταλαβε απο την οιστροδιαολη παρολου που η κλινική της εικονα δεν εδειχνε ενδείξεις. Αρα δε νομιζω να φταιει ο γιατρος τωρα οσον αφορα τις οδηγιες ουτε μενα μου το ειπαν ισως ομως επειδη δεν επαθα ποτε και δεν εδειξα σημαδια υπερδιέγερσης..ευχομαι περαστικα της ωστοσο στο ήπιο που ναι αυτη θα της περασει συντομα θεωρω και ανώδυνα. ❤️ Οσον αφορα τους υπερήχους που λεγατε πριν ουτε εγω ποτε πληρωσα στις παρακολουθήσεις μου ποτε.. και θεωρω οτι ενας γιατρος στην αμοιβη του στη διαδικασια της εξωσωματικής τα συμπεριλαμβάνει μεσα , τωρα για το μετα θεωρω πως μολις η κύηση επιβεβαιωθεί και προχωραει θα δωσει καινούργιες τιμες πια.. ελπιζω να φτασουμε εκει να μαθουμε συντομα! Καλο μας μηνα με μαγιάτικα μωρα❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 2

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!! Έχω μια ερώτηση κ έναν ενδοιασμό, αν ξέρετε να με βοηθήσετε… μου έδωσε ο γιατρός κάποιες βιταμίνες τις fertilimax σε συνδυασμό με τις ovamax για καλύτερη ποιότητα ωαρίων… εγώ όμως έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλες οι profertil female… τις έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς; Είδατε κάποια αλλαγή η βελτίωση; Η ακόμη κ εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη; 

πρίν από 51 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!! Έχω μια ερώτηση κ έναν ενδοιασμό, αν ξέρετε να με βοηθήσετε… μου έδωσε ο γιατρός κάποιες βιταμίνες τις fertilimax σε συνδυασμό με τις ovamax για καλύτερη ποιότητα ωαρίων… εγώ όμως έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλες οι profertil female… τις έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς; Είδατε κάποια αλλαγή η βελτίωση; Η ακόμη κ εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη; 

Πηγές στον δικό μ; 

Έπαιρνε η ξαδελφη μ τις προφ. 3 φορές έγκυος με τη 2η φορα.

Τις πήρα και γω για 2 μηνες και τπτ! Δεν είχα θεμα με τα ωαρια τις πήρα απλως γτ λένε βοηθάει. 

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Angot είπε:

Πηγές στον δικό μ; 

Έπαιρνε η ξαδελφη μ τις προφ. 3 φορές έγκυος με τη 2η φορα.

Τις πήρα και γω για 2 μηνες και τπτ! Δεν είχα θεμα με τα ωαρια τις πήρα απλως γτ λένε βοηθάει. 

Όχι κοριτσάκι μου δεν πήγα πουθενά… ψάχνω ακόμη, αλλά μέχρι να συνέλθω δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι… μέχρι στιγμής όμως έχω 3 υποψήφιους… τον δικό σου, τον σφακ κ έναν Σακκά! 

πρίν από 8 λεπτά , Panagiotakats39 είπε:

Όχι κοριτσάκι μου δεν πήγα πουθενά… ψάχνω ακόμη, αλλά μέχρι να συνέλθω δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι… μέχρι στιγμής όμως έχω 3 υποψήφιους… τον δικό σου, τον σφακ κ έναν Σακκά! 

Take your time.!! 

2 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

Καλα κι εγω περιμενα πως την επομενη της ωοληψιας θα με επιβραβευα με ενα μικρο γλυκακι :D
κ μολις βγηκα  μου λεει συνεχιζεις διατροφη μεχρι την αδιαθεσια (που ευτυχως ερχεται σε 5 μερες απο την ωοληψια..)
Ευχομαι περαστικα στη φιλη σου!

Πωπω πίκρα! Από την άλλη όμως πολύ καλό, γιατί φαντάζομαι ότι ετσι σου έφυγε το πρήξιμο! Ενώ εγώ με το μπέργκερ ήμουν σα το μπαλόνι! Σ' ευχαριστώ για τα περαστικά, το εύχομαι κι εγώ γιατί ταλαιπωρείται... Εντομεταξύ επειδή μου έκανε εντύπωση πώς συνέβη και έπαθε υπερδιέγερση, τη ρώτησα αν έχει πολυκυστικές και μήπως δεν το θυμόμουν και μου είπε ότι δεν έχει, αλλά το 2007 περίπου της είχε δει ο γιατρός στον υπέρηχο αρκετές κύστες, παρ' όλα αυτά την είχε διαβεβαιώσει ότι πολυκυστικές δεν είναι. Και ότι τα επόμενα χρόνια όταν έκανε υπέρηχο πάντα ρωτούσε τι γίνεται με τις κυστούλες και της έλεγε ότι ναι μεν υπάρχουν, αλλά ότι δεν είναι τόσες πολλές ώστε να μιλάμε για σύνδρομο πολυκυστικών. Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα... Δεν θα έπρεπε ο εξωσωματιστής να έχει δει αυτές τις κύστες και να της ρυθμίσει τη δόση ώστε να αποφευχθεί η υπερδιέγερση? Σκέφτομαι λάθος?

13 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι πολύ άτυχη ρε κορίτσια... Πφφφ την Πέμπτη συναχώθηκα και είμαι τώρα τέσσερις μέρες με καταρροή, συνάχι, πονοκέφαλο και ατελείωτο φτέρνισμα. Σήμερα ξύπνησα και με 37,4 και είναι όλη μέρα κολλημένο στο 37,5... Με έχουν φτύσει, δεν μπορεί! Έλεγα να κάνω όλο το τρέξιμο τον Μάρτιο και να κάθομαι τον Απρίλιο εν αναμονή της διαδικασίας και τελικά όλα στραβά έχουν έρθει. Όλη μέρα σέρνομαι απ' το κρεβάτι στον καναπέ και απ' τον καναπέ στο κρεβάτι. Στην αρχή είχα τις πρώτες μέρες είχα και ανακατωσούρα και έλεγα ότι είναι απ' την αντιβίωση αλλά πέρασε μετά από δυο μέρες. Πλάκα θα'χει τώρα να πάθω καμιά ιγμορίτιδα και να πάρω και τρίτη αντιβίωση! Και μόνο που σκέφτομαι ότι την επόμενη Κυριακή θα βαράω τις πρώτες ενέσεις και είμαι τώρα σε αυτά τα χάλια φρικάρω!:rolleyes:

2 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Γλυκια μου @happiness79 δεν μπορει να προβλεφτεί παντα με τοσο χαμηλή δοση και σχετικα μικρο αριθμο ωαρίων  ετσι νομιζω εμενα μια φιλη μου επαθε ηπια το καταλαβε απο την οιστροδιαολη παρολου που η κλινική της εικονα δεν εδειχνε ενδείξεις. Αρα δε νομιζω να φταιει ο γιατρος τωρα οσον αφορα τις οδηγιες ουτε μενα μου το ειπαν ισως ομως επειδη δεν επαθα ποτε και δεν εδειξα σημαδια υπερδιέγερσης..ευχομαι περαστικα της ωστοσο στο ήπιο που ναι αυτη θα της περασει συντομα θεωρω και ανώδυνα. ❤️ Οσον αφορα τους υπερήχους που λεγατε πριν ουτε εγω ποτε πληρωσα στις παρακολουθήσεις μου ποτε.. και θεωρω οτι ενας γιατρος στην αμοιβη του στη διαδικασια της εξωσωματικής τα συμπεριλαμβάνει μεσα , τωρα για το μετα θεωρω πως μολις η κύηση επιβεβαιωθεί και προχωραει θα δωσει καινούργιες τιμες πια.. ελπιζω να φτασουμε εκει να μαθουμε συντομα! Καλο μας μηνα με μαγιάτικα μωρα❤❤❤

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Με ανακουφίζει γιατί την αγαπάω πολύ και είχα γίνει έξαλλη με το γιατρό!!! Ακούγεται λογικό αυτό που λες, ότι της έδινε ήδη χαμηλή δόση. 

Όσο για τα Μαγιάτικα μωρά είναι ήδη καθοδόν!!! ❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...