Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

1 μωροοο;?; με τετοια χοριακηηη;? τον σουπερμαν κυοφορεις καλεε;?;❤ χαχ Με το καλο κοριτσι μουυυ!! Τωρα ποτε ξαναπας..; Ποιο ειναι το επομενο βημα..;..να ακουσεις καρδια;?

ΧΑΧΑΧ ελα μ ντε, σε 10 μερες καρδούλα πρώτα ο θεος. Λες να εμφανιστεί κάνας σάκος ακόμα; αχχααχ

πρίν από 14 λεπτά , Angel* είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@winspert λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμπάσχω (παλεύω κι εγώ  για το 2ο)

@Angot συγχαρητήρια! Να το απολαύσεις όσο μπορείς.

@μάφιν είναι να μην χαίρεσαι για το 1 αυγουλάκι! Κι εγώ με ΠΩΑ, τα ίδια ζω.

Θέλω την βοήθειά σας , όποια κοπέλα ξέρει. Αυτήν την εβδομάδα έχω ραντεβού στο ΕΛΕΝΑ στο τμήμα αποβολών.

1. Πρέπει να κάνω rapid πριν πάω στο ραντεβού?

2.Αν πάω με αυτοκίνητο , θα βρω κάπου να παρκάρω??

3.Θα μου κάνουν εξετάσεις την ίδια μέρα? Καθώς θα έρθω από επαρχία, και την ίδια μέρα θα πρέπει να επιστρέψω στη βάση μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να σαι καλά κορίτσι μ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Απλα και η επιβεβαίωση

<0,10

Λυπάμαι κοριτσακι μ... :( αγκάλιασε το αλλο σ παιδάκι και πάρε δύναμη 

πρίν από 11 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Μπράβο! Τέλεια! Με το καλό! 

Νά σαι καλά κοπέλα μ

39 minutes ago, Angel* said:

Θέλω την βοήθειά σας , όποια κοπέλα ξέρει. Αυτήν την εβδομάδα έχω ραντεβού στο ΕΛΕΝΑ στο τμήμα αποβολών.

3.Θα μου κάνουν εξετάσεις την ίδια μέρα? Καθώς θα έρθω από επαρχία, και την ίδια μέρα θα πρέπει να επιστρέψω στη βάση μου.

1. Δεν χρειάζεσαι ραπιντ. 

2. Εγώ βρίσκω κάποιες φορές στον ίδιο δρόμο, αμέσως μετά την πύλη, και άλλες βρίσκω στο πρώτο στενό δεξιά. Αλλά είναι με κάρτα (έχει περίπτερο απέναντι από την πύλη ακριβώς). Να βάλεις δίωρη καλού κακού

3. Ναι, θα σου κάνουν την ίδια μέρα αν το ζητήσεις γι αυτό κοιτά να είσαι νηστική και χωρίς χάπια θυρεοειδή, αν παίρνεις. Επίσης πες ότι μένεις επαρχία μπας και γίνεται να παραλάβεις τα αποτελέσματα τηλεφωνικά 

Καλή επιτυχία!  

50 minutes ago, Angot said:

Κορίτσια 1 μπεμπακι. Είδαμε σακο, εμβρυικα στοιχεία! Ολα τέλεια 101% είπε ο γιατρός! 

Κοίτα να δεις, με τέτοια χοριακή! Πόσο διαφορετικά εξελίσσεται σε κάθε κοπέλα ρε παιδί μου, ε? Να έχεις μία ανέφελη εγκυμοσύνη κορίτσι μου!

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

2. Εγώ βρίσκω κάποιες φορές στον ίδιο δρόμο, αμέσως μετά την πύλη, και άλλες βρίσκω στο πρώτο στενό δεξιά. Αλλά είναι με κάρτα (έχει περίπτερο απέναντι από την πύλη ακριβώς). Να βάλεις δίωρη καλού κακού

3. Ναι, θα σου κάνουν την ίδια μέρα αν το ζητήσεις γι αυτό κοιτά να είσαι νηστική και χωρίς χάπια θυρεοειδή, αν παίρνεις. Επίσης πες ότι μένεις επαρχία μπας και γίνεται να παραλάβεις τα αποτελέσματα τηλεφωνικά 

Καλή επιτυχία!  

Κοίτα να δεις, με τέτοια χοριακή! Πόσο διαφορετικά εξελίσσεται σε κάθε κοπέλα ρε παιδί μου, ε? Να έχεις μία ανέφελη εγκυμοσύνη κορίτσι μου!

Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κορίτσι μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω. Μία φίλη μου είναι και αυτή σε διαδικασία εξωσωματικής με τροποποιημένους φυσικούς και παίρνει serpafar. Την πρώτη φορά που το είχε πάρει είχε μουδιάσει λίγο το στόμα της μετά το πρώτο χάπι, ρώτησε τον γιατρό και της είπε ότι δεν είναι κάτι και να το συνεχίσει κανονικά όπου μετά δεν είχε άλλο θέμα. Τώρα το ξαναπήρε δεύτερη φορά και ένα βράδυ είχε συμπτώματα εγκεφαλικού, συγκεκριμένα είχε ζαλάδα, διπλωπία, θολή όραση και μούδιασμα στο χέρι της. Το είπε στον γιατρό της και της είπε κατηγορηματικά ότι δεν φταίει το serpafar. Εντωμεταξύ στις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες γράφει συγκεκριμένα για συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου αλλά της είπε ότι αυτό θα ίσχυε μόνο αν είχε πάθει υπερδιέγερση ωοθηκών ενώ εκείνη δεν έχει. Και τρέχει τώρα στους γιατρούς να ψαχτεί για πιθανό εγκεφαλικό επεισόδιο και βγαίνουν όλες οι εξετάσεις καλές. Έχει τύχει σε καμία κοπέλα? Εγώ λέω ότι φταίει το serpafar και απλώς ο γιατρός της είναι βλάκας. Γιατί δλδ να πρέπει να έχεις υπερδιέγερση για να έχεις αυτά τα συμπτώματα?

• Μπερδεμένη/-ος 1

eardp2.png

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλή επιτυχία!  

Πραγματικά όμως. Ο γιατρός νομιζε 2 αρχικά. Αλλα είδαμε ένα σακουλάκι! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Απλα και η επιβεβαίωση

<0,10

Κρίμα να παρει!!! Μια μεγάλη αγκαλιά!!! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα, κάθε μέρα που περνάει όμως θα είναι καλύτερα, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. ❤❤❤

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Κορίτσια 1 μπεμπακι. Είδαμε σακο, εμβρυικα στοιχεία! Ολα τέλεια 101% είπε ο γιατρός! 

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι.   ❤

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Zenia82 είπε:

Κρίμα να παρει!!! Μια μεγάλη αγκαλιά!!! Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα, κάθε μέρα που περνάει όμως θα είναι καλύτερα, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. ❤❤❤

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι.   ❤

:wub: ευχαριστώ κορίτσι μμμ.. 

2 ώρες πρίν, Angel* είπε:

1. Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα, πάρε ένα τηλ. στο κέντρο να σου πουν

2. Να παρκάρεις μόνο σε θέσεις με κάρτα από το Δήμο (νομίζω άσπρο χρώμα), διαφορετικά αν δεν βρεις, σε πάρκινγκ. Προσοχή σε αυτό, γιατί γράφουν πολύ!

3. Εφόσον είσαι από επαρχία, στείλε ένα mail στην Οικονομοπούλου (γκούγκλαρε το τμήμα αποβολών και στη σελίδα που θα σου βγάλει θα βρεις το mail) και ζήτα να επικοινωνήσετε γι´αυτό το λόγο μήπως σου δώσει οδηγίες (π.χ. να είσαι νηστική) επειδή έρχεσαι από επαρχία και σου είναι δύσκολο να ξαναέρχεσαι για αιμοληψία. Κανονικά σου κλείνει άλλο ραντεβού για αιμοληψία. Αν πάρεις τηλ. ζήτα να μιλήσεις μόνο μαζί της, γιατί οι βοηθοί λένε άλλα ντ άλλων...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...