Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου δεν ξερω αν ειμαι εγκυος ή οχι.. ισως ειναι νωρις ακομα για να νιωσω κατι. Αν εχει γινει εμφυτευση φυσικα. Ωστοσο θελω να σας ρωτησω κατι που με απασχολει. Αν η χοριαλη βγει θετικη, θα συνεχισω ειτε με την γιατρο που εχω στην επαρχια που μενω, ειτε με καποιον καινουριο στο δημοσιο. Κι αυτο.. λογω οικονομικων. Παντως οχι με τον εξωσωματιστη, ο οποιος ναι μεν εχει ανοιξει γραφειο εδω στην επαρχια και ερχεται 2-3 φορες το μηνα.. αλλα ειναι πανακριβος. Αλλα πως θα του το πω με ωραιο τροπο; Αν αυτος πει πχ. οτι θα ερθει σε λιγες μερες για τα ραντεβου του κι οτι θελει να μου κανει τον πρωτο υπερηχο.. να κλεισω ραντεβου κτλ.. εγω δεν εχω σκοπο να του δινω 100ευρα που δεν μου περισσευουν. Ομως.. δεν ξερω αν χρειαζεται να μου κανονιζει εκεινος τις δοσολογιες των ορμονων πχ. και κατα ποσο χρειαζεται να εχω μαζι του επικοινωνια στην αρχη! Ξερετε τι πρεπει να κανω και πως να το αντιμετωπισω ολο αυτο ευγενικα;?

Καλησπέρα κοριτσι μου!!!Μπορείς να του αναφέρεις το οικονομικό δεν είναι ντροπή αλλά μπορείς να του πεις κιόλας ότι θέλεις κάποιον στην πόλη σου που να είναι διαθέσιμος συνέχεια!!!Θα σου συνιστούσα να κάνεις μαζί του τον πρώτο υπέρηχο για να σου πει κιόλας από φάρμακα τι να πάρεις και συνεχίζεις μ'αυτον που θα επιλέξεις στην πόλη σου!!Σου εύχομαι πάντως από δω και πέρα αυτή να είναι η μοναδική σου ανησυχία και όλα τα άλλα να πάνε τέλεια γιατί θα είσαι εγκυουλα!!!Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 41 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου δεν ξερω αν ειμαι εγκυος ή οχι.. ισως ειναι νωρις ακομα για να νιωσω κατι. Αν εχει γινει εμφυτευση φυσικα. Ωστοσο θελω να σας ρωτησω κατι που με απασχολει. Αν η χοριαλη βγει θετικη, θα συνεχισω ειτε με την γιατρο που εχω στην επαρχια που μενω, ειτε με καποιον καινουριο στο δημοσιο. Κι αυτο.. λογω οικονομικων. Παντως οχι με τον εξωσωματιστη, ο οποιος ναι μεν εχει ανοιξει γραφειο εδω στην επαρχια και ερχεται 2-3 φορες το μηνα.. αλλα ειναι πανακριβος. Αλλα πως θα του το πω με ωραιο τροπο; Αν αυτος πει πχ. οτι θα ερθει σε λιγες μερες για τα ραντεβου του κι οτι θελει να μου κανει τον πρωτο υπερηχο.. να κλεισω ραντεβου κτλ.. εγω δεν εχω σκοπο να του δινω 100ευρα που δεν μου περισσευουν. Ομως.. δεν ξερω αν χρειαζεται να μου κανονιζει εκεινος τις δοσολογιες των ορμονων πχ. και κατα ποσο χρειαζεται να εχω μαζι του επικοινωνια στην αρχη! Ξερετε τι πρεπει να κανω και πως να το αντιμετωπισω ολο αυτο ευγενικα;?

Γλυκια μου μπορεις να του πεις οτι θα συνεχισεις με τον παλαιό απλο γυναικολογο σου ωστοσο απο οσο ξερω μετα το πρωτο τριμηνο μπορεις να φυγεις απο τον εξωσωματιστη που πλεον δεν υπαρχει και ο κίνδυνος αποβολών αλλα και σταματάν τα φαρμακα της εξωσωματικής γιατι μεχρι την 12 εβδομαδα θα τα παιρνεις. Αφου ξεπεραστεί αυτο το χρονικό περιθωριο μπορεις να γυρισεις στον γυναικολογο σου γιατι πλεον η κύηση θεωρείται μια απλή κύηση οπως και μια φυσιολογική. Ισως καλυτερα θα ηταν να επιστεφεις στο παλιο μετα το περας του πρώτου τριμήνου ( επισης οι εξωσωμτιστες δεν αναλαμβάνουν παντα και την υπόλοιπη κύηση η και τοκετό αρα νομιζω θα ναι οκ να το πεις) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Giouli36 είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου!!!Μπορείς να του αναφέρεις το οικονομικό δεν είναι ντροπή αλλά μπορείς να του πεις κιόλας ότι θέλεις κάποιον στην πόλη σου που να είναι διαθέσιμος συνέχεια!!!Θα σου συνιστούσα να κάνεις μαζί του τον πρώτο υπέρηχο για να σου πει κιόλας από φάρμακα τι να πάρεις και συνεχίζεις μ'αυτον που θα επιλέξεις στην πόλη σου!!Σου εύχομαι πάντως από δω και πέρα αυτή να είναι η μοναδική σου ανησυχία και όλα τα άλλα να πάνε τέλεια γιατί θα είσαι εγκυουλα!!!Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!

Οντως μακαρι να ειναι αυτη η μοναδικη ανησυχια μου! Απλως ψιλοντρεπομαι.. δεν εχω κ λεφτα και με αγχωνει. Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για τις ευχες..!

πρίν από 58 λεπτά , Kate92 είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω ν μην είναι σε έλλειψη και να βρω την τρίτη.

Μπορείς απλά να του πεις ότι θα συνεχίσεις μάλλον στο δημόσιο για τον τοκετό λόγω οικονομικών. Δε νομίζω να προσβληθεί. Δεν έχει και τι να πει για να αντικρούσει αυτό το επιχείρημα άλλωστε.

Αυτοι (οι εξωσωματιστες) μας περνανε ολιγον τι για τραπεζες νομιζω!!

πρίν από 35 λεπτά , ksvolimi είπε:

Γλυκια μου μπορεις να του πεις οτι θα συνεχισεις με τον παλαιό απλο γυναικολογο σου ωστοσο απο οσο ξερω μετα το πρωτο τριμηνο μπορεις να φυγεις απο τον εξωσωματιστη που πλεον δεν υπαρχει και ο κίνδυνος αποβολών αλλα και σταματάν τα φαρμακα της εξωσωματικής γιατι μεχρι την 12 εβδομαδα θα τα παιρνεις. Αφου ξεπεραστεί αυτο το χρονικό περιθωριο μπορεις να γυρισεις στον γυναικολογο σου γιατι πλεον η κύηση θεωρείται μια απλή κύηση οπως και μια φυσιολογική. Ισως καλυτερα θα ηταν να επιστεφεις στο παλιο μετα το περας του πρώτου τριμήνου ( επισης οι εξωσωμτιστες δεν αναλαμβάνουν παντα και την υπόλοιπη κύηση η και τοκετό αρα νομιζω θα ναι οκ να το πεις) 

Πφφφφφφ! Φαντασου οτι ακομα και την γυναικολογο μου ντρεπομαι και σκεφτομαι πως να πω.. οτι μαλλον θα προχωρησω με καποιον στο δημοσιο..! Εγω τη γυναικολογο μου προτιμω απ ολους.. αλλα για γεννα σε ιδιωτικο δεν με παιρνει. Κι ολα αυτα τα συζηταω για την περιπτωση που βγει θετικο.. να ειμαι προετοιμασμενη τι θα τους πω!!! Απο την αλλη... δεν εχω συμπτωματα και φοβαμαι λιγο μηπως τελικα δεν εγινε η εμφυτευση...

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια μου θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι.. μέσα σε πόσες μέρες γίνεται η εμφύτευση; και το να κάνεις γυμναστική από πριν (βάρη, αερόβια κλπ) επηρεάζει αρνητικά;

πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Οντως μακαρι να ειναι αυτη η μοναδικη ανησυχια μου! Απλως ψιλοντρεπομαι.. δεν εχω κ λεφτα και με αγχωνει. Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για τις ευχες..!

Αυτοι (οι εξωσωμαριστες) μας περνανε ολιγον τι για τραπεζες νομιζω!!

Καθόλου να μην ντρέπεσαι πίστεψε με δε θα είσαι η πρώτη 

Ξέρουν πολύ καλά γιατι συμβαίνει συχνά. 

πρίν από 8 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Κορίτσια μου θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι.. μέσα σε πόσες μέρες γίνεται η εμφύτευση; και το να κάνεις γυμναστική από πριν (βάρη, αερόβια κλπ) επηρεάζει αρνητικά;

Καλό θα ήταν για τώρα να μην κάνεις κάτι τέτοιο

Μετά το θετικό να το συζητήσεις με το γιατρό σου

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Κοριτσι μ τα βρηκα ηδη σε φαρμακειο .. παω να τα παρω.. σε ευχαριστω πολυ πολυ .. αρα εγω που προλαβαινω να παρω την αντιβιωση κ αδιαθετω αμεσως μετα μπορω να κανω την ετ οπως μ ειπε ο γιατρος .. με εσωσες ❤️

Καλησπέρα! Μια απ' τα ίδια εδώ! Μου βρήκαν ουρεόπλασμα και στρεπτόκοκκο και 8 Μαϊου ξεκινάω διέγερση. Είμαι με διπλή αντιβίωση τώρα αλλά δε θα ακυρωθεί η εμβρυομεταφορα μιυ είπε ο γιατρός, θα γίνουν όλα σαυτόν τον κύκλο. Ελπίζω να είναι η σωστή επιλογή. Έχω κάνει υστεροσκοπηση πριν έναν μήνα σχεδόν και ήταν καθαρή η μήτρα οπότε ι γιατρός πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι στο κατώτερο γεννητικό σύστημα. Τεσπα προβιοτικά παίρνω κι εγώ. Τώρα με την αντιβίωση παίρνω τα γνωστά ultra levur και εδώ και αρκετό καιρό τα bifolac. Είμαι ευχαριστημένη αφού μου έφτιαξαν την τραχηλιτιδα που είχα πολλά χρόνια και μου έδωσαν φέτος επιτέλους το πρώτο άριστο τεστ Παπ. Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Θα είμαστε μαζί να τα λέμε! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Η εμφυτευση συνήθως γίνεται 1-3 μέρες μετά την εβρυομεταφορα βλαστοκυστων. Οπότε υπολόγισε +2 μέρες για εμβρυα 3 ημερών. Η γυμναστική πριν την εξωσωματικη μόνο καλό κάνει, όχι όμως σε μεγάλη καταπόνηση τύπου πολλά βάρη, προχωρημένο κρόσφιτ κλπ, κατά τη διέγερση ειδικά πρεπει να αποφεύγεται η έντονη γυμναστικη, συνισταται ηπια αερόβια.

πρίν από 51 λεπτά , Makelen είπε:

Αυτοι (οι εξωσωματιστες) μας περνανε ολιγον τι για τραπεζες νομιζω!!

Πφφφφφφ! Φαντασου οτι ακομα και την γυναικολογο μου ντρεπομαι και σκεφτομαι πως να πω.. οτι μαλλον θα προχωρησω με καποιον στο δημοσιο..! Εγω τη γυναικολογο μου προτιμω απ ολους.. αλλα για γεννα σε ιδιωτικο δεν με παιρνει. Κι ολα αυτα τα συζηταω για την περιπτωση που βγει θετικο.. να ειμαι προετοιμασμενη τι θα τους πω!!! Απο την αλλη... δεν εχω συμπτωματα και φοβαμαι λιγο μηπως τελικα δεν εγινε η εμφυτευση...

Καταρχας να μη σκεφτεσαι αρνητικα κανενα σημαδι δε θα χεις εγω ειχα δυο φορες εμφύτευση και δεν ενιωθα τιποτα μετα τις 5-6 μερες ειχα κατι πονάκια κι ελεγα παει αδιαθετω ωστοσο αυτα ειναι απο τη προγεστερονη.. ολα καλα θα πανε τωρα οσον αφορα το θεμα γιατρου να πας στο δημόσιο φυσικα εφοσον αυτο μπορεις χωρις καμια ντροπη απλα μην βιαζεσαι εχει μελλον η εγκυμοσύνη μπορει να νιωθεις ανασφάλεια στην αρχη τουλαχιστον το πρωτο διμηνο τριμηνο και να θες να εχεις την επαφη με τον εξωσωματιστη πιστευω θα το νιωσεις απο μονη σου.. προς το παρον ενα βημα τη φορα σκεφτομαστε θετικα και ανα μένουμε τη πρωτη  χοριακη..❤️

πρίν από 22 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καταρχας να μη σκεφτεσαι αρνητικα κανενα σημαδι δε θα χεις εγω ειχα δυο φορες εμφύτευση και δεν ενιωθα τιποτα μετα τις 5-6 μερες ειχα κατι πονάκια κι ελεγα παει αδιαθετω ωστοσο αυτα ειναι απο τη προγεστερονη.. ολα καλα θα πανε τωρα οσον αφορα το θεμα γιατρου να πας στο δημόσιο φυσικα εφοσον αυτο μπορεις χωρις καμια ντροπη απλα μην βιαζεσαι εχει μελλον η εγκυμοσύνη μπορει να νιωθεις ανασφάλεια στην αρχη τουλαχιστον το πρωτο διμηνο τριμηνο και να θες να εχεις την επαφη με τον εξωσωματιστη πιστευω θα το νιωσεις απο μονη σου.. προς το παρον ενα βημα τη φορα σκεφτομαστε θετικα και ανα μένουμε τη πρωτη  χοριακη..❤️

Ειμαι 39 χρονων.. και δεν εχω δει ποτέ στη ζωη μου θετική χοριακή... Τωρα απλως ελπιζω..!

πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Ειμαι 39 χρονων.. και δεν εχω δει ποτέ στη ζωη μου θετική χοριακή... Τωρα απλως ελπιζω..!

41 παρούσα! 4 μηδενικές και στις δυο τελευταιες ειδα.δυστυχως ομως η μια βιοχημική η αλλη παλινδρομη, να ελπίζεις και να το πιστευεις! Θα ερθει! Και μη σε ακουω ετσι ανήσυχη ειναι απολυτα φυσιολογικο να εισαι τωρα και φοβισμένη και γεμάτη αγχος και λαχτάρα και και χιλια δυο συναισθήματα .. ομως θα σκεφτεσαι θετικα ολα θα πανε καλα γιατι καποια στιγμη πανε καλα τα πραγματα και για ποιο λογο να μη πανε! Cheer up❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , ksvolimi είπε:

41 παρούσα! 4 μηδενικές και στις δυο τελευταιες ειδα.δυστυχως ομως η μια βιοχημική η αλλη παλινδρομη, να ελπίζεις και να το πιστευεις! Θα ερθει! Και μη σε ακουω ετσι ανήσυχη ειναι απολυτα φυσιολογικο να εισαι τωρα και φοβισμένη και γεμάτη αγχος και λαχτάρα και και χιλια δυο συναισθήματα .. ομως θα σκεφτεσαι θετικα ολα θα πανε καλα γιατι καποια στιγμη πανε καλα τα πραγματα και για ποιο λογο να μη πανε! Cheer up❤️

❤❤❤❤

13 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα,

10η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά. Σκάω για το αν μπορώ να κάνω σήμερα χοριακή ή την Τρίτη όπως μου έχουν πει. Είμαι στην τσίτα γενικά, ο παραμικρός θόρυβος με κάνει κ πετάγομαι πάνω, δεν κοιμάμαι καθόλου καλά, πετάγομαι απ τις 6 το πρωί κ δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Εν τω μεταξύ θέλω να γυρίσω στη δουλειά την Τρίτη. Πέρσι που ήμουν έγκυος για 2 μήνες ο γιατρός δεν με άφηνε να πάω πουθενά. Ήμουν σπίτι συνεχώς και τελικά έφτασα στο σημείο να μην το θέλω το παιδί που με φυλάκισε μέσα. Όταν το έχασα ένιωσα στεναχώρια για την αποτυχία αλλά μέσα μου ένιωσα κ ελεύθερη. Μετά αισθανόμουν τύψεις για τα συναισθήματά μου. Τώρα φοβάμαι τα πάντα, φοβάμαι ότι θα βγει αρνητική η χοριακή σαν τη δεύτερη φορά, φοβάμαι ότι θα βγει θετική κ θα με ξανακλείσει μέσα ο γιατρός. Φοβάμαι γενικά τα πάντα. Αυτός ίσως ήταν κ ο λόγος που σκεφτόμουν να τα παρατήσω. Από την άλλη θέλω ένα παιδάκι. Με τον άντρα μου μένουμε σε διαφορετικές πόλεις κ 10 χρόνια πηγαινοερχόμαστε. Το παιδί όμως θα χρειαστεί σταθερότητα, δεν γίνεται να είναι η ζωή του μια από δώ μια από κει. Κανείς δεν θέλει να αλλάξει πόλη. Τα φοβάμαι όλα αυτά μαζί κ με τα φάρμακα οι φοβίες χειροτέρεψαν. Είχε καμία να αντιμετωπίσει τέτοια θέματα; 

Δυστυχώς η επιθυμία για παιδί συνοδεύεται και από ένα σωρό φόβους. Ειδικά όταν χρειάζεται τόσος κόπος για να το αποκτήσουμε μόνο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα από ψυχολογικής άποψης. Κι εσύ είσαι μια ανάσα από τη χοριακή, μόνη σου, πώς να μην έχεις ζοριστεί? Η προηγούμενη εγκυμοσύνη σου ήταν πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη δοκιμασία και όλα τα συναισθήματα σου είναι ανθρώπινα και απολύτως κατανοητά. Λυπάμαι για την απώλεια σου. Δε σημαίνει όμως πως σε μία νέα εγκυμοσύνη θα πρέπει να κλειστείς μέσα. Μου ακούγεται αρκετά υπερβολική η τακτική του γιατρού σου και στη θέση σου θα έπαιρνα και δεύτερη γνώμη, γιατί σίγουρα είναι σημαντική η υγεία του εμβρύου, αλλά και της μητέρας επίσης, ούτως ή άλλως τους πρώτους μήνες συνυπάρχουν και πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνεται υπόψιν και η ψυχική υγεία της μητέρας. Όσο για την πόλη, φαντάζομαι το καταλαβαίνετε και οι ίδιοι ότι δε γίνεται να ζείτε χώρια όντας γονείς. Συνήθως η ζωή λύνει τα προβλήματα και θα τη βρείτε τη λύση κι εσείς σύντομα! Εύχομαι να έχεις μία θετική χοριακή και να πάνε όλα καλά!

14 ώρες πρίν, μάφιν είπε:

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να πετύχει η εμφύτευση αν έχουν καταψυχθει πιο πριν από το να το κάνουμε άμεσα. Θα ρωτήσω και τον γιατρό τώρα. Πάω για την ωοληψια:)

Μη σε ανησυχεί αυτό, τις ίδιες πιθανότητες έχουν τα κατεψυγμένα με τα φρέσκα! Όλα καλά με την ωοληψία σου?

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μη σου πω ότι θα χαρεί κιόλας....Όλο γκρινιάζει ο συγκεκριμένος ότι θα παρατήσει τη μαιευτική, επειδή είναι πολύ αγχωτική και του στερεί χρόνο από την οικογένειά του. Να του το πεις ξεκάθαρα, επειδή είσαι με τεχνητό κύκλο, αν κατάλαβα καλά, θα πρέπει να σου δώσει οδηγίες για τα φάρμακα, γιατί δεν έκανες ωορηξία και τα χρειάζεσαι σε όλο το α' τρίμηνο. Αν σε έστειλε σε εκείνον η γυναικολόγος σου, δεν τίθεται θέμα, θα σε στείλει πίσω για να σε παρακολουθεί στην εγκυμοσύνη, γιατί έχουν συνεργασία. Αν θέλεις δημόσιο, να του το πεις και πάλι, ίσως έχει κάτι να σου συστήσει. Εδώ έχω να πω τα εξής: α) είναι πολύ συζητήσιμος άνθρωπος και με κατανόηση β) εμένα μου είχε πει ότι η αμοιβή του είναι διαπραγματευσιμη, ΑΛΛΆ όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής με παρέπεμψε στη βλαμμένη τη γραμματέα του και έγινε ένα σπασμένο τηλέφωνο και για να μην σου τα πολυλογώ, δεν κατάφερα να συνεννοηθώ μαζί της και η τιμή δεν έπεσε. Αν αποφασίσεις να συνεχίσεις μαζί του, να του κάνεις ξεκάθαρη κουβέντα εξαρχής και γ) αν μπορείτε να εξασφαλίσετε τα χρήματα, συνέχισε μαζί του με κλειστά μάτια. Όταν με ρωτάνε για εξωσωματιστή, τους λέω τα υπέρ και τα κατά, σαν μαιευτήρα όμως τον εκτιμώ απεριόριστα και τον συστήνω με κλειστά μάτια. Μπορούμε να τα πούμε και με προσωπικό μήνυμα για να σου εξηγήσω τι εννοώ και για ποιο λόγο τον εκτιμώ τόσο. Είναι ναι μεν φωτιά και λαύρα από οικονομικής άποψης, αλλά αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα, μην το σκεφτείς καν!!!

Υ.Γ. Αν πληρώνεις με μετρητά,  η τιμή είναι 80€ ανά επίσκεψη.

Υ.γ.2. Να ξέρεις ότι με θετική χοριακή δικαιούσαι φάρμακα δωρεάν με μηδενική συμμετοχή αν στην αιτιολογία επιλέξει "επιβεβαιωμένη κύηση". Επειδή με τη γραμματέα του δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη (εγώ ήθελα να τη δείρω ώρες ώρες), ζήτα να σου τα γράφει η γυναικολόγος σου. Επειδή είσαι με τεχνητό κύκλο, θα πάρεις αρκετά φάρμακα και είναι κρίμα να δίνεις τζάμπα λεφτά τη στιγμή μάλιστα που δεν σου περισσεύουν...

πρίν από 16 λεπτά , Troia είπε:

Μη σου πω ότι θα χαρεί κιόλας....Όλο γκρινιάζει ο συγκεκριμένος ότι θα παρατήσει τη μαιευτική, επειδή είναι πολύ αγχωτική και του στερεί χρόνο από την οικογένειά του. Να του το πεις ξεκάθαρα, επειδή είσαι με τεχνητό κύκλο, αν κατάλαβα καλά, θα πρέπει να σου δώσει οδηγίες για τα φάρμακα, γιατί δεν έκανες ωορηξία και τα χεριάζεσαι σε όλο το α' τρίμηνο. Αν σε έστειλε σε εκείνον η γυναικολόγος σου, δεν τίθεται θέμα, θα σε στείλει πίσω για να σε παρακολουθεί στην εγκυμοσύνη, γιατί έχουν συνεργασία. Αν θέλεις δημόσιο, να του το πεις και πάλι, ίσως έχει κάτι να σου συστήσει. Εδώ έχω να πω τα εξής: α) είναι πολύ συζητήσιμος άνθρωπος και με κατανόηση β) εμένα μου είχε πει ότι η αμοιβή του είναι διαπραγματευσιμη, ΑΛΛΆ όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής με παρέπεμψε στη βλαμμένη τη γραμματέα του και έγινε ένα σπασμένο τηλέφωνο και για να μην σου τα πολυλογώ, δεν κατάφερα να συνεννοηθώ μαζί της και η τιμή δεν έπεσε. Αν αποφασίσεις να συνεχίσεις μαζί του, να του κάνεις ξεκάθαρη κουβέντα εξαρχής και γ) αν μπορείτε να εξασφαλίσετε τα χρήματα, συνέχισε μαζί του με κλειστά μάτια. Όταν με ρωτάνε για εξωσωματιστή, τους λέω τα υπέρ και τα κατά, σαν μαιευτήρα όμως τον εκτιμώ απεριόριστα και τον συστήνω με κλειστά μάτια. Μπορούμε να τα πούμε και με προσωπικό μήνυμα για να σου εξηγήσω τι εννοώ και για ποιο λόγο τον εκτιμώ τόσο. Είναι ναι μεν φωτιά και λαύρα από οικονομικής άποψης, αλλά αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα, μην το σκεφτείς καν!!!

Υ.Γ. Αν πληρώνεις με μετρητά,  η τιμή είναι 80€ ανά επίσκεψη.

Σου στελνω π.μ.

On 29/4/2022 at 12:31 ΜΜ, Iraki2022 είπε:

Εμένα ο δικός μου, επειδή περυσι πετυχαμε φυσική συλληψη σχετικά γρήγορα είχε ανεβάσει ψηλά τον αμανε κ έλεγε έχω το σουπερ σπέρμα και το κάπνισμα δεν με εμπόδισε να τα καταφέρουμε! Και τώρα που τρεχουμε δεξιά κ αριστερά να βρουμε λυση και γιατί δεν ξανά πετυχαίνουμε εγκυμοσυνη, κι εκει που του έλεγα ότι σίγουρα εγω φταίω που έχω κακής ποιότητας ωάρια κ έκλαιγα με μαυρο δάκρυ στον ώμο του, τσουπ σκάει ότι φέτος έχουμε και οξειδωτικό στρες σπερματος... γιατί ο κυριος χαλαρωσε, καπνιζει όλο κ περισσοτερο δυστυχώς λόγω άγχους και άσκηση ουτε κατά διάνοια. 

Τώρα δίνω μάχη στο σπίτι μπας και ελλατωσει το κάπνισμα κ να κάνει λίγο υγιεινή διατροφή.. Και γκρινιαζει οτι δεν ημουν ποτε πιεστικη κ του λέω : ήρθε η ώρα να γίνω, θέλεις μωράκι? Χαχαχα

Ωχ καταλαβα , χαχαχα ε ναι καλά του είπες αμάν τόσα κάνουμε εμείς ας κάνουνε και αυτοί κάτι για λίγο .

Κορίτσια να σας ρωτήσω οι ορμονολογικες για την επιτροπή πρέπει να είναι 2η μέρα του κύκλου ? Γιατί πήρα duphaston να αδιαθετησω και ενώ όσες φορές τα επερνα  ποτέ δεν αδιαθετουσα νωρίτερα από τις 7 μέρες από το τελευταίο χάπι τώρα αδιαθετησα σήμερα ενώ έχουν περάσει μόνο 4 μέρες από το τελευταίο και πέφτει μέσα στις αργίες 2η-3η μέρα :(

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...