Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια καλησπερα..εχθες οπως σας ειπα εκανα μια καλλιεργεια κολπικου υγρου κ βρεθηκε οτι εχω e coli .. πηρα απο το πρωι στο κεντρο να μου πουν τι να κανω πολλες φορες κ φυσικα δε με πηρε κανεις πισω ποτε ενω τους ειπα οτι δε θελω να χασω αλλο κυκλο .. ετσι μιλησα με τη γυναικολογο μ η οποια ειναι διευθυντρια εξωσωματικης στο Ελενα κ ο μονος λογος που δεν με ανελεβε εκεινη ηταν οτι χρειαζομασταν προεμφυτευτικο.. να μη τα πολυλογω εκεινη μ ειπε να παρω 10 μερες αντιβιωση πρωι βραδυ κ να κανω κανονικα τη διαδικασια ετ .. κ ηθελα να σας ρωτησω πιστευετε οτι ειναι σωστη η καθοδηγηση της να κανω στον ιδιο κυκλο την ετ κ οτι δεν υπαρχει προβλημα .. σιγουρα ο γιατρος κατι ξερει παραπανω αλλα με τοσεςεμπειριες ολες εδω περα σιγουρα θα μ πειτετην γνωμη σας .. σας ευχαριστω κ μεσυγχωρειτε για το μεγαλο κειμενο

Πήρα 15 μέρες αντιβίωση και φουλ προβιοτικα στον ίδιο κύκλο που έπαιρνα την αντιβίωση έγινε η ωοληψια και στον επόμενο η εμβρυομεταφορα 

Καλή επιτυχία

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , Ellidr είπε:

Πήρα 15 μέρες αντιβίωση και φουλ προβιοτικα στον ίδιο κύκλο που έπαιρνα την αντιβίωση έγινε η ωοληψια και στον επόμενο η εμβρυομεταφορα 

Καλή επιτυχία

Αρα κοριτσι μ γινεται κ στη δικη μ περιπτωση να κανω ετ στον ιδιο κυκλο ..να σε ρωτησω τι αντιβιωση κ τι προβιοτικα επαιρνες;

πρίν από 27 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλή επιτυχία

Αληθεια ετ πως κ δεν εκανες στον ιδιο κυκλο;

πρίν από 11 λεπτά , Natassou85 είπε:

Αρα κοριτσι μ γινεται κ στη δικη μ περιπτωση να κανω ετ στον ιδιο κυκλο ..να σε ρωτησω τι αντιβιωση κ τι προβιοτικα επαιρνες;

Αληθεια ετ πως κ δεν εκανες στον ιδιο κυκλο;

Λοιπόν τα μικρόβια δεν έχουν καμία σχέση με τα ωάρια 

Οπότε έγινε η ωοληψια κανονικά 

Αλλά λόγω του ότι το μικρόβιο μου είχε φάει όλους τους λακτοβακιλους που αυτοι πρέπει να είναι πάνω από 70 με 80% στη μήτρα και εγώ είχα μόνο 19% 

Λοιπόν μου λέει θα κάνουμε την ωοληψια , θα πάρεις την αντιβίωση σου 

Και ένα μήνα τα προβιοτικα ν αποκατασταθεί κάπως η χλωρίδα της μήτρας και στον επόμενο κύκλο θα πάμε για εμβρυομεταφορα 

Έπαιρνα σιπροξιν δύο βδομάδες πρωί βράδυ και τις τελευταίες 5 μέρες μαζί με την σιπροξιν και βιμπραμισιν 

Και προβιοτικα Εva και από το στόμα και από τον κόλπο

πρίν από 9 λεπτά , Ellidr είπε:

Αλλά λόγω του ότι το μικρόβιο μου είχε φάει όλους τους λακτοβακιλους που αυτοι πρέπει να είναι πάνω από 70 με 80% στη μήτρα και εγώ είχα μόνο 19% 

Και ένα μήνα τα προβιοτικα ν αποκατασταθεί κάπως η χλωρίδα της μήτρας και στον επόμενο κύκλο θα πάμε για εμβρυομεταφορα 

Έπαιρνα σιπροξιν δύο βδομάδες πρωί βράδυ και τις τελευταίες 5 μέρες μαζί με την σιπροξιν και βιμπραμισιν 

Εσυ κοριτσι μ ειχες σαν κ μενα μονο e coli η ειχες κ καποιο αλλο μικροβιο ;; Σκεφτομαι κ γω να παρω προβιοτικα

πρίν από 8 λεπτά , Ellidr είπε:

Επίσης στο προηγούμενο κύκλο της ωοληψιας έκανα υστεροσκοπηση αφαίρεσα μια μεγάλη συμφηση όπως και σκρατσινγκ

πρίν από 8 λεπτά , Natassou85 είπε:

Εσυ κοριτσι μ ειχες σαν κ μενα μονο e coli η ειχες κ καποιο αλλο μικροβιο ;; Σκεφτομαι κ γω να παρω προβιοτικα

Enterococcus λέγεται αλλά είναι το ίδιο 

Να πάρεις βέβαια προβιοτικα κακό δεν κάνουν μόνο καλο

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Ellidr είπε:

Επίσης στο προηγούμενο κύκλο της ωοληψιας έκανα υστεροσκοπηση αφαίρεσα μια μεγάλη συμφηση όπως και σκρατσινγκ

Enterococcus λέγεται αλλά είναι το ίδιο 

Να πάρεις βέβαια προβιοτικα κακό δεν κάνουν μόνο καλο

Nα σε ρωτησω ποια eva πηρες γτ ειναι πολλα να παω να τα παρω κ γω;;

1 ώρα πρίν, Kate92 είπε:

Ιιιι..μόλις έπαθα εγκεφαλικό! Δεν το παρατήρησα από την αρχή και δε σκέφτηκα να ρωτήσω το γιατρό. Ίσως αξίζει να αγοράσω μια συσκευασία των 300 μόνη μου, για να μη χαλάσω αυτή των 900. Χρειάζεσαι συνταγογράφηση για να αγοράσεις gonal (εκτός επιτροπής)? 

Οχι δεν χρειαζεται συνταγογραφηση! Ειχα παρει κι εγω μια των 300 επειδη δεν μου εφτασαν. Πληρωσα 100 ευρω..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 29 λεπτά , Ellidr είπε:

Biolact capsules eva intima από το στόμα 

Και biolact ovoules disorders eva intima από ο κολπο

Κοριτσι μ τα βρηκα ηδη σε φαρμακειο .. παω να τα παρω.. σε ευχαριστω πολυ πολυ .. αρα εγω που προλαβαινω να παρω την αντιβιωση κ αδιαθετω αμεσως μετα μπορω να κανω την ετ οπως μ ειπε ο γιατρος .. με εσωσες ❤️

Γεια σας κοριτσια, τζίφος τελικά σήμερα. Δεν καταφέραμε να πάρουμε ωάριο. Στον υπέρηχο είδε ενα αλλά μετά πήρε λέει το υγρό και δεν είχε ωάριο μέσα. Πήγε να ξαναπροσπαθήσει μήπως είχε κολλήσει στα τοιχώματα αλλά εγω έκανα ενα σπασμό εκείνη την ώρα και δεν ήθελε να το     διακινδυνεύσει. Συνεχίζουμε…

• Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσι μ τα βρηκα ηδη σε φαρμακειο .. παω να τα παρω.. σε ευχαριστω πολυ πολυ .. αρα εγω που προλαβαινω να παρω την αντιβιωση κ αδιαθετω αμεσως μετα μπορω να κανω την ετ οπως μ ειπε ο γιατρος .. με εσωσες ❤️

Ναι κορίτσι μου 

Όλα θα πάνε τέλεια 

Ότι θες ρωτά με 

Τα προβιοτικα ξεκινά τα σήμερα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Ellidr είπε:

Ναι κορίτσι μου 

Όλα θα πάνε τέλεια 

Ότι θες ρωτά με 

Τα προβιοτικα ξεκινά τα σήμερα

Nα πιω δλδ κ χαπι κ κολπο;  Κανει;; Επειδη ειπες πρωι χαπι βραδυ κολπο .. το καλο ειναι οτι προλαβαινω την ετ μου το πες κ συ κ χαρηκα πολυ πολυ .. εχω χασει 2 κυκλους μια με το κοβιντ ενω ειχα ξεκινησει προετοιμασια κ μια λογω Πασχα.. δεν ηθελα να χασω κ τριτο .. αχ να σαι καλα μ φτιαξες τη διαθεση .. παμε δυναμικα✌️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Natassou85 είπε:

Nα πιω δλδ κ χαπι κ κολπο;  Κανει;; Επειδη ειπες πρωι χαπι βραδυ κολπο .. το καλο ειναι οτι προλαβαινω την ετ μου το πες κ συ κ χαρηκα πολυ πολυ .. εχω χασει 2 κυκλους μια με το κοβιντ ενω ειχα ξεκινησει προετοιμασια κ μια λογω Πασχα.. δεν ηθελα να χασω κ τριτο .. αχ να σαι καλα μ φτιαξες τη διαθεση .. παμε δυναμικα✌️

Δεν έχει σημασία τα προβιοτικα πότε θα τα πιεις 

Από τον κόλπο οπότε θες 

Αλλά από το στομα όταν παίρνεις αντιβίωση να έχουν τουλάχιστον δύο ώρες διάφορα από την αντιβίωση 

• Ευχαριστώ 1

Κοριτσια μου δεν ξερω αν ειμαι εγκυος ή οχι.. ισως ειναι νωρις ακομα για να νιωσω κατι. Αν εχει γινει εμφυτευση φυσικα. Ωστοσο θελω να σας ρωτησω κατι που με απασχολει. Αν η χοριαλη βγει θετικη, θα συνεχισω ειτε με την γιατρο που εχω στην επαρχια που μενω, ειτε με καποιον καινουριο στο δημοσιο. Κι αυτο.. λογω οικονομικων. Παντως οχι με τον εξωσωματιστη, ο οποιος ναι μεν εχει ανοιξει γραφειο εδω στην επαρχια και ερχεται 2-3 φορες το μηνα.. αλλα ειναι πανακριβος. Αλλα πως θα του το πω με ωραιο τροπο; Αν αυτος πει πχ. οτι θα ερθει σε λιγες μερες για τα ραντεβου του κι οτι θελει να μου κανει τον πρωτο υπερηχο.. να κλεισω ραντεβου κτλ.. εγω δεν εχω σκοπο να του δινω 100ευρα που δεν μου περισσευουν. Ομως.. δεν ξερω αν χρειαζεται να μου κανονιζει εκεινος τις δοσολογιες των ορμονων πχ. και κατα ποσο χρειαζεται να εχω μαζι του επικοινωνια στην αρχη! Ξερετε τι πρεπει να κανω και πως να το αντιμετωπισω ολο αυτο ευγενικα;?

1 hour ago, Makelen είπε:

Οχι δεν χρειαζεται συνταγογραφηση! Ειχα παρει κι εγω μια των 300 επειδη δεν μου εφτασαν. Πληρωσα 100 ευρω..

Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω ν μην είναι σε έλλειψη και να βρω την τρίτη.

πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου δεν ξερω αν ειμαι εγκυος ή οχι.. ισως ειναι νωρις ακομα για να νιωσω κατι. Αν εχει γινει εμφυτευση φυσικα. Ωστοσο θελω να σας ρωτησω κατι που με απασχολει. Αν η χοριαλη βγει θετικη, θα συνεχισω ειτε με την γιατρο που εχω στην επαρχια που μενω, ειτε με καποιον καινουριο στο δημοσιο. Κι αυτο.. λογω οικονομικων. Παντως οχι με τον εξωσωματιστη, ο οποιος ναι μεν εχει ανοιξει γραφειο εδω στην επαρχια και ερχεται 2-3 φορες το μηνα.. αλλα ειναι πανακριβος. Αλλα πως θα του το πω με ωραιο τροπο; Αν αυτος πει πχ. οτι θα ερθει σε λιγες μερες για τα ραντεβου του κι οτι θελει να μου κανει τον πρωτο υπερηχο.. να κλεισω ραντεβου κτλ.. εγω δεν εχω σκοπο να του δινω 100ευρα που δεν μου περισσευουν. Ομως.. δεν ξερω αν χρειαζεται να μου κανονιζει εκεινος τις δοσολογιες των ορμονων πχ. και κατα ποσο χρειαζεται να εχω μαζι του επικοινωνια στην αρχη! Ξερετε τι πρεπει να κανω και πως να το αντιμετωπισω ολο αυτο ευγενικα;?

Μπορείς απλά να του πεις ότι θα συνεχίσεις μάλλον στο δημόσιο για τον τοκετό λόγω οικονομικών. Δε νομίζω να προσβληθεί. Δεν έχει και τι να πει για να αντικρούσει αυτό το επιχείρημα άλλωστε.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...