Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα,

10η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά. Σκάω για το αν μπορώ να κάνω σήμερα χοριακή ή την Τρίτη όπως μου έχουν πει. Είμαι στην τσίτα γενικά, ο παραμικρός θόρυβος με κάνει κ πετάγομαι πάνω, δεν κοιμάμαι καθόλου καλά, πετάγομαι απ τις 6 το πρωί κ δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Εν τω μεταξύ θέλω να γυρίσω στη δουλειά την Τρίτη. Πέρσι που ήμουν έγκυος για 2 μήνες ο γιατρός δεν με άφηνε να πάω πουθενά. Ήμουν σπίτι συνεχώς και τελικά έφτασα στο σημείο να μην το θέλω το παιδί που με φυλάκισε μέσα. Όταν το έχασα ένιωσα στεναχώρια για την αποτυχία αλλά μέσα μου ένιωσα κ ελεύθερη. Μετά αισθανόμουν τύψεις για τα συναισθήματά μου. Τώρα φοβάμαι τα πάντα, φοβάμαι ότι θα βγει αρνητική η χοριακή σαν τη δεύτερη φορά, φοβάμαι ότι θα βγει θετική κ θα με ξανακλείσει μέσα ο γιατρός. Φοβάμαι γενικά τα πάντα. Αυτός ίσως ήταν κ ο λόγος που σκεφτόμουν να τα παρατήσω. Από την άλλη θέλω ένα παιδάκι. Με τον άντρα μου μένουμε σε διαφορετικές πόλεις κ 10 χρόνια πηγαινοερχόμαστε. Το παιδί όμως θα χρειαστεί σταθερότητα, δεν γίνεται να είναι η ζωή του μια από δώ μια από κει. Κανείς δεν θέλει να αλλάξει πόλη. Τα φοβάμαι όλα αυτά μαζί κ με τα φάρμακα οι φοβίες χειροτέρεψαν. Είχε καμία να αντιμετωπίσει τέτοια θέματα; 

Λογικά όλα αυτά που νιώθεις. Λέω και ξαναλέω ότι χαρη στην ελευθερία που μου έδωσε ο γιατρός απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου και υποδεχτηκα το παιδάκι μου με πολύ καλή ψυχολογία παρόλο που ήρθε εν μέσω πανδημίας.  Αν με το καλό μείνεις έγκυος, πάρε μία γνώμη και από άλλον γιατρό σε αυτό το θέμα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου καλημερα.. Λιγο-πολυ ολες ετσι νιωθουμε. Ψυχολογικα σκαμπανεβασματα.. αφου δυστυχως η φυση δεν προνοησε για μας.. και μας αφησε στα χερια της ανεξελεγκτης επιστημης. Οπότε παμε τωρα να δουμε τι γινεται. Τι εμβρυα εχεις βαλει;? 

έβαλα 2 έμβρυα 8 κ 10 κυττάρων τριών ημερών

πρίν από 10 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλημερα κοριτσι μου πως εισαι εσυ; Τριτη μερα σημερα; Ε; Λογικα εχει γινει η γινεται τωρα η  εμφύτευση ευχομαι να παει τελεια ! Ποτε κανεις χοριακη; 

Καλημερα!! Πεμπτη εκανα την ετ, Σαββατο σημερα.. και φαινεται αιωνας. Δεν νιωθω τιποτα παντως. Ζαλαδες, υπνηλιες κτλ τα ειχα απο τοτε που ξεκινησα τα utrogestan, πολυ πριν την ετ. Οποτε κοιταω μονο στηθος, που ειναι ξεφουσκωτο κ δεν ποναει καθολου.. αλλα και κανενα καφε υγρο στο σκουπισμα.. αλλα ειμαι πεντακαθαρη! Ειναι κ νωρις σχετικα.. οπότε περιμενω ευλαβικα! Χοριακη μου ειπε την επομενη Δευτερα, 11η μερα απο την ετ. Εγω φυσικα θα κανω το Σαββατο 7/5, που ειναι 9η μερα απο την ετ. Παντως νιωθω λιγο φοβο για το αποτελεσμα και δεν μ αφηνει να χαρω κ να αισιοδοξω.. Ειδικα που δεν νιωθω ακομα τιποτα διαφορετικο... Εσυ ποτε κανεις υπερηχο για το ενδομητριο;?

13 ώρες πρίν, eleonora85 είπε:

Καλησπέρα σε όλη την ομαδα,
Ευχομαι από καρδιας σε ολες  μια γεματη αγκαλια και ευχαριστω για οσες συμβουλες μου δωσατε ηδη  κ ας μη με γνωριζετε!!
Σας διαβαζω αρκετους μηνες και αποφασισα να γραψω και τη δικη μας  ιστορια.
Για εμενα προσωπικα ξεκινα το 2019 με μια κυστη ενδομητριωσης  και μια λαπαροσκοπηση(αφαιρεθηκε κ ένα μικρο ινομυωμα εκτος μητρας). Μετα αντισυλληπτικα, μεχρι τις αρχες του 2021 που ξεκιναμε με τον συντροφο μου ελευθερες επαφες(τοτε εγω 35 κ εκεινος 41).          
Στο 6μηνο προσπαθειων γινεται κ ένα σπερμ/μα. Δειχνει ολιγο-ασθενο-τερατο σπερμια (2% φυσ. μορφες) και μικροβιο (ουρεοπλασμα- το οποιο ταλαιπωρησε μεχρι να φυγει). Ενας υπερηχος δειχνει και  κιρσοκηλη (η οποια δε χειρουργηθηκε).
Καπου εκει σας βρηκα κ αρχισα να παιρνω συμβουλες…
Καταληγουμε στο ουρολ. Ασβ (παιρνει βιταμινες) κ σε επομενο σπ/μα  παμε 3%  φ.  μορφες  κ αυξανεται κ η ποσοτητα.  Το dfi (20%).      
Παω σε ενδ/γο που μου δινει glucofage (χωρις θεμα ζαχαρου- για την ποιοτητα ωαριων) κ μου αλλαζει δοση χαπιου στο θυρεοειδη λογω πτωσης tsh(0,07)  μετα τον covid (ολικη θυρεοειδεκτομη στα 20). Παιρνω κ  D, φυλικο οξυ , Β12  κ  πολυβιταμινη.  
Το ενδομητριο ηταν οριακα ενταξει (την 11η μερα ηταν  7,2).
ΑΜΗ : 25 pmol  ,   FSH στο 7 συνηθως
Παω στο Ελενα για αυτοανοσα, θρομβοφιλια, ορμονικες  κλπ (εκει  ηταν όλα οκ).
Πήγαμε σε Λαικο και Παιδων Αγ. Σοφιας (αναιμια, κ. ίνωση, καρυοτυπος :  όλα φυσιολογικα).               
Πριν 2  βδομαδες  καναμε διεγερση (gonal 225 μον) και πηραμε 9 ωαρια. Γονιμοποιηθηκαν τα 4 κ προεκυψαν   2  βλαστοκυστες (4ΑΑ) , 1 βλαστοκυστη (2ΒΓ) και μια αρχομενη βλαστοκυστη (που καταψυχθηκε κ θα δειξει την εξελιξη της στην αποψυξη).  Στην ουσια εχουμε μονο 2 βλαστοκυστες κ αρα 1 προσπαθεια…          

Ερώτηση 1η: πώς και δεν χειρούργησε ο άντρας σου την κιρσοκήλη;

Ερώτηση 2η: περί life style και ενδομητρίωσης γνωρίζεις; Δεδομένου ότι η ενδομητρίωση είναι χρόνια φλεγμονή. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

έβαλα 2 έμβρυα 8 κ 10 κυττάρων τριών ημερών

Η σημερινη μερα, αν εχουν περασει 10 απο την ετ, ειναι σαν 13η απο την συλληψη. Σε αυτη την περιπτωση, οταν ειναι 1 κυημα, η χοριακη δειχνει απο 25 εως 50 μοναδες στην χοριακη. Οποτε ναι.. μπορεις να την κάνεις. Και φυσικά την Τριτη να επαναλαβεις. Καλη σου επιτυχια.. ολοψυχα!❤

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα!! Πεμπτη εκανα την ετ, Σαββατο σημερα.. και φαινεται αιωνας. Δεν νιωθω τιποτα παντως. Ζαλαδες, υπνηλιες κτλ τα ειχα απο τοτε που ξεκινησα τα utrogestan, πολυ πριν την ετ. Οποτε κοιταω μονο στηθος, που ειναι ξεφουσκωτο κ δεν ποναει καθολου.. αλλα και κανενα καφε υγρο στο σκουπισμα.. αλλα ειμαι πεντακαθαρη! Ειναι κ νωρις σχετικα.. οπότε περιμενω ευλαβικα! Χοριακη μου ειπε την επομενη Δευτερα, 11η μερα απο την ετ. Εγω φυσικα θα κανω το Σαββατο 7/5, που ειναι 9η μερα απο την ετ. Παντως νιωθω λιγο φοβο για το αποτελεσμα και δεν μ αφηνει να χαρω κ να αισιοδοξω.. Ειδικα που δεν νιωθω ακομα τιποτα διαφορετικο... Εσυ ποτε κανεις υπερηχο για το ενδομητριο;?

Εγω ειμαι σημερα 6η μερα απο σικλακουρ και την τριτη 9η θα με δει μου ειχε πει λογικα 10-12 μερες το ενδομητριο και μετα πεντε μερες προγεστερονη αρα το νωριτερα τριτη 10/05 - 12/05 πεμπτη μεραφορα …ειναι λογικο να νιωθεις ετσι εγω στην αρχη παντα χαλαρη μολις περνούσαν οι μερες και πλησίαζε η χοριακη ημουν αστα να πανε!!! Υπομονη και συντομα θα εχουμε ευχάριστα!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Iraki2022 είπε:

Μακάρι Παναγίτσα μου, να είναι αυτό το 17ρακι το τυχερό σου!!!!!! Καλη επιτυχία στην ωοληψια σου κ καλη γονιμοποίηση σου εύχομαι! 

Σε ποιο κέντρο είσαι? 

Μακαρι!! Σε ευχαριστω πολύ!! Στο Ιασώ είμαι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

καλημέρα,

10η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά. Σκάω για το αν μπορώ να κάνω σήμερα χοριακή ή την Τρίτη όπως μου έχουν πει. Είμαι στην τσίτα γενικά, ο παραμικρός θόρυβος με κάνει κ πετάγομαι πάνω, δεν κοιμάμαι καθόλου καλά, πετάγομαι απ τις 6 το πρωί κ δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Εν τω μεταξύ θέλω να γυρίσω στη δουλειά την Τρίτη. Πέρσι που ήμουν έγκυος για 2 μήνες ο γιατρός δεν με άφηνε να πάω πουθενά. Ήμουν σπίτι συνεχώς και τελικά έφτασα στο σημείο να μην το θέλω το παιδί που με φυλάκισε μέσα. Όταν το έχασα ένιωσα στεναχώρια για την αποτυχία αλλά μέσα μου ένιωσα κ ελεύθερη. Μετά αισθανόμουν τύψεις για τα συναισθήματά μου. Τώρα φοβάμαι τα πάντα, φοβάμαι ότι θα βγει αρνητική η χοριακή σαν τη δεύτερη φορά, φοβάμαι ότι θα βγει θετική κ θα με ξανακλείσει μέσα ο γιατρός. Φοβάμαι γενικά τα πάντα. Αυτός ίσως ήταν κ ο λόγος που σκεφτόμουν να τα παρατήσω. Από την άλλη θέλω ένα παιδάκι. Με τον άντρα μου μένουμε σε διαφορετικές πόλεις κ 10 χρόνια πηγαινοερχόμαστε. Το παιδί όμως θα χρειαστεί σταθερότητα, δεν γίνεται να είναι η ζωή του μια από δώ μια από κει. Κανείς δεν θέλει να αλλάξει πόλη. Τα φοβάμαι όλα αυτά μαζί κ με τα φάρμακα οι φοβίες χειροτέρεψαν. Είχε καμία να αντιμετωπίσει τέτοια θέματα; 

Καλημέρα κοτοπουλάκι,  το παιδί το θέλεις γι αυτο κ προσπαθείς. Όταν με το καλό επιβεβαιώσεις την εγκυμοσύνη σου αν ο γιατρός που έχεις είναι υπερβολικός άλλαξε τον.  Όσο για την πόλη σίγουρα είναι δύσκολο να είστε μακριά..ισως πρέπει κάποιος να υποχωρήσει κ θα το σκεφτείτε στο σύνολο.  Να το ζυγίσετε. Για την ώρα θετικη σκέψη να είσαι έγκυος κ μη φοβάσαι. Είναι ευχάριστο να είσαι έγκυος αλλά κανένας δε λέει πόσο αγχωτικό περίοδος είναι. Τι να πω εγώ που ζω εξωτερικό έμεινα έγκυος κ πέρα από το ιστορικό που μας πήρε η μαια μετά το επόμενο ραντεβού ήταν την 13η εβδομάδα.  Ούτε εγκυμοσύνη χάρηκα ούτε τίποτα μόνο άγχος κ αυτο είναι που με θλίβει. Βρε ούτε χορικη δεν έκαναν ένα δεύτερο τεστ μου είπαν να κάνω. Έλεγα λοιπόν δεν μπορώ να το ξαναπεράσω αυτο με το ένα θα μείνουμε..τώρα δεν έχουμε κανένα κ εύχομαι να το ξαναζήσω κ ας τρελαθώ.  Είπα να πω δύο λόγια για σένα κ κατέληξα να λέω το πόνο μου. ❤

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 3

@Pagotoula και @winspert σας καταλαβαίνω τόσο μα τόσο πολύ!! Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να θέλει ή να μην θέλει παιδί, να κάνει όσα παιδιά θέλει κι το άγχος και η επιθυμία για 2ο και 3ο κι όσα θέλει ο καθένας είναι εξίσου δυνατά!!! Δυστυχώς, εμείς ανηκουμε στην κατηγορία που πέρα απο την εξωσωματική δεν έχουμε άλλη επιλογή για παιδί!!! Κι αυτό από μόνο του πονάει... 

Η διαφορά μας είναι ότι μια αγκαλιά από το παιδί μας, ένα φιλάκι, ένα σ'αγαπώ μανούλα είναι βάλσαμο στην ψυχή μας... Είμαστε τυχερές που ζήσαμε τη μητρότητα, άσχετα αν η επιθυμία για ακόμα ένα παιδάκι είναι πολύ έντονη κι ίσως μέσα μας κάτι συνέχεια μας τρώει!!! 

Ελπίζω @winspertνα είσαι εγκυούλα κι όλα να πάνε περίφημα και γρήγορα να ξεχαστουν όλα τα άσχημα!!! @Pagotoula κι εγώ είχα φτάσει στα όρια να τα παρατήσω, όπως ο άντρας σου κι έκανα βαρύγδουπες δηλώσεις!!! Αυτό είναι μια πολύ προσωπική συζήτηση μεταξύ των συντρόφων και -προσωπικά- θα επιχειρούσα μια ήρεμη κουβέντα μετά το πρώτο σοκ!! Τουλάχιστον, σε εμάς αυτό λειτούργησε! 

Εγώ είχα την αφέλεια ότι θα τα καταφέρω με την πρώτη, όπως τότε στον γιο μου! Κι έτρωγα το ένα χαστουκι μετά το άλλο...Μετά από ένα χρόνο, 2 αποβολές, 1 απόξεση κι ένα χαμένο έμβρυο από τα δίδυμα, αισίως σε λίγο μπαίνει στον 8ο... Μια εγκυμοσύνη που δεν έχω ευχαριστηθεί καθόλου κυρίως λόγω κακής ψυχολογίας δικής μου, που δεν έχει νόημα να επεκταθώ περισσότερο! Απλώς κάνω υπομονή να γεννήσω το κορίτσι μου! 

Είμαστε πολύ δυνατές όλες οι γυναίκες! Αυτές όμως που συνεχίζουν και το παλεύουν, έχουν ένα credit παραπάνω! 

Ευχομαι υγεία και καλή ψυχολογία σε όλα τα κορίτσια!!! Με το καλό να έρθουν πολλά πολλά παιδάκια!!! 

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Zenia82 είπε:

Καλημέρα κοτοπουλάκι,  το παιδί το θέλεις γι αυτο κ προσπαθείς. Όταν με το καλό επιβεβαιώσεις την εγκυμοσύνη σου αν ο γιατρός που έχεις είναι υπερβολικός άλλαξε τον.  Όσο για την πόλη σίγουρα είναι δύσκολο να είστε μακριά..ισως πρέπει κάποιος να υποχωρήσει κ θα το σκεφτείτε στο σύνολο.  Να το ζυγίσετε. Για την ώρα θετικη σκέψη να είσαι έγκυος κ μη φοβάσαι. Είναι ευχάριστο να είσαι έγκυος αλλά κανένας δε λέει πόσο αγχωτικό περίοδος είναι. Τι να πω εγώ που ζω εξωτερικό έμεινα έγκυος κ πέρα από το ιστορικό που μας πήρε η μαια μετά το επόμενο ραντεβού ήταν την 13η εβδομάδα.  Ούτε εγκυμοσύνη χάρηκα ούτε τίποτα μόνο άγχος κ αυτο είναι που με θλίβει. Βρε ούτε χορικη δεν έκαναν ένα δεύτερο τεστ μου είπαν να κάνω. Έλεγα λοιπόν δεν μπορώ να το ξαναπεράσω αυτο με το ένα θα μείνουμε..τώρα δεν έχουμε κανένα κ εύχομαι να το ξαναζήσω κ ας τρελαθώ.  Είπα να πω δύο λόγια για σένα κ κατέληξα να λέω το πόνο μου. ❤

σ’ ευχαριστώ, εύχομαι να έχεις σύντομα ένα παιδάκι

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια!

@winspert λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμπάσχω (παλεύω κι εγώ  για το 2ο)

@Angot συγχαρητήρια! Να το απολαύσεις όσο μπορείς.

@μάφιν είναι να μην χαίρεσαι για το 1 αυγουλάκι! Κι εγώ με ΠΩΑ, τα ίδια ζω.

Θέλω την βοήθειά σας , όποια κοπέλα ξέρει. Αυτήν την εβδομάδα έχω ραντεβού στο ΕΛΕΝΑ στο τμήμα αποβολών.

1. Πρέπει να κάνω rapid πριν πάω στο ραντεβού?

2.Αν πάω με αυτοκίνητο , θα βρω κάπου να παρκάρω??

3.Θα μου κάνουν εξετάσεις την ίδια μέρα? Καθώς θα έρθω από επαρχία, και την ίδια μέρα θα πρέπει να επιστρέψω στη βάση μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια 1 μπεμπακι. Είδαμε σακο, εμβρυικα στοιχεία! Ολα τέλεια 101% είπε ο γιατρός! 

1 μωροοο;?; με τετοια χοριακηηη;? τον σουπερμαν κυοφορεις καλεε;?;❤ χαχ Με το καλο κοριτσι μουυυ!! Τωρα ποτε ξαναπας..; Ποιο ειναι το επομενο βημα..;..να ακουσεις καρδια;?

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...