Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Είπαμε, τα συμπτώματα δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη εξωσωματικη. Άλλες γυναίκες έχουν, άλλες δεν έχουν! Θα μάθεις όταν κάνεις τη χοριακη. Ποτε έχεις; 

Ο γιατρός την θέλει οπωσδήποτε λεει Δευτέρα 9/5. Εγώ θα την κάνω όμως οπωσδήποτε Σάββατο 7/5!! Και την Δευτέρα ξανακάνω πάλι κ τότε θα πάρω τηλ και τον γιατρό. .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..! Δεν μπορώ ακόμα να συνειδηποποιησω ότι έχω κάνει την ετ. Πέρασαν τόσοι μήνες με επιτροπή φάρμακα ώόλήψία .. κ τώρα φαίνονται όλα απίστευτα.  Δυστυχώς συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα.  Ούτε στήθος ούτε υγρά ούτε καφέ βλεννες. Μόνο η μέση με έχει διαλυσει αλλά είχε ξεκινήσει πριν την ετ. Δεν ξέρω τι να περιμένω.. 

Καλημέρα κορίτσι μου! Αχ ξέρω πως σε αυτή τη φάση αναμονής είναι τόσο φυσικό να αναζητάς συμπτώματα... Όμως πραγματικά μπορεί συμπτώματα να μην υπάρχουν και να είσαι έγκυος! Είναι νωρίς για να δείξει και άσε που μερικές φορές δεν υπάρχουν συμπτώματα και σε πιο προχωρημένη κύηση! Υπομονή και ελπίδα! 

Παρεπιπτοντως.. όσοι δικοί μας γνωρίζουν για την εξωσωματική και ρώτησαν πότε θα κάνω χοριακη.. Είπα Δευτέρα 9/5.. κ όχι Σαββατο 7/5! Καλά δεν έκανα..; μην έχω κι αυτό το άγχος εκείνη την ημέρα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Ο γιατρός την θέλει οπωσδήποτε λεει Δευτέρα 9/5. Εγώ θα την κάνω όμως οπωσδήποτε Σάββατο 7/5!! Και την Δευτέρα ξανακάνω πάλι κ τότε θα πάρω τηλ και τον γιατρό. .

Αν είναι να ηρεμήσεις λίγο. Πιστεύω κάτι θα δείξει. Οχι το αναμενο νούμερο γτ θα ειναι νωρίτερα, αλλα σίγουρα θα είναι θετικό! 

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Παρεπιπτοντως.. όσοι δικοί μας γνωρίζουν για την εξωσωματική και ρώτησαν πότε θα κάνω χοριακη.. Είπα Δευτέρα 9/5.. κ όχι Σαββατο 7/5! Καλά δεν έκανα..; μηνα έχω κι αυτό το άγχος εκείνη την ημέρα! 

Καλα εκανες. Εγω σκεψου δεν το έχω πει ακόμα ούτε στη μανα μ... Μονο ο εργοδότης μ ξέρει. Το πρόσθετο άγχος των άλλων, δεν κανει πουθενά καλό πιστεύω! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Αχ ξέρω πως σε αυτή τη φάση αναμονής είναι τόσο φυσικό να αναζητάς συμπτώματα... Όμως πραγματικά μπορεί συμπτώματα να μην υπάρχουν και να είσαι έγκυος! Είναι νωρίς για να δείξει και άσε που μερικές φορές δεν υπάρχουν συμπτώματα και σε πιο προχωρημένη κύηση! Υπομονή και ελπίδα! 

Όλο υπομονή κάνουμε. . Αμάν πια..! Αντε.. Λίγο ακόμα!!

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Αν είναι να ηρεμήσεις λίγο. Πιστεύω κάτι θα δείξει. Οχι το αναμενο νούμερο γτ θα ειναι νωρίτερα, αλλα σίγουρα θα είναι θετικό! 

Ευχαριστώ. . Μακάρι!!

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Παρεπιπτοντως.. όσοι δικοί μας γνωρίζουν για την εξωσωματική και ρώτησαν πότε θα κάνω χοριακη.. Είπα Δευτέρα 9/5.. κ όχι Σαββατο 7/5! Καλά δεν έκανα..; μην έχω κι αυτό το άγχος εκείνη την ημέρα! 

Εννοείται κ καλά έκανες. . . Ακόμα καλύτερα θα ήταν να μην το ήξεραν καν. . . Χαχαχαχαχαχα.  .  . Είναι επιπρόσθετη πίεση χωρίς να το θέλουν βέβαια!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι να πάρεις μια τεράστια χοριακη κ να κάνετε παρταρα!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

2 hours ago, Ria_ said:

Δυστυχώς μένω Καβαλα οπότε δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα . Να σου πω την αλήθεια τώρα που ξανά είδα το χαρτί με τα δικαιολογητικά δε λέει πουθενά 2η μέρα ότι πρέπει , εμένα ο γυναικολόγος μου , μου το είπε προφανώς για να είναι πιο σωστές δε ξέρω.  Τη τρίτη θα είμαι 4η μέρα βέβαια στα τελειώματα για μένα θα πάρω στο κέντρο καλύτερα να ρωτήσω αν μπορώ να τις κάνω τότε και να πάω να τις κάνω αν είναι γιατί αγχώθηκα δεν έχω σταθερό κύκλο και δε ξέρω πότε και αν θα προλάβω να ξανά αδιαθετησω 

Σου το είπε γιατί έτσι πρέπει. Μπορεί να μην το γράφει κάπου αλλά τότε πρέπει να γίνουν. Φαντάζομαι ομως πως και 4η μέρα δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Πιο σημαντικα ειναι τα υπόλοιπα χαρτιά που δείχνουν τον λόγο υπογονιμότητας.

1 hour ago, Makelen said:

Καλημέρα κορίτσια μου..! Δεν μπορώ ακόμα να συνειδηποποιησω ότι έχω κάνει την ετ. Πέρασαν τόσοι μήνες με επιτροπή φάρμακα ώόλήψία .. κ τώρα φαίνονται όλα απίστευτα.  Δυστυχώς συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα.  Ούτε στήθος ούτε υγρά ούτε καφέ βλεννες. Μόνο η μέση με έχει διαλυσει αλλά είχε ξεκινήσει πριν την ετ. Δεν ξέρω τι να περιμένω.. 

Πάντως εγώ που μαζεύω στατιστικά, ο πόνος μέσης είναι πολύ καλό σημάδι :P

• Χαχα 2

eardp2.png

πρίν από 34 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σου το είπε γιατί έτσι πρέπει. Μπορεί να μην το γράφει κάπου αλλά τότε πρέπει να γίνουν. Φαντάζομαι ομως πως και 4η μέρα δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Πιο σημαντικα ειναι τα υπόλοιπα χαρτιά που δείχνουν τον λόγο υπογονιμότητας.

Δεν είχα κανένα μα κανένα σημάδι πριν τις χοριακες αλλαααα τιιιποοοτααα 

Με τον πρώτο υπέρηχο άρχισε να πρήζεται το στήθος μου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Αφού γίνει η ovitrelle δεν ξανακάνουμε άλλες μονάδες ε? Προσπαθώ να υπολογίσω ακριβώς τις μονάδες gonal που θα χρειαστώ.

Την ημέρα που θα κάνεις την ovitrele θα κάνεις την τελευταία gonal. Το πρωί την ovitrele. . Το βράδυ την ovitrele

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Αφού μαζεύεις τα στατιστικά. . πες κανένα καλό σύμπτωμα να ξέρω κι εγώ! !!

Η μέση όντως. Και το πιο σπαστικό. Διαλέγω μαγαζί να κατσω για φαγητό από τις καρέκλες του! 

• Χαχα 2

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

Η μέση όντως. Και το πιο σπαστικό. Διαλέγω μαγαζί να κατσω για φαγητό από τις καρέκλες του! 

Εμένα η μέση ξεκίνησε να πονάει από πριν την ετ καλέ.  Και πριν την περίοδο πάντα πονάει η μέση.  Οπότε αυτό δεν πιάνεται! 

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι σίγουρα και είναι γενικά λίγο απόλυτος σε αυτά , έτσι έχω καταλάβει , αλλά ναι δε πιστεύω πια ότι θα είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά για μια δυο μέρες , εδώ εσένα όπως μου είπες 16η και δεν είχες θέμα . 

Δεν έχω σταθερό κύκλο και δε μπορώ να το ρισκάρω , τα αντισυλληπτικά που μου είπε δε θα τα πάρω δε θέλω οπότε δε βασίζομαι στο κύκλο μου να περιμένω τον επόμενο . Ελπίζω να μου της γράψει και να μη μου πει τίποτα .

Γεια σας κορίτσια και καλή Πρωτομαγιά! Θα ήθελα τα φώτα σας! Μια φίλη μου έκανε προχθές ωοληψία για να κάνει κατάξυξη ωαρίων και σήμερα πήγε στα επείγοντα όπου αποδείχτηκε ότι έπαθε υπερδιέγερση, στάδιο 1 προς 2 (ήπια προς μέτρια, όπως μου είπε). Ξέρετε αν είναι πολύ ανησυχητικό αυτό??? Οι οδηγίες που της έδωσαν ήταν να σταματήσει τα αντοφλεγμονώδη, να ξεκινήσει αντιπηκτικές και να τρέφεται κυρίως με προτεΐνη, ασπράδια αυγών, χωρίς αλάτι και ζάχαρη, όπου βέβαια αυτά τα της διατροφής της τα είχαν δώσει στις οδηγίες μετά την ωοληψία (άλλο πάλι κουφό, εμένα πχ ποτέ δε μου έδωσαν διατροφικές οδηγίες μετά από ωοληψία!) Ξέρετε αν αυτές οι οδηγίες αρκούν? Αν έχετε και κάποιο έξτρα τιπ να προσθέσετε, θα είναι πολύ βοηθητικό! Επίσης νομίζω ότι δεν κάνει να πίνει πολύ νερό τώρα, γιατί ο οργανισμός της δυσκολεύεται να το αποβάλλει και κατακρατάται κι αυτό, καλά δε λέω?? Ανησυχώ λίγο... Και επίσης έχω θυμώσει με το γιατρό της! Δε θα μπορούσε να το είχε προβλέψει και να μειώσει τη δόση ώστε να αποφευχθεί η υπερδιέγερση? Αυτό έχω καταλάβει από τα σχετικά που έχω διαβάσει εδώ από κοπέλες που έχουν πάθει υπερδιέγερση, είναι ότι ο οργανισμός δίνει σημάδια και πιο πριν αν οδεύει προς την υπερδιέγερση και ένας γιατρός μπορεί και οφείλει να το διακρίνει. Ισχύει? Βέβαια έπαιρνε αρκετά μικρή δόση, Bemfola 150 και την 7η μέρα οι εξετάσεις της ήταν ως εξής: Οιστραδιόλη 2298 , προγεστερόνη 1.86 κ LH 1.30. Το αποτέλεσμα της ωοληψίας ήταν 9 ώριμα ωάρια και 3 πιο μικρά, που από αυτά ήταν καλά τα 2, άρα σύνολο 11. Σας φαίνεται λογικό που έπαθε υπερδιέγερση με τόσο χαμηλή δόση και με αυτό τον αριθμό την ωαρίων? Η ωοληψία έγινε 11η μέρα του κύκλου. Όλα αυτά μου κάνουν εντύπωση... Δεν ξέρω... Εσείς τι λέτε??

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου!!!

4 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Αφού γίνει η ovitrelle δεν ξανακάνουμε άλλες μονάδες ε? Προσπαθώ να υπολογίσω ακριβώς τις μονάδες gonal που θα χρειαστώ.

Σωστά!

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Την ημέρα που θα κάνεις την ovitrele θα κάνεις την τελευταία gonal. Το πρωί την ovitrele. . Το βράδυ την ovitrele

Αλήθεια, έτσι τις έκανες εσύ??? Εμένα πάντα η ovitrelle γινόταν βράδυ και ήταν η τελευταία ένεση που έκανα. Νωρίτερα την ιδία μέρα είχα ήδη κάνει την τελευταία μου gonal/ ή puregon/ή menopur/ή pregoveris (ανάλογα με το σχήμα που ακόλουθούσα κάθε φορά).

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εμένα η μέση ξεκίνησε να πονάει από πριν την ετ καλέ.  Και πριν την περίοδο πάντα πονάει η μέση.  Οπότε αυτό δεν πιάνεται! 

Επίσης μας πιάνει η μέση μας από το καθισιό!! Κάθε φορά μετά την ετ με πονούσε η μέση, ανεξαρτήτως θετικού ή αρνητικού τεστ...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...