Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Margeau είπε:

Καλησπέρα! Μια απ' τα ίδια εδώ! Μου βρήκαν ουρεόπλασμα και στρεπτόκοκκο και 8 Μαϊου ξεκινάω διέγερση. Είμαι με διπλή αντιβίωση τώρα αλλά δε θα ακυρωθεί η εμβρυομεταφορα μιυ είπε ο γιατρός, θα γίνουν όλα σαυτόν τον κύκλο. Ελπίζω να είναι η σωστή επιλογή. Έχω κάνει υστεροσκοπηση πριν έναν μήνα σχεδόν και ήταν καθαρή η μήτρα οπότε ι γιατρός πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι στο κατώτερο γεννητικό σύστημα. Τεσπα προβιοτικά παίρνω κι εγώ. Τώρα με την αντιβίωση παίρνω τα γνωστά ultra levur και εδώ και αρκετό καιρό τα bifolac. Είμαι ευχαριστημένη αφού μου έφτιαξαν την τραχηλιτιδα που είχα πολλά χρόνια και μου έδωσαν φέτος επιτέλους το πρώτο άριστο τεστ Παπ. Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Θα είμαστε μαζί να τα λέμε! 

Καλη επιτυχια κοριτσι μ .. τι αντιβιωση σου εδωσε και για ποσο καιρο ;; Εμενα 12 μερες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , Natassou85 είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσι μ .. τι αντιβιωση σου εδωσε και για ποσο καιρο ;; Εμενα 12 μερες

Vibramicin για 7 μέρες και ceclor για 6. Καλή επιτυχία και σε σένα! Όλα καλά θα πάνε!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Δυστυχώς η επιθυμία για παιδί συνοδεύεται και από ένα σωρό φόβους. Ειδικά όταν χρειάζεται τόσος κόπος για να το αποκτήσουμε μόνο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα από ψυχολογικής άποψης. Κι εσύ είσαι μια ανάσα από τη χοριακή, μόνη σου, πώς να μην έχεις ζοριστεί? Η προηγούμενη εγκυμοσύνη σου ήταν πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη δοκιμασία και όλα τα συναισθήματα σου είναι ανθρώπινα και απολύτως κατανοητά. Λυπάμαι για την απώλεια σου. Δε σημαίνει όμως πως σε μία νέα εγκυμοσύνη θα πρέπει να κλειστείς μέσα. Μου ακούγεται αρκετά υπερβολική η τακτική του γιατρού σου και στη θέση σου θα έπαιρνα και δεύτερη γνώμη, γιατί σίγουρα είναι σημαντική η υγεία του εμβρύου, αλλά και της μητέρας επίσης, ούτως ή άλλως τους πρώτους μήνες συνυπάρχουν και πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνεται υπόψιν και η ψυχική υγεία της μητέρας. Όσο για την πόλη, φαντάζομαι το καταλαβαίνετε και οι ίδιοι ότι δε γίνεται να ζείτε χώρια όντας γονείς. Συνήθως η ζωή λύνει τα προβλήματα και θα τη βρείτε τη λύση κι εσείς σύντομα! Εύχομαι να έχεις μία θετική χοριακή και να πάνε όλα καλά!

Μη σε ανησυχεί αυτό, τις ίδιες πιθανότητες έχουν τα κατεψυγμένα με τα φρέσκα! Όλα καλά με την ωοληψία σου?

Μπα όχι:( δεν καταφέραμε να το βγάλουμε… τι να πω. Συνεχίζουμε!

• Λυπημένη/-ος 1

15 ώρες πρίν, winspert είπε:

Απλα και η επιβεβαίωση

<0,10

Λυπάμαι πάρα πολύ κοριτσάκι μου, σου στέλνω μια αγκαλιά και την ευχή να τα καταφέρετε σύντομα ❤

14 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια 1 μπεμπακι. Είδαμε σακο, εμβρυικα στοιχεία! Ολα τέλεια 101% είπε ο γιατρός! 

Συγχαρητήρια!!!!!!! Μα πόσο δυνατό σούπερ ντούπερ μωρό είναι αυτό που κατάφερε τέτοιες χοριακές?!!?!!! Ψψψψψψψ!!! ❤ Τι ευχάριστα νέα, φτου φτου φτου!!! 

8 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

Σκεφτομουν να μην εκανα διεγερση αλλα να εκανα 1-2 φυσικους μηπως μαζευαμε ακομη 1 βλαστοκυστη πριν την υστεροσκοπηση.. ακυρη η σκεψη μου;;

Καθόλου άκυρη! Μια χαρά σκέψη! Οι φυσικοί έχουν και λιγότερο άγχος και μηδενική επιβάρυνση για τον οργανισμό. Το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι οι αντοχές σου, επειδή λες ότι είσαι ήδη κουρασμένη.

8 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Ιιιι..μόλις έπαθα εγκεφαλικό! Δεν το παρατήρησα από την αρχή και δε σκέφτηκα να ρωτήσω το γιατρό. Ίσως αξίζει να αγοράσω μια συσκευασία των 300 μόνη μου, για να μη χαλάσω αυτή των 900. Χρειάζεσαι συνταγογράφηση για να αγοράσεις gonal (εκτός επιτροπής)? 

Μήπως να ρωτήσεις στο φαρμακείο αν μπορείς να τους δώσεις το 900άρι και να σου δώσουν 3x300?

6 ώρες πρίν, μάφιν είπε:

Γεια σας κοριτσια, τζίφος τελικά σήμερα. Δεν καταφέραμε να πάρουμε ωάριο. Στον υπέρηχο είδε ενα αλλά μετά πήρε λέει το υγρό και δεν είχε ωάριο μέσα. Πήγε να ξαναπροσπαθήσει μήπως είχε κολλήσει στα τοιχώματα αλλά εγω έκανα ενα σπασμό εκείνη την ώρα και δεν ήθελε να το     διακινδυνεύσει. Συνεχίζουμε…

Λυπάμαι βρε αγάπη μου... Εύχομαι να βρείτε σύντομα ένα γερό ωαριάκι! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου δεν ξερω αν ειμαι εγκυος ή οχι.. ισως ειναι νωρις ακομα για να νιωσω κατι. Αν εχει γινει εμφυτευση φυσικα. Ωστοσο θελω να σας ρωτησω κατι που με απασχολει. Αν η χοριαλη βγει θετικη, θα συνεχισω ειτε με την γιατρο που εχω στην επαρχια που μενω, ειτε με καποιον καινουριο στο δημοσιο. Κι αυτο.. λογω οικονομικων. Παντως οχι με τον εξωσωματιστη, ο οποιος ναι μεν εχει ανοιξει γραφειο εδω στην επαρχια και ερχεται 2-3 φορες το μηνα.. αλλα ειναι πανακριβος. Αλλα πως θα του το πω με ωραιο τροπο; Αν αυτος πει πχ. οτι θα ερθει σε λιγες μερες για τα ραντεβου του κι οτι θελει να μου κανει τον πρωτο υπερηχο.. να κλεισω ραντεβου κτλ.. εγω δεν εχω σκοπο να του δινω 100ευρα που δεν μου περισσευουν. Ομως.. δεν ξερω αν χρειαζεται να μου κανονιζει εκεινος τις δοσολογιες των ορμονων πχ. και κατα ποσο χρειαζεται να εχω μαζι του επικοινωνια στην αρχη! Ξερετε τι πρεπει να κανω και πως να το αντιμετωπισω ολο αυτο ευγενικα;?

Εύχομαι να είσαι έγκυος και θα του το πεις έτσι ακριβώς όπως το λες σε εμάς! Δεν είναι αγένεια να μην μπορείς να διαθέσεις ένα σκασμό χρήματα, είναι μια πραγματικότητα. Πάντως νομίζω ότι τον πρώτο καιρό παρακολουθεί την κύηση ο εξωσωματιστής, που ρυθμίζει και τα φάρμακα και μετά μπορεί να αναλάβει άλλος. Αλλά αν είναι δυνατόν, νομίζω ότι κανείς δε χρεώνει αυτούς τους υπέρηχους!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 hours ago, Ria_ said:

Ωχ καταλαβα , χαχαχα ε ναι καλά του είπες αμάν τόσα κάνουμε εμείς ας κάνουνε και αυτοί κάτι για λίγο .

Κορίτσια να σας ρωτήσω οι ορμονολογικες για την επιτροπή πρέπει να είναι 2η μέρα του κύκλου ? Γιατί πήρα duphaston να αδιαθετησω και ενώ όσες φορές τα επερνα  ποτέ δεν αδιαθετουσα νωρίτερα από τις 7 μέρες από το τελευταίο χάπι τώρα αδιαθετησα σήμερα ενώ έχουν περάσει μόνο 4 μέρες από το τελευταίο και πέφτει μέσα στις αργίες 2η-3η μέρα :(

Να πας στο μητέρα να τις κάνεις αν μπορείς που θα είναι ανοιχτά. Παρόλα αυτά να σου πω οτι εμένα δεν μου είχε πει κανείς ότι πρέπει να τις κάνω 2η-3η μέρα και τις έκανα 16η με Ε2 πάνω απο 300 και φοβόμασταν οτι δεν θα με περάσουν αλλά τελικά εγκρίθηκε. Αν δεν έπαιρνα έγκριση μου είχαν πει να ζητήσω επανεξέταση δικαιολογητικών για να γίνουν οι εξετάσεις την σωστή μέρα και να τους τις πάω ξανά

eardp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Natassou85 είπε:

Ταυτοχρονα;;

Ναι. Τι να γίνει, δεν υπήρχε αντιβιοτικό να τα καλύπτει και τα δυο. Υπομονή. Την Παρασκευή τελειώνει η θεραπεία και Σάββατο περιμένω περίοδο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Γιαουρτακι με πέτσα και κεφίρ και τον σταυρό μας!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Να πας στο μητέρα να τις κάνεις αν μπορείς που θα είναι ανοιχτά. Παρόλα αυτά να σου πω οτι εμένα δεν μου είχε πει κανείς ότι πρέπει να τις κάνω 2η-3η μέρα και τις έκανα 16η με Ε2 πάνω απο 300 και φοβόμασταν οτι δεν θα με περάσουν αλλά τελικά εγκρίθηκε. Αν δεν έπαιρνα έγκριση μου είχαν πει να ζητήσω επανεξέταση δικαιολογητικών για να γίνουν οι εξετάσεις την σωστή μέρα και να τους τις πάω ξανά

Δυστυχώς μένω Καβαλα οπότε δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα . Να σου πω την αλήθεια τώρα που ξανά είδα το χαρτί με τα δικαιολογητικά δε λέει πουθενά 2η μέρα ότι πρέπει , εμένα ο γυναικολόγος μου , μου το είπε προφανώς για να είναι πιο σωστές δε ξέρω.  Τη τρίτη θα είμαι 4η μέρα βέβαια στα τελειώματα για μένα θα πάρω στο κέντρο καλύτερα να ρωτήσω αν μπορώ να τις κάνω τότε και να πάω να τις κάνω αν είναι γιατί αγχώθηκα δεν έχω σταθερό κύκλο και δε ξέρω πότε και αν θα προλάβω να ξανά αδιαθετησω 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ κοριτσάκι μου, σου στέλνω μια αγκαλιά και την ευχή να τα καταφέρετε σύντομα ❤

Συγχαρητήρια!!!!!!! Μα πόσο δυνατό σούπερ ντούπερ μωρό είναι αυτό που κατάφερε τέτοιες χοριακές?!!?!!! Ψψψψψψψ!!! ❤ Τι ευχάριστα νέα, φτου φτου φτου!!! 

Καθόλου άκυρη! Μια χαρά σκέψη! Οι φυσικοί έχουν και λιγότερο άγχος και μηδενική επιβάρυνση για τον οργανισμό. Το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι οι αντοχές σου, επειδή λες ότι είσαι ήδη κουρασμένη.

Μήπως να ρωτήσεις στο φαρμακείο αν μπορείς να τους δώσεις το 900άρι και να σου δώσουν 3x300?

Λυπάμαι βρε αγάπη μου... Εύχομαι να βρείτε σύντομα ένα γερό ωαριάκι! 

Είναι εξαλλο το μωρο μου σαν τη μανα του! Α αχαχχαχα έτσι λέω στον άντρα μ! 

• Χαχα 3

8 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Εύχομαι να είσαι έγκυος και θα του το πεις έτσι ακριβώς όπως το λες σε εμάς! Δεν είναι αγένεια να μην μπορείς να διαθέσεις ένα σκασμό χρήματα, είναι μια πραγματικότητα. Πάντως νομίζω ότι τον πρώτο καιρό παρακολουθεί την κύηση ο εξωσωματιστής, που ρυθμίζει και τα φάρμακα και μετά μπορεί να αναλάβει άλλος. Αλλά αν είναι δυνατόν, νομίζω ότι κανείς δε χρεώνει αυτούς τους υπέρηχους!

Πώς δεν τους χρεώνει; Κανονικότατα μάλιστα! Αν κάνουμε ένα γκάλοπ εδώ μέσα, θα δεις ότι οι περισσότεροι τους χρεώνουν. Εκτός κι αν τύχει να πας στο κέντρο εξωσωματικής για κάποιον υπέρηχο. Και δεν είναι μόνο ένας υπέρηχος, είναι κανονικά ραντεβού όπου σου παίρνει ιστορικό, σου ανοίγει φάκελο, σου γράφει εξετάσεις, βλέπει εξετάσεις...

• Μπερδεμένη/-ος 1

Καλημέρα κορίτσια μου..! Δεν μπορώ ακόμα να συνειδηποποιησω ότι έχω κάνει την ετ. Πέρασαν τόσοι μήνες με επιτροπή φάρμακα ώόλήψία .. κ τώρα φαίνονται όλα απίστευτα.  Δυστυχώς συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα.  Ούτε στήθος ούτε υγρά ούτε καφέ βλεννες. Μόνο η μέση με έχει διαλυσει αλλά είχε ξεκινήσει πριν την ετ. Δεν ξέρω τι να περιμένω.. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 16 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..! Δεν μπορώ ακόμα να συνειδηποποιησω ότι έχω κάνει την ετ. Πέρασαν τόσοι μήνες με επιτροπή φάρμακα ώόλήψία .. κ τώρα φαίνονται όλα απίστευτα.  Δυστυχώς συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα.  Ούτε στήθος ούτε υγρά ούτε καφέ βλεννες. Μόνο η μέση με έχει διαλυσει αλλά είχε ξεκινήσει πριν την ετ. Δεν ξέρω τι να περιμένω.. 

Είπαμε, τα συμπτώματα δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη εξωσωματικη. Άλλες γυναίκες έχουν, άλλες δεν έχουν! Θα μάθεις όταν κάνεις τη χοριακη. Ποτε έχεις; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Troia είπε:

Πώς δεν τους χρεώνει; Κανονικότατα μάλιστα! Αν κάνουμε ένα γκάλοπ εδώ μέσα, θα δεις ότι οι περισσότεροι τους χρεώνουν. Εκτός κι αν τύχει να πας στο κέντρο εξωσωματικής για κάποιον υπέρηχο. Και δεν είναι μόνο ένας υπέρηχος, είναι κανονικά ραντεβού όπου σου παίρνει ιστορικό, σου ανοίγει φάκελο, σου γράφει εξετάσεις, βλέπει εξετάσεις...

Όντως??? Οκ, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι ισχύει κατά κανόνα στην εγκυμοσύνη, αν και θυμάμαι ότι όταν ήταν έγκυος η κολλητή μου δεν πλήρωνε τους υπερήχους και νόμιζα ότι ήταν στο πακέτο του τοκετού. Όταν με παρακολουθούσε ο Κελλ. για να βρούμε ωορρηξία δε μου είχε χρεώσει ποτέ υπέρηχο. Το ίδιο μετά και ο Μαντζ. για τους υπερήχους κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών. Τι να πω, μπορεί να έχω πέσει εγώ σε περιπτώσεις και να νομίζω ότι είναι όλοι έτσι!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...