Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω. Μία φίλη μου είναι και αυτή σε διαδικασία εξωσωματικής με τροποποιημένους φυσικούς και παίρνει serpafar. Την πρώτη φορά που το είχε πάρει είχε μουδιάσει λίγο το στόμα της μετά το πρώτο χάπι, ρώτησε τον γιατρό και της είπε ότι δεν είναι κάτι και να το συνεχίσει κανονικά όπου μετά δεν είχε άλλο θέμα. Τώρα το ξαναπήρε δεύτερη φορά και ένα βράδυ είχε συμπτώματα εγκεφαλικού, συγκεκριμένα είχε ζαλάδα, διπλωπία, θολή όραση και μούδιασμα στο χέρι της. Το είπε στον γιατρό της και της είπε κατηγορηματικά ότι δεν φταίει το serpafar. Εντωμεταξύ στις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες γράφει συγκεκριμένα για συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου αλλά της είπε ότι αυτό θα ίσχυε μόνο αν είχε πάθει υπερδιέγερση ωοθηκών ενώ εκείνη δεν έχει. Και τρέχει τώρα στους γιατρούς να ψαχτεί για πιθανό εγκεφαλικό επεισόδιο και βγαίνουν όλες οι εξετάσεις καλές. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα? Εγώ λέω ότι φταίει το serpafar και απλώς ο γιατρός της είναι βλάκας. Γιατί δλδ να πρέπει να έχεις υπερδιέγερση για να έχεις αυτά τα συμπτώματα?

Αυτα τα συμπτωματα κ οι παρενεργειες υπαρχουν στα serpafar. Τα εχει το φυλλο οδηγιων τους. Πουθενα δεν αναφερει για υπερδιεγερση σε συνδιασμο. Προφανεστατα ο γιατρος ειναι πανηλιθιος και μεχρι κ την αδεια ασκησεως επαγγελματος μπορουν να του παρουν αν η φιλη σου καταγγειλει οτι με αυτα τα συμπτωματα της επετρεψε να παρει τα χαπια για δευτερη φορα!! Ελπιζω να ειναι καλα στην υγεια της.. κ να πεταξε τα serpafar!! Ισως να πρεπει να δει τα συστατικα του μήπως εχει προβλημα με καποια ουσια του συγκεκριμενου φαρμακου.. κι ετσι απο εδω κ περα να προσεξει μηπως καποια αλλη ορμονη που χρειαστει να παρει, εχει την ιδια ουσια.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 29/4/2022 at 2:26 ΜΜ, winspert είπε:

Λυπάμαι και σε καταλαβαίνω όσο δεν παει...Στη δικη μας περίπτωση,εγω ειμαι αυτη που ειμαι ετοιμη να πω το τελος γιατί πιεζομαι αρκετα και αρνούμαι να παιρνω καθε τρεις και λίγο ένα σωρο χαπια. Απο το 16 που μαθαμε οτι δεν θα κάνουμε παιδι με τον πατροπαράδοτο τρόπο εχω χασει τον εαυτό μου. Δεν υπαρχω...δεν ξερω πως εχουν περασει αυτα τα χρονια... Και ενώ γεννησα υπηρχε παντα η πιεση και λογω ηλικιας του άντρα μου,ποτε θα ερθει το δεύτερο. Εγω ειμαι στο τσακ...Αν μου ελεγε ο αντρας μου αν θελω να σταματήσουμε θα του έλεγα ΝΑΙ...Ομως ξερω πως θα επιμείνει... Θα δούμε...Ευχομαι να συμφιλιωθείς κ εσυ με την ιδεα και να μη σου κοστισει...το ευχομαι πραγματικά...Σε φιλω και σου στελνω μια αγκαλια...

@winspert μου μην απελπίζεσαι ,ξέρω είναι δύσκολο και επουδενί δεν κλαίγεσαι ,εμείς είμαστε εδώ .. Ο δρόμος αυτός είναι δύσκολος και επίπονος πολύ... Μάζεψε τα κομμάτια σου,ανέκτησε τις δυνάμεις σου και εύχομαι εάν ξαναπροσπαθήσεις να είναι η τυχερή σου φορά!!

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα!! Πεμπτη εκανα την ετ, Σαββατο σημερα.. και φαινεται αιωνας. Δεν νιωθω τιποτα παντως. Ζαλαδες, υπνηλιες κτλ τα ειχα απο τοτε που ξεκινησα τα utrogestan, πολυ πριν την ετ. Οποτε κοιταω μονο στηθος, που ειναι ξεφουσκωτο κ δεν ποναει καθολου.. αλλα και κανενα καφε υγρο στο σκουπισμα.. αλλα ειμαι πεντακαθαρη! Ειναι κ νωρις σχετικα.. οπότε περιμενω ευλαβικα! Χοριακη μου ειπε την επομενη Δευτερα, 11η μερα απο την ετ. Εγω φυσικα θα κανω το Σαββατο 7/5, που ειναι 9η μερα απο την ετ. Παντως νιωθω λιγο φοβο για το αποτελεσμα και δεν μ αφηνει να χαρω κ να αισιοδοξω.. Ειδικα που δεν νιωθω ακομα τιποτα διαφορετικο... Εσυ ποτε κανεις υπερηχο για το ενδομητριο;?

πάντως εγώ στην πρώτη εξωσωματική δεν ένιωθα απολύτως τίποτα, ήμουν σίγουρη πως είχε αποτύχει κ μάλιστα μάζευα βαλίτσες να φύγω απ την Αθήνα να πάω στη δουλειά μου κ το μεσημέρι βγαίνει η χοριακή 363! 

Οπότε αυτό που λένε να μην ψάχνεις για συμπτώματα έχει νόημα. 

Τελικά το έχασα 7η-8η εβδομάδα, παλινδρόμησε.. τέλοσπάντων, ήθελα να σου πω ότι τα συμπτώματα μάλλον δεν λένε κ τπτ 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια 1 μπεμπακι. Είδαμε σακο, εμβρυικα στοιχεία! Ολα τέλεια 101% είπε ο γιατρός! 

Μπραβο κοριτσαρα μου πας σουπερ! Με το καλο η καρδουλα και να εχεις μια τελεια εγκυμοσύνη!

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

Απλα και η επιβεβαίωση

<0,10

Κοριτσακι μου λυπαμαι πραγματικα.. πιστευα οτι θα ειχε γινει η εμφύτευση.. ωστοσο παρε το χρονο σου και ξανα προσπαθησε ! Ευχομαι να ειναι η επομενη η τυχερη και να κανεις και το 2 παιδακι σου❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , ksvolimi είπε:

Μπραβο κοριτσαρα μου πας σουπερ! Με το καλο η καρδουλα και να εχεις μια τελεια εγκυμοσύνη!

Κοριτσακι μου λυπαμαι πραγματικα.. πιστευα οτι θα ειχε γινει η εμφύτευση.. ωστοσο παρε το χρονο σου και ξανα προσπαθησε ! Ευχομαι να ειναι η επομενη η τυχερη και να κανεις και το 2 παιδακι σου❤️

Σε ευχαριστω κοπελα μ, μακαρι να πανε ολα καλά! 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια 1 μπεμπακι. Είδαμε σακο, εμβρυικα στοιχεία! Ολα τέλεια 101% είπε ο γιατρός! 

Συγχαρητήρια κοριτσι μου 

Με το καλό ν ακούσετε και καρδούλα

6 ώρες πρίν, winspert είπε:

Απλα και η επιβεβαίωση

<0,10

Μη στεναχωριέσαι γιατί θα στεναχωριεται και το παιδάκι σου 

Και τα παιδάκια θέλουν χαρούμενες μαμάδες 

Περάστε το καλοκαιράκι σας 

Και θα το πετύχεις , το πιστεύω 

7 ώρες πρίν, Troia είπε:

Ερώτηση 1η: πώς και δεν χειρούργησε ο άντρας σου την κιρσοκήλη;

Ερώτηση 2η: περί life style και ενδομητρίωσης γνωρίζεις; Δεδομένου ότι η ενδομητρίωση είναι χρόνια φλεγμονή. 

Καλησπερα! Να σε ευχαριστησω κ ιδιαιτερως για τις συμβουλες σου!!
1) Οι  ουρολογοι που ειχαμε δει (μεχρι να καταληξουμε στον Ασβ) δε μας ειπαν οτι θα εχουμε εγγυημενα αποτελεσματα με το χειρουργειο. Και ο ιδιος ο Ασβ. θεωρησε πως δεν ηταν απολυτως αναγκαιο, δεδομενου οτι θα χαναμε καποιο χρονο που θα ηταν πολυτιμος για μενα (λογω ενδομητριωσης). Φυσικα κ ο αντρας μου βολευτηκε με αυτο γιατι ειναι ακετα φοβιτσιαρης...
2) Οσον αφορα τη διατροφη εχω επισκεφτει το σαιτ to make a mommy κ εχω κανει μεγαλες αλλαγες στη διατροφη μου. Δεν καπνιζα ποτε μου, εχω σχεδον κοψει τους καφεδες απο το χειρουργειο της ενδομητριωσης κ πλεον ουτε νυχια βαφω :-D

17 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Είναι πολύ ευχάριστο αυτό!!! Φυσικότατο που είσαι χαρούμενη!!! Εύχομαι να είναι το τυχερούλι!!! Αύριο θα σου πούνε με μια πρώτη εικόνα πώς τους φαίνεται και την επόμενη μέρα για τη γονιμοποίηση. Αν είναι προτιμότερο να κάνεις υπομονή μέχρι να μαζέψεις κι άλλα ή όχι, αυτό μάλλον το ένστικτό σου θα στο πει! Η γνώμη του γιατρού βεβαίως και θα ειναι ιδιαίτερα βοηθητική. Πόσο χρονών είσαι?

Καλή ανάρρωση κοριτσάκι μου! Πολύ ευχάριστο που είχατε καλά νέα από τις ελίτσες σου! Χρόνια πολλά με υγεία, χαρές και πολλά γερά ωάρια!!! 

Σωστά, ένα βήμα τη φορά! Εύχομαι το σπέρμα που έδωσε να είναι για τα αδερφάκια του παιδιού σας!!! :wub:

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω... Ξέρω όμως από την Οικονομοπούλου στο Ελενα δεν είναι όλα τα μικρόβια πρόβλημα, ούτε χρειάζονται όλα θεραπεία. Ο γιατρός σου τι λέει? Κάτι θα ξέρει και ο άντρας σου! Εύχομαι να μην είναι πρόβλημα και θα είμαστε μαζί, πολύ κοντινές ημερομηνίες!

Καλώς όρισες! Η αλήθεια είναι ότι έχεις ελέγξει πολλούς παράγοντες και έχεις δύο άριστα έμβρυα και άλλα δύο επιπλέον! Έχεις για πάνω από μία ετ, αλλά δεν πιστεύω να χρειαστεί και δεύτερη! Αν ήσουν μεγαλύτερη θα σκεφτόμουν μήπως να αξιοποιήσεις το χρόνο συλλέγοντας μερικά ακόμα ωάρια, αλλά η ηλικία σου είναι μια χαρά, μπορείς να προσπαθήσεις και αργότερα σε περίπτωση αποτυχίας, που το απεύχομαι φυσικά. Γιατί να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με μια ακόμα διέγερση, που πολύ πιθανό να είναι αχρείαστη? Μόνη σου λες εξάλλου ότι είσαι ήδη κουρασμένη, πόσο μάλιστα αν ξανακάνεις διέγερση... Πίστεψε στα εμβρυάκια σου που είναι τόσο δυνατά! Οι εξετάσεις σου προμηνύουν καλά μαντάτα!!!

Άντε καλέ που δε νομίζουμε ότι έχουμε δύναμη!!! :oops:

Σκεφτομουν να μην εκανα διεγερση αλλα να εκανα 1-2 φυσικους μηπως μαζευαμε ακομη 1 βλαστοκυστη πριν την υστεροσκοπηση.. ακυρη η σκεψη μου;;

• Μου αρέσει 2

Καλησπερα κορίτσια μου! Πώς είστε? Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για τις gonal. Παίρνω λίγες μονάδες γιατί θα κάνω σπερματεγχυση αυτό το μηνα. Όπως τα υπολογίζω όμως, κάποια από τις προγεμισμενες σύριγγες θα μείνει στη μέση. Στο κουτί αναγράφεται πώς "κρατάει" για 28 μέρες μετά το άνοιγμα και την πρώτη χρήση. Ισχύει? Δεν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο σε επόμενο κύκλο εξωσωματικής αν χρειαστεί?

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλησπερα κορίτσια μου! Πώς είστε? Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για τις gonal. Παίρνω λίγες μονάδες γιατί θα κάνω σπερματεγχυση αυτό το μηνα. Όπως τα υπολογίζω όμως, κάποια από τις προγεμισμενες σύριγγες θα μείνει στη μέση. Στο κουτί αναγράφεται πώς "κρατάει" για 28 μέρες μετά το άνοιγμα και την πρώτη χρήση. Ισχύει? Δεν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο σε επόμενο κύκλο εξωσωματικής αν χρειαστεί?

Ναι δυστυχως το υπολοιπο δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις αργοτερα, θα εχει ληξει..!

πρίν από 16 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι δυστυχως το υπολοιπο δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις αργοτερα, θα εχει ληξει..!

Ιιιι..μόλις έπαθα εγκεφαλικό! Δεν το παρατήρησα από την αρχή και δε σκέφτηκα να ρωτήσω το γιατρό. Ίσως αξίζει να αγοράσω μια συσκευασία των 300 μόνη μου, για να μη χαλάσω αυτή των 900. Χρειάζεσαι συνταγογράφηση για να αγοράσεις gonal (εκτός επιτροπής)? 

Κοριτσια καλησπερα..εχθες οπως σας ειπα εκανα μια καλλιεργεια κολπικου υγρου κ βρεθηκε οτι εχω e coli .. πηρα απο το πρωι στο κεντρο να μου πουν τι να κανω πολλες φορες κ φυσικα δε με πηρε κανεις πισω ποτε ενω τους ειπα οτι δε θελω να χασω αλλο κυκλο .. ετσι μιλησα με τη γυναικολογο μ η οποια ειναι διευθυντρια εξωσωματικης στο Ελενα κ ο μονος λογος που δεν με ανελεβε εκεινη ηταν οτι χρειαζομασταν προεμφυτευτικο.. να μη τα πολυλογω εκεινη μ ειπε να παρω 10 μερες αντιβιωση πρωι βραδυ κ να κανω κανονικα τη διαδικασια ετ .. κ ηθελα να σας ρωτησω πιστευετε οτι ειναι σωστη η καθοδηγηση της να κανω στον ιδιο κυκλο την ετ κ οτι δεν υπαρχει προβλημα .. σιγουρα ο γιατρος κατι ξερει παραπανω αλλα με τοσεςεμπειριες ολες εδω περα σιγουρα θα μ πειτετην γνωμη σας .. σας ευχαριστω κ μεσυγχωρειτε για το μεγαλο κειμενο

9 minutes ago, Natassou85 said:

Κοριτσια καλησπερα..εχθες οπως σας ειπα εκανα μια καλλιεργεια κολπικου υγρου κ βρεθηκε οτι εχω e coli .. πηρα απο το πρωι στο κεντρο να μου πουν τι να κανω πολλες φορες κ φυσικα δε με πηρε κανεις πισω ποτε ενω τους ειπα οτι δε θελω να χασω αλλο κυκλο .. ετσι μιλησα με τη γυναικολογο μ η οποια ειναι διευθυντρια εξωσωματικης στο Ελενα κ ο μονος λογος που δεν με ανελεβε εκεινη ηταν οτι χρειαζομασταν προεμφυτευτικο.. να μη τα πολυλογω εκεινη μ ειπε να παρω 10 μερες αντιβιωση πρωι βραδυ κ να κανω κανονικα τη διαδικασια ετ .. κ ηθελα να σας ρωτησω πιστευετε οτι ειναι σωστη η καθοδηγηση της να κανω στον ιδιο κυκλο την ετ κ οτι δεν υπαρχει προβλημα .. σιγουρα ο γιατρος κατι ξερει παραπανω αλλα με τοσεςεμπειριες ολες εδω περα σιγουρα θα μ πειτετην γνωμη σας .. σας ευχαριστω κ μεσυγχωρειτε για το μεγαλο κειμενο

Καλησπέρα, προφανώς η γιατρός σου θα ξέρει ότι με 10 μέρες αντιβίωση θα καταπολεμείται αυτό το μικρόβιο. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Κορίτσια ήθελα να ξέρετε λέγαμε με τον γιατρό σμρ, οτι μπορει να μην έχεις καθολου συμπτωμαυα, μέχρι και το τεστ να βγαίνει αρνητικο. Και να σαι έγκυος. Γι αυτό ποτέ δεν σταταμε τα χαπια πριν την χοριακή. Του έτυχε περιπτώση κοπέλα να δει αιμα και αρνητικά τεστ, να θέλει να κόψει τα χαπια πριν την χοριακή. Να μην την αφήνει ο γιατρός.... Και τωρα η κοπελα έχει μια κούκλα 25 μηνών.!!! 

Δεν σταματάμε ποτέ τα χαπια πριν τη χοριακη ότι και να δείξει το τεστ! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...